zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Od Carlin do Ab -> Potwory

Veredan
09-08-2004, 12:30
Cześć!!

Mam do Was pare pytań :)

1. Jakie potwory kryją się w Femour Hills (jesli sie nie myle to jest ta skała pomiędzy Ab i Carlin)? Jeśli są jakieś b. mocne to powiedzcie na których sa poziomach.

2. Co groźnego można spotkać NA ziemi na północ i zachód od Carlin?

3. Co jest odpowiednie do expowania dla knighta (35/31) w okolicy Ab / Carlin? Przy okazji gdzie się 'to' (potwór) znajduje.

4. Jakie typy orków są w Orc Fortress i czy są wymieszane (czy możę 1 poziom - zwykłe, 2 poziom - zwykłę i spearmeny itd...)?

5. Co można spotkać w Elvenbane?

PS: Sorry jeśli któreś z tych pytań już padło. Jeśli tak było, to bądźcie mili dla newbiego i zarzućcie linkiem :)

Z góry THX!!

Shin Chan
09-08-2004, 12:45
1. roty, w podziemiach krolestwo goblinow, na wzgorzu hunter, wewnatrz 3 cyce i w trawie ukryty ds, nie masz po co tam chodzic.
2.na polnoc sa amazonki i valkirie a na zachod ghoustland ale tam sie zaglebokok nie zapuszczaj bo spotkasz fire devila albo dsy ...slyszalem ze banshee , scorpy, i gsy tez tam sahehe
3.chodz na zamek(na lewo od ab)na dole jest tylko guarrd z lepszych a na gorze zerk i guard,smok i magi w wiezy tam sie nie zapuszczaj)ewentualnie do kopalni dwarfow 2 poziomy.
4. hahahahahah niechodz tam do 40 lvl dobra rada 3 zerki i lider na dzien dobry...
5. elfy wszystkie typy tez nie chodz

Veredan
09-08-2004, 13:07
Dzięki wielkie, korzystając z uprzejmośći jeszcze troche dorzuce :D

6. Co to jest "blessing of the sun" (czy cos takiego)?

7. Jakie potworki moge spotkać w dziurze, która jest w północnej części półwyspu Ab?? Tam jest taka dziura za drzewem bodaj ukryta, ale nie chce tamw chodzic, bo gdzies czytalem, ze pod Ab są ghule i mumie. I niewiem czy nie tam wlasnie :)

8. Czy drugi i trzeci poziom Maze of the Lost Souls są niebezpiecznie dla mnie?? (skille podawałem)

Znów z góry thx :)

ceviz
09-08-2004, 13:23
7. w dziurze są ghule szkielety i slimy
8. z tego co mi wiadomo zeby dostac sie do mols trzeba miec 30lvl.

Ozzie
09-08-2004, 13:35
6) Jest to jeden z 5 blessingow, ktory mozna zakupic w Suntower na poludnie od Ab'Dendriel. Kazdy blessing powoduje, ze tracimy o 1% doswiadczenia mniej po smierci (bez blessingow i promocji tracimy 10%).
7) Tam mozesz spotkac: kilkanascie szkieletow, slimy (ktore są bardzo niebezpieczne, jesli sie rozmnoza), ghoule, roty, poison spidery oraz snake. Oczywiscie wszystko nie naraz.
8) Po MOLS-ie mozesz wszedzie bezpiecznie podrozowac. Troche nizej jest taka bramka na 30 lvl. Jesli zdobedziesz nawet ten 30 lvl radze ci samemu tam nie isc. Bez kogos kto zna te rewiry mozesz wpasc w niezlego shita :D

Shin Chan
09-08-2004, 13:48
6. kazde blogoslawienstwo 10k i po deadzie sie kasuje
7. dokladnie 14 skeletow, 2 ghule, 2 slimy i pare rotow