Pokaż pełną wersje : Anima vs EM !
Cinkowski
27-06-2006, 12:48
Sledze uwaznie przebieg tej wojny (nie zauwazylem tematu o tej wojnie na tym forum) wiec mysle ze warto go otworzyc.Jesli ktos wie jaki jest aktualny stan wojny prosilbym o zamieszczenie tego tu z gory thx :)
hyhy poszukaj 105 rp w EM zdziwisz sie kto to moze byc ;)
EM ma troszke większą siłę, i chyba bardziej doświadocznych plejerów
Śledzisz uważnie i nie znasz wyników? lawl.
Śledzisz uważnie i nie znasz wyników? lawl.
Dokładnie to samo chciałem napisać:D
Cinkowski
28-06-2006, 09:58
Moim zdaniem EM zdobylo te 10 fragow tylko dlatego ze ich plajery maja o wiele wieksze lvl'e niz Anima i jest ich 2 razy wiecej.
@Cinkowski
Moim zdaniem jestes tylko n**bem który nie ma zadnego pojecia na temat wojny w udziela sie na forum na ten temat, bo co do tego ze maja wieksze lvle to jest racja ale tylko 3 graczy em którzy udzelaja sie w wojnie jest szybsza od czlonków animy, a od masy jeszcze nikt nie jest szybszy to po 1, a po 2 w battle kiedy padl vu'xiu binovek last del'impro bylo mniejwiecej po równo osób, a moze nawet animy bylo wiecej, w walce pod ab kiedy we fragach bylo 2:2 i wielki aldruhn sie rozpisywal na forum tibia.de ze bylo em 22 a ich okolo 7 nie mial racji bo em bylo wtedy mniejwiecej hmmm z 7 osób a animy wiecej z czego w em bylo 2 sdrów w tym jeden (quf) padl i został tylko maly wizak, a anima nie bede mówic ilu tych sdrów w kazdym battle ma a itak sobie poradzic nie moze :) i w ostatnim battle kiedy anubis padla na wl przez massloga wtedy em sie zalogowalo, anima bała sie wyjsc z wli i postawila sobie na drodze do wli 3 noob charów zeby em nie przeszlo, z tego co wiem em itak zabilo tych noob charów ale juz sie okazalo pozniej ze za duzo czasu minelo i sie wrócili eli i wizak scigali stevena kolo hills a reszta animy siedziala na wl czekajac koncowe minuty az vuxiu straci pz locka bo gdyby nie stracil to znów by padl prawdopodobnie, kiedy stracil pz locka wyszedl z wli i campił w pz podczas gdy em bilo penth i alorous i wtedy bylo mniejwiecej po równo z em i animy tylko ze wiekszosc animy bała sie wtedy wyjść, jak oni to powiedzieli "spingowaliscie masaka !!!!!!!!!" załosne, gdyby go spingowali zrobili by to podczas walki nie prawda? zeby go zabic a nie kidy w pz siedzial ;]
@up Maly Wizak z botem a Maly wizak bez bota to różnica DIAMETRALNA x)
Niegram/niegralem i niebde gral raczej na aldorze i zbytnio mnie nieobchodzi co tam sie dzieje no ale ten Maly Wizak to widzialem jak na AimBocie lecial na filmie jakims z tibicams
Layde Meni
28-06-2006, 22:23
Ja jestem za Animą chodź wiem że dostaną w **** ;]
P.S wizak to ciota bo na bocie kazdy umie jechac.
Noi co z tego, ze taifun jest w em, przeciez to jest noob!!
Eny the Noob
29-06-2006, 00:25
Noi co z tego, ze taifun jest w em, przeciez to jest noob!!
Zgodze sie. UEki kazdy umie walic ale trzeba mu oddac ze expic umie - nawet jezli sharuje. No i gratz ze sie nie znudzil :)
A do wojny to nie rozumiem po co Eli prosil TD o pomoc OMG~. Poza tym on i tak bedzie caly czas offline, bo bedzie PG-owal na TD~.
Nie gram na Aldorze, ale wydaje mi sie Eli i Nemtor sie bardzo dobrze znaja - czemu jego nie poprosi? :o
A co do Malego Wizaka - chelpi sie tym ze zalapal fraga na Masa~ a sam pada jak pies na triple UE. Do tego jeszcze bota ma -.-
Ogladajac ***** Animy nasunela mi sie jedna mysl- czemu oni ciagle wala UE nawet jesli gosc jest na redzie albo jest trapniety tak jak Anubis Woman?
~Eny
Sid Domestos
29-06-2006, 09:24
Nie gram na Aldorze, ale wydaje mi sie Eli i Nemtor sie bardzo dobrze znaja - czemu jego nie poprosi? :o~Eny
Bo Nemtor zna tez Masakrowca :P
Diamonic
29-06-2006, 17:11
A co do Malego Wizaka - chelpi sie tym ze zalapal fraga na Masa~ a sam pada jak pies na triple UE. Do tego jeszcze bota ma -.-
Twój nick mowi wszystko za siebie, ue które mu jadą całe hp odrazu i miał niby nie paść? Najlepiej będzie jak zamkniesz pysk i odejdziesz.
Eny the Noob
29-06-2006, 17:17
Twój nick mowi wszystko za siebie, ue które mu jadą całe hp odrazu i miał niby nie paść? Najlepiej będzie jak zamkniesz pysk i odejdziesz.
1. Co mowi moj nick za mnie? :o
2. Oni wpadaj mu na dragi a on nic :S
3. Nie dzieki - nie skorzystam.
~Eny.
em raczej roz***** anime ;p
Eny the Noob
29-06-2006, 17:27
em raczej roz***** anime ;p
O ile Anime sie wogle da r*z*e*ac. Oni moga robic tylko sneak attacki i przetrwaja do konca. Nie musza sie strasznie udzielac.
@-.-
Po1 - Jeśli cie nie było w wojnie pod AB to sie lepiej nie udzielaj.
Po2 - Masakrowiec nie był najszybszym graczem na wojnie -.- 150lvl + utani gran hur + time ring to chyba bedzie wolniej biegal niz 217 lvl + time ring i utani hur ^^
Po3 - Jak padla Anubis Woman to nie był to żaden war bo ona była sama :)
Po4 - Vu'xiu i tak padł :S
See you i jesli mało wiesz to sie lepiej nie wypowiadaj :)
Edit: O ile dobrze wiem to narazie we fragach jest 11:11 :P
Edit2:Eny twój nick mówi to sam za ciebie że jesteś nOObem (bez obrazy :S)
2. Oni wpadaj mu na dragi a on nic :S - N/c wizak nie zdążył by nawet Stone Skina założyć, pozatym mógł nie wiedzieć jescze że Vu'xiu,Steven i reszta doszli do Animy bo o ile się nie myle było to w ten sam dzien :)
Eny the Noob
03-07-2006, 18:54
@-.-
Po1 - Jeśli cie nie było w wojnie pod AB to sie lepiej nie udzielaj.
Po2 - Masakrowiec nie był najszybszym graczem na wojnie -.- 150lvl + utani gran hur + time ring to chyba bedzie wolniej biegal niz 217 lvl + time ring i utani hur ^^
Po3 - Jak padla Anubis Woman to nie był to żaden war bo ona była sama :)
Po4 - Vu'xiu i tak padł :S
See you i jesli mało wiesz to sie lepiej nie wypowiadaj :)
Edit: O ile dobrze wiem to narazie we fragach jest 11:11 :P
Edit2:Eny twój nick mówi to sam za ciebie że jesteś nOObem (bez obrazy :S)
- N/c wizak nie zdążył by nawet Stone Skina założyć, pozatym mógł nie wiedzieć jescze że Vu'xiu,Steven i reszta doszli do Animy bo o ile się nie myle było to w ten sam dzien :)
No chyba ze on nie wiedzial o Vu'Xiu etc. ze sa w Animie... To zupelnie zmienia sprawe. A jezeli wiedzial to bez komentarza - Vu'Xiu tam chyba przez 5 sekund stal a on nic nie robil - to wygladalo jakby mial kicka/laaga.
Nie rozumiem podpunktu 3.
Gdzie ja mowilem ze Masakrowiec jest najszybszym graczem - sorry ale nie pamietam :)
Co sie takiego zdarzylo na wojnie pod AB?
P.S Malo wiem na temat tego swiata, ale potrafie ocenic kogos PVP i czy zlamil czy nie -.-
~Eny.
po pierwsze-szybkosc to nie wszystko na wojnie, na ktorej czesto walczy sie w zamknietych pomieszczeniach w korych ne ma dgzie uciekac.
po drugie-masakrowiec jest minimalnie szybszy od eliego(www.erig.net)
a co do wojny to jestem za Anima :D
Foster of Astera
04-07-2006, 18:21
Stawiam na anime. Dlaczego? Otoz podoba mi sie ich styl rozwalania gosci z EM. Widzialem wszytskie filmy z wojny. Sa swietnie zgrani. Przykład? Gdy strzelają z UE członkowe animy tez obrywaja i czesto sa na redzie ale nigdy nie zaliczyli deda od UE od jakiegos kumpla z gildi. Pozatym dobrze strzelaja z sd (chodzi mi combo) wszytskie sd'ki leca rownoczesnie i przeciwnik nie zdola sie wyuhac. Tak bylo np. z qufem. Dead w 1s.
Anima rox.
Eny the Noob
04-07-2006, 18:33
Stawiam na anime. Dlaczego? Otoz podoba mi sie ich styl rozwalania gosci z EM. Widzialem wszytskie filmy z wojny. Sa swietnie zgrani. Przykład? Gdy strzelają z UE członkowe animy tez obrywaja i czesto sa na redzie ale nigdy nie zaliczyli deda od UE od jakiegos kumpla z gildi. Pozatym dobrze strzelaja z sd (chodzi mi combo) wszytskie sd'ki leca rownoczesnie i przeciwnik nie zdola sie wyuhac. Tak bylo np. z qufem. Dead w 1s.
Anima rox.
Po prostu odliczaja na GC... Tak chyba sie dzieje na wiekszosci wojen :o No wlasnie mi sie wydaje ze czesto wala UE niepotrzebnie.
Ile ta wojna juz trwa?
Stawiam raczej na Ventrillo niż na odliczanie na GC.
Thchuridam
04-07-2006, 18:40
[QUOTE=Eny the Noob]Po prostu odliczaja na GC... Tak chyba sie dzieje na wiekszosci wojen No wlasnie mi sie wydaje ze czesto wala UE niepotrzebnie.
Ile ta wojna juz trwa?[QUOTE]
@eny~
wyjdz z tego lokalu prosze.
@ripper
mysle ze napewno ventrillo ;p.
@topic
GoGo Eternal March.
Eny the Noob
04-07-2006, 18:43
Stawiam raczej na Ventrillo niż na odliczanie na GC.
Niestety chyba nie masz racji - ich SDki nie byly idealnie zsynchronizowane jak to robi Ventrilo.
~Eny
Thchuridam
04-07-2006, 18:46
Niestety chyba nie masz racji - ich SDki nie byly idealnie zsynchronizowane jak to robi Ventrilo.
~Eny
Niestety nasz pr0 pvp Playerze Ventrillo jest to program to rozmawiania z wieloma osbami a pomoca microfonu . Jak juz mowilem : Wyjdz.
Zgodze sie. UEki kazdy umie walic ale trzeba mu oddac ze expic umie - nawet jezli sharuje. No i gratz ze sie nie znudzil :)
A do wojny to nie rozumiem po co Eli prosil TD o pomoc OMG~. Poza tym on i tak bedzie caly czas offline, bo bedzie PG-owal na TD~.
Nie gram na Aldorze, ale wydaje mi sie Eli i Nemtor sie bardzo dobrze znaja - czemu jego nie poprosi? :o
Ogladajac ***** Animy nasunela mi sie jedna mysl- czemu oni ciagle wala UE nawet jesli gosc jest na redzie albo jest trapniety tak jak Anubis Woman?
~Eny
No ostatnio tez walil ueki na wojnie na open battle darashia nie? zrobil 18 fragow bijac ue gdzie wszedzie bylo po ~10 nub charow, tak?
Wyjdz, idioto.
I btw, jak wszyscy jestescie tacy swietni, to moze pojdzcie z nim na jakeigos dueala albo pokaze co potraficie na tescie bo jak narazie to tylko jestescie dobrzi w gadce na forum... dzieciaki. :baby:
Osobiscie tez zapraszam, bedziemy z teamem z aldory prawdopodobnie na ank ;)
Eny the Noob
04-07-2006, 19:00
Niestety nasz pr0 pvp Playerze Ventrillo jest to program to rozmawiania z wieloma osbami a pomoca microfonu . Jak juz mowilem : Wyjdz.
Nie dzieki. No i wlasnie dzieki Ventrillo uzyskujesz efekt -.-
Kiedy ja mowilem ze jestem pro pvp? :o
@Ownage Bardziej chodzilo mi o moment jak bil 120ek.. Jak bys sie wczytal w posta to bys zrozumial ze nie rozumiem dlaczego Eli poprosil AKURAT T.D. o to -.-
~Eny
Hehehehehehehe dobry jestes... Jak juz powiedzial kolega up Ventrilo jest to program do rozmawiania przez internet (cos troche podobnego do Skype'a) za pomoca mikrofonu. Poprostu ktos powiedzial np. TERAZ! i all zaczeli sd'kowac, rozumiesz? Na gc trudniej jest cos takiego zrobic, tymbardziej ze np. Quf w bitwie na edron mial bota.
@Edit
oops sry nie zrozumialem napoczatku twojego posta... Juz wiem o co ci chodzilo... jeszcze raz sry, misstake hehe =p
Na wojnie rozmawialismy przez TeamSpeaker -.-
War Sorc
05-07-2006, 04:52
Nie moge no nie moge buhehehe .Tak pisza sobie na gc 3 2 1 gO buhehehe wez wiesz co to wojna kretynie
Thchuridam
05-07-2006, 18:07
Eny nikt cie tu nie chce wiec tu nie wchodz .
Ma ktos jakies newsy na temat wojny ?
_/EM
Nie moge no nie moge buhehehe .Tak pisza sobie na gc 3 2 1 gO buhehehe wez wiesz co to wojna kretynie
A co twierdzisz ze na g.czacie nei wychodza comba ?:) to sie grobo mylisz tylko poprostu musi byc dobre zgranie na mas logu jesli ktos jest w trapie jest latwo robic combo na g.chacie trudniej na open battle powod? poniewaz ekipa przeciwna bije shoterow wiec shoterzy musza bardziej uwazac na swoje hp niz patrzec kiedy ktos odliczy na g.chacie dlatego czesciej ekipy stosuja ts albo Vent~
A tak na temat wojny bardziej jestem za anima bo troche ludu jest zmojego city ale mysle ze przegraja nic im nie dadza te snake ataki bo Em ma whuj wiecej kasy i Animie wkoncu sie skonczy hais na blesy etc. mysle ze anima wybrala zly moment wojny mogla poczekac az zwerbuje wieksza liczbe graczy
no ale jesli Anima jescze tak przytrzyma to nie jeden czlonek Em straci te blesy i lvl :)
no ale jesli Anima jescze tak przytrzyma to nie jeden czlonek Em straci te blesy i lvl :)
Ktory sobie pozniej odrobi xD
Ta wojna jest smieszna troche. :) EM gdy padnie to w 2 dni odrabia lvl. Patrzcie na Anubis Woman.. padl chyba na wojnie na 141 czy na 142 lvlu a ma 144~ (?) :p
@up
Tak jest bo gracze EM zawsze są online i expią żeby tylko skopać tyłki animie :P Anubis gdy tylko nabije 150 chce zrobić duel z Masą :D
!yyy - ktoś tam pytał czemu Eli dobry kumpel Nemtora nie poprosi go o pomoc w wojnie. - A po co? Przecież EM radzi sobie doskonale. A wogle to nie zgodził by sie ponieważ to zarówno dobry przyjaciel Eliego ( znają sie prawie od początku kiedy założyli swoje postacie ) jak i dobry kumpel z rl Masakrowca i połowy członków Animy.
Archond
Po 1.NIkt z Chosen Ones ani z Animy nIe lUbi Eliego!!!(eliego prawie nikt nie lubi oprócz jego gildi )(sharuje)
Po 2.Nemtor By im nawet nie pomogl ( nielubi ich)
Po 3.Kto ogladal filmik jak zlapali masaka na Cyclopolis i nemtor przybiegl to chyba All widzieli Nemtor:Wizak Nie Pograsz Se tu juz
Po 4.Jestem za Anima
Po 5.Jezeli Eternal March Ubije Jeszcze Kogoś z Animy to z moich nieoficjalnych informacji podobno ma byc wojna EM vs CO .(Mam Kolegów w CO)
_/Hail Anima
_/Hail CO
@pozatematem
Jeżeli nie gracie na Aldorze nie piszcie !!Nie Wiecie Co SIe tam dzieje to też nie piszcie,Gdybyscie Grali Na Aldorze Znali Byście EM I CO I Anime
Cya All
////Yours Seroes
Fuwapiwu
25-08-2006, 23:01
Po 1.NIkt z Chosen Ones ani z Animy nIe lUbi Eliego!!!(eliego prawie nikt nie lubi oprócz jego gildi )(sharuje)
Po 2.Nemtor By im nawet nie pomogl ( nielubi ich)
Po 3.Kto ogladal filmik jak zlapali masaka na Cyclopolis i nemtor przybiegl to chyba All widzieli Nemtor:Wizak Nie Pograsz Se tu juz
Po 4.Jestem za Anima
Po 5.Jezeli Eternal March Ubije Jeszcze Kogoś z Animy to z moich nieoficjalnych informacji podobno ma byc wojna EM vs CO .(Mam Kolegów w CO)
_/Hail Anima
_/Hail CO
@pozatematem
Jeżeli nie gracie na Aldorze nie piszcie !!Nie Wiecie Co SIe tam dzieje to też nie piszcie,Gdybyscie Grali Na Aldorze Znali Byście EM I CO I Anime
Cya All
////Yours Seroes
:OOOOOOOOOO
Kurde koleś skad ty takie informacje bierzesz :O
Nie no thx dowiedzialem sie paru nowych rzeczy o mojej gildi i swiecie na ktorym gram xD
Omg :D To mnie teraz rozbawiles :]
Smichael
26-08-2006, 08:13
Po prostu odliczaja na GC... Tak chyba sie dzieje na wiekszosci wojen :o No wlasnie mi sie wydaje ze czesto wala UE niepotrzebnie.
Ile ta wojna juz trwa?
gc lol ciekawe jak na gc mozna odliczac tylko na default sie da bo tak to jest zjebanie a w ogole ventrilo rox
@up
Tak jest bo gracze EM zawsze są online i expią żeby tylko skopać tyłki animie :P Anubis gdy tylko nabije 150 chce zrobić duel z Masą :D
!yyy - ktoś tam pytał czemu Eli dobry kumpel Nemtora nie poprosi go o pomoc w wojnie. - A po co? Przecież EM radzi sobie doskonale. A wogle to nie zgodził by sie ponieważ to zarówno dobry przyjaciel Eliego ( znają sie prawie od początku kiedy założyli swoje postacie ) jak i dobry kumpel z rl Masakrowca i połowy członków Animy.
Archond
Nemtor dobry rl kumpel Masy?
Moze jescze powiesz ze Masa mieszka w Olecku?
@up
Tak jest bo gracze EM zawsze są online i expią żeby tylko skopać tyłki animie Anubis gdy tylko nabije 150 chce zrobić duel z Masą
Archond
O masakrowiec sie przeprowadzil do Olecka XD^^?
I nemtor i masa zajebisci koledzy O.o ?
Archond wyjdz :-).
rotfl bekowy temat XD.
niech sie wypowie ten kto uczestniczy w wojnie i jest "kims".
_/EM Pr0stYle
Hessoleya
02-09-2006, 17:25
P.S wojna jeszcze trwa?
P.S wojna jeszcze trwa?
Nie ma już wojny lecz...
Czlonkowie animy dochądza pojedynczo z Em.
Skład :Binovek,Masakrowiec,Vu'xiu ,sTeven Carter
Spam ue^^
Oct 22 2006, 04:34:04 CEST Killed at Level 112 by Vu'Xiu
and by Binovek
Skład :Binovek,Masakrowiec,Vu'xiu ,sTeven Carter
Spam ue^^
Oct 22 2006, 04:34:04 CEST Killed at Level 112 by Vu'Xiu
and by Binovek
special love to nemtor - eli i nemtor grają razem prawie od początku powstania Aldory i są to bardzo dobrzy kumple
powiedzial co wiedzial. wojna sie wznowiła po zakupie pacca przez masakrowca
chyba,że nemtor to h*j.
Hail Eternal March
Cinkowski
07-11-2006, 18:44
15:9 lub 7:3 ;p dla animy
15:9 lub 7:3 ;p dla animy
gdzie tak przeczytales?-,-'
Cinkowski
08-11-2006, 16:20
Tibia.com?
powiedzial co wiedzial. wojna sie wznowiła po zakupie pacca przez masakrowca
@down
special love to nemtor - eli i nemtor grają razem prawie od początku powstania Aldory i są to bardzo dobrzy kumple
Zobaczysz wkrótce... Jak narazie nie mogę Ci nic więcej powiedzieć.
Zobaczysz wkrótce... Jak narazie nie mogę Ci nic więcej powiedzieć.
powiało grozą..
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.