zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Cachero vs EO

D Rookmaster
26-06-2006, 12:45
Jak myślicie kto by wygrał?

EO: HP-->4235
Mana-->1385
Z Energy Ringiem mógłby stracić max 5620 punktów.

Cachero: HP-->1340
Mana-->6965
Z Magic Shield mógłby stracić max 8305 punktów.

Myślę żę wygrałby Cachero z dwóch powodów:

->EO jest jak wiadomo knightem więc Cachero mógłby przed nim ciągle
uciekać, a ma tyle many że EO nie zabiłby go z Explo, i na tyle szybki z Utani gran Hur'em że EO nie zdążyłby zabklokować go M Wallami

->570-1139: To są obraże nia zadawane przez Cachero na ludizach z UE.
Cachero ma many na siedem UE.
Bez trydy zabiłby więc EO z UE.

TO jest tylko moje zdani. Jeśli macie inne zapraszam to wypowiedzi.

Arut
26-06-2006, 12:48
Istnieje cos takiego jak "runa pełnego leczenia" wiec po kazdym ue cacha eo by sie spokojnie wyuhal, pozatym mane sie duzo wolniej laduje niz zycie wiec eo ma pewną przewage

D Rookmaster
26-06-2006, 12:53
Istnieje cos takiego jak "runa pełnego leczenia" wiec po kazdym ue cacha eo by sie spokojnie wyuhal, pozatym mane sie duzo wolniej laduje niz zycie wiec eo ma pewną przewage
Wiem o tym, ale istnieje szansa, że UE Cachera będzie na najwyższym poziomie, a wtedy nie trzeba będzie czekać na odnowienie się many.

Arut
26-06-2006, 13:02
Wiem o tym, ale istnieje szansa, że UE Cachera będzie na najwyższym poziomie, a wtedy nie trzeba będzie czekać na odnowienie się many.

Nie rozumiesz mnie.

To co mowisz wygladalo by tak Cach: Ue > uh > ue > uh > ue > uh >ue

Eo by mial full hp uhajac sie po kazdym ue, a cach zostal by bez many.

Impalable
26-06-2006, 13:02
A po co ten temat? ^.-

Nytalith
26-06-2006, 13:04
zauwaz ze exhousted na ue wynosi ~2sek w tym czasie eo moze sie 2 razy uhnac... I trzeba zauwazyc ze eo ma wyzszy lvl i bedzie cachera doganial. Oraz eo gra na pvp a cach na non pvp, wiec eo bedzie mial wieksze doswiadczenie.

morwi
26-06-2006, 13:06
było już 23423423 razy i nei wiem po co ten temat, i tak nigdy się nie dowiemy -.-

@down
a czytać umiesz ? było już 23423423 razy opcja szukaj sie klania!

D Rookmaster
26-06-2006, 13:06
@up: Po to by ludzi mogli się wypowiedzieć o pojedynku najlepszego knighta z najlepszym sorciem. A przede wsztstki po to by udowodnić ze najwyższy lvl wcale nie znaczy że ze wszystkimi wygrasz.
@2xup: Ale Chachero zrobiłby te UE od razu

Jaskot
26-06-2006, 14:08
Boze, jaki bezsensowny temat.

Przejmuj sie soba, a nie innymi -.-.

Jakis czas temu powstawaly tematy Bubble vs Cachero, a teraz tylko biedny EO cierpi :/.

Skasowac temat.

Keel
26-06-2006, 14:15
Jak myślicie kto by wygrał?

EO: HP-->4235
Mana-->1385
Z Energy Ringiem mógłby stracić max 5620 punktów.

Cachero: HP-->1340
Mana-->6965
Z Magic Shield mógłby stracić max 8305 punktów.

Myślę żę wygrałby Cachero z dwóch powodów:

->EO jest jak wiadomo knightem więc Cachero mógłby przed nim ciągle
uciekać, a ma tyle many że EO nie zabiłby go z Explo, i na tyle szybki z Utani gran Hur'em że EO nie zdążyłby zabklokować go M Wallami

->570-1139: To są obraże nia zadawane przez Cachero na ludizach z UE.
Cachero ma many na siedem UE.
Bez trydy zabiłby więc EO z UE.

TO jest tylko moje zdani. Jeśli macie inne zapraszam to wypowiedzi.

Wedlug mnie EO bo wygra tu cap... zanim Cachero skoncza sie manasy i wszystkie runy to EO bedzie mial jeszcze duuuzo uhow;)

Rosi
26-06-2006, 14:19
@up: Po to by ludzi mogli się wypowiedzieć o pojedynku najlepszego knighta z najlepszym sorciem. A przede wsztstki po to by udowodnić ze najwyższy lvl wcale nie znaczy że ze wszystkimi wygrasz.
@2xup: Ale Chachero zrobiłby te UE od razu

1. Eternal ma 270~więc szybki jest i ma lepsze pvp czemu ? bo cachero gra na non pvp a eo na pvp
2. Nie wiedziałem że Cachero zmienił nick na Chachero xD

Lasooch
26-06-2006, 14:38
Nikt nie wygra. EO się wyuha po SD/UE Cachera, Cachero się wymanasuje + exura gran po atakach EO. Gdy Cachero się skończą runy/manasy to po prostu ucieknie (na utani gran hur ma prędkość 624 lvl - wg erig.net, bez boh ani time ringa). I tyle. Nawet jeśli by doszło do takiego pojedynku na jakimś test serverze.

Jeśli EO pierwszemu by się skończyły runy - co jest niemożliwe - to EO by przegrał.