Pokaż pełną wersje : Pk w tibi w cale nie jest duże...
Jeżeli myślicie, że pk w tibi są okropni to dam wam fajny ss, który dzisiaj zrobiłem grając w RO :
http://img373.imageshack.us/img373/4141/asdas8bx.th.jpg (http://img373.imageshack.us/my.php?image=asdas8bx.jpg)
Jeżeli myślisz, że to i tak mało to wyobraź sobie, że robiły to 2 osoby przez 2 godziny (zabijali każdego, który się tam pojawiał, lub został wskrzeszony).
COMMENT PLX !
topic:
o rly ?
JA zaraz zrobie fotki z RYL'a to zobaczysz jacy tam sa "PK" ...
avager rade zmien siga bo za duzy jest i dostaniesz warna
w silkroadzie nei potrzeba pk, wystarczy jeden npc thief i leżą wszyscy na spocie...
deadlybeat
27-06-2006, 08:09
O jejku kilka trupów na macie i tyle :D! W Lineage II tez sa fajni PK, 2-óch mnie dorwało to jednym zakleciem mnie zjechali :P
O jejku kilka trupów na macie i tyle :D! W Lineage II tez sa fajni PK, 2-óch mnie dorwało to jednym zakleciem mnie zjechali :P
Kilka ?? Gdybyś tam był to zobaczył jak nas ladnie pk'wali. Wyglądało to mniej więcej tak :
-pojawiam się na tym obszarze
-ded (czekam na wskrzeszenie)
-ktoś mnie wskrzesza (ThX!)
-ded
I tak było przez jakies 2 godziny, ponieważ jak to każdy wie grający w RO, Assassina jest baaaaardzo trudno zabić, jeżeli ma ukrywanie i tkzw. Sonic Blow (gdzieś tak 20 mocnych ciosów pod rząd, baaaaardzo szybko).
deadlybeat
27-06-2006, 08:27
A co to wogóle jest to RO plx podaj mi stronke skąd moge to wziąść! Se zagram bo tibia mi sie nuuuuuuuuuuuuudzi :D pzdro!
A proszę cię bardzo www.kdr.prv.pl . Masz do wyboru 2 servery - kdr i dark kdr.
Na darku baaaaardzo szybko nabijasz expa ;D
Na kdrze pkli Ci 93 lvl sina? o.O!
Ty grac nieumiesz/skilli niemasz lmao!
I co z tego ze kilku osoba sie nudzilo i pkowali?... W tibii to sie co chwile zdarza, pozatym
NIE TEN DZIAL!111<one>
zdaje sie, ze nie widziales prawdziwej rzezni jaka czasami jest w UO, tam jak maja dobra taktyke i wyczuja czas to ginie 90% serwa.. co zeby dodac dramatyzmu, przy smierci zawsze sie traci wszystko co sie ma na sobie..
Orshabaall
27-06-2006, 13:58
No bo w tibii sie pekowac nie oplaca. Jest to sux gra w ktorej byle 4 ***wna na 20 lvlu zabijesz i masz bana. W kazdej grze sie oplaca pekowac tylko nie w tibii.
Na kdrze pkli Ci 93 lvl sina? o.O!
A się nie dziw bo trza dodać, że to były 2 sin crosski na 99...
@toppic
No może rzeczywiście trochę przesadziłem... wielkie sry...
@orshabaall
w silku też nie opłaca się pkować
deadlybeat
27-06-2006, 21:47
Radlic po co odrazu te nerwy :>? xD
Sonic Blow (gdzieś tak 20 mocnych ciosów pod rząd, baaaaardzo szybko).
Lul 8 ciosow ;D tez mam sinka na kdr ;p
A gdzie sa ci pk? Pod ziemia? Pkowanie na foczkach rlz ;p
Ahahahaha, foczki ;d
Nie siedz na foczkach to nie bedziesz obrywal. A zabic 2 sinxow to jest kwestia flaszki edp + 2*sonic mwehehehehe
I bardzo dobrze ze was pekowali, nie dosc ze gracie na serwerze na rate 100, myslicie ze jestescie cool, to do tego was rozwalaja 2 osoby. Hiehiehiehih
Zalosne, dla niewtajemniczonych powiem, ze za deda na tym serwerze sie traci mniej wiecej tyle ile sie dostaje za jednego potworka -.-
Oczywiscie nie traci sie itemkow ani kasy xd
żal.pl
Lul 8 ciosow ;D
Zależy na jakim poziomie ;D
powiem ci jedno : w Ro nie ma takiego czekos jak PlayerKiller
@up
........
zalezy jak na to spojrzec.......pk sa jak ci gm wrzuci pk mode na jakims obszaze.......albo na arenie choc trudno wtedy nazwac to pk ;]
xedhgyr zezathyn
03-07-2006, 23:09
jedynym sensem tego topicu jest offtopowanie
wiadomo:pk w tibii niejest duże, może najwyżej średnie
są gry które opierają się wyłączniena pvp...
close topic??
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.