Pokaż pełną wersje : uciekajacy pk
Jak pk przegrywa uciekka na schody bawiac sie gora-dol jak nie nie ma się fieldow przy sobie jest szansa by tego uniknac??
Sam Fisher
27-06-2006, 20:39
Otwierasz battle i tam klikasz jak tylko sie pojawi. Tylko wylacz opcje atakowania ludzi bo mozesz kogos innego trafic. 8o
Impalable
27-06-2006, 20:39
Uniknac tego ze pojdzie na schody? Mozna go odepchnac zaznaczac ciagle na niego atak, walnac m walla po odepchnieciu. Wytlumacz o co ci wogle chodzi.
@up Ciekawe ile sekund.
no dzis zaatakowal mnie pk byl slabszy to zaraz zaczal zwiewac i poszedl do drabinki i wchodzil i schodzil. Przy takim czyms atak sie odnzacza a klikal tak szybko ze nie dalo sie ani zterepowac go a walic a nawet pustej runki nie mialem by zrobic chocby fire fielda a nawet jagbym podlozyl sa inne drabinki :/
Wniosek nasuwa się sam - jak chcesz kogoś zabić (zakładam że tego "pk" miałeś zamiar), to nie pozwól mu zwiać do schodów/drabinki ;o
sir Tifejo
27-06-2006, 20:58
Wlasnie dlatego uciekal na schody/drabinki. Jedyne miejsce gdzie ma jakiekolwiek szanse przetrwania, jesli jest slabszy oczywiscie.
to jesli nie masz sd to pk bezkarny w sumie :/, na drugi raz nie dozyje do tej drabinki ale to i tak lipa
@szast11
i bez sd można knightem zabić pk na drabinach/schodach kilka razy tak po edron goniłem pk i zawsze go dorwałem, a jest tam aż nadto drabin i schodów ;/
Tylko powiedz jak. W sumie po to założylem ten temat :)
najlepiej go odsunąć od drabinki i potem już tylko blokowaćmu dojście do niej. innego sposobu nie ma :)
Postaw fire fieldy/fire bomby przy zejsciach i wejsciach na schody i bedzie schodzil i wlazil w ogien i sie palil az w koncu padnie, no i na slepo na battle.
The Shodow
28-06-2006, 09:14
Na battle w czlowieka, tez macie pomysly i to jeszcze na slepo!
Najlepiej to latac za nim po drabinkach, wtedy jest 25% szansy ze pomysli:
Skoro on jest u góry, to ja sobie pójde i odchodzi od drabinki, a ty go wtedy:baby:
innego sposobu nie ma ;p
Na battle w czlowieka, tez macie pomysly i to jeszcze na slepo!
Najlepiej to latac za nim po drabinkach, wtedy jest 25% szansy ze pomysli:
Skoro on jest u góry, to ja sobie pójde i odchodzi od drabinki, a ty go wtedy:baby:
innego sposobu nie ma ;p
No tak np jak jestes knightem na slepo nawalasz z broni, pallem z bolta sorciem/drutem z wanda/roda i zapewniam ze trafisz :> bo juz wiele razy tak robilem a mialem mase pk charow i to ludzie przedemna wlasnie w taki sposob uciekali. Kiedys zrobielm jeszcze tak ze wszedlem na dol i odrazu na gore po czym koles tez wszedl na gore ale troche wolniej odemnie i wprosto wpakowal sie w mojego sdka :].
A jak odejde to to nic nieda ;) bo on bedzie tam siedzial dla bezpieczenstwa i mu bedzie pz lecial, skonczy sie i da loga i nara :].
Ufocznik
28-06-2006, 15:52
jesli biega bez przerwy up/down to poprostu stoj na jednym pietrze i kilkaj tam gdzie sie pojawia, a jesli nie poajwi sie w koncu przez pare sekund to zobacz czy nie zwial, a jesli np. stoi na dole czeka az zejdziesz i wtedy do gory to robisz tak (zakladajac ze jestes u gory a on na dole)
schodzisz szybko na dol i od razu do gory, a on zapewne tez wejdzie do gory tylko z lekkim opoznieniem i dostanie hita zanim zejdzie znowu na dol
Mastermind shield
28-06-2006, 16:39
Ja widzialem kolesia uciekajacego do chatki, ktory sie zgubil a kolesi go dorwali
:evul:
Swietlik galana
28-06-2006, 17:04
Dajesz use na drabine i jestes u gory czekasz az on sie pojawi strzelasz w niego sd (raczej zdazysz) schodzisz od razy po strzale w dol i strzelasz w siebie. i PK nie zyje =p
Jak pk przegrywa uciekka na schody bawiac sie gora-dol jak nie nie ma się fieldow przy sobie jest szansa by tego uniknac??
No to jak sie pojawi na battle to SD go... do konca nie kumam o co Ci chodzi.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.