zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Mount Sternum

Sylwek200
25-06-2006, 12:10
Witam ! Lubię expić na cycach a Mount Sternum to chyba najlepsze miejsce ( FACC ) , ale mam problem ponieważ dobrze nieznam tego miejsca , niechciałbym natknąć się na takie potwory jak GS , Fire Elemental czy Dedmon skeleton więc postanowiłem was poprosić o mapkę respawnu , byłbym bardzo zobowiązany wobec osoby która zamieściła by ją w tym temacie , jeżeli taki temat już był to przepraszam .

poisoner
25-06-2006, 12:19
Witam ! Lubię expić na cycach a Mount Sternum to chyba najlepsze miejsce ( FACC ) , ale mam problem ponieważ dobrze nieznam tego miejsca , niechciałbym natknąć się na takie potwory jak GS , Fire Elemental czy Dedmon skeleton więc postanowiłem was poprosić o mapkę respawnu , byłbym bardzo zobowiązany wobec osoby która zamieściła by ją w tym temacie , jeżeli taki temat już był to przepraszam .
Lepszy jest filmik niz mapka bo wszystko widac dokladnie na wlasne oczy a filmik znajdziesz w przyklejonym temacie "zwiedzaj z cichym" w dziale filmy

Sylwek200
25-06-2006, 12:34
racja , ale jak prubowałem ściągnać to pisało że już niema tego filmiku , na rapshirade czy jak to się nazywa

MiXer
25-06-2006, 12:40
echhh
Na poziomach 0 i 1+ w górę są tylko cyclopy i poison spidery
pod ziemią 1- 2- są też cyclopy 3-(niepamiętam) są ghule i szkielety
a im niżej tym większe ryzyko że trafisz na FE Gs'a( sam trafiłem :) ) ale GS jest głęboko
Moge sie mylić bo expiłem tam z 5 miechów temu

Sylwek200
25-06-2006, 17:18
Błagam , ja bardzo potrzebuje tą mapkę , jeżeli ktoś ma filmik jak cichy zwiedzał Mount Stereum to proszę go tu zrehostować

...Zeck
25-06-2006, 17:26
Błagam , ja bardzo potrzebuje tą mapkę , jeżeli ktoś ma filmik jak cichy zwiedzał Mount Stereum to proszę go tu zrehostować
jezeli masz ten 51 lvl to ucieklbys gsowi,wiec mozesz sam zexplorowac ten obszar,a nie na latwizne idziesz

Hokage
28-06-2006, 11:42
Jeśli spotkasz gsa to na lajcie mu uciekniesz,a ds tam chyba nie ma

rafalxx
28-06-2006, 11:46
Jak masz takie skille jakie napisales to DS moze cie najwyzej w dupe pocalowac. A GS tez ci duzo niezrobi jak na full def dasz.

Bart Knight
28-06-2006, 11:47
a ten GS to tak se luzem chodzi czy trzeba się ropnąć, odkopać jakąś dziurę albo coś ?

Explorer of Hell
29-06-2006, 16:11
Nietrafisz na GS'a czy FE, bo one sa gleboko pod ziemia.
Spokojnie mozesz sobie expic.

Geralt ze Spychowa
29-06-2006, 20:02
gs i fe sa pod ziemia - tzn poziom nizej. o ile gsowi mozna uciec bez problemow to trzeba tylko uwazac na fe, bo potrafi kombo dac tymi fire ballami i w 3-4 sekundy mozna pasc ;/ mowie o ~25lvl

maciek_92
04-07-2006, 22:01
Miejsce z GS'em i Fe i juz ci moi poprzednicy powiedzieli, a ja dodam ze o DS'a nie musisz sie martwic bo zeby sie dostac do niego trzeba dziure kilofem wykopac i tunelikiem przejsc, i uwazaj jeszcze bo tam sie jeszcze dwarf geomancer szweda ale przypadkiem tam nie powinienes trafic no i latwo jest mu zwiac ;] Mysle ze pomoglem ^^ Pozdro all