PDA

Pokaż pełną wersje : Pytanie o Hotel W thais

Alien Wight
27-06-2006, 22:36
jakis czas temu oglądałem mapkę thais. znalazłem tam wzmiankę o Hotelu.
Tym hotelem ma być thais hostel ,ten wielki dom mający chyba z 28 lózek.
i tewraz moje pytanie- skoro to hotel to jak mozna wynając łózko na jedną noc? mam na mysli npc.
drugie pytanie skoro to dom do kupienia to jezeli kupię ten dom to wyklucza się mozliwosc spania w tym domu innych ludzi ..więc czy nie ma w tym jakiegos błędu?

Gram na refugii..i sprawdziłem ze nikt nie jest obecnie włascicielem Thais hostel a mimo to spi tam jakis player.

więc prosiłbym o odpowiedź u jakiego npc mozna wynając sobie łózko.

Legendary Soul
27-06-2006, 22:41
Nie wiem dokłaeni o co ci chodzi , ale jeżeli to gh o nazwie Thais hostel , to nie da rady wynajac łóżka na noc. A jeżeli go kupisz to znaczy że to gh i nikt prócz ciebi i tych których invajtujesz z PACCiem mogą tam spać :D:D

BIgie
28-06-2006, 19:58
Ostatnio czytalem gdzies ze na jakims swiecie wlasciciel wykorzystal to GH wlasnie jako hotel, a co do lolka w lozku to jest byly owner tego domu, ktory nie wyszedl z tego lozka od czasu kiedy skonczyl mu sie PACC

Zestar
28-06-2006, 21:35
O to ja Zestar rozwieje wasze watpliwosci

Thais Hotel - to chata dla posiadacza pacc (nie guild house)
Lózek nieda sie wynajac na jedna noc aby w nich spac trzeba byc posiadaczem pacca i posiadac owy domek / pokoj w gh

Vanlanthiriel
29-06-2006, 12:46
Ostatnio czytalem gdzies ze na jakims swiecie wlasciciel wykorzystal to GH wlasnie jako hotel, a co do lolka w lozku to jest byly owner tego domu, ktory nie wyszedl z tego lozka od czasu kiedy skonczyl mu sie PACC

Thais Hostel, 117 sqm, This hostel has twenty-four beds.
Poison Panter z Furory założył właśnie taki Hotel o czym można przeczytać w Notce 28 Czerwca na http://tibianews.net
Co do Cen ... niestety nie znam.. ale jak grasz na Furorze to przejdź się i zobacz. :) , bo na forum jeszcze takowych nie podał.
Pomysł Fajny bo zawsze jakieś sianko mu wleci ...B)

karłowaci
30-06-2006, 16:24
Można go kupic tylko obecnie nikt go niema. A to, że ktoś w nim śpi to może wcześniej go kupil i poprostu skończył mu się pobyt w domku a on nadal spal i go nie wywalilo ??

S'hAr'K
30-06-2006, 16:27
Paccowie kupują rózne gh i duze domy a nastepnie wynajmuja je Faccom
ale interes sie nie kreci bo sie ludzie boja ze sie ich okradnie;(