Pokaż pełną wersje : Maly Wrl Hunt Furora 20 bp Explo~
Veltaxio
27-06-2006, 01:35
Wszystko zostalo zawarte w temacie , film trwa 2.5 h i uwazam ze sa na nim ciekawe momenty .
http://rapidshare.de/files/24217881/warlocki.rec.html
GL :)
Obejrzałbym, ale daj rehost'a na www.megaupload.com :P. Ponieważ, z Rapidshare. Nie ściągne nic teraz :(
@Edit
Obejrzałem i całkiem ładnie ci idzie na Wrl, ale z tego co słyszałem to Taifun~ zajoł sie do 300 lvlu :F i cięzko sie załapać. Ale ty też robisz PG i masz na dodatek niezłe skille ;].
Veltaxio
27-06-2006, 09:41
chciales to masz
http://www.megaupload.com/?d=DMT6SIIS
+P
Lord Wlodek
27-06-2006, 09:56
Najs jak komus sie nudzi to warty obejzenia ;]
Condifus
27-06-2006, 10:05
Tak, bardzo fajny i ciekawy film.
Gratz skili ;)
Damian_1991
27-06-2006, 11:29
Nice, nice :)
Nawet fajna postac xD
no fajny fimik ;) Chyba się nie zwróciło?? Swoją drogą rzadko coś spada z tych warlocków?? Czasami dziwnie blokowałeś nie lepiej było dalej stać po skosie zamiast podchodzić mu pod geb?? zawsze ten 1uh mniej by zchodził :) No i niezły exp chociaż czasami jak biłeś 2 na raz fajne akcje były no i te comba ;) Explo dziwna runa czasami nawet za 300+ biłeś a czasami za 30 hehe.
Ładnie Ładnie Imargam, kolejny filmik z Twojej serii i z tego samego servera xD.
Z Faraonami też naprawde fajne filmiki wychodziły. GZ Pozdro Dla Ciebie i całej ekipy Duskiness
Palladyn von hellgate
27-06-2006, 18:57
cos mi nie dzial na mega upload wyskakuje doenload with premium tylko :/
Fajny hunt taki na warlockach, ale chyba na dragach jest bardziej oplacalnie:confused: Gratz postaci, dobra jest!
Dark Brozyn
27-06-2006, 19:21
Ładnie Ładnie Imargam, kolejny filmik z Twojej serii i z tego samego servera xD.
Z Faraonami też naprawde fajne filmiki wychodziły. GZ Pozdro Dla Ciebie i całej ekipy Duskiness
ale asslick omg.
nice movie
Czasami dziwnie blokowałeś nie lepiej było dalej stać po skosie zamiast podchodzić mu pod geb?? zawsze ten 1uh mniej by zchodził :) .
Bił tak aby mu nie uciekaly jak maja malo hp. BTw. na sam koniec lag straszny miales, ze na stojac na tp mowiles kratke wyzej, czy to tylko w tibicam tak. Jak miales takiego laga to farciarz z Ciebie :P Loot nie byl taki zly, a zwrocilo sie czy nie, bo nie wiem ile uhow zeszlo?
Veltaxio
27-06-2006, 19:57
Thx all za komenty :>
Co do kosztow tej wyprawy to zwrocilo mi sie w okolo 30% , wiec nie bylo tak zle..
Jesli byscie chcieli cos zobaczyc , cos interesujacego , ciekawego to piszcie tu :>
Ja bym chciał zoabczyc demki ty i Taifun ~ :)
jak bedziesz miec czas to napisz kiedys do mnie w tibi albo PW mam małom sprawe :)
Pozycja4
27-06-2006, 22:01
Fajny filmik,niezle tam exp leci ..
Zrob filmik jak wybijasz D-lair w veno ;-] albo jak odstawiasz PA xD
Palladyn von hellgate
27-06-2006, 22:30
heh loocik nie dopisal chyba ale niezle 370 k expa :D po dlugich obejsciach przez maila oblukalem film D:
~Kałach~
27-06-2006, 22:35
Thx all za komenty :>
Co do kosztow tej wyprawy to zwrocilo mi sie w okolo 30% , wiec nie bylo tak zle..
Jesli byscie chcieli cos zobaczyc , cos interesujacego , ciekawego to piszcie tu :>
Pokaż w ile osób sharujecie ...
No nigdy mnie wrl hunty nie interesowały bardzo, dlatego w połowie wyłączyłem. Ale z tego co widziałem to niezle sobie radzisz.
PS. Pamietasz Zephraxa z Furory? pisze tutaj, bo w grze sie nie odzywasz :/
*Vjefroon*
27-06-2006, 23:08
Masz może filmik jak ubijaliście hackera conrada ma'fera??
po tym jak ubił baoba? podobno ładna akcja była, kumpel mi mówił
ale asslick omg.
nice movie
To już ludzią pogratulowac osobiście nie można z włąsnego servera? Taki pusty jesteś, że uważasz to za lizanie dup...? Po prostu gz dla jednego z najlepszych knightów na tym serwie i to wszystko...
@topic
Imargam, jak możesz pokaż filmika z wojnami i powiedz czy teraz będzie jakaś wojna albo czy była niedawno ? Przy okazji byś mógł wrzcucić filmiki z Taifunem ;=].
kostooch
28-06-2006, 08:42
To już ludzią pogratulowac osobiście nie można z włąsnego servera? Taki pusty jesteś, że uważasz to za lizanie dup...? Po prostu gz dla jednego z najlepszych knightów na tym serwie i to wszystko...
@topic
Imargam, jak możesz pokaż filmika z wojnami i powiedz czy teraz będzie jakaś wojna albo czy była niedawno ? Przy okazji byś mógł wrzcucić filmiki z Taifunem ;=].
Omfg, juz ci sie leje po nogach? Ciekawe, z kim ma byc wojna na Furorze, skoro i tak nikt nie ma szans z dusk/taifunem.
Will Samin
28-06-2006, 11:28
Fajnie by bylo jak by ten filmik chodzil...
Palladyn of nile
28-06-2006, 18:11
Omfg, juz ci sie leje po nogach? Ciekawe, z kim ma byc wojna na Furorze, skoro i tak nikt nie ma szans z dusk/taifunem.
omg!! Wojen z duskiness bylo wiele;p Sunblade, Living legends, Sunblade legends...(zawsze i tak duski wygrywaly, ale wkoncu ich wladza sie skonczy) A wszykie filmiki sa na tibiacam.network... Jeden nawet kreci chyba sam tafun;p
imargam gz warlackow;p
Jak by ci sie chcialo zamiesc filmy z huntu na DL( jak masz;p) Najlepiej gdzies na daramie.
ps. Tylko czemu ty mnie 2x -3x ubiles za nic??;pKilled at Level 23 by Imargam
Veltaxio
28-06-2006, 20:40
musiales cos zrobic poniewaz ogolnie staram sie ograniczac w likwidowaniu ludnosci :>
co do filmow z wojen to nie mam zadnych :/ poniewaz dusk vs sunb nie bylo jeszcze tibi.cam :/
co do filmiku z DL hunt to dzis moge pod wieczor wybrac sie na ank i nagrac jakies 30-60 min huntu XD
@down
nie :/
*Vjefroon*
28-06-2006, 20:52
@ a masz film z ubijania hackera conrada??
musiales cos zrobic poniewaz ogolnie staram sie ograniczac w likwidowaniu ludnosci :>
co do filmow z wojen to nie mam zadnych :/ poniewaz dusk vs sunb nie bylo jeszcze tibi.cam :/
co do filmiku z DL hunt to dzis moge pod wieczor wybrac sie na ank i nagrac jakies 30-60 min huntu XD
To czekam B)
Lol, dlaczego mnie zawsze wszyscy ignorują X(
@ down: po to, żeby kolejny forum spamer miał okazję nabić idiotycznego posta.
Palladyn of nile
29-06-2006, 12:22
Lol, dlaczego mnie zawsze wszyscy ignorują X(
I po co nabijasz posta?? Jak nie masz co napisac to nie pisz!:baby:
Im nakreciles cos?;p
OoOOo gittt, czekałem aż wreszcie jakis kina nakręci takiego filma ;]
kurde nie łazi mi ten film ;/ coś mam zrąbane
niewiem dlaczego mi ten film niedziala , odpalam go na kliencie 7.72 i wnioskuje ze jest to odpowiedni klient , bo nie wyskakuje mi zaden debug , poprostu pojawia sie okienko "connecting please wait" , i nic sie nie dzieje , czekalem tak 7 mnut.. i dalej nic.
ktos ma jakas sugestie ?
Crafty Pall
29-06-2006, 16:56
Wystarczy przeczytać przyklejony temat o TibiCam....
Pozdrawiam :)
dzieki za złotą radę ,ale nie pomogla , z moim TibiCam jest wszystko ok , nie mam pojecia dlaczego ten film nie dziala , dodam terz ze sciagnelem drugi film od tego samego uzytkownika , ten z w ktrym poluje na dragon lordy.. i takrze nie dziala (ja juz sam niewiem co to moze byc).
Bardzo fajny filmik, tylko ..... szkoda ze mi nie dziala ;( :baby: :confused:
Pozdro 4all 8o
Palladyn of nile
30-06-2006, 13:06
Imargam mam pytanie nie zwiazane z tym tematem;p Kiedy robilem dwarf hell qest wraz z ekipa wopadles w srodek zaczeles kazdeg bic i kazac dawac bp ... why?? Dowod na to jest na www.tibiacam.network <-nie pamietam doklandie adresu;p krecilem akurat film-.- Mozesz to wytlumaczyc?
Veltaxio
30-06-2006, 15:19
Tak pamietam bilem tam nie wszystkich a wybranych poniewaz expil tam moj brat ktory mnie zawolal bo wpadl mu dziki tlum i loot zaczol zabierac :> , jednak jak dobrze pamietam wszystko sie dobrze skonczylo i all wrocili czyz nie ? XD
Palladyn of nile
01-07-2006, 10:24
Do mnie wrocilo all, ale jakis kolo na GC sie plul ze mu bp zabrales-.- Nie wiem bo nie widzialem jush tego;p Ale thx za wyjasnienie bo myslalem ze se wpadles tak z nudow:D A tak pozatym to kazdemu expacemu muwilismy ze na qesta idymy;p
Hmm... ja tez w tym huncie mialem mały udziałek ^^:p
Palladyn of nile
01-07-2006, 20:03
Hmm... ja tez w tym huncie mialem mały udziałek ^^:p
Nick plz:D A Im i jak tam DL hunt?;p Bo bym chcial gdzies znalesc fajny pojedynczy resp DL najlepiej na darashi tak zeby sorcem go bylo mozna spoko klepac:D
Co sie smiejesz?? mysle ze wiekszosc tych explo byla ode mnie -.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.