Pokaż pełną wersje : jaskiniee z mocniejszymi potworami
czesc wszystkim na tym wspanialym forum
prosze was abyscie podali mi i innym oglodajacym ten post kilka jaskin w ktorych mozna znalezc demon skelety dragony dwarf guardypotworki w tym stylu nie za mocne nie za slabe 17-19lvl
prosilbym dla palkow zeby mogli biegaci nawalac bo na klate palkom czasmi moze byc strasznie trudno
thanks
Dwarfy guardy- Kopalnie kolo kazzo.
Smoki- polana kolo venore.
ds podziemia fibulii
Dwarf guardy sa w kopalniach kolo kazo jak i w samym kazo co do kopalni proponuja ta 1 od polnocy (w drugiej tam mi sie zdaje ze zadziej zagladaja i pod dziura mozesz spotakc sporo guardow:) ja tak mialem kiedys) w kazo sa guady na tym poziomie gdzie sa raty w prawo i na dol..albo w takiej bialej sali w ktorej jest geomancer npc tam potrzeba klucz i sa 4 guardy w pokoiq.
Dragony proponuje kolo kazzo tylko ze pojedynczo ale mozna kanion - dziura czekamy chwile i znowu.
Kadmilos
09-08-2004, 19:28
Jesli szukasz mocnych wrazen to idz na guardy do 6 kolani tam jest najlepszy spawn na smoki polecam chodzic do Dragon Land kolo Venore, a jeśli maża Ci sie dsy to polecam Hel`s Gate w ab.
Kiedy jeszcze mieszkalem w Carlin to widzialem pare DSow w Ghostlandzie :]
....w drugiej kopalni od strony Ab nie radze iść bez kogos chyba że masz dobry lev...baaaardzo czesto tam są guardy najlepiej w 1 kopalni od Ab expic na 3 poziom(soldki)......
Hmm . lepiej nie idź na hellgate , żeby wyjść trzeba się mocno natrudzić hehe.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.