PDA

Pokaż pełną wersje : Elven Amulet czy Dragon Necklecke??

bombek
26-06-2006, 09:14
Mam Pytanie co zmniejsza bardziej obrazenia od ognia Elven Amulet czy Dragon Nekclklecke
bo Dragon nekclecke zmniejsza o 10% a elven amulet o ile

prosze odp.;)

kołbaś
26-06-2006, 09:26
to ja ci proponuje protection amulet kup to leprze bo ma 250 ladunków

Seele
26-06-2006, 09:27
rzuć na ziemie fire fielda, wejdź w niego i sie przekonasz...a nie odrazu nowy topick -.^

bombek
26-06-2006, 09:37
to ja ci proponuje protection amulet kup to leprze bo ma 250 ladunków
BUAHAHAHHAHAHAHAHA jaki noob jaki nooob NIE ROZUMIESZ ZE JAK LEJE DL Z KUMPLEM TO CHCE JAK NAJMNIEJ OBRAZEN???

Pecio
26-06-2006, 09:37
Elven Amulet - o 10%-20% (nie jestem pewien ;p), od wszystkiego
Dragon Naklacke - o 10%, od ognia

Seele
26-06-2006, 09:44
BUAHAHAHHAHAHAHAHA jaki noob jaki nooob NIE ROZUMIESZ ZE JAK LEJE DL Z KUMPLEM TO CHCE JAK NAJMNIEJ OBRAZEN???
oj jaki nup jaki nup..weź sie tak niepodniecaj bo sam niewiadomo po co założyłeś ten topick...w moim pierwszym poście to opisałem...

Ksiaze Slepy
26-06-2006, 12:41
w moim pierwszym poście to opisałem

postów jest tysiące
myślisz że każdy wszystkie przeczytał?:fool:

Lasooch
26-06-2006, 12:46
postów jest tysiące

Nie czepiaj się jak sam dobrze wiesz o co chodzi. OCZYWIŚCIE miał na myśli pierwszy jego post w tym topicu.

edit: jeszcze się wysiliłem, żeby Ci Twój geniusz udowodnić, o Książe! Jasno napisał 'w moim pierwszym poście' i nawet jeśli nie umiesz logicznie myśleć, to można sprawdzić, że Seele ma 68 postów dopiero. A nie tysiące.

A, i postów SĄ tysiące, a nie JEST.

Ale do Seele też się przyczepię xD - pisze się topic, a nie 'topick'.

@topic: chyba elven amulet nieco bardziej zmniejsza, ale pewien nie jestem.

down: pierwszy byłem xD

Paliblant
26-06-2006, 12:46
postów jest tysiące
eh... on mowil o jego pierwszym poscie w tym temacie (post nr.3) tam poda sposob na przetestowanie co jest lepsze

UP@ pierwszy byl xP

Ksiaze Slepy
26-06-2006, 12:54
rzuć na ziemie fire fielda, wejdź w niego i sie przekonasz...a nie odrazu nowy topick -.^

jak bombek się zapytał to oczekuje odpowiedzi a nie pouczeń

Arut
26-06-2006, 12:55

I wlasnie przez takich debilnych dzieciaczkow Polska ma taka opinie wsrod innych narodow.

Btw Zamiast zrobic testa na firefieldzie jak ktos tam wyzej powiedzial to zaklada temat i krytykuje ludzi co chcą mu pomoc >.>.

Nytalith
26-06-2006, 13:08
o ile sie niemyle to elven tez zmniejsza dmg o 10% ale od wszystkiego, a nie tak jak dragon~ tylko od ognia. Ale dragon~ ma znacznie wiecej ladunkow i jest tanszy wiec lepiej jego wziasc. Swoja droga pewnie i tak sie niezwroci>.>