Pokaż pełną wersje : Taifun i jego nowy har
matekk fst bolt
24-06-2006, 10:11
Siemka widzieliscie Taifuna nowy har ? wejdzice na tibia.com Taifun Devilry a pokaze sie w liscie haracter noa postac robiony w 6 dni 105 royal pal :D"D"D to jest rekord swiata ?
Sifu M.S.
24-06-2006, 10:17
mialbys racje gdyby nie jedna sprawa
Created: Jun 16 2005, 18:18:03 CET
moge sie mylic ale my chyba mamy teraz 2006 rok, no chyba ze ty zyjesz w innej czasoprzestrzeni ;)
Boze Ty masz raka czy co?? Z kad wytrzasnales ze w 6 dni? z tego??
Created: Jun 16 2005, 18:18:03 CET Tylko poczytaj dobrze to jest data zalozenia acc pozatym tam jest 2005 nie 2006-.-
Diamonic
24-06-2006, 10:53
Siemka widzieliscie Taifuna nowy har ? wejdzice na tibia.com Taifun Devilry a pokaze sie w liscie haracter noa postac robiony w 6 dni 105 royal pal :D"D"D to jest rekord swiata ?
Więc, 16 Jun 2005 to data założenia konta, na którym jako pierwsza powstała postać "Taifun Devilry", która robił jakoś w rok, a NIEDAWNO stworzył sobie paladyna na Aldorze żeby pomóc Eliemu Stormstrikerowi w wojnie z Animą...
Czasem trzeba pomyśleć, ale jak patrze na wasze posty to ta czynność wydaję mi się obca dla was.
Jak wcześniej powiedzieli konto założone rok i 8 dni temu, natomiast co do jego nowego chara. Cóż jeżeli ktoś zdąrzył spojrzeć na statystyki erig.neta, to zauważył że podczas "retired" Taifuna, jego pall bił po 600 k expa. Możliwe że akurat wtedy on zrobił tego pallka.
Michal_angel
24-06-2006, 15:50
Możę mu się poprostu nudziło hehe i zrobił sobie palka ...
Istnieje cos takiego jak ukrycie postaci...
105 lvl w 6 dni muhahaha <lol2>
Pomysl zanim cos napiszesz...
Knight mathoff
24-06-2006, 19:12
@ up... teraz wszystko jest możliwe...
Ps: Nabijacie sie z tego faceta, że napisał głupi post, niepomyślał co robi...
Może jest faktycznie głupi... a może tylko nie pomyślał... tylko czemu każdy z was odpowiada mu na to pytanie, mimo, że jest już xxx człowiekiem, który tej odpowiedzi udzielił? Jesteście głupi, czy tylko niepomyśleliście... :confused:
Heheh... w 6 dni <lol2> :p Może na OTS xD
Votheri (Mesmerized) Apr 29 2006 - Data kiedy dołączył do EM :-) Wszystko mówi za siebie :)
yhy 106 lvl w 6 dni pomyśl 6 dni na skillowanie by mu zeszło.
nie wiem czy wiecie ale taifun nie grał na sorcku przez ok 2 miesiące i pewnie w tym czasie zrobił tego palka
yhy 106 lvl w 6 dni pomyśl 6 dni na skillowanie by mu zeszło.
Jestem na 99% pewien, że grając tym palkiem nie skillował nim dlużej niż godzinę.
Palek bez skillowania jest w stanie osiągnąć 93-94 dista wbijając 100 level
Jestem na 99% pewien, że grając tym palkiem nie skillował nim dlużej niż godzinę.
Palek bez skillowania jest w stanie osiągnąć 93-94 dista wbijając 100 level
I takie wlasnie skile ma Votheri.
Cortez Blackheart
29-06-2006, 01:26
i czym wy sie tutaj podniecacie? nawet gdyby zrobil 100 lvl w 1 dzien...to kogo to obchodzi? mnie osobiscie tylko martwi, szkoda mi chlopaka ze jedyne co sie dla niego liczy to wirtualny swiat...
Piotrek Marycha
29-07-2006, 12:17
i czym wy sie tutaj podniecacie? nawet gdyby zrobil 100 lvl w 1 dzien...to kogo to obchodzi? mnie osobiscie tylko martwi, szkoda mi chlopaka ze jedyne co sie dla niego liczy to wirtualny swiat...
1 dzien to znaczy ze liczy sie wirtualny swiat tylko <lol> a tak pozatym to odczepcie sie od chlopaka! pomylilo mu sie i tyle X(
Edit: ups sry (wiadomo za co)
Sid Domestos
29-07-2006, 12:29
O loool ten palek jest juz DAWNO na jego koncie wiec nei pierdolcie ze w 6 dni go zrobil. Koniec tematu
O loool ten palek jest juz DAWNO na jego koncie wiec nei rzodkiewka jest supercie ze w 6 dni go zrobil. Koniec tematu
Po co odświerzasz? Kłudke mU! :D
Po co odświerzasz? Kłudke mU! :D
W takim razie Tobie bana za brak myslenia. Popatrz dokladnie kto odswiezyl.
1 dzien to znaczy ze liczy sie wirtualny swiat tylko <lol> a tak pozatym to odczepcie sie od chlopaka! pomylilo mu sie i tyle X(
Edit: ups sry (wiadomo za co)
Po jakiego chuja odswiezasz?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.