Pokaż pełną wersje : 124 rp killing 62 sorc <premia>
Alcor Sake
27-06-2006, 08:39
Jak w tytule :>
FILM NIE JEST MÓJ.
Od początku jest akcja więc widz nie będzie oni przez chwile sie nudzil
dzieci neo precz (http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9565)
Użyty aimbot - szkoda aż na to patrzeć.
no bot jak nic sorc na gran utani hur a pall nawet 1 chmurki. Pewnie straszny jest dumny ze swojego pvp. Pewnie gdyby nie zaskoczenie+ niewielka ilość many u sorca + mana shield u sorca + bot to by go nie ubił. Nie lubię ludzi którzy grają nieczysto :P
Czerwo From Szczecin
27-06-2006, 11:52
Naprawde doby Filmik polecam:]
Hehe... no aim bota widać jak nic, zero dymków u palka ;) Szkoda, że nie pokazał tego 1vs1 do którego chyba doszło. Ładna, szybka akcja, nice loot. Good :)
Hestrial
27-06-2006, 12:30
Ludzie co wy wygadujecie ? Polowe sdkow koles spudlowal a wy go oskarzacie o bota -.- Czy to tak trudno kogoś trafic jak ktoś idzie po prostej linii? To że wy macie noob pvp to nie znaczy że każdy :S
Świetne pvp, żadnego bota nie było.
Always hunted
27-06-2006, 12:36
Noo, w sumie zabicie 62 sorca 124 pallem to żadna sztuka. Ale film anwet git
I, btw, Pall chyba nie miał aimbota. na początku filmu spódłował parę razy, podczas pościgu też
Dokładnie ! Ten pall nie miał bota. Przypatrzcie sie uważnie. Pare razy wyskakuje napis "You may use this rune only on creatures" czy jakoś taki :)
No cuż żaden wyczyn ubić 64 sorka na takim lvlu ;)
-=DanieL=-
27-06-2006, 13:38
Fajny filmik, szybka i sprawna akcja no i loot też miał fajny ;P.
Alcor Sake
27-06-2006, 17:54
Ten pall botka nie miał :>
wystarczy obejrzeć kilka razy film w spowolnionym tempie .
Dark Brozyn
27-06-2006, 19:30
Jak w tytule :>
FILM NIE JEST MÓJ.
Od początku jest akcja więc widz nie będzie oni przez chwile sie nudzil
dzieci neo precz (http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9565)
60 leveli różnici. żadna sztuka
Nie wiem czy nie mial aimbota ale pudlowal, bo dymki byly :) Jak sie ogloda filmik na najwiekszej predkosci tylko zeby zobaczyc jaki loot, to pozniej takie bledne opinie.
@up nie oglądałem filmu na najwyższej szybkości :P oglądałem na normalnej :) Faktycznie na początku jest parę razy że tej runy możesz używać tylko na stworkach :P nie zauważyłem (cuż jestem tylko człowiekiem) w takim wypadku zwracam temu panowi honor aczkolwiek zabicie postaci o 60 lvlów niższą to żaden wyczyn :)
Nie widze w tym niczego specjalnego. Rozumiem, gdyby ten sorc ubil tego palka ale tak? Co to za sztuka zabic postac ktora ma lvl o 60 nizszy??
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.