PDA

Pokaż pełną wersje : ukryta kopa scarabow

starysiad
27-06-2006, 15:42
do tej pory myslalem ze istnieje 4 kopy scarabow, jednak dzisiaj pewien gosc powiedzial mi ze istanieje tez 5, ukryta (trzeba ja odkopac). W kopie tej nie ma larv, sa jedynie scarabow w calkiej sporej ilosci. Czy istenieje taka kopa, jesli tak to moze ktos podac gdzie?

Xzonixek
27-06-2006, 15:45
Jakby co jest 5 zwyklych i 1 ukryta... A napewno Ci nikt nie powie (inteligentny czlowiek) ,gdzie jest ukryta cave ze scarabami...W tej ukrytej sa larvy, a na -3 jest hardcore :D... Wogle to jest tak, jakbyś pytal sie gdzie jest old bp na dwarven armor-.- Używaj przycisku SZUKAJ:D

starysiad
27-06-2006, 15:46
Jakby co jest 5 zwyklych i 1 ukryta... A napewno Ci nikt nie powie (interligentny czlowiek) gdzie jest ukryta cave ze scarabami... Wogle to w tej ukrytej sa larvy, a na -3 jest hardcore :D... Wogle to jest tak, jakbyś pytal sie gdzie jest old bp na dwarven armor-.- Używaj przycisku SZUKAJ:D

co rozumiesz pod slowem hardcore? zwykle sacraby czy ancienty? a sam wiesz gdzie jest ta kopa?

Xzonixek
27-06-2006, 15:50
Jakbym nie wiedzial, to bym sie przecież nie wypowiadał:D A pod słowem hardcore, mam na myśli to, że są polączone spawny tzn. Jest se resp 4 scara i 3 larv, a obok 4 sqm dalej jest resp 8 scara i 6 larv:D Wogle sorc/druid z monkami czasami ma cięzko, a rycek bez okolo 80 też może zostać przytlumiony tam...

@Down:
Spytał sie mnie sam wiesz gdzie jest ta kopa? Więc mu odpowiedziałem...

Vodetus
27-06-2006, 15:56
Jak juz powiedzal Xzonixek nikt ci nie powie o tym gdzie to jest... Ale powiem tylko tyle ze denerwoje mnie jak jakis noob sie chwali... "oooo... ja wiem gdzie to jest i ci powiem..." <---OMG^^X( Jak wiesz to nie mow... Filmików na temat tego cave jest baaardzo duzo;P Wystarczy poszukac... Expie tam swoim knightem i jest bardzo fajnie ale widze ze coraz wiecej osob o tym cave wie... Praktycznie jest caly czas zajeta... A szkoda:/

MiXer
27-06-2006, 16:39
ehj aa a wejm djie tó eśt!!! ńe pweim wwan!!! oneone!!!!

@topic
nie łudź się ,że ktoś napisze tutaj gdzie ona jest. Wtedy by sie tam zaroiło od ludzi :D