Pokaż pełną wersje : Pytania odnośnie św. Mikołaja
1. Gdzie właściwie jest domek św. Mikołaja? Dajcie mapkę.
2. Jakie rzeczy od niego można dostać?
3. Jaka powinna być rozmowa ze św. Mikołajem?
1.Gdzie ty właściwie masz mózg ? poszukaj se
2.różne, ale to też można znaleźć na szukajce
3.a jak rozmawiasz z npc ?
1. Gdzieś czytałem, że jest na Vedze. Wydaje mi się, że na północy.
2. Różne? (rary też?)
3. No więc:
Ja: hi
Mikołaj: ??
Ja: ??
grzysztof
23-06-2006, 17:47
Mikołaj ma domek na vedze, ale go tam nie zastaniesz. Prezent można dostac podczas świąt kalendarzowych wtedy pojawia sie w każdym mieście i tam rozdaje itemy, co do rarow nic mi nie wiadomo o nich czyli na 99,99% nie daje nic wartosciowego, normalne prezenty od niego to jabłka, snowballe, cukierki, pomarańcze, ciastka.
DJ Murzyn
23-06-2006, 17:51
1. Gdzieś czytałem, że jest na Vedze. Wydaje mi się, że na północy.
2. Różne? (rary też?)
3. No więc:
Ja: hi
Mikołaj: ??
Ja: ??
1. Tak jest na vedze
2. Na vedze jest domek św. mikołaja ( jest zamknięty ) możesz pooglądać tam kilka rarów i nie widać tam świętego mikołaja ( może jest na piętrze? )
3. Mikołaj pojawia się w miastach w boże narodzenie i daje 5 śnieżek ( snowbbals ) lub5 lizaków cukrowych ( candy canes )
A mówisz:
TY:hi
MIKOŁAJ: bla bla
TY: present
MIKOŁAJ:bla bla
TY:bye
Pewnie ten domek Mikołaja na Vedze to tylko dla jaj tam umieszczony, żebym myślał, że tam jest. (no to se poczekam 6 m-cy X()
piotrek992
23-06-2006, 18:17
No to se czekaj
Mikołaj tylko raz do roku pojawia się w miastach w Boże narodzenie i daje jakies beznadziejne itemki np. ( jabłka, snowballe) itp. Hatke ma na Vedze ale tam nie siedzi:)
@grzysztof
Wlasnie ,ze mozna dostac od niego cos wartosciowego.Znam przypadek z serwera na ktorym gram ,ze sw.Mikolaj dal graczowi Teddy Beara.:)
Legendary Soul
23-06-2006, 19:32
@ down
fakt masz racje, :D:D wycofuje wszytsko wyżej
Angel of Death
23-06-2006, 19:37
I tu sie strasznie mylisz ;] Obydwa są wartościowe, nie znam dokładnej ceny ale napewno 100+k.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.