PDA

Pokaż pełną wersje : Głosowanie dla graczy FACC

Dabek
26-06-2006, 18:54
Większość głosowań (http://www.tibia.com/community/?subtopic=voting) na tibia.com dostępna jest jedynie graczy posiadających Premium Account, w tym tygodniu mała odmiana - głosować mogą wszyscy gracze posiadający conajmniej 10 poziom, dlatego chcielibyśmy zwrócić na to Waszą uwagę - większość graczy facc pewnie nawet nie sprawdza czego dotyczą votingi.

A czym jest tak zainteresowany CipSoft? Oczywiście tym, co skłoniło by graczy do kupienia Premium Account - warto zagłosować, bo bardzo możliwe że od wyników będzie zależało co w grze zostanie dodane/zmienione szybciej, a co z braku zainteresowania graczy jeszcze poczeka. Możliwe odpowiedzi na zadane pytanie to: więcej terenów (many more areas) - Chęć odpoczynku od zatłoczonych miejsc i znalezienia ciszy i spokoju.
szybkie podróże (travelling at high speed) - Możliwość podróży łodzą lub latającym dywanem.
promocja (promotion) - Bardzo przydatny przyspieszony wzrost many, soul pointsów i punktów życia.
dodatkowe czary (premium spells) - Chęć nauczenia się zaklęć takich jak "utani gran hur" czy "exevo gran mas vis".
domki (houses) - Możliwość dekorowania swojego własnego miejsca czy zapraszania do niego przyjaciół na pogawędki.
przywództwo w gildii (guild leadership) - Chęć zostania liderem gildii.
więcej outfitów (cool outfits) - Szansa na upiększenie swojej postaci.
personalizacja (personalization) - Chęć ochrony swojego konta lub zostania tutorem i pomagania społeczności.
powody ideologiczne (ideal reasons) - Chęć wspierania rozwoju Tibii.
inna istniejąca zaleta (other existing feature) - Jeżeli powód dla którego kupiłbyś PACC nie jest wymieniony na liście.
(jeszcze) nieistniejąca zaleta (nonexisting feature) - Kupiłbyś PACC jedynie gdyby jego zalety były inne niż są obecnie.
brak (none) - Jesteś całkowcie zadowolony byciem graczem FACC i nie widzisz żadnych powodów aby kupować Premium Account.

Głosowanie które znajduje się tutaj (kilk) (http://www.tibia.com/community/?subtopic=voting&page=show&votingid=80) trwa do 30 czerwca, zachęcamy do wzięcia udziału.

Rafciu Mistrz
26-06-2006, 19:06
Zdecydowanie nowe tereny... Nie ma to jak zwiedzanie dżungli i polowanie na demony...
Miło, że CipSoft zrobił głosowanko dla FACC :P Ciekawe czy to głosowanie wpłynie jakoś na to co CipSoft zrobi w kolejnych update'ach... :|

Skrzat
26-06-2006, 19:07
Po przeczytaniu list sadze chyba ze przydalal by sie lepsza ochrona konta i nowe outfity ;p oczywiscie nie chodzi mi o to ze wiecie uzywasz bota 23h i 55 min na dzien i cie nie schakuja ale jakies nie wiem jak to powiedziec O przed keykloggerami ;p

coconut
26-06-2006, 19:09
ja wole stroje... te sa nudne

Adner
26-06-2006, 19:13
Personalizacja:> A głosowałem w tej ankiecie jeszcze jako pacc, więc nie zauważyłem, że inni też mogą;p

Hubert314
26-06-2006, 19:15
ja wybralem domek w koncu fajnie wystwiac sobie to co sie ma na wystawke:] wedlug mnie jeszcze przydatka jest promocja :confused:

Xzonixek
26-06-2006, 19:16
Czary! Nie ma to jak UGH przed noobkami w Thais:D lub ucieczka przed gsem na hascie i bohach;(

szczesliwy sorcek
26-06-2006, 19:17
nowe czary i promocja

Hubert314
26-06-2006, 19:19
ogolnie wsyztsko by sie chcialo !! w koncu czas kupic Pacc:]

Pablosso
26-06-2006, 19:25
Nie wiem po co dawać newsa na stronie jak jest już dawno mój artykuł w Hunted, a konkretnie tu (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=82177). Rozumiem oczywiście, że to jest może na tyle ważne, aby napisać newsa na stronie głównej. Dodam tylko, że ankieta zaczęła się już trzy dni temu, ale w końcu "lepiej późno, niż wcale".
@ontopic
IMO więcej terenów.

Lord of the Universum
26-06-2006, 19:52
Ja myślę, że to jest ZŁY pomysł. Patrzcie: Na port hope jest tak spokojnie od noobów itp. jak cipsoft da podróżowanie dla facców, to zero już będzie z expienia na ph, wysyp noobów, port hope zamieni się na takie miasto jak thais czy carlin, wszyscy będą znowu kraść, pkować... utani hur dla facca? Taa... jasne... co jeszcze? Nowe outfity? Wszystko, ta? Dajcie wszystko, oczywiśćie, cipsoft chyba ma za dużo pieniędzy, ja nie mogę... niech ich szlag trafi, nie po to kupowałem pacca, tyle pieniędzy... żeby zobaczyć noobków na port hope, którzy się podneicają, że szybciej biegają i wyglądają jak pacc, przecież to jest niepoważne! WRRR..!!!! X( X( X( X( X( X( X(
n/c poprostu n/c, super głosowanie, nie ma co...

Abdrus
26-06-2006, 19:59
Ja głosowałem na promocje :)

Krzaq Ziomal
26-06-2006, 20:00
Myślę że promocje i nowe outfity :D
ale zagłosowałem na promocje

Dabek
26-06-2006, 20:03
Nie wiem po co dawać newsa na stronie jak jest już dawno mój artykuł w Hunted, a konkretnie tu (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=82177).

Wiedziałem że gdzieś to było, ale nie użyłeś ani słowa 'głosowanie' ani 'voting' to nie znalazłem:P. A co do tego czy to jest wystaczająco ważne czy nie pozwól już nam decydować.

Pablosso
26-06-2006, 20:09
@up
Uzyłem słowa "ankieta" ;p
No racja wasza stronka, wy decydujecie, ale ja po prostu zrobiłem to trochę wcześniej, a topic utknął gdzieś tam daleko. A w tym na pewno więcej osób się wypowie, ale cóż takie prawa newsów ;).

Dudenz
26-06-2006, 20:11
W tibię gram już dość długo, byłem niejednokrotnie posiadaczem PACC'a. Wiem, że chęć podróżowania w nieznane tereny jest duża, że posiadanie domków to frajda, jednak nie o to chodzi w Tibii. Równie dobrze można zostać high levkiem bez PACC'a a to jest chyba najważniejsze, liczyć się na serwie. Trudne jest na początku serwa "dobrze wystartować" nie posiadając PACC. Ale do przyjemnej gry nie jest wcale potrzebny. Cieszmy się że Cip nie zrobił bezpłatnej wersji "demo", PACC jest raczej dodatkiem do Tibii. Jedno czego mi naprawdę brakuje w FACC to brak Hero, ale reszta jest si, więc po co to zmieniać. Jedno co naprawdę wprowadza konflikty to boty. Jasne jest że ściągając bota możemy się łatwo nabawić keyloggera. Boty są tępione jednak walka z nimi jest jak "walka z wiatrakami" zawsze ludzie będą grali nieuczciwie, i zawsze będą denerwowali tym innych. Moim zdaniem w tibii przydałoby się coś w rodzaju legalnego bota. Nie mówię o cave botach, light hackach, map hackach czy autouhach. Jednak chyba każdy przyzna, że stanie pod dp robiąc runy, trenienie czy łowienie ryb jest nudne. Cip mógłby ułatwić graczom te nieskomplikowane, zabierające czas czynności, z których nie ma zabawy. Takim "botem" mógłby być np. training monk gdzie np za godzinę trenienia płaciłoby się 10gp * lvl, po czym możnaby ze spokojem na godzinę wyłączyć komputer. Co prawda to nie jest zmiana tylko dla FACC ale i dla PACC, ale długo czekam na taki temat nie uczestnicząc w forach i stwierdziłem że ten temat jest odpowiedni.

Duch Guardi
26-06-2006, 20:19
Ja myślę, że to jest ZŁY pomysł. Patrzcie: Na port hope jest tak spokojnie od noobów itp. jak cipsoft da podróżowanie dla facców, to zero już będzie z expienia na ph, wysyp noobów, port hope zamieni się na takie miasto jak thais czy carlin, wszyscy będą znowu kraść, pkować... utani hur dla facca? Taa... jasne... co jeszcze? Nowe outfity? Wszystko, ta? Dajcie wszystko, oczywiśćie, cipsoft chyba ma za dużo pieniędzy, ja nie mogę... niech ich szlag trafi, nie po to kupowałem pacca, tyle pieniędzy... żeby zobaczyć noobków na port hope, którzy się podneicają, że szybciej biegają i wyglądają jak pacc, przecież to jest niepoważne! WRRR..!!!! X( X( X( X( X( X( X(
wątpie żeby CipSoft dał podróżowanie po miastach dla pacc jak już to pomiastach dla facc

ZuK
26-06-2006, 20:22
Wybrałem nowe explowisk poniewarz najczęściej są zajęte i zostaje mi explienie po nocach :p.

Pozdrawiam!
ZuK :cup: :cup: :cup:

Angel of Death
26-06-2006, 20:26

Buheuhe rozbawiłeś mnie ;-) Czytanie ze zrozumieniem się kłania, nie chodzi tu o to co wprowadzić dla facc tylko co zachęca najbardziej facc do kupienia pacca.

Adameq
26-06-2006, 20:46
Fajnie by bylo jakby gracze facc mieliby do wykupienia promocje ale co z tego jak expowiska beda zapelnione no nie wiem zastanawiam sie nad tymi dwoma opcjami:p

Mateusz Diggory
26-06-2006, 21:00
Nowe terery sa przydatne. A np. outfity.. po co to wogóle ?
Na pewno dla outfitów nikt nie kupuje PACCA. A ciekawe kto zaznaczyl to e kupuje PACCA zeby wspierac tibie...

Adameq
26-06-2006, 21:03
Mateusz masz:p racje outfit nie jest potrzebny do szczescia;)
Jesli chodzi o mnie zdecydowalem glosuje na nowe terenyB)

Fire glutek
26-06-2006, 21:27
Ja zaglosowalem na czary fajnie wlaczac utani gran hur i uciekac przed silnym potworem, ale bym chcial zeby cipsoft pomyslal o facc i zrobili utani hur i utani gran hur a na paccu zeby bylo jakies nowe exevo mas hur gran :)
ale to tylko moje marzenia :(

Quezacoatl
26-06-2006, 21:40
Ehh, widze że większość głosowała na "więcej terenów" więc IMO możemy się już pożegnać z takimi dodatkami jak DC... kiedy Cip wyczuje, że np. puste expowiska i lepsze potwory to to co przekonuje większość ludzi do kupienia PACCa, natychmiast powiększy jeszcze bardziej te tereny dla PACC, a tereny dla FACC zostaną niezmienione. A dlaczego? bo po co mieliby dawać tereny FACCom skoro to zmniejszyłoby ilość kupowanych PACCów?
Ale to tylko taka spiskowa teoria mojego autorstwa...

Harry Xin
26-06-2006, 22:14
Cóż... już nieraz obserwowałem sytuację, gdy kupa FACCow pchała się na jedno expowiska przepychając się jednocześnie z grupką PACC (ci nie expili na terenie PACC bo ich kumple nie mieli PACCa). :(

PharadoX
26-06-2006, 22:30
Dla mnie jako knighta , największym plusem PACC , jest i zawsze będzie podróż statkiem , wiecie ile to czasu oszczędza? Jakby nie liczyć to u mnie to by było około 2h na dzień. Naprawde.

Kynniu
26-06-2006, 22:33
Checknął bym dwa gdybym mógł.... - Premium Spells - More Outfits

papiq
26-06-2006, 22:33
Najwiecej nowych Pacc w tym momencie by kupiono gdyby wyszedl nowy swiat :) Dziwie sie ze CipSoft nie dal takiej przyczyny.:baby:

lajtn
26-06-2006, 22:59
Zagłosowałem na nowe tereny, w faccowych kopalniach itp. jest
~~~"ciasno"~~~

Gravemaster
26-06-2006, 23:24
SUUUUPER pomesł z tym votingiem dla facc moze wreszcie spełnię marzenie i zdobędę domek....:) Naprwade genialny pomysł z tym votingiem i dzięki za informację:cup:

Dark Sven
26-06-2006, 23:27
A ja jestem FACC i będe FACC. W koncu to tylko gra, a ja nie będe nabijał wieśniakom kasy:] (chyba, że ktoś fundnie.Jest ktoś chętny:p ?)

Always hunted
27-06-2006, 00:02
Premium Spells ofcourse... i jeszcze gdyby można, tobym dał outfity
Fajne że ankieta też dla FACC jest

do autora newsa-> jesteś wczesny niema co...

up@ popieram :P Prawdziwi twardziele jadą na FACCu :D

Oerta
27-06-2006, 00:32
@Do wszytkich co uważają że spełnią się ich marzenia:
CIPSOFT NIE DA TYCH RZECZY!!!
Jak na mój rozum to z tych najpopularniejszych rzeczy zrobi więcej!
I będą się na nich koncentrować żeby zachęcić FACC'ów do kupowania PACC'a.

@Topic: Ja zaznaczyłem domek :p bo na niektorych serwach mało ich jest i więcej by sie ich przydało.Bo nei chce żeby się okazało że każdy domek jak kupie se PACC'a będzie zajęty.

Siromic
27-06-2006, 00:44
Wiecej terenow ... 8o 8o 8o Grajac w ta gre ponad 2 lata na faccu moze sie to znudzic :)

Mioduch
27-06-2006, 00:59
szybkie podróże (travelling at high speed) - Możliwość podróży łodzą lub latającym dywanem.

promocja (promotion) - Bardzo przydatny przyspieszony wzrost many, soul pointsów i punktów życia.

dodatkowe czary (premium spells) - Chęć nauczenia się zaklęć takich jak "utani gran hur" czy "exevo gran mas vis".

domki (houses) - Możliwość dekorowania swojego własnego miejsca czy zapraszania do niego przyjaciół na pogawędki.

więcej outfitów (cool outfits) - Szansa na upiększenie swojej postaci.

personalizacja (personalization) - Chęć ochrony swojego konta lub zostania tutorem i pomagania społeczności.

wg mnie to :p

krmichal
27-06-2006, 01:40
Fajne że ankieta też dla FACC jest

Wydaje mi się, że to nie jest "też", tylko "głównie" ankieta dla FACC. Badanie oczekiwań rynku i tyle :)

Riddok
27-06-2006, 07:11
Parodia .. Cipsoft nigdy nie robi głosowań dla Facc a jak już robi to o tym jak nakłonić nas do wydawania pieniędzy .. Cipsoft się stacza

Qrys
27-06-2006, 09:07
Głównymi dobrymi cechami są promocja, nowe tereny i podróżowanie statkami.
Najbradziej bym był zadowolony jakby obniżyli cene pacc tak o 3 Euro, może więcej.

Nephar
27-06-2006, 09:25
Zagłosowałem na więcej terenów ale gdyby się dało zagłosowałbym na więcej czarów i domki. Fajnie by było jakby FACCowie mogliby mieć swoje domki, a co do terenów to może by otworzyli jakiś jeden dla FACC(podziemne przejscie czy cos) a PACC dostana teraz wyspy :p. Wszyscy mówią że można osiągnąć duży lvl na FACCu napewno można ale byłoby to dosyć nudne bić te GSy/DLe cały czas. PACC napewno sprzyja ludziom z mniejszym i średnim lvlem bo na PACC area jest znacznie większy spawn i mniej ludzi. Podróżowanie też mogło by być po FACCowskich miastach co znacznie ułatwiłoby handel bo obecnie nie łatwo jest coś kupić bo nie każdy ma czas czekać aż dojdziesz do niego na drugi koniec mapy.

Asti
27-06-2006, 09:29
zdecydowanie nowe czary

wisnia wielki
27-06-2006, 09:36
Ja zaglosowalem na tereny. Fajnie by bylo gdyby zrobili serwer tylko dla Facc gdzie mozna by kozystac z wszyskih atrakcji pacc.

Maryan
27-06-2006, 09:49
MNie bez PACC gra się bardzo przyjemnie. W sumie mógłbym sobie go kupić ale wtedy nie mógłbym osiągnąć 100 lvl grając ciągle jako FACC.

Dla mnie CipSoft może nic nie dodawać dla FACC, zwiększając ilość terenów dal PACC automatycznie powoduje, że mniej ludzi z PACC expi na terenach ogólnie dostępnych co skutkuje o wiele szybszym expem u FACCa.

mattiz
27-06-2006, 10:00
Ty jesteś jeszcze bardziej niepoważny. Cipy mają za dużo pieniędzy? Chyba za mało.

cireczka
27-06-2006, 10:11
Ja bym chciala nowe stroje i czary bo te sa juz nudne;)

pijany rolnik
27-06-2006, 10:15
mysle ze dobrze zrobili

Wyborowy
27-06-2006, 12:04
Z tego co wymienili to czary, tereny i promocja. Chyba takze najbardziej po to ze mozna kupowac blessy. Dlaczego tego tam nie wymienili? LOL ;]

Harry Xin
27-06-2006, 12:05
Dla mnie CipSoft może nic nie dodawać dla FACC, zwiększając ilość terenów dal PACC automatycznie powoduje, że mniej ludzi z PACC expi na terenach ogólnie dostępnych co skutkuje o wiele szybszym expem u FACCa.

I wtedy tacy ludzie jak ja mogą wkońcu iść na jako takie expowiska i nie czekać w kolejce. :p

Shinjix
27-06-2006, 12:32
powody ideologiczne (ideal reasons) - Chęć wspierania rozwoju Tibii.

Hahahahahahahahhaha... Ale oni ostatnio są dowcipni :) Nigdy ich zycie facc za bardzo nie obchodziło i dalej nie obchodzi. Nie pytaja sie 'co zmienic?', tylko 'co zrobic, zebyscie kupili PACC?'. Sytuacja podobna jak przed wyborami do sejmu/na prezydenta - 'zrobimy wszystko <w tym miejscu obiecuja zlote gory>, tylko glosujcie na nas!'. U Cipów wygląda to trochę inaczej, jednak ideologia jest taka sama - my wam pokazemy, ze sie wami interesujemy, a wy nam dajcie za to kase.

Harry Xin
27-06-2006, 12:42
Hahahahahahahahhaha... Ale oni ostatnio są dowcipni :) Nigdy ich zycie facc za bardzo nie obchodziło i dalej nie obchodzi. Nie pytaja sie 'co zmienic?', tylko 'co zrobic, zebyscie kupili PACC?'. Sytuacja podobna jak przed wyborami do sejmu/na prezydenta - 'zrobimy wszystko <w tym miejscu obiecuja zlote gory>, tylko glosujcie na nas!'. U Cipów wygląda to trochę inaczej, jednak ideologia jest taka sama - my wam pokazemy, ze sie wami interesujemy, a wy nam dajcie za to kase.
Cóż... Obawiam się tego... Ale co można na to poradzić? W obecnej chwili mogę tylko zagłosować. :p

Elex
27-06-2006, 14:22
To jest bez sensu. Zaglosuje np. ze dodatkowe czary, to w updacie dodadza nowe czary dla graczy z PACC'em, czyli tylko bardziej poglebie roznice miedzy mna (FACCem) i graczem premium, bo mnie np. nie stac na PACC'a. Najlepiej wiec glosowac ze FACC mi sie podoba albo wcale.X(

Harry Xin
27-06-2006, 15:59
To jest bez sensu. Zaglosuje np. ze dodatkowe czary, to w updacie dodadza nowe czary dla graczy z PACC'em, czyli tylko bardziej poglebie roznice miedzy mna (FACCem) i graczem premium, bo mnie np. nie stac na PACC'a. Najlepiej wiec glosowac ze FACC mi sie podoba albo wcale.X(
Zawsze pozostaje nam żyć nadzieją, że Cipsoft nie będzie wobec nas złośliwy. ;) :p

Sam Fisher
27-06-2006, 17:05
Oczywiscie none. Nie mam i na pewno nie kupie PACCA.

Voit
27-06-2006, 19:15
Zagłosowałem na dom, bo czasem w depo śmietnik, a jeśli masz coś ciekawego/rzadkiego/ to możesz pokazać. :)

blontmatys
27-06-2006, 19:26
brak terenów mi najbardziej brak i przydały by się czary, ale to tylko marzeniaB) B)

Pietru
27-06-2006, 19:40
Mapy, tereny, expowiska... to chyba najlepiej.:)
Przydaly by sie tez nowe outfity i domki zeby troszke poszpanowac:D
No i jeszcze ochrona;)

Kamae
27-06-2006, 20:38
IMHO, wszyscy powinniśmy klikać "none", bo inaczej PACCom znowu dowalą mnóstwem terenów, przyspieszaczom, etc. a FACC będą się dalej tłoczyć na mainie :p

Etoric
27-06-2006, 23:47
tttaaaakkkkk!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111 a teraz pojdzcie i wydajcie te 78 zeta na piwo.. no sorry ale jezeli załujecie kasy na pacca...no to po co wy w ogole gracie w tibie?:/ nabijecie 60 level na faccu dedniecie na czyms stracicie 300k expa i bedziecie glosic plote ze tibia to gówno..

Iron Banana
28-06-2006, 08:30
CHIBA TIBIA.COM ZAPOMNIAŁA O JEDNEJ Z MOŻLIWYCH ODPOWIEDZI. CCCCCEEEEEEEEEEEENNNNNNNNAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Kto płaci 90 zeta żeby se pograć???????? Ja kupie pacc od jakiegoś idioty za tiblijską kase... B)

Oerta
28-06-2006, 08:39
@Up: nie ma takiej odpowiedzi z jednego powodu:
Na zachodzie ludzie są bogatsi od większości w polsce i dla nich 30 Euro to tylko co dla nas 20 zł -.-
I myślicie że jak cipy dały jedną sonde dla FACC to również dadzą nowe oufity itp. jesteście w błędzie!Oni tylko skoncętrują się na tych najpopularniejszych rzeczach myśląc że jak tych rzeczy zrobią najwięcej wtedy się przełameicie i go kupicie.

Logiczne,nie? ;)

Master of Sosuke
28-06-2006, 09:31
zdecydowanie czary dla pacc no i jeszcze ...nowe wdzianka B)

HofD
28-06-2006, 10:53
Ja nie biore udziału w konkursach itp. ponieważ nigdy nie mam szczęścia niedługo kupie sobie pacc i bende miał gwarantowany a tu nie wygram :P :baby:

krmichal
28-06-2006, 11:20
tu nie wygram :P

Raczej trudno by było wygrać pacc w ankiecie, w której nie ma nagród :D

Wyborowy
28-06-2006, 11:29
CHIBA TIBIA.COM ZAPOMNIAŁA O JEDNEJ Z MOŻLIWYCH ODPOWIEDZI. CCCCCEEEEEEEEEEEENNNNNNNNAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Kto płaci 90 zeta żeby se pograć???????? Ja kupie pacc od jakiegoś idioty za tiblijską kase... B)

Lookaj ile kosztuja inne gry mmorpg i porownaj.
www.mmorpg.com

Wron
28-06-2006, 12:20
Najlepjej bylo by jak bylo by wszystko:).Ale tak Sie chyba nieda
to moze moglo by byc wiencej terenow.Bo Ta tibia juzsie przeludniai niema gdzie expic .Jeden drugiemu zabija potwory i tak to jest.A oprucz terenow CZARY ZDECYDOWANIE CZARY!!BENDZIE TROCHE LATWIEJ I LEPJEJ!!8o

---------------------------------------------------------------------------
TIBIA RULES!!
WINDOWS VISTA RULES!!
INTERNET RULES!!
WSZYSTKO WYMIATA!:)

Adameq
28-06-2006, 13:03
@Up: nie ma takiej odpowiedzi z jednego powodu:
Na zachodzie ludzie są bogatsi od większości w polsce i dla nich 30 Euro to tylko co dla nas 20 zł -.-
I myślicie że jak cipy dały jedną sonde dla FACC to również dadzą nowe oufity itp. jesteście w błędzie!Oni tylko skoncętrują się na tych najpopularniejszych rzeczach myśląc że jak tych rzeczy zrobią najwięcej wtedy się przełameicie i go kupicie.

Logiczne,nie? ;)

Oerta ma racje!!!!!
Najlepiej niech wszyscy glosuja na none zeby sie cipy przelamaly i moze powtarzam moze nam cos dadza.
(marzenia):(:(

K@mik@dze
28-06-2006, 15:07
Ja zaglosowalem na nowe spelle!
Zaglosowalem dlatego ze by zawaliscie bylo uciekac od mocnych stworów itp :P (potrzebny do pk ^^)
Dla mnie ten konkurs podejzany bo chyba cip soft chce nas FaccóW zachencic do kupna PaccA :P
A oni myslicie zrobili cos by dla faccóW??
Wydaje im sie ze
FacC nOOb's
PacC cOOl
NIGDY BY NIC NIE ZROBILI TYLKO IM PACCOWIE W GLOWIE!!!
ONI ZACHENCAJA NOWYMI TERENAMI DLA PACCÓW
LUDZIE PRZECIEZ TO TYLKO GRA PO CO NAM PACC??
(chyba ze ktos bogaty rozumiem :P)
Ale ogulnie lipka :P:D

rads0n
28-06-2006, 15:34
nie kupiłem i nie zamierzam kupic... po co mam wydawac 90zł++ na pacc skoro jest tyle o wiele bardziej rozbudowanych płatnych gier np WoW przy ktorym tibia mogla by byc jego mobilna mapką ;p tak wiec moj vot: none

Etoric
28-06-2006, 15:47
nie kupiłem i nie zamierzam kupic... po co mam wydawac 90zł++ na pacc skoro jest tyle o wiele bardziej rozbudowanych płatnych gier np WoW przy ktorym tibia mogla by byc jego mobilna mapką ;p tak wiec moj vot: none
hehe co ty wiessz o tibii...o WoWie juz nie mowiąc.
Nie mozna miezyc gier tą samą miarą:]
Tibia
8mb
Gra: Darmowa/Płatna
Obowiązek płacenia: NIE
Łatwośćw kupieniu/sciągnieciu gry: Bezproblemowo
System płatności: Banalny

Wow
4gb
Gra: Płatna
Obowiązek płacenia: Tak
Łatwośc w kupieni/sciagnieciu gry: gra ma blisko 4gb i sie instaluje cholernie dlugo(nie na kazdym kompie działa)..niedosc ze kosztuje 200zeta+to takze trzeba płacić obowiazkowo i w gruncie rzeczy buli sie o wiele wiecej niz za pacca w tibii
System płatności: Dla normalnego smiertelnika bardzo skomplikowany w porownaniu do Tibii

ps. mowie tutaj o globalu WoWa i Tibii.. nie mowie o jakichs prywatnych serwerach.

dwid heros selena
28-06-2006, 16:03
ja zaglosowalem za domkami w bo wsumie fajnie go miec dajesz ile chcesz zeczy ludzie moga ogladac je mozesz se kogos zaprosic a jak cie ktos goni to zawsze zwiejesz wiec LUDZIE glosujcie za domkami:cup:

Kalisiok Knight
28-06-2006, 16:17
Ludzie! GŁosujcie Na Promocje!!!!!! Bedziecie Wtedy Np> Master Sorcerer A NiekiŚ Tam Sorcerer Bo Żeby Odkryli Faccom Nowe Tereny I Potwory Dla Pacc To WĄtpie!!! A Promocja Dla Facc To Jest Jeszcze CaŁkjem MoŻliwe!!!!!!!!!!!!!!

rads0n
28-06-2006, 16:37
System płatności: Dla normalnego smiertelnika bardzo skomplikowany w porownaniu do Tibii

Rozumiem ze kupienie zlotej karty i wpadanie z nia raz w miesiacu do banku jest tak skomplikowana czynnoscią dla zwykłego śmiertelnika albo raczej dla zwyklego polaka ze z cala pewnoscia nie potrafilby tego zrobic... Oczywiscie gier nie mozna mierzyc ta sama miara ale coz mam wydac 360 zł na pol roku grania w gierke ktora ma ogrom mozliwosci, czy 90 zł na kupke pikseli w ktorej liczba debili i n00bow przekracza srednia krajowa naszego panstwa + emocjonujacy system walki "Klik i wal". Wole jednak pozostac przy Facc chociaz i tak juz jestem retried ;p

kuc1960
28-06-2006, 17:25
Dla mnie to że kolesie PACC mogą więcej niż my WNERWIA MNIE!X(
daltego super by było jak by każdy mial takie same prawa

THX
Nanat Syron
Refugia

Harry Xin
28-06-2006, 17:30
Dla mnie to że kolesie PACC mogą więcej niż my WNERWIA MNIE!X(
daltego super by było jak by każdy mial takie same prawa

Wtedy to już nikt by na pewno PACCa nie kupił i Cipsoft by zbankrutował (a taka firma "świadomie" będzie unikała ogłoszenia upadłości). :p

krmichal
29-06-2006, 11:53
Rozumiem ze kupienie zlotej karty i wpadanie z nia raz w miesiacu do banku jest tak skomplikowana czynnoscią

W mbanku jest prościej - nawet z domu nie trzeba się ruszać żeby to wszystko załatwić :D

Vorden
03-07-2006, 08:33
moze troche spoznione :P ale ja glosuje na domki i promocja a co idzie za promocja nowe czary :P
peace

Bezelowy
05-07-2006, 14:12
Zeby dali nowe tereny i czary to jak dla mnie praktycznie 1/2 pacca.:baby:

Harry Xin
06-07-2006, 14:00
Cipsoft to wogóle ujawni wyniki tego głosowania czy nie?

Volwer
29-09-2006, 22:15
Ja chce tylko wszystkich outfitów!!

Lenrock
29-09-2006, 22:30
fajnie fajnie. tylko po co odswiezasz temat sprzed 3 miesięcy?