Pokaż pełną wersje : co jest w skarpcu imperatora??
luiss yora
27-06-2006, 17:07
Mam pytanie: co znajduje sie w skarpcu imperatora i jakie potwory go pilnuja??:confused:
hehe jestem pierwszy
Najlepiej mają hlvle sorce bo wala ue kilka razy i zabijaja cala obstawe skarbca i moga sobie codizennie wynosic dsl.
A bronią skarbca tylko 2 dle ale malo graczy wie jak tam dojsc.
A wienc. Skarpca broniom potfory bardzo mocne. Miendzy innymi Orszabal, Nekropatus, Demodras i super hiper mega rat. Ja ostatnio znalazlem klucz idonc sobie do thais, poszlem walłem exori viz, i wszystko padlo. Wylotowalem dragon skale leges, dragon skale mejl, boch, i rune uh ktorom mozna uzyc 200000x. Jezlei zekcesz moge ci dac mapke gdzie znalazlem klucz, i mogem takze ci pomoc zabic te potfory.
...
A tak serio, ciezko jest uzyc opcji ,,Szukaj?''
Sam Fisher
27-06-2006, 20:36
Idz do Kazordoon i popytaj gdzie jest skarbiec. Uwazaj, bo pilnuja go ze 2-3 dwarfy guardy (na pewno cie zabija).
Slownik jezyka polskiego.
hehe jestem pierwszy
omg kolejny noobek...
Hokage i poreda, trochę się zapoznajcie z Tibią i wtedy piszcie posty.Nawet jeśli żartowaliście to to nie było smieszne -.-
Jak się idzie do skarbca mozna spotkać kilka dwarf guardów.Do skarbca się nie da wejśc (przynajmniej nikt nie odkrył jak do niego wejść).A w skarbcu znajdują się rożne skarby dokładnie nie pamietam, ale kasa, kamienie szlachetne i jakieś rarki.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.