PDA

Pokaż pełną wersje : Mój 2 WMV

Ravenkeeper
23-06-2006, 19:02
Mój 2 WMV jest owiele lepszy niz 1 POLECAM!! BARDZO I PROSZE O KOMENTARZE !! ;] DŁUŻSZY niz pierwszy :D BARDZO DLUGI i fajnie wyszla muza ogladajcie :D !! prosze o komentarze ;] oto link-- http://rapidshare.de/files/23900103/POprawne_WMV*****.html

viper555
23-06-2006, 21:16
no jak na drugie wmv to niezłe co ja mówie extra sam lepiej nieumiem xD fajna muza przez cały filmik tylko lipnie to troche wyszlo moim zdaniem ze jest dwa razy paranoid mogles jakas inna muze wstawic ;p

aa tak wogule to jak wrzucasz filmiki z tibi do windows movie maker??bo ostatnio robilem wmv ale tylko ze samych screnow ;/

DumbassNoiser
23-06-2006, 21:33
zeby nagrac filmiki z tibii musisz sciagnac sobie camstudio
@ film -w cipeczke ze tak powiem :)

Bakuo
23-06-2006, 21:52
@Viper~
Najlepiej nagrac jakas akcje na tibia cam. Odtworzyc i to co sie akurat odtwarza, nagrywac programem SnagIt . Sam Windows Movie Maker nie odtwarza filmow typu .rec wiec trzeba zrobic tak jak powiedzialem ; ]

Ravenkeeper
24-06-2006, 09:37
No co tak mało komentarzy postarajcie sie bardziej i wiecej komentarzy plixx:P PLIXXX COMENTS ;]

Ravenkeeper
24-06-2006, 09:48
Niom ja najpierw nagrywam przez camstudio filmik z tibicam a nastepnie wkladam do Windows Movie Maker :D :)

helka
24-06-2006, 13:43
Troche lipny ten twój WMV. Pokazałeś całe akcje co jest bardzo nudne, zamiast tego mogleś wstawić więcej fragów ale pokazać tylko najciekawsze sytuacje np. zamiast pokazywać jak się męczą we trójke z Dekosem to mogleś zacząc jakies 10 sekund przed dedem Dracozius'a i potem odrazu combo na Dekosa. To samo przy Pa Xuck'u zamiast "połowy" poscigu po Drefi to pokazac to jak juz jest trapniety. Można wymieniac duzy błędów ale szkoda pisac:P. Postaraj sie next time.