Pokaż pełną wersje : Czy prawdą jest, że knight jest najlepsza profesją do ataku?
Pablo_30
24-06-2006, 00:06
Witam wszystkich! Od niedawna gram sorcem (ma już 15 lvl/ 15 mlvl), który atakuje beznadziejnie (15-25), a mój kolega na 17 lvl'u i dobrych skillach zabiera już około 35-50 hp ;(. Mam dylemat, czy grać dalej sorcem, czy stworzyć nowego knighta. Chciałbym, aby moja porządnie walczyła na wyskoich lvl'ach. Uważam, że gra na sorcu jest trudna, ale wysiłki się opłacą. Pomóżcie proszę... :confused:
Mimo-vader
24-06-2006, 00:10
Po 1. temat powinien zostać założony w dziale profesje.
Po 2. patrz punkt 1.
Temat do przeniesienia ;).
Pablo_30
24-06-2006, 00:12
Dzięki za informację ;)
grzysztof
24-06-2006, 00:25
sorc jest najlepsza profesją do ataku, a knight do obrony, więc jak widzisz troche na odwrót.
Graj tak, abyś odczuwał przyjemność. Tyle.
Chciałbym, aby moja porządnie walczyła na wyskoich lvl'ach. Uważam, że gra na sorcu jest trudna, ale wysiłki się opłacą.
Graj dalej sorcem. Dobrze uwazasz;]
Pablo_30
24-06-2006, 09:25
Dzięki wszystkim za pomoc ;). Zdecydowałem, że będę grał na sorcu, bo jego siła okazuje się dopiero na wyższych lvl'ach B).
Jeśli sorciem osiągniesz wysoki level 60+ (i najlepiej mieć promocje) i masz troche kasy to normalnie wymiatasz.UE, SD, cały wachlarz potężnych runek i czarów spontanicznych.Ciężko wtedy obalić takiego gracza.
Jesli chodzi o knighta to gdy wyćwiczysz nim już dobre skille to mozesz z powodzeniem sam expic na róznych ciekawych potworkach.Wysokie skille dają tez mozliwość blokowania co jest bardzo dobre, bo najczęsciej bloker bierze cały loot, a shooterzy (druid, sorc, pall) tylko cały exp.A na blokowaniu knight może naprawde nieźle zarobić.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.