Pokaż pełną wersje : Knight i dystans fighting
Kaper2005
24-06-2006, 19:12
Czy opłaca się potrenować dystans fighting Knightem?
Jeśli tak to do ilu? 20? 30? czy moze tak jak palka do 50-60?
PROSZĘ o szybką odpowiedź!!!
PharadoX
24-06-2006, 19:14
Nieopłaca się. Lepiej trenuj dalej swoje skille walki ( sword / axe / club i shiedling ) , zanim zrobisz jakiś sensowny dist zrobisz ponad 10 skilli "walki" ( nie chodzi mi o skille z 15/15 do 25/25 ale od minimum 55/55 do 65/65 ).
Kaper2005
24-06-2006, 19:23
Minutę temu zrobiłem 63/61 sworda. (Skilluje i czytam forum)
Nie chce mi się expić, a skillowanie sworda mnie nudzi troszkę.
Bardzo bym chciał się pobawić w rzucanie także chociaż trochę, i powtarzam pytanie: Czy jak potrenię chociaż dystans do 20-25 to czy mi się to kiedyś przyda?
Przecież jak będę mieć 100 lev. (marzenia) to na Anhilatorze może się przydać...
P.S
Dzięki za szybką odpowiedź :)
PalAnonim
24-06-2006, 19:28
Minutę temu zrobiłem 63/61 sworda. (Skilluje i czytam forum)
Nie chce mi się expić, a skillowanie sworda mnie nudzi troszkę.
Bardzo bym chciał się pobawić w rzucanie także chociaż trochę, i powtarzam pytanie: Czy jak potrenię chociaż dystans do 20-25 to czy mi się to kiedyś przyda?
Przecież jak będę mieć 100 lev. (marzenia) to na Anhilatorze może się przydać...
To trenuj dalej. Na anni pewnie myslisz o burstach, ale tam liczy sie tylko lvl i mlvl postaci. Skill dystansu nic nie zdziala.
PS. Zawsze mozesz przeniesc sie na axe/club ale czy to oplacalne...
Kaper2005
24-06-2006, 19:33
Tak myśle o burstach, prawdę mówiąc tego nie wiedziałem.
Oki już nie spamuje, trenie dalej mój kochany sword fighting...:cup:
Dzięki za pomoc:D
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA BO ZNAJĄC POLSKI LUD TO SIĘ ZARAZ ŚMIETNIK ZROBI...
Feter Mastah
24-06-2006, 20:05
wiem dlaczego ludzie są tacy o jezu kupujesz war hammera idziesz poskillować do 30 idziesz na swamp trolle i h...
Wiecej niz 40 dista prawie na pewno nie zrobisz, a z takim skillem nawet cyce sie nie oplacaja wiec szkoda tracic czas ...
Widzialem anhi jak idzie 4 knightów i 3 bije z brustów co prawda do brusów nie trzeba dista:baby: Osobiscie niewyobrazam se knighta z boltami:)
@up
To dość popularna forma wykonywania Annihilatora (jeśli powiedziałeś to z ironią, a chyba powiedziałeś).
Orshabaall
25-06-2006, 17:11
To trenuj dalej. Na anni pewnie myslisz o burstach, ale tam liczy sie tylko lvl i mlvl postaci. Skill dystansu nic nie zdziala.
PS. Zawsze mozesz przeniesc sie na axe/club ale czy to oplacalne...
Na -50 melee sie jeszcze oplaca zmienic sworda na axa. Bo axe jest bardzo minimalnie, ale jednak lepszy.
Xardasus
26-06-2006, 09:36
co wy gadacie dist sie oplaca widzialem film jak knight na 80 bodajze soluje gs z kuszy i beltow mial 11 dista na poczatku i wskoczylo mu do okolo 20+ stracil na tym chyba z pol bp beltow i chyba z 8 uh bo kilka razy gs do niego dobiegl :P
@up
daj linka :}
@topic
rob co chcesz :) to ty grasz swoja postacia, chcesz sie bawic to trenuj dista, bedziesz miec frajde :P moj qmpel jest pallem i chodzi se na guardy z gsem :D brechta jest :P albo jak zabijal kolesia gsem :P ladne hity wchodzily ma teraz bodajze 76 sworda xd dista 81 :PP fajnie jest popatrzec na takie widowisko xD
ladne hity wchodzily ma teraz bodajze 76 sworda xd dista 81 :PP
jaki ots ? <>
ladne hity wchodzily ma teraz bodajze 76 sworda xd dista 81 :PP fajnie jest popatrzec na takie widowisko xD
lol.................
Hehe tak samo jak mój kumpel 30 pall mial 53 sworda :)
@topic
a nie lepiej zrobic palla?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.