Pokaż pełną wersje : Tibia nie chce się włączyc.HELP!
Mój problem brzmi tak:Zainstalowałam tibię 7.6 z tibi.com.Gdy naciskam na ikonkę tibi nie chce się wogle włączyc.Nie wiem co sie dzieje;( Pomóżcie mi.
PharadoX
24-06-2006, 12:59
No to wejdz do folderu z tibia i tam uruchom , a może ty skopiowałeś z folderu właśnie tą ikonke? Jak tak to tibia się nie włączy. Ew. Reinstal.
Możliwe, że to chodzi o to, że teraz jest klient Tibii 7.7 a nie 7.6
Możliwe, że to chodzi o to, że teraz jest klient Tibii 7.7 a nie 7.6
Podaj linka do ściągnięcia tibi 7.7 :)
PharadoX
24-06-2006, 13:19
@Up
Lol? :D , widać że jesteś bardzo skapowany jeśli chodzi o updaty , a wszystkie najnowsze wersje są na www.tibia.com
Dwimenor
24-06-2006, 13:19
Konkretniej: 7.72.
Ściągniesz go z tibia.com
Konkretniej: 7.72.
Ściągniesz go z tibia.com
Sciągnęłam tibie.7.72 z tibia.com Ale gdy ją włączam komputer przez 4 sekundy pokazuje się czarny a potem jakieś kolorowe paski na nim i pisze Tibia is Allerady Running.A nie ma jej włączonej.Niewiem co sie dzieje -.-
PharadoX
24-06-2006, 13:39
ctrl+alt+del , tam w procesach wyłącz tibie i spróbuj znowu.
Masz ty wogule jakiegoś antywira i firewalla?
ctrl+alt+del , tam w procesach wyłącz tibie i spróbuj znowu.
Masz ty wogule jakiegoś antywira i firewalla?
Teraz to wyskoczyło to samo tylko inny błąd:Video surface allocation failed (error Code 12) ten.Czytam na faq ale coś nierozumiem zbytnio języka angielskiego.Sorki za taki kłopot ale chce grac w tibie ;( I niewiem co teraz.;(
PharadoX
24-06-2006, 14:47
A teraz tu masz rozwiązanie : http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=77661&highlight=Video+surface+allocation
Dzieki wszystkim za pomoc.Sorry że tego wcześniej nie powiedziałam bo myslalam ze to nie ma nic do znaczenia.Ja bylam na kompie mojej babci co mi sie psulo,ale w mojej hacie tak sie nie bylo jak u babci.Niewiem co u babci sie stalo ze nie dziala.Prawdopodobnie brat mi powiedzial ze trzeba bylo windowsa calego u babci zainstalowac od nowa bo im sie co chwile cos psulo.Sorki za problem.Chcialam se pograc troszke u babci.CYA ALL
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.