PDA

Pokaż pełną wersje : Forbidden Land

boorex
27-06-2006, 22:44
Elo...chcialbym sie was zapytac gdzie znajduje sie ten teren ?? Widzialem 2 filmy na huntach tam na poczatku myslalem ze to ots ale jak sie dowiedzialem teren rzeczywiscie istnieje...Chcialbym zapytac gdzie on lezy, czy zwiazany jest z jakims questem ?? Bardzo chcialbym tam wybrac sie bloknac kilka beho itp. Moglby mi ktos powiedziec cos wiecej o tym terenie ? Mile widziane ss'y z droga do tego miejsca :) Bede ogromnie wdzieczny :) Cya

Legendary Soul
27-06-2006, 22:47
Wejdź se na forum, filmy, i Zwiedzaj z Cichym. Tam masz Forbidden land chyba pod 7,6 :D. Myśle że sobie poradzisz

Dark Brozyn
28-06-2006, 00:53
teren ten jest ściśle związany z banuta questem. I chyba nie blokniesz sobie tam kilka beho tylko behe.

boorex
28-06-2006, 08:42
@up
Ja widzialem 2 filmiki z tymi terenami zaczynaly sie za jakims teleportem i byl tam resp beho w kilku miejscach czasem nawet po dwa.
Czyli jak zwiazany z qestem nie mozecie nic powiedziec ? :(
@2up
NIe wiem co jest pokazane na filmiku Cichego ale teren juz znam chyba ze jest dojscie do niego to sobie lukne...chcialem tylko wskazowki jak tam sie dostac :> jeszcze cos poszukam , moze ktos tutaj jeszcze sie wypowie :)

pyzio2
28-06-2006, 10:20
@up
Ja widzialem 2 filmiki z tymi terenami zaczynaly sie za jakims teleportem i byl tam resp beho w kilku miejscach czasem nawet po dwa.
Czyli jak zwiazany z qestem nie mozecie nic powiedziec ? :(
@2up
NIe wiem co jest pokazane na filmiku Cichego ale teren juz znam chyba ze jest dojscie do niego to sobie lukne...chcialem tylko wskazowki jak tam sie dostac :> jeszcze cos poszukam , moze ktos tutaj jeszcze sie wypowie :)

banuta quest :) kolejna misja z kolei jedyna możliwość dostania się tam