Pokaż pełną wersje : Pall (pacc)
Kiter Rookmaster
27-06-2006, 12:28
No wiec Kupuje pacca (czekam az przyjdzie) no i sie tak zastanawiam Gdzie wbic szybko i oplacalnie lvl. Mam narazie 13 lvl(Skills 60/40) p-seta i boszki ;p Móglbym kopac scaraby?i uciekac czy cos iinego sprobowac(zeby sie Zwrocilo za arrowsy i ne tylko) Plx Dajcie tu swojee propozycje HARDCOROWE tez przyjmoje :P
Help :)
Fotki Milo Widziane :D
Tomby z ghulami i skeletami
Na tym lvl to az szkoda pacca kupowac... Lepiej wbij 30lvl skille po 70 i kup pacca. Wtedy mozesz isc na dragi na ank albo siedziec na gaurdach
Kiter Rookmaster
27-06-2006, 12:45
no wiesz ale jak wbilem 60 dyst w 4.5dnia To co za problem 20 lvl w jeden dzien -.^?
30lvl to pestka to co zaroznica ::baby:
Ja ci Radze tomby, sam niewiem jak tam jest ale z wszystkich postow wynika ze Tomby sa spox :p
Vysal sath
27-06-2006, 13:10
najlepiej jak byś zrobił 65 skilla i poszedł z boltami(z arrowmi wolno idzie chyba ze byś zrobił skiila 70) do penisula tomb poziom drugi
od 75 dista i z lv 35~ możesz z boltami i gfb i hmm iść do shadow tomb
poziom drugi(fajny exp)
oasis tomb poziom 1 teraz mozesz odwiedzać
ja Ci radze tomby na -1,-2 narazie potem drags i tomby na nizszych poziomach...
Kiter Rookmaster
27-06-2006, 13:14
Moze niejarze nazw i gdzie jakie tomby sa ale dzieks 65 wbije tylko stracilem 500 spear i nima :/ Jeszcze raz dzieki :)
Kiter Rookmaster
27-06-2006, 13:33
Hmmm moze ktos jescze pomoze bo narazie to propozycje w ank
Chcialbym wiedziec gdzie co bic np na Tiquana>>Edron<<< ?
To jeszcze moze ktos pomoze :p
Palladyn von hellgate
27-06-2006, 13:39
idz an tomb nad oceanem poziom -2 szybki i dobry exp za stzraly sie zwraca sma tam expilem moim palem do 40 lv po 40 idz an guardy wbij 48 i na 48 z 2 ds idz na tomb skaly za tp i tam z ds siedzisz do dok 55 lv od 55 bez ds latasz sam na 60 lv idziesz na tomb black wather(tar tomb) za tp i tam latasz az do 70-80 lv a pzuniej to dragi dragi dragi
Na Tiquandzie? Myślę, że się za strzały nie zwróci. Może jedynie na dworcach(?). Edron? Możesz na Cyclo jedynie ale to nie miejsce dla palladyna
Kiter Rookmaster
27-06-2006, 14:21
Dzieks naprawde ale moze ktos sproboje mi zrobic mape gdzie jaki tomb sie nazywa i jakie w nim na jakim pietrze moga byc potwory?
Wiem ze mam wymagania ale naprawde bardzo mi to ulatwilo zycie...
Jesli ktos jest chetny niech napisze a potem zamiesci tu taka "wlasna" mapke
Z gory ThX :confused:
http://tibia.erig.net/Tombs
To ci powinno pomóc..
Kiter Rookmaster
27-06-2006, 14:45
o yeah! no to gites Zmywam sie z forum ide oblukac :D8o 8o
Orshabaall
27-06-2006, 16:21
@topic
Standardowo tomby bo scaraby na twoich skillach bedziesz wolno zabijal.
Na tym lvl to az szkoda pacca kupowac... Lepiej wbij 30lvl skille po 70 i kup pacca. Wtedy mozesz isc na dragi na ank albo siedziec na gaurdach
Po pierwsze: po *** ma se kupowac paccy zeby expic na guardach?
Po drugie: guardy to jedno ze slabszych expowisk po updacie z wandami i rodami bo jest *****iste przeludnienie.
Po trzecie: 30 lvl i skille 70 nie wystarcza do efektywnego bicia dragow i bedzie to waste.
@Vysal sath
Glupota byloby expic z arrows w tombie bo tam jest na ogol sajgon i potwory nadchodza z wielu stron wiec istotna jest szybkosc zabijania zeby sie nie *******lić na 5 crypt shamblerow. Im szybciej sie zabija tym lepiej.
Chcialbym wiedziec gdzie co bic np na Tiquana>>Edron<<< ?
To jeszcze moze ktos pomoze
Nic nie bedzie tam lepsze od tomb na twoim lvl i skilach.
po 40 idz an guardy wbij 48
Na guardy polecam isc jak ktos ma za duzo czasu wolnego.
Dzieks naprawde ale moze ktos sproboje mi zrobic mape gdzie jaki tomb sie nazywa i jakie w nim na jakim pietrze moga byc potwory?
Bylo juz wiele takich tematow. Szukaj.
Vysal sath
27-06-2006, 17:13
cytuj:Orshabaall
Glupota byloby expic z arrows w tombie bo tam jest na ogol sajgon i potwory nadchodza z wielu stron wiec istotna jest szybkosc zabijania zeby sie nie *******lić na 5 crypt shamblerow. Im szybciej sie zabija tym lepiej.
W niektorych tombach da się tak robić na wyszych skillach m.in penisula tomb 1 i 2 poziom ancient ruins 1 poziom moutain 1 oasis 1 .
Moze nie zrozumialas, ale on juz kupil pacca. I nie pyta sie co by bylo gdyby tylko co jest teraz. Kupil i tyle.
@topic
Na swojim leveleu, mozesz sprobowac Tarpits tomb (ale to jzu maly hardcore) na -1. Zabeszpicz sie w ihy i mana fluidy aby uzywac exury gran, na swoim Discie na lajcie dasz rade z beho, mumia, ghoulami, jezeli nie czujesz sie na silach zabicia Crypta to nie idz tam. Mozesz siedziec takze na facc land, Mount Sternum dla pala 20lv- to super exp, a jezlei chcesz zarobic to soldiery.
Btw. Bohy na tym lv ci za duzo nie daja :)
Magic tytus
27-06-2006, 19:03
powiem ci tak
pacca sie nie marnuje ... marnuje sie tylko czas nie wiedzac co i jak...
niezgodze sie z orsem ze guardy to strata czasu na labiryncie jak biegasz na 2 poziomach bajka exp ... na twoim lv tomby z ghulami -2 rox ...
co jeszcze .. tylko tyle ze polecam ci kozystanie z arrow mimo ze nie zawsze mozna poprostu przy okazji wpada wiecej skilla a i tak bardzo ci sie zwruci
No wiec Kupuje pacca (czekam az przyjdzie)
Kupil ale nieaktywowal ;> a pacca mozna aktywowac nawet po roku.
@Orshabaall
4 fun wiesz-.- . Tak jak napisalem moze aktywowac pacca przy wyzszym lvl a nie na 13.
Kiter Rookmaster
28-06-2006, 11:05
I tu sie mylisz mam 14 juz :p
Tomby gohule itp. i odrazu ci mowie lootuj.Ja swoim pallem expilem na tombach ale tam na mumiach itp.lootowalem i w 1h przynosilem loota wazacego 4k czasami nawet 5k oz. ale ja tam expilem z boltami.B)
Lol. Pacc'a pallem najlepiej mieć już od rooka, żeby szybko expić.
Po drugie: guardy to jedno ze slabszych expowisk po updacie z wandami i rodami bo jest *****iste przeludnienie.
Slyszales o zasadzie zajmowania poziomu?
Dlatego, można odpowiednio tomb dobrać do swoich umiejętności/skilli/lvla.
Tomby gohule itp. i odrazu ci mowie lootuj.Ja swoim pallem expilem na tombach ale tam na mumiach itp.lootowalem i w 1h przynosilem loota wazacego 4k czasami nawet 5k oz. ale ja tam expilem z boltami.
Lepiej z arrowsami.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.