PDA

Pokaż pełną wersje : Pall (pacc)

Kiter Rookmaster
27-06-2006, 12:28
No wiec Kupuje pacca (czekam az przyjdzie) no i sie tak zastanawiam Gdzie wbic szybko i oplacalnie lvl. Mam narazie 13 lvl(Skills 60/40) p-seta i boszki ;p Móglbym kopac scaraby?i uciekac czy cos iinego sprobowac(zeby sie Zwrocilo za arrowsy i ne tylko) Plx Dajcie tu swojee propozycje HARDCOROWE tez przyjmoje :P

Help :)

Fotki Milo Widziane :D

...Zeck
27-06-2006, 12:34
Tomby z ghulami i skeletami

helka
27-06-2006, 12:42
Na tym lvl to az szkoda pacca kupowac... Lepiej wbij 30lvl skille po 70 i kup pacca. Wtedy mozesz isc na dragi na ank albo siedziec na gaurdach

Kiter Rookmaster
27-06-2006, 12:45
no wiesz ale jak wbilem 60 dyst w 4.5dnia To co za problem 20 lvl w jeden dzien -.^?
30lvl to pestka to co zaroznica ::baby:

Kitu
27-06-2006, 12:54
Ja ci Radze tomby, sam niewiem jak tam jest ale z wszystkich postow wynika ze Tomby sa spox :p

Vysal sath
27-06-2006, 13:10
najlepiej jak byś zrobił 65 skilla i poszedł z boltami(z arrowmi wolno idzie chyba ze byś zrobił skiila 70) do penisula tomb poziom drugi

od 75 dista i z lv 35~ możesz z boltami i gfb i hmm iść do shadow tomb
poziom drugi(fajny exp)

oasis tomb poziom 1 teraz mozesz odwiedzać

Artynn
27-06-2006, 13:13
ja Ci radze tomby na -1,-2 narazie potem drags i tomby na nizszych poziomach...

Kiter Rookmaster
27-06-2006, 13:14
Moze niejarze nazw i gdzie jakie tomby sa ale dzieks 65 wbije tylko stracilem 500 spear i nima :/ Jeszcze raz dzieki :)

Kiter Rookmaster
27-06-2006, 13:33
Hmmm moze ktos jescze pomoze bo narazie to propozycje w ank
Chcialbym wiedziec gdzie co bic np na Tiquana>>Edron<<< ?
To jeszcze moze ktos pomoze :p

Palladyn von hellgate
27-06-2006, 13:39
idz an tomb nad oceanem poziom -2 szybki i dobry exp za stzraly sie zwraca sma tam expilem moim palem do 40 lv po 40 idz an guardy wbij 48 i na 48 z 2 ds idz na tomb skaly za tp i tam z ds siedzisz do dok 55 lv od 55 bez ds latasz sam na 60 lv idziesz na tomb black wather(tar tomb) za tp i tam latasz az do 70-80 lv a pzuniej to dragi dragi dragi

HuBo
27-06-2006, 13:42
Na Tiquandzie? Myślę, że się za strzały nie zwróci. Może jedynie na dworcach(?). Edron? Możesz na Cyclo jedynie ale to nie miejsce dla palladyna

Kiter Rookmaster
27-06-2006, 14:21
Dzieks naprawde ale moze ktos sproboje mi zrobic mape gdzie jaki tomb sie nazywa i jakie w nim na jakim pietrze moga byc potwory?
Wiem ze mam wymagania ale naprawde bardzo mi to ulatwilo zycie...
Jesli ktos jest chetny niech napisze a potem zamiesci tu taka "wlasna" mapke

Z gory ThX :confused:

kac
27-06-2006, 14:40
http://tibia.erig.net/Tombs
To ci powinno pomóc..

Kiter Rookmaster
27-06-2006, 14:45
o yeah! no to gites Zmywam sie z forum ide oblukac :D8o 8o

Orshabaall
27-06-2006, 16:21
@topic
Standardowo tomby bo scaraby na twoich skillach bedziesz wolno zabijal.
Na tym lvl to az szkoda pacca kupowac... Lepiej wbij 30lvl skille po 70 i kup pacca. Wtedy mozesz isc na dragi na ank albo siedziec na gaurdach
Po pierwsze: po *** ma se kupowac paccy zeby expic na guardach?
Po drugie: guardy to jedno ze slabszych expowisk po updacie z wandami i rodami bo jest *****iste przeludnienie.
Po trzecie: 30 lvl i skille 70 nie wystarcza do efektywnego bicia dragow i bedzie to waste.
@Vysal sath
Glupota byloby expic z arrows w tombie bo tam jest na ogol sajgon i potwory nadchodza z wielu stron wiec istotna jest szybkosc zabijania zeby sie nie *******lić na 5 crypt shamblerow. Im szybciej sie zabija tym lepiej.
Chcialbym wiedziec gdzie co bic np na Tiquana>>Edron<<< ?
To jeszcze moze ktos pomoze
Nic nie bedzie tam lepsze od tomb na twoim lvl i skilach.
po 40 idz an guardy wbij 48
Na guardy polecam isc jak ktos ma za duzo czasu wolnego.
Dzieks naprawde ale moze ktos sproboje mi zrobic mape gdzie jaki tomb sie nazywa i jakie w nim na jakim pietrze moga byc potwory?
Bylo juz wiele takich tematow. Szukaj.

Vysal sath
27-06-2006, 17:13
cytuj:Orshabaall
Glupota byloby expic z arrows w tombie bo tam jest na ogol sajgon i potwory nadchodza z wielu stron wiec istotna jest szybkosc zabijania zeby sie nie *******lić na 5 crypt shamblerow. Im szybciej sie zabija tym lepiej.

W niektorych tombach da się tak robić na wyszych skillach m.in penisula tomb 1 i 2 poziom ancient ruins 1 poziom moutain 1 oasis 1 .

poreda
27-06-2006, 17:56

Moze nie zrozumialas, ale on juz kupil pacca. I nie pyta sie co by bylo gdyby tylko co jest teraz. Kupil i tyle.

@topic
Na swojim leveleu, mozesz sprobowac Tarpits tomb (ale to jzu maly hardcore) na -1. Zabeszpicz sie w ihy i mana fluidy aby uzywac exury gran, na swoim Discie na lajcie dasz rade z beho, mumia, ghoulami, jezeli nie czujesz sie na silach zabicia Crypta to nie idz tam. Mozesz siedziec takze na facc land, Mount Sternum dla pala 20lv- to super exp, a jezlei chcesz zarobic to soldiery.

Btw. Bohy na tym lv ci za duzo nie daja :)

Magic tytus
27-06-2006, 19:03
powiem ci tak
pacca sie nie marnuje ... marnuje sie tylko czas nie wiedzac co i jak...
niezgodze sie z orsem ze guardy to strata czasu na labiryncie jak biegasz na 2 poziomach bajka exp ... na twoim lv tomby z ghulami -2 rox ...
co jeszcze .. tylko tyle ze polecam ci kozystanie z arrow mimo ze nie zawsze mozna poprostu przy okazji wpada wiecej skilla a i tak bardzo ci sie zwruci

helka
28-06-2006, 10:16
No wiec Kupuje pacca (czekam az przyjdzie)

Kupil ale nieaktywowal ;> a pacca mozna aktywowac nawet po roku.

@Orshabaall
4 fun wiesz-.- . Tak jak napisalem moze aktywowac pacca przy wyzszym lvl a nie na 13.

Kiter Rookmaster
28-06-2006, 11:05
I tu sie mylisz mam 14 juz :p

Robi_12
28-06-2006, 22:17
Tomby gohule itp. i odrazu ci mowie lootuj.Ja swoim pallem expilem na tombach ale tam na mumiach itp.lootowalem i w 1h przynosilem loota wazacego 4k czasami nawet 5k oz. ale ja tam expilem z boltami.B)

Lovah
28-06-2006, 23:09

Lol. Pacc'a pallem najlepiej mieć już od rooka, żeby szybko expić.

Po drugie: guardy to jedno ze slabszych expowisk po updacie z wandami i rodami bo jest *****iste przeludnienie.

Slyszales o zasadzie zajmowania poziomu?

Dlatego, można odpowiednio tomb dobrać do swoich umiejętności/skilli/lvla.

Tomby gohule itp. i odrazu ci mowie lootuj.Ja swoim pallem expilem na tombach ale tam na mumiach itp.lootowalem i w 1h przynosilem loota wazacego 4k czasami nawet 5k oz. ale ja tam expilem z boltami.

Lepiej z arrowsami.