Pokaż pełną wersje : Gdzie na DSy? Szukam OGROMNEGO spawnu
Always hunted
23-06-2006, 18:41
Jak w temacie, szukam jak największego spawnu Demon Skeletonów, na którym można by bardzo długo huntować. Oczywiście z niewidką :P Interesuje mnie spawn, gdzie mógłbym siedzieć jak najdłużej, żeby nie było takich chamskich rzeczy jak Stalker etc, tylko same DSy, ewentualnie Ghoule...
Słyszałem że na takichs spawnach exp leci niesamowicie szybko (ja DSa biorę na 2 hity, więc spory spawn to byłby dla mnie naprawdę szybki exp)
Proszę o podanie gdzie taki spawn jest, jak do niego dojść, najlepiej mapki, i z góry dzięki.Oczywiście dostępny dla FACC, bo mnie na razie na PACCa nie stać.
NA gl jest spawn dsów.
Ty zamierzasz te dsy z sd albo explo jechac? Bo jak mówisz że bieżeszgo na 2hity^^
inaczej jak z sd dsa na 2 hity nie sciagniesz, skoro walisz z sd to idz na dowolny spawn, i tak po kilkunastu minutach zbankrutujesz.
Always hunted
23-06-2006, 19:11
miałem na myśli hmm+różdżka, ale to szczegół :P 2 takie komba i DS pada, czasami trzeba raz poprawić różdżką, a czy zbankrutuje... 1k w blankach i 3k w manasach to nie tak dużo, a kasa czasami nieźle leci.... dlatego szukam jak największego spawnu, żeby jak najwięcej DSów zabić jak najszybciej.... tak żeby były tłumy DSów!!
btw, ten spawn na GL, to tam podobno są Stalkery, i nie wiem jak dojsć... :(
btw, z SD mam na 1 hita :P
down@ jeśli to atak DSów, to mam to gdzieś, mam w końcu niewidkę
Albo chodzi ci o pk? :P grupka 11 lvli mi mało zrobi....
Na GL to się nawet nie wybieraj, jeśli jesteś nastawiony na ciągły atak :P Chyba, ze tam, gdzie jest Family Brooch Quest, ale tam nie jest znowu taki ogromny ten spawn...
na dwa hity moze wziac rod+exori vis ale to jak mu sie najlepsze hit trafia, a co do tematu to dobry respawn na ghostlandzie, ale tam starklery i inne ghoule, a tak to chyba w terenach dla pacc wiecej jest
To wy chyba nie wiecie gdzie jest spawn dsow na gl.
Tam są tylko dsy i ghoule, i to jest spawn na północy od gl a wy mówicie o tym z family broach. A jeśli tam sie nie bedzie respic to koło fire devila jest z 6dsów
Karoleer
23-06-2006, 20:31
Na drodze do jednego z seali banshee questa sa DOSLOWNIE dziesiatki dsow...Film juz hostuje-cierpliwosci.
Aaa, jeden minus... Sa tam tez stalkery ghoule i 1-4 monki, jesli zle pojdziesz to takze witch ale po dojsciu do "glownego" respa po prostu bajeczny exp ; ) Mysle ze jest tam okolo 50 dsow lacznie.
Link do filmu podany na PW.
Always hunted
23-06-2006, 20:40
Na drodze do jednego z seali banshee questa sa DOSLOWNIE dziesiatki dsow...Film juz hostuje-cierpliwosci.
Aaa, jeden minus... Sa tam tez stalkery ghoule i 1-4 monki, jesli zle pojdziesz to takze witch ale po dojsciu do "glownego" respa po prostu bajeczny exp ; ) Mysle ze jest tam okolo 50 dsow lacznie.
Zajebiście :D z niecierpliwością czekam na film. 1-4 monki? Trudno, ale i tak to mały problem, a stalkerów ile mniej więcej? Bo 2 mi nic nie robią, 4 najwyżej wkurzą, ale więcej to może być problem... mam tylko bp GFB
up@ doszedł film ;D dzięki :*
wie ktoś skąd wytrzasnąć Tibię 7.7? Bo nie mogę znaleźć...
piotrek992
23-06-2006, 20:45
na ghoustlandzie jest sporo Ds polecam
i przy okazi gohule scorpy fire devile itp.;)
Karoleer: Mógłbyś mi też dać ten film? W sumie dsy mogłyby być fajne na expa, a niewidke już mam i też mógłbym spróbować.
Rafix vel Banitu
23-06-2006, 23:47
no mi tez, albo najlepiej podaj link w poscie
z niecierpliwością oczekuje na film
Dark Brozyn
24-06-2006, 22:17
jeśli masz na myśli to miejsce na poison fieldach to po drodze spotykamy jeszcze 2 gski na raz ;)
poisoner
25-06-2006, 12:14
Bez sensu. Jak cos dajesz na forum co ma pomoc innym uzytkownikow to dawaj dla wszystkich a nie jednemu na pw.
Twoje max combo z hmm+rod to ok.150 wiec trzeba 3 comba :D To po 1.Ja polecam ghostland (family brooch,fd cave,lub ten cave polnocny),Ghostland darashia ( swietny exp na twoim lvlu,tylko ze stalkery i ghousty sa,ale jak bedziesz bil z visa to looz).
~~AnpeR~~
25-06-2006, 18:14
Hmm moze hell gate ta komnata jak idzie sie na draconia quest?
Na Fibuli masz dużo ds'ów.
@up
chyba żartujesz duży resp to nie jakieś max 4 DS,y ;) ( albo Ci się pomyliło z rotami :P)
Mateusz2908
26-06-2006, 00:36
Zeby nie robić nowego tematu napisze tu. Gdzie moge znaleźć duzy resp dsow dla pacca. Mam 36 lvl i 39mlvl i jestem druidem. Albo gdzie bym jeszcze mogl poexpic? Tomby sa często zajęte a larvy i scaraby juz mi sie troche znudzily;P
na dwa hity moze wziac rod+exori vis ale to jak mu sie najlepsze hit trafia, a co do tematu to dobry respawn na ghostlandzie, ale tam starklery i inne ghoule, a tak to chyba w terenach dla pacc wiecej jest
Ja mam pacc'a i cche wiedziec gdzie jest duży resp Ds'ów
tez chce na nich expićB)
kostooch
22-07-2006, 08:44
Drefia, czyli tam, gdzie najczesciej chodzi sie na necro. Jedyny problem jest taki, ze ubicie bardzo ruchliwego dsa z exori vis podczas dzialania niewidki jest dosyc trudnym zadaniem.
Zeby nie robić nowego tematu napisze tu. Gdzie moge znaleźć duzy resp dsow dla pacca. Mam 36 lvl i 39mlvl i jestem druidem. Albo gdzie bym jeszcze mogl poexpic? Tomby sa często zajęte a larvy i scaraby juz mi sie troche znudzily;P
Mam dokładnie to samo co ty:D
tez szukam ds'ów bo na ghost landzie są stalkery a one widzą niewidzialnych:(
Drefia, czyli tam, gdzie najczesciej chodzi sie na necro. Jedyny problem jest taki, ze ubicie bardzo ruchliwego dsa z exori vis podczas dzialania niewidki jest dosyc trudnym zadaniem.
Ale ja nie bije z visa tylko hmm bo z visa nie trafiam:p
taworin123
24-07-2006, 09:28
duży spaum ds'ów jet w helgeit
Kubalolz
24-07-2006, 09:37
duży spaum ds'ów jet w helgeit
lol!!!! daje to do podpisu na najglupsze cytaty
daj zesz ten filmik z dsami dla wszystkich albo na pw dla mnie!!
i nie wiem gdzie jest duzy spaUM dsow najwyzej JET w HELGEIT
LOL:D :baby:
Mozesz isć na ghost land ale tam sa nie tylko ds'y :D
adrianeczeqq
24-07-2006, 13:11
odnośnie facc to dość dużo dsów jest w Hellgate niestey można też spotkać po drodze bh myśle że warto też pójśc na draconie dojście przez hellgate tam jest dość dużo dsów są też mumie ale one chyba nie biją dość moco za to zostawiają dużo kasy i błyskotki duży + to to że jest gdzie uciekać
odnośnie pacc to słyszałem ża na zachodzie darashi w Wasteland czy jak to się zwie jest mnostwo dsów także na powierzchni ale nie wiem dokładnie bo nie amam p[acc
wejsce do domku necro pod poh ;]
Osobiscie czesto hunce na darashianskim ghost landzie, bardzo ladny exp na dsach, jesli chcesz uniknac huncenia w towarzystwie stalkerow, hunc na drodze do necromancerow (-1,-2,-3 ghost land darashia) tylko nie zluruj na siebie necra.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.