Pokaż pełną wersje : BR vs. BK
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/9459
No comment...
Taka Tuca
23-06-2006, 18:42
Jak na moj gust to chyba kolejny koles z Brazylii, ktory zapomnial wlaczyc uh bota :(
Rookslayer of Dolera
23-06-2006, 22:13
Ale jajca. Ten gośc chyba kupiłte postac. Już nawet ja bym zbloczyl BK bez problemu na takim lvlu i z takim eq. Ale się gośc n00bowsko zabił. Wymyśliłem nowy kawał. Ilu BR trzeba by zabic BK?? Nieskończenie wielu. 1 shooter, 1 bloker, Uher blokera, Uher Uhera, Uher Uhera Uhera, itd. :D :D
Ale jajca. Ten gośc chyba kupiłte postac. Już nawet ja bym zbloczyl BK bez problemu na takim lvlu i z takim eq. Ale się gośc n00bowsko zabił. Wymyśliłem nowy kawał. Ilu BR trzeba by zabic BK?? Nieskończenie wielu. 1 shooter, 1 bloker, Uher blokera, Uher Uhera, Uher Uhera Uhera, itd. :D :D
uwazasz ze Br są gorsi ? pieprzony rasista
A czy nie zauważyliście, że ten koleś udawał ?
Prawdopodobnie hacker grał na tym koncie i po prostu poszedł paść udawając br. Zreszta ten dialog na PM pod koneic filmu...
uwazasz ze Br są gorsi ? pieprzony rasista
Wiesz tu nie chodzi o to rozmawiamy o GRZE a dokladniej umiejetnosci uhania sie , a w tym jak widac na dolaczonym filmiku - br sa gorsi -.-' Nie mozesz wszystkiego brac na serio, pod swoj honor.
@Film noobiasty jak.... aczkolwiek wydaje mi sie ze on chcial pasc :S
Wiesz tu nie chodzi o to rozmawiamy o GRZE a dokladniej umiejetnosci uhania sie , a w tym jak widac na dolaczonym filmiku - br sa gorsi -.-' Nie mozesz wszystkiego brac na serio, pod swoj honor.
to jest jeden Brazylijczyk,a wszyscy tu mówią o całym kraju
ahahahaha myslalem ze mi ze smiechu nerka peknie xD
dobre to bylo xD
Rasista...
Moze i niepotrafi sie uhac, ale jeden nieoznacza to, ze wszyscy brazylijczycy sa tacy. Brazylijczyk wcale niejest goszy od Polaka, gdybys niepodchodzil do tematu jak br to musi byc L@MA to bys zrozumial...
Jesli chodzi o glupich br to oni tylko umia dobrze expic ale jak przydzie kogos zabic albo dojedzie do wojny to padaja szybko bo nie umia sie uhac i maja okropne pvp ;]
Gz nie uhnięcia sie :cup: :cup: :cup:
to jest jeden Brazylijczyk,a wszyscy tu mówią o całym kraju
Dokladnie, ale tez spojrzmy na "naszych" w grze znajdzie sie wielu n00bo-podobnych graczy. Niewazne czy "br? pl? swe?" w kazdym z tych pansty znajdzie sie taki "zly gracz", nieladnie jest oceniac ksiazke po okladce.
No coz, moze nie udalo sie najlepiej blokowac BK, chcieli dobrze :D
Mazur199
24-06-2006, 00:44
To jest polak nie br.Chyba ze gral jakis hacker.Ale to jest 100% polak.Gral swoim 2 charem na lucerze gdzie z nim gadałem.!!
-=DanieL=-
24-06-2006, 02:01
Rasista...
Moze i niepotrafi sie uhac, ale jeden nieoznacza to, ze wszyscy brazylijczycy sa tacy. Brazylijczyk wcale niejest goszy od Polaka, gdybys niepodchodzil do tematu jak br to musi byc L@MA to bys zrozumial...
RASISTA RASISTA RASISTA!!! Taa, już wszyscy robimy krucjate na domy tibijskich rasistów. Ja uwarzam, że BR to niestety w tibii idiota, są wyjątki ale to tylko potwierdza regułe a w rlu może i są fajni, nie wiem, nie znam. W każdym bądź razie przynajmniej umieją grać w noge ;)...
@topic
Tak jak pisałem wyżej, BR idiota nie umie nawet kliknąć na uha i przesunąć na swoją postać ;).
Sir Mituzux
24-06-2006, 08:36
Jezu pier.dolicie "rasista","rasista" a chu.j wam do tego moze ma zle wspomnienia z Br i ich nie lubi ? Na tyle jestescie nierozumni?...
RASISTA RASISTA RASISTA!!! Taa, już wszyscy robimy krucjate na domy tibijskich rasistów. Ja uwarzam, że BR to niestety w tibii idiota, są wyjątki ale to tylko potwierdza regułe a w rlu może i są fajni, nie wiem, nie znam. W każdym bądź razie przynajmniej umieją grać w noge ;)...
@topic
Tak jak pisałem wyżej, BR idiota nie umie nawet kliknąć na uha i przesunąć na swoją postać ;).
Schowaj się i nie wychodź...
br to dobrzy gracze ( zdarzają się nooby jak wszędzie ) w ogólnym światowym pojęciu to wszyscy śmięją się z nas ( nie wiem dlaczego i ch.j w d..e temu kto na to wpadł) mają oni poprostu gorsze PvP. za to w expieniu są nawet lepsi od wielu Polaków
Niszcz rasizm!
-=DanieL=-
24-06-2006, 12:13
Schowaj się i nie wychodź...
br to dobrzy gracze ( zdarzają się nooby jak wszędzie ) w ogólnym światowym pojęciu to wszyscy śmięją się z nas ( nie wiem dlaczego i ch.j w d..e temu kto na to wpadł) mają oni poprostu gorsze PvP. za to w expieniu są nawet lepsi od wielu Polaków
Niszcz rasizm!
No, właśnie ciekawe po co expić BR'sowi jak na 200lvlu nie trafi w siebie uhem ;).
I bez przesady 90% z nich nie wie co to jest angielski jeden nawet nie wiedział jak się zapytać po ang czy już zwolniłem miejsce na kopalni... .
A i to był mój ostatni post w tym temacie bo nie chce bana dostać. Więc piszcze sobie co chcecie ale br to idiota.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.