zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Moabit Syndicate vs. Sick And Twisted

BOtter
27-06-2006, 11:06
Moabit Syndicate:

Lejdi Ewa
Jun 17 2006, 19:15:29 CET Killed at Level 120 by Zavkor
and by Kefz
Jul 31 2006, 19:18:00 CET Killed at Level 120 by Belerith
and by Suprido

Sir Drozd
Jun 21 2006, 18:07:02 CET Killed at Level 137 by Yskloisky

Angel guerrero
Jun 22 2006, 23:53:47 CET Killed at Level 125 by Suprido
Jul 18 2006, 20:04:42 CET Killed at Level 124 by Yskloisky and by Kolter

Elemental Xero
Jun 24 2006, 22:20:34 CET Killed at Level 80 by Chrantifer

Oafah
Jun 24 2006, 22:21:42 CET Killed at Level 97 by Suprido

Kattatsu
Jun 24 2006, 22:21:05 CET Killed at Level 119 by Chrantifer and by Zavkor

Siemach
Jun 26 2006, 02:11:00 CET Killed at Level 111 by Yskloisky and by Cusram

Lord of Mirek
Jun 26 2006, 22:41:38 CET Killed at Level 111 by Yskloisky

Bionikail
Jun 26 2006, 22:43:00 CET Killed at Level 100 by Belerith

Thibodaux
Jun 26 2006, 22:43:45 CET Killed at Level 111 by Bubbakung and by Yskloisky
Jul 16 2006, 04:15:01 CET Killed at Level 110 by Bubbakung and by Atero
Jul 18 2006, 20:04:15 CET Killed at Level 109 by Lord Potatis Skalare and by Tesopix

Thorin Eichenschild
Jun 26 2006, 22:44:50 CET Killed at Level 131 by Belerith and by Bubbakung

Capitan
Jun 26 2006, 22:45:18 CET Killed at Level 111 by Belerith

Theowin
Jun 26 2006, 22:45:58 CET Killed at Level 113 by Belerith and by Mordorion
Jul 05 2006, 00:10:36 CET Killed at Level 112 by Cusram

Che
Jun 26 2006, 22:46:54 CET Killed at Level 104 by Salve Knight and by Mordorion
Jul 18 2006, 19:58:32 CET Killed at Level 103 by Zavkor

Adric
Jul 03 2006, 11:35:19 CET Killed at Level 174 by Yskloisky
and by Suprido

Swantic Dark
Jul 10 2006, 04:17:52 CET Killed at Level 74 by Tesopix

Fearless Knight of Dark
Jul 18 2006, 20:06:37 CET Killed at Level 102 by Yskloisky
and by Lord Potatis Skalare

Ikkoku
Jul 19 2006, 19:27:09 CET Killed at Level 74 by Belerith
and by Suprido

Czubiśnieg
Jul 21 2006, 11:53:09 CET Killed at Level 103 by Suprido

Thorin Eichenschild
Jul 31 2006, 19:17:45 CET Killed at Level 130 by Suprido
and by Cusram

Adehs
Jul 31 2006, 19:19:33 CET Killed at Level 85 by Suprido

Fluck
Jul 31 2006, 19:26:34 CET Killed at Level 79 by Salve Knight

Reardon
Jul 31 2006, 19:21:10 CET Killed at Level 87 by Magius
and by Belerith

Sir Pontius
Aug 06 2006, 08:56:55 CEST Killed at Level 79 by Ziphoz
and by Dark shadow of Lucifer

Trixi
Aug 06 2006, 08:58:05 CEST Killed at Level 124 by Xitonic

Sick and Twisted:

Mordorion
Jun 21 2006, 19:18:03 CET Killed at Level 120 by Thorin Eichenschild
and by Shadow Master

Yskloisky
Jul 02 2006, 08:57:35 CET Killed at Level 147 by Andrexito

Cusram
Jul 03 2006, 11:18:58 CET Killed at Level 90 by Adric
and by Andrexito

Meppa
Jul 13 2006, 20:19:09 CET Killed at Level 100 by Joffa
and by Fearless Knight of Dark

Salve Knight
Jul 19 2006, 19:19:57 CET Killed at Level 199 by Joffa
and by Czubisnieg

Loxiwox
Jul 19 2006, 19:19:57 CET Killed at Level 109 by Andrexito
and by Czubisnieg

Suprido
Aug 06 2006, 03:40:49 CEST Killed at Level 172 by Andrexito

/Navrosky

Phoelerius
27-06-2006, 11:25
O Lejdi Ewa zapomniales.

BOtter
27-06-2006, 11:36
Jej nie licze bo wtedy nie była w MS :p
No ale jak nalegasz to moge dodać :)

/Navrosky

Phoelerius
27-06-2006, 17:37
SD flying...

http://img.imagestack.org/pics/img_55871d41_67_205_51.jpg

http://img.imagestack.org/pics/img_94f3966e_67_205_72.jpg

... under roof!<g>

Knight mathoff
27-06-2006, 17:49
Coś nie tak. Beletrith zmienił outfita i znikł mu red skull (tak wskazują twoje screeny).

Rognis
27-06-2006, 18:06
Coś nie tak. Beletrith zmienił outfita i znikł mu red skull (tak wskazują twoje screeny).

Dla Phoe~ chodzilo w 2 ss żeby pokazać gdzie stał Belerith i Sedrara i oto, że z punktu widzenia Beleritha, Sedrara stal pod daszkiem, więc nie możliwe było żeby ten trafił w niego z sd.

Phoelerius
27-06-2006, 18:08
O LOL! Moze pomysl 2 razy pierw niz cos napiszesz...
1 SS jest zrobiony z filmiku ktory nagrywal Sedrara, na ktorym widac jak dostaje kule od Beleritha.
2 SS zostal zrobiony przy uzyciu jakis secondow, po to zeby pokazec ze Belerith nie widzial Sedrara, poniewaz on byl pod dachem.

Piotrek~
27-06-2006, 18:43
@Bel~
Czy kogoś to mogło zdziwić?

Knight mathoff
27-06-2006, 19:08
Faktycznie... Ale nawet geniuszom zdarza się popełniać błędy. Zawsze mogło być tak (chyba): że Beletrith walnął wcześniej, a dopiero potem przysłonił mu ekran budynek... nie wiem, czysta, niesprawdzona teoria, prawdopodobie błędna. Jeśli tak, to może dałoby się pogadać z jakimś GMem... który by troszku pomyślał, i... ban?

Sifu M.S.
27-06-2006, 19:23
Co do celnosci, to powiem wam jedno: niezbadane sa wyroki botow... tzn, bogow ;)

BOtter
27-06-2006, 20:19
Dla Phoe~ chodzilo w 2 ss żeby pokazać gdzie stał Belerith i Sedrara i oto, że z punktu widzenia Beleritha, Sedrara stal pod daszkiem, więc nie możliwe było żeby ten trafił w niego z sd.

Hahaha ^.^

Proszę proszę kogo tu widzimy?:>

Zaraz wyskoczy pan Sattor i jego spółka i będą mówić, że to nie bot!! Że Botlerith ma takie pvp i potafi strzelać przez ściany xDDDD

No czekamy na opinię "Miszczuf"

/Navrosky

Phoelerius
27-06-2006, 20:32
Hahaha ^.^

Zaraz wyskoczy pan Sattor i jego spółka i będą mówić, że to nie bot!! Że Botlerith ma takie pvp i potafi strzelać przez ściany xDDDD

Zalezy jaka wersje przyjmniemy...

...jezeli przyjmniemy wersje ze Belerith to juz nie jest Botlerith. tylko Selerith (Click (http://www.blocket.se/vi/8559312.htm?ca=10_s)), i by sie akurat tak zlozylo ze jego konto zostalo zakupione przez Chuck Norrisa, to sie nigdy nie dowiemy jak bylo z tym wlatujacym pod dach SDkiem...

...nie zapominajmy rowniez, ze Tibia to gra RPG, ktora ma wiele tajemnic jak: znikajace sciany, dachy, przezroczyste drzewa i itp.^^

BOtter
27-06-2006, 20:44
Aha!!
Pewnie nowa wersja Morbotiona domowej produkcji :>

/Navrosky

Rognis
27-06-2006, 21:04
Hahaha ^.^

Ekhm..coś się nie podoba?:P Mam nadzieje, że nie miałes mnie na myśli gdy mówiles "Miszczuf", jeżeli tak to muszę cię zmartwić, ja nie należe do tej eliternej grupy wszechwiedzących o tej grze :(

PS. Tego bota można kupic już na Tele Mango za jedyne 50 zł + przesyłka do domu.(Taki sobie ten żart:P)

Knight mathoff
27-06-2006, 21:41
Czy nie za podobny żart Wurzel dostał bana... :confused:

Rognis
27-06-2006, 21:56
Czy nie za podobny żart Wurzel dostał bana... :confused:

Mathoff mam takie pytanie, czy jak grasz w tibie to naprawde nie masz cos robić? To, że się udzielasz na tym forum jest nie opłacalne, więc zaprzestań robić tego co jest g***o warte , bo twoje wypowiedzi są naprawdę zbędne...

BOtter
27-06-2006, 22:00
@Rognis nie nie ty :>
Miszami nazwałem m.in. MR.BULWERS, Sattor i spółka z Anticy (Hejka fans)

Temat o wojnie NIE o Wurzelu...przypominam :)

/Navrosky

Sattor
27-06-2006, 23:59
Pragne skomentowac oba ssy ,dla mnie 1 jest prawdziwy i wyglada normalnie ale 2 ssy ktory zrobiony jest z "lotu ptkata" jest po prostu tanim fake ,nie bronie Beleritha ale po prostu jest to zenada ze ludzie wogole w to wierza ... po 1 postacie maja inne outfity, nie jest to zastanawiajace?mi sie wydaje ze tak, po 2 sa inaczej ustawione cuz za pech Phoelerius ale chyba cos ci sie nie udalo no nic porboj dalje udowadniac jakiego to ty masz pecha bo walczysz z oszustami naprawde to jest wzruszajace ale postaraj sie nie oklamywac takich malo rozgarnietych ludzi jak B00ter ktorzy wierza w kazde twoje slowo.

Igrexou
28-06-2006, 03:37
Sattor "mószczkó" ten drugi screen jest zrobiony na noob charach, żeby pokazać jak stał Bele i jego ofiara -.- USE THE BRAIN FORCE SATTOR!

Rognis
28-06-2006, 10:20
Pragne skomentowac oba ssy ,dla mnie 1 jest prawdziwy i wyglada normalnie ale 2 ssy ktory zrobiony jest z "lotu ptkata" jest po prostu tanim fake ,nie bronie Beleritha ale po prostu jest to zenada ze ludzie wogole w to wierza ... po 1 postacie maja inne outfity, nie jest to zastanawiajace?mi sie wydaje ze tak, po 2 sa inaczej ustawione cuz za pech Phoelerius ale chyba cos ci sie nie udalo no nic porboj dalje udowadniac jakiego to ty masz pecha bo walczysz z oszustami naprawde to jest wzruszajace ale postaraj sie nie oklamywac takich malo rozgarnietych ludzi jak B00ter ktorzy wierza w kazde twoje slowo.

No i nareszczie jest..ten który wie wszystko...nareszcie się doczekaliśmy twojej cennej wypowiedzi, bo gdyby nie ona to dalej byśmy sądzili, że ten 2 ss jest prawdziwy -.-

BOtter
28-06-2006, 13:24

Wyjdź...bo twojej glupoty nie moge już znieść -.-
Nie założyłem tego tematu żebyś tu wchodził i rozpraszał każdego swoim tłumaczeniem, które i tak nie mają sensu

/Navrosky

Altharion
28-06-2006, 14:18
Mathoff mam takie pytanie, czy jak grasz w tibie to naprawde nie masz cos robić? To, że się udzielasz na tym forum jest nie opłacalne, więc zaprzestań robić tego co jest g***o warte , bo twoje wypowiedzi są naprawdę zbędne...

Ty tez nie masz co pisac, a twoje teksty wrecz rozsmieszaja..
Gratuluje dolaczenie do Fanklubu Phoeleriusa-moze zarzuci Ci jakiegos Uh'a...Oh nie!Przeciez zapomnialem,Phoelerius potrzebuje Uh'y na OF!
Ale powracajac do Ciebie Rognis.Ty lepiej siedz na swoich czterech literkach w PZ bo Ci z SaT Cie dopadna i nawet sie nie zorientujesz a bedziesz wachac kwiatki od spodu.
Co do pytania skierowanego do Mathoff'a- tobie sie oplaca bo bedziesz mial specjalne wzgledy u Phoelerius'a!!Moze nawet fri uha!!!

@Phoe~

Phoeleriusie ,Drogi Power Abuserze!Jak tam leci zycie na tluczeniu Orc Spearmanów?Z tego co tu czytam to Ty tez "wielce" sie udzielasz w konflikcie z DS.Przyjdz kiedy do Venore pod Depot a zapewne kilku DS Cie bardzo serdecznie przywita.Wiem ,wiem nie masz czasu , poniewaz musisz nabijac lvl.Rozumiem to.Co do Twojego brata,Ghosta-postaraj sie Go uciszyc bo w koncu zaliczy glebe(pomijajac fakt ze juz kilka razy ja zaliczyl).Nawet Ty , Wielmozny Phoelerius Mu nie pomozesz.Dlaczego?Moze w koncu Cie zabraknac wsród Najwiekszych PA na Antice.Dziwi Mnie jedna rzecz, czemu wtedy jak Pioms i Sattor stali przed depo czekajac na Ciebie i wrecz blagajac (joke:p ) abys raczyl wyjsc , to Ty jednak tego nie zrobiles.Scared?Moze miales lagi to sie zdarza.Nie wnikam w to.Skoro nie miales odwagi ,aby wyjsc przed depo , aby "pogawedzic" z dwoma starymi kumplami, to jak bedzie wygladalo spotkanie z DS?Jak juz ich spotkasz to prosze wklej tutaj jakiegos screena, bede wdzieczny.

Tylko nie fake'a .Zycze milego expienia na OF'ie.

@BOtter
No i na koniec sekretarka Pana Pholeriusa.
Twoja wiedza o wszystkich wrecz Mnie zatrwaza.Jestes istnie wszechwiedzacy.Wiem, ze chcialbys byc prownywany z Mirkiem no, ale cóz.
A moze jestes na dodatek wszechmocny i wszystkich Twoich wrogów na Twój widok ogarnie wielka trwoga i rozpacz-" Co to bedzie Co to bedzie?!"
Co do tego wypraszania, prosze Cie nie uzywaj takich sformulowan bo chyba nie dorosles do tego , aby byc Moderatorem na tym forum.Co do tego karcenia innych....no sorka , prócz Phoelerius'a.To nie twoje forum i nie tylko twój kraj.Wyjedz do Korei Pólnocnej-tam teraz rzadzi dyktator, mozesz Go zastapic.
3maj sie.

Co do tej wojny MS vs. SaT.
Ostatnio na forum tibia.com jeden z SaT oswiadczyl wszem i wobec ze moze nastapic pokój , jednak pod warunkiem ,iz MS zaplaca pewna sumke pieniezna.
Widac, ze tym z SaT powoli zaczyna brakowac na Sd.

Hail MS.

Rognis
28-06-2006, 15:05
Drogi Panie Altharion widzę, że jesteś osobą niezwykle utalentowaną, i bardzo cieszy mnie fakt, że tak bawią cie moje wypowiedzi. Postaram się żeby się nic nie zmieniło w moich wypowiedziach i zwracam się z proźbą co do twej wspaniałej osoby byś częściaj nas obdarzał swoimi tak cennymi obelgami i pogardliwymi zarzutami. Widzę, że twoi rodzice (Mama-Sattor, Tata-Piomos)byli dla ciebie wystarczająco dobrymi nauczycielami skoro obdarzyli ciebie tak wielką wiedzą o Phoe~ jak i o tej grze.

Pozdrawiam..

BOtter
28-06-2006, 15:30
Ty tez nie masz co pisac, a twoje teksty wrecz rozsmieszaja..
Gratuluje dolaczenie do Fanklubu Phoeleriusa-moze zarzuci Ci jakiegos Uh'a...Oh nie!Przeciez zapomnialem,Phoelerius potrzebuje Uh'y na OF!
Ale powracajac do Ciebie Rognis.Ty lepiej siedz na swoich czterech literkach w PZ bo Ci z SaT Cie dopadna i nawet sie nie zorientujesz a bedziesz wachac kwiatki od spodu.
Co do pytania skierowanego do Mathoff'a- tobie sie oplaca bo bedziesz mial specjalne wzgledy u Phoelerius'a!!Moze nawet fri uha!!!

@Phoe~

Phoeleriusie ,Drogi Power Abuserze!Jak tam leci zycie na tluczeniu Orc Spearmanów?Z tego co tu czytam to Ty tez "wielce" sie udzielasz w konflikcie z DS.Przyjdz kiedy do Venore pod Depot a zapewne kilku DS Cie bardzo serdecznie przywita.Wiem ,wiem nie masz czasu , poniewaz musisz nabijac lvl.Rozumiem to.Co do Twojego brata,Ghosta-postaraj sie Go uciszyc bo w koncu zaliczy glebe(pomijajac fakt ze juz kilka razy ja zaliczyl).Nawet Ty , Wielmozny Phoelerius Mu nie pomozesz.Dlaczego?Moze w koncu Cie zabraknac wsród Najwiekszych PA na Antice.Dziwi Mnie jedna rzecz, czemu wtedy jak Pioms i Sattor stali przed depo czekajac na Ciebie i wrecz blagajac (joke:p ) abys raczyl wyjsc , to Ty jednak tego nie zrobiles.Scared?Moze miales lagi to sie zdarza.Nie wnikam w to.Skoro nie miales odwagi ,aby wyjsc przed depo , aby "pogawedzic" z dwoma starymi kumplami, to jak bedzie wygladalo spotkanie z DS?Jak juz ich spotkasz to prosze wklej tutaj jakiegos screena, bede wdzieczny.

Tylko nie fake'a .Zycze milego expienia na OF'ie.

@BOtter
No i na koniec sekretarka Pana Pholeriusa.
Twoja wiedza o wszystkich wrecz Mnie zatrwaza.Jestes istnie wszechwiedzacy.Wiem, ze chcialbys byc prownywany z Mirkiem no, ale cóz.
A moze jestes na dodatek wszechmocny i wszystkich Twoich wrogów na Twój widok ogarnie wielka trwoga i rozpacz-" Co to bedzie Co to bedzie?!"
Co do tego wypraszania, prosze Cie nie uzywaj takich sformulowan bo chyba nie dorosles do tego , aby byc Moderatorem na tym forum.Co do tego karcenia innych....no sorka , prócz Phoelerius'a.To nie twoje forum i nie tylko twój kraj.Wyjedz do Korei Pólnocnej-tam teraz rzadzi dyktator, mozesz Go zastapic.
3maj sie.

Co do tej wojny MS vs. SaT.
Ostatnio na forum tibia.com jeden z SaT oswiadczyl wszem i wobec ze moze nastapic pokój , jednak pod warunkiem ,iz MS zaplaca pewna sumke pieniezna.
Widac, ze tym z SaT powoli zaczyna brakowac na Sd.

Hail MS.

Syn Sattora i Piomosa, czlowiek, który zazdrości dla Phoe...
Ujawń się :)
Ja już to zrobiłem dawno dawno temu kiedy nazywałeś gówno jedzeniem
Zostaw Mirka w spokoju, nie plątaj go w to...
Nabijasz się z Phoe, że expi na OF'ie, ciekawo gdzie ty byś expił? Guardy rox
Jesteś "wszech wiedzący" i należysz do Sattor i Piomos KlubFan, który jest właśnie klubem dla "wszech wiedzących"
Żal.pl

Kolejny noob, który odnowił wrzawe

/Navrosky

Altharion
28-06-2006, 15:31
Drogi Panie Altharion widzę, że jesteś osobą niezwykle utalentowaną, i bardzo cieszy mnie fakt, że tak bawią cie moje wypowiedzi. Postaram się żeby się nic nie zmieniło w moich wypowiedziach i zwracam się z proźbą co do twej wspaniałej osoby byś częściaj nas obdarzał swoimi tak cennymi obelgami i pogardliwymi zarzutami. Widzę, że twoi rodzice (Mama-Sattor, Tata-Piomos)byli dla ciebie wystarczająco dobrymi nauczycielami skoro obdarzyli ciebie tak wielką wiedzą o Phoe~ jak i o tej grze.

Pozdrawiam..

Wow...Toz Mi dowalil.
Ja wiem co nieco o Phoeleriusie, bo przez jakis okres bylem z Nim w gildii FOTG, do momentu kiedy Nas opuscil;(
Zdazylem naprzeczytac sie jego przeróznych wypowiedzi i obejrzec przerózne rzeczy jakie robil.Wiec co laska rekrucie nie mam zamiaru jak Ty zmieniac Mojego stanowiska.
No wiesz co do tych rodziców chcialbym ich miec za nich, no ale ja nie jestem w stylu Noobów od Fri Itanzów.
No ale widac Ty szukasz u Phoe'go pleców które by Cie ochronily w razie czego.
A wiem ze Sattor a przedewszystkim Piomos sa bardzo nieobliczalni.
A jezeli Cie zaatakuja , to nie lec z placzem na forum FOTG albo na channel klanowy.

@BOtter
Ja nie mieszam w to Mirka , tylko Ty , poniewaz w kilku postach mowisz " nie porownujcie Mnie do Mirka" co on ma do tego. Zreszta nikt Cie do niego nie porownuje.Bo zapewne daleko Ci do Niego.
Ja wole byc w Fanklubie Piomosa i Sattor'a niz w jakiejs legarni lizusów oddajacych czesc Phoeleriusowi.
Moze Wy tez bierzecie z niego przyklad , kupujac postacie i itemy za RL kase?

Hail MS!

BOtter
28-06-2006, 15:38
Sattor kiedyś mial eq warte 1mln gp, też kupił za rl kase :/
Zbierał puszki ?
P********z bez sensu, idź się prześpij, ochłoń potem coś pisz, bo to naprawde robi się już żałosne -.-

@Edit już nie chcę spamować - nieeee widziałem film jak mu "zabierali eq" :( Co sie stao? ahhh jak ja bym chciał być na miejscu tego co to zrobił...

/Navrosky

Altharion
28-06-2006, 15:43
Sattor kiedyś mial eq warte 1mln gp, też kupił za rl kase :/
Zbierał puszki ?
P********z bez sensu, idź się prześpij, ochłoń potem coś pisz, bo to naprawde robi się już żałosne -.-

/Navrosky

Slowo "zalosne" bardzo czesto wystepuje w twoich postach...
Czyzbys masz blokade umyslowa lub nie potrafisz zamienic je na inne slowo?
A co do tego eq Sattor'a . pytales sie Go?

Rognis
28-06-2006, 15:54
@Altharion
W przeciwieństwie do Ciebie ja się nie boje ujawnić tego kim jestem i nie wypowiadam się tym forum z konta jakiegoś ciecia. Skoro jesteś taki ostry w swych wypowiedziach to przedstaw mi się, jakoś mnie interesuje kim jesteś bo jak narazie te twoje wypowiedzi są jak Opowieści z dupy "Pamiętanik Gówna".:baby:

Sattor
28-06-2006, 16:22
Rognis za te slowa drogo zaplacisz ,ja moge wiele napewno wiecej od Ciebie slonko :) a wracajac do tego ssa to i tak jest fake i zdania nie zmienie: ) i B0oter jesli moje tlumaczenia nie maja sensu to ty juz dawno nie powinienes tu psaic bo twoj kazdy posat jest ebz celu i bez sensu i to jest prawda ze tylko podlizujesz sie Phoeleriusowi.

Tuhamiid
28-06-2006, 16:22
Altharion nie wysilaj sie...botter to ciota..phoe~ tez.,.Botter smial sie ze mnie ze gram na securze..

Name: Navrosky
Sex: male
Profession: Knight
Level: 64
World: Secura

;))
Botter cały czas broni phoe~
2ss to fake.
No i to wszystko ;p

Phoelerius
28-06-2006, 16:28
Rognis za te slowa drogo zaplacisz ,ja moge wiele napewno wiecej od Ciebie slonko :) a wracajac do tego ssa to i tak jest fake i zdania nie zmienie: ) i B0oter jesli moje tlumaczenia nie maja sensu to ty juz dawno nie powinienes tu psaic bo twoj kazdy posat jest ebz celu i bez sensu i to jest prawda ze tylko podlizujesz sie Phoeleriusowi.

Bedziesz huntowal go w grze za to ze ktos kontem Rognis pisze posty na tibia.pl?-.-
Forum tibia.pl nie ma nic wspolnego z Tibia...

Sattor
28-06-2006, 16:32
Bede a co nie moge?zabronisz mi?:D

Mayer
28-06-2006, 16:42

HAHAHAHAAH co za IDIOTA OMG HAHAHAHA juz dawno sie tak nie usmialem :D... 2 SCREEN SHOT JEST ZROBIONY PO TO ZEBY LUDZIE MOGLI ZOBACZYC ZE KOLES MIAL AIMBOTA I NORMALNIE NIE MOGL W NIEGO TRAFIC JEST TO CELOWO ZROBIONE PRZEZ NOOB CHARY...

a wracajac do tego ssa to i tak jest fake i zdania nie zmienie

YOU MADE MY DAY :D:D:D:D:D:D:D:D:D HAHAHA

P.S sorry za tego idiote ale nie moglem wytrzymac =P

Knight mathoff
28-06-2006, 16:45
Rognis... co ciekawego twoje posty wniosły do tematu...?
Ps: gówno też coś warte jest.

i... może przestańmy się już klucić, bo to można robić w grze.
A to jest temat o wojnie... chyba. I to wcale nie wojnie między polakami...

FKoD
28-06-2006, 17:50
Sattor spokojnie, te screeny to nie fake (pierwszy zostal zrobiony z filmiku, ktory na bank nie jest modyfikowany, drugi to - jak juz ktos wspomnial - screen wyjasniajacy o co chodzi w pierwszym B) ).

PS. nie wiedzialem, ze ktos sie na tym forum wypowiada na temat takich "marginalnych" problemow jak konflik SaT/MS, toczacy sie na tak zapomnianym serwerze jakim jest Antica :o

Hehe, w kazdym razie mysle, ze podobnych screenow przybedzie, Bele nie jest jedynym botujacym SaT, tylko jego jednak udalo sie zlapac. Zreszta po co to udowadniac? Dla CIPow screeny/TibiCam to zaden dowod, a my (MS) i tak wiemy swoje ;-)

Pozdrawiam
Fearless~

Rognis
28-06-2006, 19:11
Panie Sattor prosiłbym o nie kierowanie co do mojej osoby takich słów jak "słonko" gdyż ****em nie jestem, a takie słowa możes kierować do swoich wiernych fanów z twojego Fanklubu "Everything is Fake":baby:

@Phoelerius
Jestem jedynym ownerem postaci Rognis w Tibi oraz konta tutaj.

Btw. Sattor proszę cię żebyś nie ścigał mnie w Tibi, skoro chciałeś sam zabić 134 EK to już se wyobrażam co byś zrobił ze mną przy takim PvP:(

FKoD
28-06-2006, 21:47
@Sattor: sorki, dopiero teraz pofatygowalem sie, zeby przeczytac wszystkie posty. Rognis w zaden sposob cie tu nie obrazil (w kazdym razie nie bezposrednio B) ), nie widze wiec powodu, dla ktorego mialby "drogo placic" za swoje slowa. W kazdym razie jesli masz jakikolwiek problem z moimi podopiecznymi, prosilbym abys najpierw sie ze mna skontaktowal zanim podejmiesz jakiekolwiek dzialanie :-)

Fearless~

Phoelerius
28-06-2006, 21:52
@Phoelerius
Jestem jedynym ownerem postaci Rognis w Tibi oraz konta tutaj.

Zle mnie zrozumniales, chodzilo mi o to ze kazdy mozne zalozyc na tibia.pl konto "Rognis" i pisac z niego co mu sie podoba.
Druga rzecz, huntowanie ludzi za to co pisza na GG/MSN/innych forach niz tibia.com nie jest mile widziane w gildiach RPG(a z tego co wiem Satori wlasnie taka gildia jest).

Sattor
28-06-2006, 22:35
Rogni zobaczymy kto bedzie sie smial ostatni...a obiecuje Ci ze ta osoba napewno nie bedziesz Ty...zobaczymy jak wtedy bedzie ci wesolo a po 2 nie powiedzialem ze on mnie obrazil badz wyzywal on sie po prostu wysmiewal...a ze mnie nikt nie mzoe sie wysmiewac...wracajac do osob 3 ktore nigdy nie graly na Antice nie wypowiadajcie sie na ten temat bo i tak nie macie zielonego pojecia kto jak gra sluchacie sie tylko Phoelerisa ktory na 100% bedzie mowil ze SaT uzywa botow bo po prostu nie umieja z nimi wygrac nie twierdze ze oni tego nie robia ale maja tez w swoich szeregach naprawde dobrycg graczy...i Rognis ~See ya on Battlefield~

Piotrek~
28-06-2006, 22:44
Kolejny temat i znowu pierwsze skrzypce wiedzie nie kto inny jak Sattor...
Nie broń tu Bele~ bo widać czarno na białym, że "normalnie" z sd trafić nie mógł. Zamknijmy temat Beleritha bo nie tylko o nim jest on (dla nieuważnych to wojna SaT vs. MS). Chyba masz szczęście, że Twoich postów nie czyta wiele osób z Satori, marny byłby Twój los. Fearless Knight of Darkness, dzięki, mniej więcej to samo chcialem powiedziec w sprawie "huntu" na Rognisie ale Sattor i tak tego nie zrozumie :(

Phoelerius
28-06-2006, 22:50
Rogni zobaczymy kto bedzie sie smial ostatni...a obiecuje Ci ze ta osoba napewno nie bedziesz Ty...zobaczymy jak wtedy bedzie ci wesolo a po 2 nie powiedzialem ze on mnie obrazil badz wyzywal on sie po prostu wysmiewal...a ze mnie nikt nie mzoe sie wysmiewac...wracajac do osob 3 ktore nigdy nie graly na Antice nie wypowiadajcie sie na ten temat bo i tak nie macie zielonego pojecia kto jak gra sluchacie sie tylko Phoelerisa ktory na 100% bedzie mowil ze SaT uzywa botow bo po prostu nie umieja z nimi wygrac nie twierdze ze oni tego nie robia ale maja tez w swoich szeregach naprawde dobrycg graczy...i Rognis ~See ya on Battlefield~

Z SaT aktualnie Alliance nie walczy(mamy z nimi zawieszenie broni) oni nas nie ruszaja i my ich nie ruszamy... wiec nie pisz ze nie potrafimy z nimi wygrac, bo nawet nie walczymy z soba. Sam nie znasz faktow, a krytykujesz innych za to...

I oczywiscie Burgerking-Belerith aka Botlerith aka Selerith nie uzywa bota, poprostu na jego kliencie nie widac drzew i budynkow.^^
Nie bron go, jak to Dark Side probuje robic na forum Anticy... poki placi za pacca, Cip Soft mu nic nie zrobi, bo po co kasowac klientow.-.-

http://rapidshare.de/files/24212524/Belerith_bot.rec.html - Link do filmu nagranego przez Sedrare na ktorym widac tego pieknego bota.

Knight mathoff
28-06-2006, 23:03
Hmm... ciekawych rzeczy się o tobie, Szanowny Panie Rognisie, dowiedziałem. Kiedy będę pewien, że mogę je ujawnić... ;)

Edit:

Co sądzisz o postaci Sir Xoren? Znacie się skądś? A może nigdy o nim nie słyszałeś...

Kłamstwo to zła rzecz... i za nią się płaci...

Ps: Ktokolwiek nie wie o co chodzi w moim poscie, zanim zacznie rzucać we mnie obelgami, niech poczeka. Wkrótce zrozumie.

Bleidd
28-06-2006, 23:09
@Rognis

Przeczytaj forum FotG ... i sie zastanow co robisz.
Zawsze mzoesz dojsc do Alliance.
Zawsze tez mozesz miec rooka.

Wybor nalezy do ciebie.

~~Bleidd

BOtter
28-06-2006, 23:15
Sattor weź wyjdź z tego tematu...jak narazie prosze Ciebie
Z tego co widzę ludzie Ciebie nie chcą bo ty jesteś "wszech wiedzący" i nikt Ciebie nie potrafi zrozumieć...
Zbierz informacje i potem się sprzeczaj X(

@Bleidd weź ty tak nie rookuj bo sam możesz tam się znaleść -.- Dużo osób miało mieć twego "rooka"
M.in. Lord of Mirek, Sir Prometeusz, Necromanto...no i teraz Rognis...
To już naprawdę robi się baaaaaaaardzo nudne więc weź wymyśl coś lepszego blzzz

@Tuhamiid ta postać jakby skasowana, nie używam jej
Sam jesteś ciotą (nie wiesz pewnie, że nią jesteś, każdy z Sattor&Piomos FanKlub to ciota nie wiesz?Co na ciemno przyjmowali?;))
I gdzie to jest napisane, że ja bronie Phoe?
Ty bronisz Sattora, proste...n/c

JAK JUŻ MÓWIŁEM TEMAT O WOJNIE, PANOWIE !! :P

/Navrosky

Bleidd
28-06-2006, 23:47
Przykro mi , ale moge pisac co chce.
I wali mnie to co sobie myslisz.
Wiecej nie napisze an tym forum bo to forum juz nie jest takie jak kiedys.
Czas nadal trwa ...wiec nie mow ze ich nie zrokowalem a nie wiem czemu mialem Necromanto zrokowac jak to moj kumpel ...lol,sie znasz.

~~~Bleidd

Milej gadki chlopcy,gadaniu o niczym co jest warte tej rozmowy i nie potrafieniu sie dogadac.

Phoelerius
28-06-2006, 23:47
Hmm... ciekawych rzeczy się o tobie, Szanowny Panie Rognisie, dowiedziałem. Kiedy będę pewien, że mogę je ujawnić... ;)

Edit:

Co sądzisz o postaci Sir Xoren? Znacie się skądś? A może nigdy o nim nie słyszałeś...

Kłamstwo to zła rzecz... i za nią się płaci...

Ps: Ktokolwiek nie wie o co chodzi w moim poscie, zanim zacznie rzucać we mnie obelgami, niech poczeka. Wkrótce zrozumie.

A ja moim secondem pekuje, i co z tego?-.-

Nie wiem kim jest Rognis i Sir Xoren, ani co te 2 osoby/postacie zrobily, to jest gra RPG!

Zabijanie, kradniecie + pare innych rzeczy to takze czesc gry RPG zwanej Tibia. Co z tego ze xxx powie ze yyy to zzz? Bedziesz go ze rzeczy z RL huntowal postac zzz, bo yyy krzywo sie na ciebie poptarzyl?

Dzieci z was i tyle...

Pozatym, co Rognis i jego przygody w Tibii maja do jasnej cholery wspolnego z tym tematem?

BOtter
28-06-2006, 23:52
Ten konflikt powstał przez pana "wszech wiedzącego"

Samuelos
29-06-2006, 00:14
Kurde znowu temat dotyczacy Anticy i znowu sobie wrzucaja...

@Sattor
No do jasnej cholery czy do Ciebie nie dociera po n-tej liczbie postow ze drugi screen zostal zrobiony po to by pokazac skad Botlerich walil sd ki ? I juz tak nie bron tych swoich DS ow, bo kazdy glupi wie ze jest tam mase osob uzywajacych botow, np. slawny pan Dinaforce, ktory nagral filmik z Anni~ gdzie cala 4 uzywala cheatow, a potem sie tlumaczyl ze uzywal 2 myszek -.- ... I jak ktos napisal, naprawde szkoda ze "real" Satori nie czyta tego forum, bo dowiedzialoby sie jakich czlonkow ma.

Ps. Troche dziwna sytuacja, ze przez waszego ukochanego Strinna, Wurzel zdecydowal sie na taki, a nie inny krok ....

Arionel
29-06-2006, 00:49
Temat dotyczy konfliktu MS vs. SaT.

Chyba niechcecie żeby to był kolejny temat w którym przez 21 stron będą wałkowane wszystkie sprawy, ale nie ta o której jest temat, hę?

Pozdro 621

Knight mathoff
29-06-2006, 10:26
... Najeżdżają, bo... bądź co bądź, boty są tu zabronione.
Dobry bot? Kupisz na allegro. Albo nawet za darmo, z jakiejść podrzędnej strony o tibii.

Phoelerius. Możliwe, że wszystkiego nie rozumiesz (nie wiesz). A możliwe, że już zrozumiałeś i...

Po co okłamywać ludzi... a on okłamał ich perfidnie. Był w 2 guildiach na raz... i nikt o tym (przez jakiś czas) nie wiedział. Nie lubię, kiedy osoba z guildii, w której właśnie się znajduję, mnie obraża :) )... Najeżdżają, bo... bądź co bądź, boty są tu zabronione.
Dobry bot? Kupisz na allegro. Albo nawet za darmo, z jakiejś podrzędnej strony o tibii.

Phoelerius
29-06-2006, 11:03
... Najeżdżają, bo... bądź co bądź, boty są tu zabronione.
Dobry bot? Kupisz na allegro. Albo nawet za darmo, z jakiejść podrzędnej strony o tibii.

Phoelerius. Możliwe, że wszystkiego nie rozumiesz (nie wiesz). A możliwe, że już zrozumiałeś i...

Po co okłamywać ludzi... a on okłamał ich perfidnie. Był w 2 guildiach na raz... i nikt o tym (przez jakiś czas) nie wiedział. Nie lubię, kiedy osoba z guildii, w której właśnie się znajduję, mnie obraża :) )... Najeżdżają, bo... bądź co bądź, boty są tu zabronione.
Dobry bot? Kupisz na allegro. Albo nawet za darmo, z jakiejś podrzędnej strony o tibii.

Eeeeee... jak mozna byc jednoczesnie we 2 gildiach?

Sattor
29-06-2006, 11:08
Dociera to do mnie i rozumiem to ze to ejst zrobione specjalnie ale nie rozumiem prpagandy Phoeleriusa i innych Alliance z wyzywaniem Dark Side ,czemu nazywasz Beleritha BurgerKingiem?bo jest gruby?co 3 amerykanin ma problem z nadwaga i co to tez BuregerKingowie?widzisz gruba osobe na miescie tez ja wyzywasz?moze jeszcze ja bijesz?dorosnij chlopie bo slyszalem ze juz studjujesz a zachowujesz sie jak osoba z podstawowki ,co ci ludzie ci zrobili ze ich na forum wyzywasz?zabijaja was?trudno sie mowi?uzywaja botow?tez uzywajcie broni wam ktos?nie wiec po co sie tyle plujesz.A ty Rognis sprawdz lepiej to forum FoTG.

Knight mathoff
29-06-2006, 11:09
Rotfl... naczysie jednak wszystkiego nie wiesz (albo niezrozumiałeś).

Samuelos
29-06-2006, 11:17
Sattor, tu chodzi o przyjemnosc z gry. Ja rozumiem wojne bez botow, gdzie wynik bitwy zalezy od umiejetnosci, a nie programow. Przeciez twoj ex-leader pokazal, ze zrobienie sorca na 60 lvl nie jest juz problemem, poczekalby jeszcze miesiac i mialby 100 lvl i maszyne bitewna gotowa. Zreszta jesli grasz w jakies FPP po sieci to nie wnerwiaja Cie tam gracze z aimbotami ?

Phoelerius
29-06-2006, 11:21
Dociera to do mnie i rozumiem to ze to ejst zrobione specjalnie ale nie rozumiem prpagandy Phoeleriusa i innych Alliance z wyzywaniem Dark Side ,czemu nazywasz Beleritha BurgerKingiem?bo jest gruby?co 3 amerykanin ma problem z nadwaga i co to tez BuregerKingowie?widzisz gruba osobe na miescie tez ja wyzywasz?moze jeszcze ja bijesz?dorosnij chlopie bo slyszalem ze juz studjujesz a zachowujesz sie jak osoba z podstawowki ,co ci ludzie ci zrobili ze ich na forum wyzywasz?zabijaja was?trudno sie mowi?uzywaja botow?tez uzywajcie broni wam ktos?nie wiec po co sie tyle plujesz.A ty Rognis sprawdz lepiej to forum FoTG.

Niewiem czy jest gruby czy nie, Oxgurd go tak nazwal na forum i jakos mi sie to spodobalo.^^

Tak zabijaja nas i uzywaja botow do tego, my nie bedziemy ich uzywac poniewaz jestesmy Alliance, a nie banda 15 letnich oszolomow ze Szwecji, z ktorych polowa ma na dodatek kupione postacie...

Knight mathoff
29-06-2006, 11:42
SaT kolejny raz chciało "łaskawie" podpisać rozejm z MS... za jedyne 5 mln+...

MS się nie zgodziło, i postanowiło walczyć nadal. :)

BOtter
29-06-2006, 13:13
Sattor dziewczynko, bo już nie mam jak Ciebie nazwać, weź załóż własny temat i tam wykładaj swoje wykłady, ponieważ nikt Ciebie tutaj nie słucha ;)
To się naprawdę robi baaaaaaaaaardzooooo nuuuuuudneeeeeee B)

Czekamy na kolejny odcinek MR.Sattor'a p.t. "Pan wszech wiedzący i jego wykłady" :D

emilok
29-06-2006, 13:37
Sattor dziewczynko, bo już nie mam jak Ciebie nazwać, weź załóż własny temat i tam wykładaj swoje wykłady, ponieważ nikt Ciebie tutaj nie słucha ;)
To się naprawdę robi baaaaaaaaaardzooooo nuuuuuudneeeeeee B)
Czekamy na kolejny odcinek MR.Sattor'a p.t. "Pan wszech wiedzący i jego wykłady" :D
Weź koleś zluzuj bo robisz z siebie większego błazna niż ten co go krytykujesz.

Wyganiasz go z tematu w pierwszym zdaniu, w ostatnim oczekujesz jego odpowiedzi.......

BOtter
29-06-2006, 14:19
Weź koleś zluzuj bo robisz z siebie większego błazna niż ten co go krytykujesz.

Wyganiasz go z tematu w pierwszym zdaniu, w ostatnim oczekujesz jego odpowiedzi.......

Żebyś czytał jego wypowiedzi od początku i w innych tematach, miałbyś takie same zdanie o nim tak jak ja...;)
On krytykuje mnie, a ja mu odpowiadam :)

@emilok masz rację nie będę się kłócić, z wszech wiedzącym ^.^

emilok
29-06-2006, 14:38
Nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

A czytac to właśnie przeleciałem jego posty, cóż, jest jaki jest więc patrz 1 zdanie.

Rezerwa
02-07-2006, 12:58
Ta wojna robi sie coraz bardziej ciekawsza. Ostatnio padl Yskloisky to Sat cosik sie uspokoilo:)

Hail MS

BOtter
02-07-2006, 15:29
Robi się robi ;)

@Gratujacje dla Andrexita fraga ^.^

@Down jak nie zrobisz skulla to Ciebie nie zabiją :P

/Navrosky

Terrorysta
02-07-2006, 15:44
Eloza;) Fajnie ze cos sie dzieje na Antice:D Tylko nie wpadajcie do kopalni dwarfow dajcie spokojnie poskilowac :p Pozdroooo :lolo:

BOtter
02-07-2006, 22:11
Dziś miało coś się dziać, ale się nie działo 0.o
Adric(174ek) miał pz, Salve Knight(200rp), Suprido(170ms), Zavkor(100ms) i Lord Potatis Skalare(144rp) usiłowali go zabic lecz się im nie udało !!:p

Jednak doszły mnie słuchy o Andrexito i Ysk~
Po zabiciu Ysk~, Andrexito oddał loot dla ofiary 8o
W końcu honor...ale czy SaT gdy zabiło 7 osób z Moabitu, to oddali loota?:o

/Navrosky

Knight mathoff
02-07-2006, 22:52
Przegapiłem jedną rzecz... kto wie, dlaczego Strinnity zabił Suprido?

Phoelerius
02-07-2006, 22:58
Przegapiłem jedną rzecz... kto wie, dlaczego Strinnity zabił Suprido?
On chyba sam nie wie za co go zabil, najprawdopodobniej oddal mu za to ze na WL kiedys Suprido mu 2 granaty zasadzil^^... ale Strinnity tego nie powiedzial, kazdemu co innego mowi, jedna z jego wersji to taka ze, zabil Suprida bo niemogl sie patrzec jak go z lvlem wyprzedza. xD

Knight mathoff
02-07-2006, 23:30
Gofot... wypowiedział wojnę Sattori. Pierwszą ofiarą był Infestus... no cóż... Gofot zmiennym jest.

Sattor, co ty na to? ;)

Wojna Gofot vs Sattori się skończyła... hrhr
Banished: until Jul 09 2006, 22:28:32 CET because of excessive unjustified player killing

Niestety na krótko.

BOtter
03-07-2006, 12:57
SaT deaths:

Cusram
Jul 03 2006, 11:18:58 CET Killed at Level 90 by Adric
and by Andrexito

Areylius
Jul 03 2006, 11:18:58 CET Killed at Level 17 by Andrexito

MS deaths:

Adric
Jul 03 2006, 11:35:19 CET Killed at Level 174 by Yskloisky
and by Suprido

Sattor
03-07-2006, 13:55
Ano Adric dzis niestety padl no ale nie mial szans na przezycie zostal on trapniety na Edron w poblizu Stone Home przez SaT i z tego co wiem zostal zaatakowany przez 6 sorcow.
A co do wojny Gofot z Satori to prawda wraz z 51 Master Sorcem zabili Infestusa jakby to powiedziec wzieli go z zaskoczenia bo zginol przed zakonczeniem wojny.A co do tej jego smiesznej wojny to ciezko mi sie wypowiedziec bo prawde mowia nie wiemy kto ebdzie walczycl przeciwko nam np Mordorion blokowla mnie jka "walczylem" z Gofotem a za to Wolfy the Hero pomagal mi.Wiec ciezko ostatecznie okreslic kto jest po czyjej stronie.Strinnity rowniez pomagal Satori podczas 2 ataku na Gofota lecz ten po drodze zabil 2 przypadkowo spotkanych noobow i dostal bana na wlasne zyczenie.Wiec teraz mamy 7 dni przerwy a co bedzie dlaje to zobaczymy.Osobiscie jestem za tym zeby Satori dolaczylo do MS lecz zobacyzmy co z tego wyjdzie no i moim zdaniem ta wojna Gofota jest to jakis podstep SaT.

BOtter
04-07-2006, 22:16
DLA TYCH CO ZNAJĄ ANGIELSKI

Burgerking belerith you hugging lier!
How did you become a darkside leader when you are the biggest lier ever.
You always brag about how you allways gets laid,
But how do you do that when you don't have a dick?
As the biggest lier ever you spread your lies on ventrilo
Everyone online knows that you are a joke.
I will never forget about when i killed you at level 81.
It was so easy to kill you.
you though " lets afk some, i wont die!! "
but when you came back not noticed that you died.
you cried me a river and i only smiled.
in your body i found some great loot!

Burgerking Belerith you will always be alone,
so its time to shut up now,
because no ones stand to listen to you bullshit
and no ones cares about your hugging bullshit
about how cool and how great you are,
its time to understand that you're end is here.

Strinnity did you go out today?
or did you stay online on magius and play?
So cool in-game but i know that you are gay,
Adam+Martin are not that hard to puzzle.
Isn't it time to relax a bit,
loggout and just take it slow.
Darkside will succes without your help
even though you are level 162
Your level is the only reason for your friendship with them
And if you dont belive me you will see later.

Well ok, So many people are whining about my songs,
but not as many that are whining about your "godlike" aim.
So if you turn your bot of i will shut up in the future.
And btw, next time Burgerking Belerith comes in to your fast food stand
could you do him a favor and take less fat dressing and do not give him any toasted onion!
All rights reserved.

Piosenka z forum tibianews napisana przez nie wiadomo kogo. Nawet Fajna ^^

/Navrosky

FKoD
05-07-2006, 16:39
Theowin padl expiac na PoHu, kilku magow z SaT zrobilo masslog.

BOtter
06-07-2006, 13:01
Ciężko dodać wszystkie osoby z SaTu na vip i mieć go otwartego

/Navrosky

BOtter
10-07-2006, 08:39
Jeszcze taki dodatkowy frag nie dotyczący tej wojny

Steffl
Jul 09 2006, 12:07:06 CET Killed at Level 184 by Belerith and by Zavkor.

Sattor
Jul 09 2006, 23:19:31 CET Killed at Level 59 by Kefz.
Jul 09 2006, 23:53:17 CET Killed at Level 57 by Gofot.
Sir Kevin Alan Guido
Jul 09 2006, 23:13:51 CET Killed at Level 112 by Strinnity and by Zeraphin.

O Sattor co się stało? Koledzy z DS missclicka zrobili?

@Sry za offtop

/Navrosky

Knight mathoff
10-07-2006, 11:16
Alliance members lights up!

"-Wow, Dark Side killing Satori! we are going to win!!! LETS MAKE A THREAD ABOUT IT!"

Anyways, As the reason dont concern anyone else then the involved ones it will stay that way.

Sir Kevin Alan Guido died for a reason, sadly Sattor had to face the same destiny as he refuse to listen and went for a ride on the same road as Kevin.

I hear an old nagging quote in my head....

"-Mess with the best, die like the rest"

Lord Of Chaos,
Zeraphin

Tu jest coś więcej o śmierci Sir Kevin Alan Guido.

A oto temat o tym na tibia.com:
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1297027

Phoelerius
10-07-2006, 15:20
Alliance members lights up!

"-Wow, Dark Side killing Satori! we are going to win!!! LETS MAKE A THREAD ABOUT IT!"

Anyways, As the reason dont concern anyone else then the involved ones it will stay that way.

Sir Kevin Alan Guido died for a reason, sadly Sattor had to face the same destiny as he refuse to listen and went for a ride on the same road as Kevin.

I hear an old nagging quote in my head....

"-Mess with the best, die like the rest"

Lord Of Chaos,
Zeraphin

Tu jest coś więcej o śmierci Sir Kevin Alan Guido.

A oto temat o tym na tibia.com:
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1297027

Sattor tez padl i co z tego? Pozatym jezeli juz o tym piszesz tutaj, to napisz chociaz o tym w odpowiednim temacie... Oni padli od DS a nie od SaT.-.-

Ahhh, btw, Lemur Al jest hunted za nic + wiele innych osob z Anticy przez DS bo nie dali "Armor and shield":
http://s10.photobucket.com/albums/a116/Lemurek/Strinnity/

Sattor
10-07-2006, 16:05
Tak padlem i jakby to pwoeidziec na wlasne zyczenie a teraz moge porzyblizyc wam czemu.Gracz o imieniu Fantoamen (73 Master z gildi o nazwie Bey) zostal zbanowany przez Satori i nie mogl przebywac w Ab'dendriel przez okres czasu ktory wynosil 1 tydzien.Niestety odmowil on samowolnie opuszczenia "miasta elfow" wiec Sir Kevin Alan Guido chcial go zmusic ,uzyl na niego jeden strzal z gfb i potem ponownie zaczal go namawiac do opuszczenia miasta lecz niestety przybyli DSi i zabili Skaga po dosc dlugiej walce.Ja osobiscie uznalem ze czemu tylko jeden Satori ma pasc za to ze wykonywal swoja prace wiec rowniez zaatakowale Fantoamena i jak widac zginolem zabitym przez Kefza ktory zadal ostatni cios.A co do moich kolegow w Dark Side czy ja kiedykolwiek mowilem ze sa to moi koledzy?nie uwazalem ich za takowych.To co oni robia teraz to jest parodia i powoli chce mi sie tym zygac i obecnie w 100% popieram dzialania Alliance tylko szkoda ze zbyt duza ilosc jest inactive ... Po prostu co niektorym odbila "wladza" do glowy no i co niektorym boty rowniez zakrecily w glowie no ale miejmy nadzieje ze sie to szybko skonczy.

BOtter
10-07-2006, 16:23
No Strinnity to twój kolega bo się z nim "bujałeś" jak "huntowaliście" Lord of Mirka...
Zawsze popierałeś Dark Side, broniłeś ich, że oni nie używają botów, a teraz się wypierasz?:confused:

Phoelerius
10-07-2006, 16:29
Tak padlem i jakby to pwoeidziec na wlasne zyczenie a teraz moge porzyblizyc wam czemu.Gracz o imieniu Fantoamen (73 Master z gildi o nazwie Bey) zostal zbanowany przez Satori i nie mogl przebywac w Ab'dendriel przez okres czasu ktory wynosil 1 tydzien.Niestety odmowil on samowolnie opuszczenia "miasta elfow" wiec Sir Kevin Alan Guido chcial go zmusic ,uzyl na niego jeden strzal z gfb i potem ponownie zaczal go namawiac do opuszczenia miasta lecz niestety przybyli DSi i zabili Skaga po dosc dlugiej walce.Ja osobiscie uznalem ze czemu tylko jeden Satori ma pasc za to ze wykonywal swoja prace wiec rowniez zaatakowale Fantoamena i jak widac zginolem zabitym przez Kefza ktory zadal ostatni cios.A co do moich kolegow w Dark Side czy ja kiedykolwiek mowilem ze sa to moi koledzy?nie uwazalem ich za takowych.To co oni robia teraz to jest parodia i powoli chce mi sie tym zygac i obecnie w 100% popieram dzialania Alliance tylko szkoda ze zbyt duza ilosc jest inactive ... Po prostu co niektorym odbila "wladza" do glowy no i co niektorym boty rowniez zakrecily w glowie no ale miejmy nadzieje ze sie to szybko skonczy.

Jezeli to prawda to DS zajebalo 2 czlonkow z Satori za free.

Teraz jest juz za pozno zeby cokolwiek zrobic z tym... ponad polowa Alliance jest retired lub maja tego dosyc.

Nawet jezeli Alliance zdobobylo by przewage nad DS(a to jest mozliwe teraz, tylko trzeba ludzi przekonac ze jeszcze nie przegralismy), to zawsze DS beda probowac massloginami nas zabijac... ile mozna grac + obawiac sie czy za 5 min nie wpadna po ciebie czy nie... Strinnity schowa sie w mols za armia noobow tak jak to robil Magiusem, i mozna mu g~ zrobic.

Knight mathoff
10-07-2006, 17:19
@Phoelerius, po co piszesz o tym, że Lemur jest "hunted forever", skoro jest hunted przez Strinnitiego (DS) a to jest temat to SaT... blabla.

Ta wojna robi się już nie "wojną", tylko na Antice zapanowała totalna anarchia... teraz już NIKT nie kontroluje takich ludzi jak strinni czy sashra.

znam parę osób, które całkiem serio myślą o opuszczeniu antici... i przejściu na jakiś inny świat, bez wojen i organizacji terrorystycznych...

Phoelerius
10-07-2006, 17:28
@Phoelerius, po co piszesz o tym, że Lemur jest "hunted forever", skoro jest hunted przez Strinnitiego (DS) a to jest temat to SaT... blabla.Dzisiaj Strinn go bedzie kulkowal, jutro Suprido, co za roznica... Suprido wali all z czacha teraz. Ja podalem tylko przyklad, bo akurat mialem dowod do niego(SS).

znam parę osób, które całkiem serio myślą o opuszczeniu antici... i przejściu na jakiś inny świat, bez wojen i organizacji terrorystycznych...
Na non-pvp? haha

Sattor
10-07-2006, 22:45
A czy zabile mnie Strinnity?zabil mnie Kefz a Strinnitiego znam owszem ale to nie jest moj przyjaciel nie myl tych 2 faktow.

Knight mathoff
10-07-2006, 23:00
A wiesz, że jeśli byłby nowy świat non-pvp, to chyba bym się przeniósł? Albo inny nowy świat... ale się na to nie zapowiada. :(

BOtter
11-07-2006, 20:42
A czy zabile mnie Strinnity?zabil mnie Kefz a Strinnitiego znam owszem ale to nie jest moj przyjaciel nie myl tych 2 faktow.

Żeby Strinn był twoim kolegą to by uwalił Kefza nie wnikając w to, że jest w DS...Zreszta gdy gral Zu'em to wybił pół DS'ów za free

/Navrosky

Sattor
12-07-2006, 12:22
A po co ma go zabijac?ja jakos nie widze ku temu powodow i nie widze takiej potrzeby.A co do DSow to cala sprawe juz wyjasnilem i wszystko jest rozwiazane.A tak a propos nie powiedzialem ze to moj kolega powiedzialem tylko ze go znam.Ponosnie nie myl 2 faktow ktore maja malo ze soba wspolnego :)

siemach
13-07-2006, 11:59
Po dluzszej nieobecnosci milo jest tu wrocic :)
Mialem bana tu na forum bo zbluzgalem jakiegos moderatora hihi :)
Co tam panowie slychowac?
Ale sobie poczytalem. Hihi
Ps. Ta cala sytuacja z SaT robi sie juz meczaca.
Moze inaczej by to wszystko wygladaly gdyby nie bylo programow wspomagajacych ;)
Pozdro
Siem

Arionel
13-07-2006, 14:29
Mialem bana tu na forum bo zbluzgalem jakiegos moderatora hihi :)

Buahahahah :D Evul Siemach xDDD

......Ta cala sytuacja z SaT robi sie juz meczaca...

Ta sytuacja jest chora, a nie męcząca...

Knight mathoff
13-07-2006, 16:58
Dokładnie. Chore. Ale też śmieszne... dzięki SaT czy DS zdarza mi się czasem spaść z krzesła ze śmiechu, bo niektóre sytuacje są zaiste komiczne (a przecież to tylko gra).

Tak się zaczeło:
13:28 You lose 217 hitpoints due to an attack by Mordorion.

szedłem sobie akurat po ankrahmun (a jak wiecie, całe ankrahmun to jedno wielkie pz...). Przechodził Mordorion, prawdopodobnie po to, by wpomóc Chrantifera, który był troszkę dalej. Dostałem hita, lecz bez najmniejszego problemu dotarłem do dp, więcej nie obrywając.

13:29 Knight Mathoff: Stupid question... but... Reason?
13:29 Mordorion: none :_)

I po co mu się chciało SDki tracić... ;)

Phoelerius
13-07-2006, 19:14
@Knight mathoff & Arionel

To idzcie z nimi walczyc, a nie placzecie(SaT jest ble i Fu, SaT to PA i itp), SaT to tylko niecale 20 osob, co im po tym ze maja boty jak was moze byc 5 razy wiecej niz ich? Wiekszosc z nich to red skulle nie moga was zabijac ile chca, jezeli banda 50-70lvli zaatakujecie jakiegos red skulla to reszta bedzie miala problem jak mu pomoc, zabic was nie moga bo bany dostana.

Szkoda wam postaci? I tak nie mozecie nimi grac, lepiej siedziec w DP niz sprobowac cos zrobic... wiem, wiem wkoncu to ja jestem w Alliance i non stop w DP siedze, tylko ze w Alliance mamy maks 50 osob ktorzy loguja sie do gry(w tym ponad polowa to low lvle/lub facce). A pozatym nawet jak bym chcial walczyc teraz i nawet mial z kim to i tak nie moge, bo ciagle mam lagi/freezy jak bardzo wiele innych osob z Polski.

Mozna tez pomagac MS/Alliance secondami, armia noobow (sorce z 20+lvlem) mozna zabic nawet 100+ sorca, on was nie moze zabic poki go nie zaatakujecie, a co taki sorc moze bedac strapowany przez 10+ osob ktore maja stone skinny + SD gotowe? -.-
Taki Chrantifer non stop biega po miastach i zabija all, w meiscie maks latwo go strapowac i pokazac mu gdzie jest jego miejsce.

BOtter
13-07-2006, 22:12
Meppa
Jul 13 2006, 20:19:09 CET Killed at Level 100 by Joffa
and by Fearless Knight of Dark

GZ fraga Fearless :)

Żeby był Andrexito to by więcej osób z SaTu padło :)
Moabit miał fajną sytuuację kiedy pare sorców stało na dole pod drabinką, kilka ue od Joffy,Sedrary, Adehsa, Chepri'ego
Prawdopodobnie kilka osób mogło by paść...

Altharion
14-07-2006, 00:38
@Knight mathoff & Arionel

To idzcie z nimi walczyc, a nie placzecie(SaT jest ble i Fu, SaT to PA i itp), SaT to tylko niecale 20 osob, co im po tym ze maja boty jak was moze byc 5 razy wiecej niz ich? Wiekszosc z nich to red skulle nie moga was zabijac ile chca, jezeli banda 50-70lvli zaatakujecie jakiegos red skulla to reszta bedzie miala problem jak mu pomoc, zabic was nie moga bo bany dostana.

Szkoda wam postaci? I tak nie mozecie nimi grac, lepiej siedziec w DP niz sprobowac cos zrobic... wiem, wiem wkoncu to ja jestem w Alliance i non stop w DP siedze, tylko ze w Alliance mamy maks 50 osob ktorzy loguja sie do gry(w tym ponad polowa to low lvle/lub facce). A pozatym nawet jak bym chcial walczyc teraz i nawet mial z kim to i tak nie moge, bo ciagle mam lagi/freezy jak bardzo wiele innych osob z Polski.

Mozna tez pomagac MS/Alliance secondami, armia noobow (sorce z 20+lvlem) mozna zabic nawet 100+ sorca, on was nie moze zabic poki go nie zaatakujecie, a co taki sorc moze bedac strapowany przez 10+ osob ktore maja stone skinny + SD gotowe? -.-
Taki Chrantifer non stop biega po miastach i zabija all, w meiscie maks latwo go strapowac i pokazac mu gdzie jest jego miejsce.

Calkiem mozliwe.No ,ale cóz poradzisz skoro polowa jezeli nie wiecej osób z Allianców jest Retired?
Widac dla Nich RL jest bardziej wazny niz Tibia- za co gratuluje.

@Arionel

Nie ma jak to siedziec w PZ;)
Idz lepiej na jakiegos seconda i porób troszke runek:]
Szkoda tracic czasu;)
@Siem
SaT powoli traci przewage.
Gofot banned i jak nie patrzac niedlugo polowa z SaT dolaczy do grona zbanowanych:p
Zycze udanych lowów na tych psycholi.

Hail MS!

BOtter
18-07-2006, 18:14
Sattor
Jul 18 2006, 00:42:00 CET Killed at Level 56 by Chrantifer
and by Mordorion...a tu co się stało? :evul:

Mordorion8o
Jul 18 2006, 00:57:49 CET Killed at Level 122 by Strinnity
and by Lord Potatis Skalare.

Zabili i wyrzucili go z SaTu za to, że wywalił Suprido

Chrantifer8o
Jul 18 2006, 00:04:07 CET Killed at Level 102 by Suprido

Zabity i wyrzucony z SaTu za to, że wykiwał Zavkora na pacc'a

2 jelopów odpadło, lecz jednak SaT jest bardzo niebezpieczną gildią...Jak już mówiłem Ci ludzie są głupi i nie trzeba ich chwalić za to :confused:
Dziś MS zrobił masslogga poczym ganiali Wolfy The Hero po Thais :]

Knight mathoff
18-07-2006, 21:24
Mordorion
Inhabitant of Antica
Profession: Royal Paladin
Level: 121

We both knew what would happen when we did what we did, we are not interested in playing Tibia anymore for the time being which is why we don't care - Antica and Tibia will probably be a better place without players of our kind even though there's not much of Tibia left

Zbyt piękne, czy było prawdziwe?
A może miał hacka?
A może mówił i za chrantifera?
Chyba, że było 2 ownerów...

Bo chrantifer siedzi ciągle on line.
Poza tym Chrantifer wyrolował także Rolanda... i robił kłopoty z LC. Dziwi mnie tylko, że wyleciał 2 razy, w ciągu 2 dni, pogratulować.

Ps: czyżby dzisiaj wolfy przestał być hero? :p

BOtter
19-07-2006, 11:56
Che
Jul 18 2006, 19:58:32 CET Killed at Level 103 by Zavkor

Sharacte
Jul 18 2006, 20:00:01 CET Killed at Level 116 by Yskloisky

Thibodaux
Jul 18 2006, 20:04:15 CET Killed at Level 109 by Lord Potatis Skalare and by Tesopix

Angel guerrero
Jul 18 2006, 20:04:42 CET Killed at Level 124 by Yskloisky and by Kolter

Fearless Knight of Dark
Jul 18 2006, 20:06:37 CET Killed at Level 102 by Yskloisky and by Lord Potatis Skalare

20 MS vs 8 SaT...n/c

Knight mathoff
19-07-2006, 19:27
Chrantifer:

Jul 19 2006, 10:35:03 CET Killed at Level 102 by Jazzam

Wystarczyło odejść z SaT... a raczej dostać kicka.

Edit:
Salve knight
Jul 19 2006, 19:19:57 CET Killed at Level 199 by Joffa and by Czubisnieg

Loxiwox:
Jul 19 2006, 19:19:57 CET Killed at Level 109 by Andrexito and by Czubisnieg

Moje bardzo skromne, jakże neutralne, GRATULACJE!

BOtter
19-07-2006, 22:59
19:19 Andrexito: exevo gran mas vis
19:19 Joffa: Exevo gran mas vis
19:19 Sedrara(?): exevo gran mas vis
19:19 Czubisnieg: Exevo Gran Mas Vis

19:19 You see a reconize Salve Knight(vol:8).He was killed by Czubisnieg.
19:19 You see a reconize Loxiwox(vol:8).He was killed by Czubisnieg.

Mniej więcej tak to wyglądało :)

Phoelerius
19-07-2006, 23:12
Chrantifer:

Jul 19 2006, 10:35:03 CET Killed at Level 102 by Jazzam

Wystarczyło odejść z SaT... a raczej dostać kicka.

Zebys ty chociaz wiedzial za co on padl... padl bo wczesniej zabil Sattora i probowal zabic Recce, jak by oni nie zaatakowali pierwsi, to watpie zeby Satori ich ruszylo...

Knight mathoff
19-07-2006, 23:30
Phoe... wyobraź sobie, że wiedziałem za co padł... Nie wydaje mi się, by gdyby był dalej w SaT, ktokolwiek by go ruszył...

@botter, to faktycznie mogło tak wyglądać, niemniej to są 2 fragi na konto Czubisniega :)

BOtter
20-07-2006, 01:42
http://img294.imageshack.us/img294/3698/salvedeadxa3.jpg

News :)

Toks
20-07-2006, 16:54
Gratulacje dla Czubiego, odwarzyl sie isc na wojne i odrazu sensowne fragi sie posypaly !

Sattor
22-07-2006, 12:11
Tak wielkie brawa dla Czubka:D a to dokladnie wygladalo tak ze oni wylogowali na dole pod ziemia (zeszli w dol kratka) potem Salve i Loxi zostali zrulowani w to miejsce przez jakiegos palka 4 Sorcow zrobilo loga wyszli na gore 4 x Ue no i panowie sie zlozyli.Ale przyznam ze mieli bardzo dobra koordynacje ruchow i byli zgrania a za to smierc Czuba wygladala tak ze stal przed GH Suprido wlogowal kratke przed nim i odrazu walnal Ue.A Chran padla w bardzo specyficzny sposob ale zarazem frajerski a mianowicie prawdopodobnie wyskoczyl jje jakis blad lub cos (mzoe jakis blad w wyniku tego ze wlaczala badz uzywala bota) dlatego ze gdy Jazzam podbiegl do niej ona wcale sie nie ruszala udezyl ja 2 razy z Sova i dobil z Exori a ona nawet kroku nie zrobila tak samo jak sie nie uleczyla.A wracajac do Suprido on nie zostal wyrzucony z gildi przez Mordoriona tylko sie zdenerwowal po tym jak zaatakowlai Orphidosa i zabili mnie i napsal mi na PM ze wychodzi z gildi z tego powodu ze tych dwoch "glupkow" tam jest.2 rzecz Phoelerius ma racje Chrantifer i Mordorion sa w BB Satori za atak na Orphidosie i zabicie mnie.A wracajac do mojej smierci mzoe ktos jest ciekawy jak ona wygladala a mianowicie wygladala tak ze po prsoru stalem przed depo i dostalem w tej samej sekundzie po SD od Mordoriona i Chrantifer i sie zlozylem na szczescie Strinnity byl online i wraz z innymi SaT i DS pomogli nam zabic Mordoriona.

siemach
24-07-2006, 15:46
Tak wielkie brawa dla Czubka:D a to dokladnie wygladalo tak ze oni wylogowali na dole pod ziemia (zeszli w dol kratka) potem Salve i Loxi zostali zrulowani w to miejsce przez jakiegos palka 4 Sorcow zrobilo loga wyszli na gore 4 x Ue no i panowie sie zlozyli.Ale przyznam ze mieli bardzo dobra koordynacje ruchow i byli zgrania a za to smierc Czuba wygladala tak ze stal przed GH Suprido wlogowal kratke przed nim i odrazu walnal Ue.A Chran padla w bardzo specyficzny sposob ale zarazem frajerski a mianowicie prawdopodobnie wyskoczyl jje jakis blad lub cos (mzoe jakis blad w wyniku tego ze wlaczala badz uzywala bota) dlatego ze gdy Jazzam podbiegl do niej ona wcale sie nie ruszala udezyl ja 2 razy z Sova i dobil z Exori a ona nawet kroku nie zrobila tak samo jak sie nie uleczyla.A wracajac do Suprido on nie zostal wyrzucony z gildi przez Mordoriona tylko sie zdenerwowal po tym jak zaatakowlai Orphidosa i zabili mnie i napsal mi na PM ze wychodzi z gildi z tego powodu ze tych dwoch "glupkow" tam jest.2 rzecz Phoelerius ma racje Chrantifer i Mordorion sa w BB Satori za atak na Orphidosie i zabicie mnie.A wracajac do mojej smierci mzoe ktos jest ciekawy jak ona wygladala a mianowicie wygladala tak ze po prsoru stalem przed depo i dostalem w tej samej sekundzie po SD od Mordoriona i Chrantifer i sie zlozylem na szczescie Strinnity byl online i wraz z innymi SaT i DS pomogli nam zabic Mordoriona.

Jakie dokldne wytlumaczenie :))
Hihi
Chyba bede tu czesciej zagladal ;)
Pozdro

Sattor
24-07-2006, 17:03
Moze co niektorych zastanawia rzecz ze Chrantifer jest w SaT a Mordorion w Riders of Predition a ze Satori nic z tym nie zrobi ale niestety obaj panowie badz pan i pani wykupili sie z naszego BB placa dla Satori nie mala sume pieniedzy ale niestety nie moge zdradzic jaka:)DS rowniez zaplacilo za moja smierc ktorej dokonal Kefz ale za smierc Kevina niestety nie zaplacili.To takie male wyjasnienie dla Siemacha no i dla tych ktorzy by mowili ze Satori sie boja walczyc przeciwko nim .... lecz Mord i Chran mieli postawiony tkai warunke ze moga wrocic go swoich gildi dopiero jak zaplaca.

siemach
26-07-2006, 12:05
To takie male wyjasnienie dla Siemacha no i dla tych ktorzy by mowili ze Satori sie boja walczyc przeciwko nim ....

Czy ja kiedykolwiek cos takiego powiedzialem?

Sattor
26-07-2006, 16:54
Nie nie Siemach zle to po rostu ujolem:)ciebie nie zaliczylem do tych co tak mowia ty zostales przezemnie potraktowany jako oddzielna "grupa" i oddzielna grupa byli wlasnie ci co twierdza ze nie walczymy a tak to chcialem wyjasnic kolejna rzecz,chce sie dobrze spisywac jako "informator" :D

BOtter
02-08-2006, 01:27
Thorin Eichenschild
Jul 31 2006, 19:17:45 CET Killed at Level 130 by Suprido and by Cusram

Adehs
Jul 31 2006, 19:19:33 CET Killed at Level 85 by Suprido

Fluck
Jul 31 2006, 19:26:34 CET Killed at Level 79 by Salve Knight

Lejdi Ewa
Jul 31 2006, 19:18:00 CET Killed at Level 120 by Belerith
and by Suprido

Reardon
Jul 31 2006, 19:21:10 CET Killed at Level 87 by Magius
and by Belerith

Zavkor
Jul 31 2006, 19:17:39 CET Killed at Level 105 by Thorin Eichenschild
and by a hydra

-.- Patrze, że lepiej same Hydry od nich już wojują >.>

Filmik
http://rapidshare.de/files/27851251/Hydras_310706.rec.html

http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1325460
:rolleyes:

FKoD
05-08-2006, 03:22
Co do tej ostatniej walki - to bylo jedno wielkie nieporozumienie. Mimo ze to oni nas wciagneli w pulapke, a nie (tak jak nam sie wydawalo) my, to moglismy ich bez problemu wybic, bylo nas 20+. Jednak Thorin wydal zupelnie bezsensowny, nielogiczny rozkaz, zeby na hydry biec przez Port Hope (:o ), co zajelo nam okrotnie duzo czasu. W dodatku Thorin razem z Ewa i Baltasarem wybiegli zanim reszta sie lognela, co dalo SaT czas na zrobienie massloga i dotarcie do hydr na dluuugo przed nami. Przez Thorina rozkaz poraz kolejny ponieslismy calkowita kleske, padli nasi ludzie a o fragach nawet nie ma co mowic... Gdybym wiedzial, ze Thorin nie ma zadnego planu a poprostu nie pomyslal nigdy bym do tego nie dopuscil... to mogla byc bardzo udana akcja, wystarczylo ze przybieglibysmy od strony ank, Adric by zblokowal przejscie a my bysmy zabili Zavkora i Cusrama, majac bardzo duzo czasu na przegrupowanie i ewentualna walke.

Podobnie bylo ostatnim razem, podczas walki w Thais. Mielismy ogromna przewage, a jeden idiotyczny rozkaz (by Daniel) oraz niezorganizowanie reszty wszystko zmienilo w totalny chaos i bezsensowna ucieczke ~25 MS przed 7 czy 8 SaT...magowie uciekli do pz lub dali loga zostawiajac nas (knightow) z SaT na karku i zupelnie bezsensownym rozkazem zablokowania mostu na wschod od thais przy Mount Sterum, do ktorego dobieglem tylko ja, cala reszta dala loga/padla. Nikt nawet nie wspomnial zeby sie wylogowac, padlem wykonujac zupelnie niepotrzebny rozkaz, mimo iz nie mialem pz locka i moglem sie w kazdej chwili wylogowac.
Dopoki wiekszosc nie nauczy sie walczyc w grupie nie wygramy zadnej walki. Kazdy atakuje inny cel, kazdy chroni tylko wlasny tylek...tak byc nie moze.

No coz, wiekszosc z nas nie brala udzialu w zadnej wojnie, w koncu jestesmy gildiami neutralnymi. Predzej czy pozniej MS nauczy sie jak walczyc i wygrywac. :-)

Phoelerius
05-08-2006, 10:46
Dopoki wiekszosc nie nauczy sie walczyc w grupie nie wygramy zadnej walki. Kazdy atakuje inny cel, kazdy chroni tylko wlasny tylek...tak byc nie moze.
A co ty w Allinace walczyles xD?

"Halp! Strinnity onlajn, do not tejk pz, oll gol to DP!"

BOtter
05-08-2006, 16:04
Skoro jak nie którzy nigdy nie walczyli na wojnie to niech poćwiczą sobie na OTS'ie -.-

@Phoe a wy co tak macie zamiar stać w tym pz i nic nie robić?:P

Phoelerius
06-08-2006, 01:54
Skoro jak nie którzy nigdy nie walczyli na wojnie to niech poćwiczą sobie na OTS'ie -.-

@Phoe a wy co tak macie zamiar stać w tym pz i nic nie robić?:P

Ja miec mega ultra biga laga od prawie 2 miechow na Antice... wiec ja se moge...

CipSoft: To wina tpsa
TPSA: To wina CipSoftu
Phoe: Router we Frankfurcie

Kto ma racje? czyja to wina? :D

BOtter
06-08-2006, 17:20
Zobacz czy masz przestawione te ustawienia na Directax5 (rzecz prosta ale można się pomylić :P)

Hrhr pvp mastah Suprido pwn3d!

Suprido
Aug 06 2006, 03:40:49 CEST Killed at Level 172 by Andrexito

Sir Ponitus
Aug 06 2006, 08:56:55 CEST Killed at Level 79 by Ziphoz
and by Dark shadow of Lucifer

Trixi
Aug 06 2006, 08:58:05 CEST Killed at Level 124 by Xitonic

:evul:

Altharion
19-08-2006, 16:56
Wojna pomiedzy MS a SaT zostala zakonczona.

SaT juz nie istnieje.

LOM'ie Ty zapewne cos o tym wiesz:baby: ( mam na mysli Botter'a).
Wychodz z MS i startuj PG.

Temat chyba do zamkniecia.

Kuroczysko
19-08-2006, 23:26
Jednak Antica nigdy nie będzie taka sama, więc powodzenia moja koleżanko - Antico:) Dozobaczenia

Knight mathoff
20-08-2006, 18:31
Hihi, i na pewno nikt się nie kapnie, z kim mamy do czynienia...
Powodzenia w rl, panie... A.

Swoją drogą, to, że SaT nie istnieje, nie oznacza, że przestali pkować. Dzisiaj podobno ubili parę osób, wraz z DS. Na przykład Czubiśniega.

KuSiAjAcA
17-09-2006, 22:20
No i niech ubijają ich więcej będe bardziej happy a tak btw to myślicie że kolesie z ms nie jadą na botach? na innych forach właśnie oni są znani z bota.

Knight mathoff
22-09-2006, 15:26
Mmmm...
Kusiajaca...

Wiesz o czym mowisz? Gralas kiedykoliek na Antice? A nawet jesli, to czy twoj poziom przekroczyl chociazby 15...?

Nigdy nie widzialem czlowieka z MS, ktory by podszedl i powiedzial "shield and armor now" albo ubil kogos bez powodu.

Za to SaT (czy jak to sie tam teraz nazywa) nie dosc, ze robi takie banalne rzeczy, to jeszcze ubija ludzi, po czym mowi "sorry, wrong person". Albo ubija ludzi dla czystej zabawy. Huntuje tez niektore gildie, by oddaly im swoje gh/domki, podpierajac sie beznadziejnymi argumentami. Teraz sie troche uspokoili... chyba.

Ps: A tak w ogole to po co odgrzebywać temat... B)