Pokaż pełną wersje : 113 master hacked danubia
http://rapidshare.de/files/22998243/dexty.rec.html znalazlem ten filmik na tibicams. to niejest moj char ani ja niejestem chakerem :P
hehe fajnie jak ten 92 ek mu zabral tego parcela xD troche stracil :D
Sir Emilio
24-06-2006, 16:16
troche duzo stracil pozatym ten filmik jest z tibia.de i haker opisuje tam sposob jak hakowac szybko i latwo
Niby gdzie to jest napisane o tym hackowaniu ^^ ?
Taka Tuca
24-06-2006, 16:53
Ja tam nie widze zadnego sposobu jak hackowac szybko i latwo. Co najwyzej drobna rada na temat wylaczenia komus konta jak sie zna jego acc number, chyba, ze cos przegapilem.
hmm... po ściągnięciu tego filmiko pokazało mi że mam 3 keylogery X( lepiej sprawdźcie u siebie
hmm... po ściągnięciu tego filmiko pokazało mi że mam 3 keylogery X( lepiej sprawdźcie u siebie
najwidoczniej wlasnie tak hackowal :]
Granteon
24-06-2006, 17:15
To dziwne, bo jakas nikomu z nas nic nie pokazalo, na tibia.de tez...
Widac tutaj zachowanie paladinki widac ze to frajer, pusty dzieciak dla ktorego tibia to zycie. ahh,,
To dziwne, bo jakas nikomu z nas nic nie pokazalo, na tibia.de tez...
wejdź na tibiacams i spróbuj ściągnąć jakiś filmik i pod downloadem pisze coś na czerwono. raz ściągnołem jakiś filmik ( nie ten ) i też wykryło mi 3 keyloggery !! jak już ściągniesz jakiś filmik użyj adwara i zobaczymy wtedy :)
Granteon
24-06-2006, 17:24
wejdź na tibiacams i spróbuj ściągnąć jakiś filmik i pod downloadem pisze coś na czerwono. raz ściągnołem jakiś filmik ( nie ten ) i też wykryło mi 3 keyloggery !! jak już ściągniesz jakiś filmik użyj adwara i zobaczymy wtedy :)
Wszedzie pisze na czerwono, to oznacza, ze filmy tam wstawiane nie zawsze sa nieszkodliwe...
po za tym:
AntiVir
Found nothing
ArcaVir
Found nothing
Avast
Found nothing
AVG Antivirus
Found nothing
BitDefender
Found nothing
ClamAV
Found nothing
Dr.Web
Found nothing
F-Prot Antivirus
Found nothing
Fortinet
Found nothing
Kaspersky Anti-Virus
Found nothing
NOD32
Found nothing
Norman Virus Control
Found nothing
UNA
Found nothing
VirusBuster
Found nothing
VBA32
Found nothing
Ciekawe jakiego masz antyvira, bo najpopularniejsze nic nie wykazaly...
Co do filmiku - filmik rzadzi, tylko szkoda, ze na tibia.pl wszystkie ciekawe filmiki sa kopiowane z innych stron...
Sir Emilio
24-06-2006, 17:27
dla tych co lodowke boja sie otworzyc
File: dexty.rec
Status: OK (Note: this file has been scanned before. Therefore, this file's scan results will not be stored in the database)
MD5 24f14779e48b515c8928a83bdc5f4f4c
Packers detected: -
Scanner results
AntiVir Found nothing
ArcaVir Found nothing
Avast Found nothing
AVG Antivirus Found nothing
BitDefender Found nothing
ClamAV Found nothing
Dr.Web Found nothing
F-Prot Antivirus Found nothing
Fortinet Found nothing
Kaspersky Anti-Virus Found nothing
NOD32 Found nothing
Norman Virus Control Found nothing
UNA Found nothing
VirusBuster Found nothing
VBA32 Found nothing
A Paladince wciąż mało??
Ciekawą metodę ma ten hackjerek... loguje się i na Tibia.com robi locka na 30 minut... nice...
@\/ : :P
Granteon
24-06-2006, 17:34
@ up
niezly avatar :P
Wszedzie pisze na czerwono, to oznacza, ze filmy tam wstawiane nie zawsze sa nieszkodliwe...
po za tym:
AntiVir
Found nothing
ArcaVir
Found nothing
Avast
Found nothing
AVG Antivirus
Found nothing
BitDefender
Found nothing
ClamAV
Found nothing
Dr.Web
Found nothing
F-Prot Antivirus
Found nothing
Fortinet
Found nothing
Kaspersky Anti-Virus
Found nothing
NOD32
Found nothing
Norman Virus Control
Found nothing
UNA
Found nothing
VirusBuster
Found nothing
VBA32
Found nothing
Co do filmiku - filmik rzadzi, tylko szkoda, ze na tibia.pl wszystkie ciekawe filmiki sa kopiowane z innych stron...
Niewarto polegac na tym w 100% niedawno sciagnalem takie cos przeskanowalem wlasnie tym, nic nie wykrylo, smialo uruchomilem potem okazalo sie ze to trojan -.-'
@topic
Film juz widzialem nawet nie zly on cos tam pieprzy o hackowaniu ale wogole tego nie rozumiem mowi o blokowaniu acc na tibia.com przez zle logowanie...ale nie wiem co ma to dac poza tym mowi ze dzieki TEMU shackowal jakies tam osoby...bez sensu ... sposob chyba na to jak juz PO zdobyciu passow miec czas na o*ebanie ofiary :P
1. 112 MS a nie 113
2. To juz gdzies tu bylo
Ogladalem ten filmik z 3 tygodnie temu bo juz ktos go postowal.
Paladinka tak nienawidzi Dexty'ego, ale jakoś "pozwolił" mu zapłacić za wolność, i to całkiem niedawno.
Hm... Norton Antyvirus jest jednym z najbardziej znanych antyvirow. Ale go niema, pamietam ze zdazalo sie cos takiego, ze ktos skanowal plik wlasnie tym programem ze strony ( niewiem jak to nazwac ) i nic nie wykryla, ale taki jeden norton cos znalazl...
...A co do filmu, szkoda tego sorca, trzeba bylo uwazac :P
Master-Wojtaszek
25-06-2006, 10:26
Z pposta z Tibia.pl :
Pamiętajcie
-Nie ściągajcie plików o rozszerzeniach .html , ***** , .bat , .dll od osób których nie znacie.
=Jeżeli koniecznie musicie obejrzeć plik .html róbcie to w trybie offline(np, wyciągając kabel sieciowy z gniazdka).
Lepiej nie ryzykować.;)
Co wy gadacie niewiem jakie macie programy ale tu nie ma keyloggerow qmpel i ja sprawdzilismy i nic nie ma. Tak samo ma inny qmpel ze jego Antivirus wykryl keyloggera, a u mnie nic nie wykryło.
Jakie wy macie Antivirusy...??
To gratuluje znajomosci angielskiego.
Tam jest napisane zeby nie odwiedzac stron ktore moga sie pojawic w filmie.
@Master-wojtaszek
Jakbys nie zauwazyl filmy sa w .rec a nie .hmtl ***** .bat albo .dll
dziadek damian
25-06-2006, 11:56
Filmik jest czysty, przeskanowałem Antivir Guardem oraz Anty-Keyloggerem.
Clear 100 %:)
dziadek damian
25-06-2006, 12:12
sryy za double posta ale ...
sciagnalem filmik i oto zj*bała mi sie TibiCam !!
cytuje "Warnings(..)*dLL.
NIE ŚCIąGAć!X(
Taka Tuca
25-06-2006, 12:19
@up
I obudziles sie z reka w nocniku... Jak Ci blad wyskoczy albo jakis program zepsuje to od razu znaczy ze w pliku jest KG? Wez sobie najlepiej odlacz internet i nigdy nie wlaczaj komputera to nikt Cie nie hacknie -.-
Metal Slug Rox
25-06-2006, 12:23
@ up up
jakie dll. warring ? plik jest rec. moze masz stara tibie cam poprostu .. wg mnie jakis noobek napisal osta ze mu keya wykrylo i odrazu panika ... czesto tak jest jak ktos daje filma to odrazu pisza ze jak sciagneli wykrylo im keya dla mnie to jest glupota .... a ze filmik jest jak hackowac i ktos napsial ze film ma keya to juz wogole sie to zlaczylo i jest wielka panika ...
Dajcie ten film na jakiś inny serwer, bo rapid mi limit dał -.-'
Bardzo fajny film. Ładnie sie koleś obłowił a tak poza tym to podobał mi się sposób w jaki wyciągnał noobów z depo w Thais :D
Tasiorstrasz
25-06-2006, 13:56
Bardzo fajny film. Ładnie sie koleś obłowił a tak poza tym to podobał mi się sposób w jaki wyciągnał noobów z depo w Thais :D
Najstarszy sposob na wyciagniecie bydła z depo :).
Mr.Minister
25-06-2006, 18:16
..co mnie to ze jakis faking napp ktory cheatowal i wchodzi na stronki typu ":free pacc plax!!??!" oraz podaje swoje ip na prawo i lewo co powoduje ze latwo mozna sie wbic exploitem to wiesz..
No niezly hack xD znaczy dobrze ze shaczyli Dextiego :P
w sumie chcialbym zeby shaczyli 95 % high lvli na danubi :evul:
nieee nie jestem evul tylko co oni zrobili z tym swiatem to jest masakra :/
pod depo Carlin nic pod depo Thais nic pod Edron nic xDD
Filmik jest naprawde genialny. Takiego hacka nigdy w zyciu nie widzialem [malo widzialem?]. Polecam zobaczyc pod koniec jak to łatwo spada z 111...109.......99.
Nie ma zadnego gejloggera. !
Najlepszy cytat moim zdaniem "I have never played here". Tezbym chcial tak zaczynac na 8 lvl maina :D.
Nie no ładnie to wyglądało...:D:D Tylko mogłes troche mniejsze lvl klepać
ale ogólnie film spoko ! Gz Itemek :P
Mr.Minister
02-07-2006, 18:59
Nie no ładnie to wyglądało...:D:D Tylko mogłes troche mniejsze lvl klepać
ale ogólnie film spoko ! Gz Itemek :P
Zjebalo cie czlowieku? On napisal, ze film nie jego >.<
Explorer of Hell
03-07-2006, 13:06
A mi jest go zal ;(
Nameczyl sie chlopak, a tu jakis... hacker zaje... mu itemy, padl kilka razy, bana zlapal... X(
Gralem kiedys na Danubii i znalem go... ;(
Selverius
03-07-2006, 14:10
czesc zrobcie rehosta nieznacie innych stron prucz rapidshare?? -.-
Ja tam tego nie widzialem i nie mam zamiaru :p
neutralny16
03-07-2006, 19:02
Film spoko ale.......w gruncie rzeczy to szkoda go...stracil all itemki,padl z 4x:/ nikt by tak nie chciał,wiec nie bede mowil "film super extra ble,ble"bo szkoda go...
Selverius
04-07-2006, 12:19
rehosta dajcie plzka bo od paru dni niemoge sciągnąć tego filmiku -.-"
MoGreene
04-07-2006, 13:58
rehosta dajcie plzka bo od paru dni niemoge sciągnąć tego filmiku -.-"
czesc zrobcie rehosta nieznacie innych stron prucz rapidshare?? -.- _________________________
Hmm ładnie prosisz to masz ;D
Dla all dla których rapid to shit:
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/9495
Enjoy ;)
Eliz Eyer
04-07-2006, 21:01
troche duzo stracil pozatym ten filmik jest z tibia.de i haker opisuje tam sposob jak hakowac szybko i latwo
Jeśli mówisz o filmie to tam pisze tylko tyle ,że logujesz sie zmieniasz pw(password) i logujesz sie na postać. Jak jesteś daleko dp lub domku to sie zabijasz a jak nie masz aol to istnieje szansa ,że stracisz eq i żeby wpisywać dobry acc ale zły pw i zablokujesz konto. I co to za metoda ?
hehe fajnie jak ten 92 ek mu zabral tego parcela xD troche stracil :D
nic nie stracil, bo elite nie zabral mu parcela, trzeba dokladnie ogladac:
hacker wrzucil do skrzynki swoj parcel, w tym samym momencie knight wylozyl swoj na ziemie, przeciez nie mogl by z takie odleglosci zabrac parcel'a,
telekineza powah
lol
btw. kilka k do przodu u hackera :P
Nieugiety
05-07-2006, 09:32
Ladny hack ale widzialem lepsze.
Btw.
Wkur**** mnie jak hackerzy zjezdzają lvle --.--
zimne_piwo
05-07-2006, 11:33
nic nie stracil, bo elite nie zabral mu parcela, trzeba dokladnie ogladac:
hacker wrzucil do skrzynki swoj parcel, w tym samym momencie knight wylozyl swoj na ziemie, przeciez nie mogl by z takie odleglosci zabrac parcel'a,
telekineza powah
lol
btw. kilka k do przodu u hackera :P
Sam nie wiem...Mi się wydawało, że jak chciał wpisać dane i wysłać parcel to laga miał i koleś zabrał mu parcel...Mylę się?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.