zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Combo sd noob chars again = 37 druid own3d ;]

boorex
24-06-2006, 11:14
Oto nastepny filmik z serii combo sd by noob chars :D
Tym razem 37 druid own3d. Loot byl slaby pol bp uh nic wiecej. Ale ownage sie liczy :] ENJOY !!

http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/9503

-=DanieL=-
24-06-2006, 12:20
Takkk!!!! Zdradź loota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie mogłem się doczekać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

_aNeptiS_
24-06-2006, 13:31
Pozdro Dla Pana który zdradził loot....

film oglądasz dl alootu czy żeby zobaczyc dobrą akcje?
@down
Rozczaruje Cie...Dla Loot'u :]

*Vjefroon*
24-06-2006, 13:37
Pozdro Dla Pana który zdradził loot....
film oglądasz dl alootu czy żeby zobaczyc dobrą akcje?

Patol
24-06-2006, 14:57
Fajny filmik, ciekawe jaki loot. Fajne macie haslo :).

Upierz
24-06-2006, 15:51
Nice. Szkoda że loota zdradziłeś...
Co się działo potem? Dawid~ dał Levitate na dół i spieprzył?
Hehe. Exana Pox zamiast Ex Granki... n/c

boorex
24-06-2006, 16:09
Lool moze najpierw ogladniesz a potem powiesz cos glupiego...jakbys nawet ogladnal filmik ja bym nic nie mowil to i tak bys loota nie zobaczyl bo skosily go nooby -.-' DLATEGO powiedzialem loota zeby uniknac komentarzy typu "a jaki loot ? " END...anyway dzieki za komentarze ;]

Always hunted
24-06-2006, 16:52
kurde, jak widzę te filmy z combosami SD w Druidów poniżej 45 lvl, to zaczynam myśleć nad ściągnięciem UH Bota.... :(
Film jak film, jeszcze jedno combo

matekk fst bolt
24-06-2006, 18:17
aj wam powiem co wypadlo bo zajebalem loot nob charem
wypadl demon shield i wand of inferno i jakies runy pozdro :baby:

Sponcz
24-06-2006, 22:27
Podejrzewam, ze ktos sie naogladal naszego filmika xD

Raayden
25-06-2006, 00:51
kurde, jak widzę te filmy z combosami SD w Druidów poniżej 45 lvl, to zaczynam myśleć nad ściągnięciem UH Bota.... :(
Film jak film, jeszcze jedno combo

nie trzeba bo zamiast stac i pierdolic przy dp to mozna isc expic i nie zaliczysz takiego deda ^^ albo utamo vita ewentualnie ssa ;]

boorex
25-06-2006, 09:50
@up
Zawsze przed cala akcja idzie sie noob charkiem i fire fielda pod nogi i sprawdzamy czy jest utama czy ssa ;D Jak jest to trzeba szukac innej ofiary...narazie najwyzszy lvl to 54 lvl sorc i boszki polecialy cruz helm bodajze i b robe no i wiadomo runki :P...kiedys jeszcze na starej tibii probowalismy 64 druida udupic ale ruszyl sie i zamiast niego padl 10 lvl :D:D ale na redzie wszedl do depo...i mial rsa :>...Moze zrobimy jeszcze nastepne filmiki moze jakies lepsze to wrzuce :P

Sponcz
25-06-2006, 11:49
@up
Rzucanie fire filda pod nogi potencjalnej ofiary nijest dobrym pomyslem,Ofiara wtedy jest juz bradziej czujna a poza tym "Noob chary" albo jeden z nich ma skulla co moze latwo doprowadzic do smierci, wiec nie sprawdzajcie czy koles ma utamo czy ss'a poprostu walcie a jak nie wyjdzie no to szukajcie innej ofiary

Always hunted
25-06-2006, 11:59
@up
Zawsze przed cala akcja idzie sie noob charkiem i fire fielda pod nogi i sprawdzamy czy jest utama czy ssa ;D

Sorry, ale SSA zmniejsza tylko fizyczne obrażenia... (melee, explo, sd, ue) o czym się wczoraj sam przekonałem, kiedy miałem założone SSA, a noobek mnie zaczął z GFB lać... hity szły po 9 o.O! a SSA nie tracił ładunków
Więc fire fieldem nie podlookasz czy SSA jest