Pokaż pełną wersje : orshaball na liscie tibia.com
Czemu na liście tibia.com http://www.tibia.com/library/?subtopic=creatures nie ma orshaballa ??:baby:
Ponieważ Orshabaal, to nie jest standardowy potwór i nie ma stałego respawnu.
No ale to według mnie nie jest powód zwłaszcze ze to są (według opisu podstrony) wszystkie potwory występujace w tibii
Thel Heroes
25-06-2006, 18:37
To prawda, co powiedział Shinjix zobacz niema też tam Yeti, Demodrasa itd. są tam tylko potworki z regularnymi respami.
Orshabaall
25-06-2006, 19:52
Nieprawda. Jak orsh na jakims serwie wkracza do akcji i zabija graczy lub gracze jego to widac to takze na tibia.com w statystykach. Orsha nie ma na tibia.com jak w ogole go nie ma ale jak sie pojawi to sa jego statsy.
A skoro sa potwory z nieregularnymi respawnami których nie ma na liście to moze są potwory o których jeszcze nie wiemy :]
skryhull
25-06-2006, 23:15
No ale to według mnie nie jest powód zwłaszcze ze to są (według opisu podstrony) wszystkie potwory występujace w tibii
No ale zobacz na to... Jest tam demon? No to i jest orshabal. Bo orshabal to demon, tylko dużo lepszy. A yeti? Yeti to taka legedna, ktoś kiedyś widział, no i nie każdy to przeżył aby opowiedzieć wnukom. Demodras to taki podkoksowany dl. Po prostu bossów nie ma w spisie, są oni po to żeby gra miała więcej klimatu którego i tak ma mało... mogliby zrobić coś typu że każdy potworek nie tylko loot ma losowy ale i hp, żeby odbiegało max 10% od normy. I tyle ile % hp więcej to i tyle expa. Na przykład szczurek mający 20 hp mógłby mieć 18 a mógłby też 22 hp. Wtedy byłoby ciekawiej
Alderina
26-06-2006, 12:09
podobno orszaball jest zawsze nie wiem dokladnie gdzie ale widzailem filmiek ze czekali na niego az sie respnie kolo jakiejs rzeki ;o tak samo nie ma tam the evil eye na tej liscie
Orshabaal w statystykach pojawia się wtedy kiedy kogoś zabije albo zostanie przez kogoś zabity i utrzymuje się w nich 7 dni.
Kaper2005
26-06-2006, 14:02
podobno orszaball jest zawsze nie wiem dokladnie gdzie ale widzailem filmiek ze czekali na niego az sie respnie kolo jakiejs rzeki ;o tak samo nie ma tam the evil eye na tej liscie
Też widziałem ten filmik.
Orshabal się nie respi przy żadnej rzeczce, tylko jak już to w podziemiach Edron.
A oni przy tej rzeczce czekali na orsha który atakował Edron (Coś takiego jak plaga ratów w Thais):]
Orshabaall
26-06-2006, 14:09
Nie czekali az sie zrespi bo nikt nie wie kiedy orsh sie zrespi.
Jeszcze nie ma przywudców mino.
Lord Terus
28-06-2006, 17:18
Ors~ się respi w kręgu koło Dragon Laire na Edron. Ale nie jestem pewny (oczywiście losowo :p )
poisoner
28-06-2006, 18:53
Orsh w ogole sie nie respi. Jam jest gm ktory go summonuje.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.