Pokaż pełną wersje : Warlordsword
Actorron
25-06-2006, 23:54
I co wy na to ?:>
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9540
Zalgadis
26-06-2006, 00:02
Niewiem co powiedziec moze jednak wiem
jaki to swiat?
Edit@mythera to stary czy nowy swiat?
Granteon
26-06-2006, 00:13
Ledwo co film pojawil sie na tibia.de to po pare minutach juz jest skopiowany na tibia.pl...
Myk bardzo prosty. Sam Ci moge nagrać podobny filmik. Gość idzie do miejsca, gdzie jest pokazana warlock sword, zmienia sie w niego, idzie do siebie na balkon, a drugi go po prostu filmuje. PRoste jak drut.
@Granteon
I co z tego ? Ja na przykład nie przeglądam forum tibia.de. Zapewne nie tylko ja więc dobrze, że chciał nam to pokazać.
@topic
Hmmm ciekawe. Być może znowu jakiś fejk :) Gra ktoś na Mytherze i mógłby to sprawdzić ? :)
Od razu mowie ze fake :P daje sobie rece uciac ... Jestem 1 ktory jest w 100% pewien :P :cup: Zobaczycie ;)
Fillipex
26-06-2006, 00:25
Jest tak jak powiedzial Shinjix...
dowodem na to moze byc to ze koles nie "looknal" na warlord sworda... a ktos kto gra w tibie ma juz automatycznie wgrana czynnosc "lookania" na nowe/ciekawe/rary rzeczy... pewnie wiele osob ma tak ze stajac pod dp "looka" kazda osobe ktora przechodzi... tak z przyzwyczajenia.. ja tak robie.. to jest nawyk ;)
Tak jak powiedzial Shinjix lub coś pozmieniane na sprite'ach :):baby: :baby: :baby:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.