Pokaż pełną wersje : Wybór szkoły Ponad gimnazjalnej WYNIKI!!!
Mariox16
28-06-2006, 09:40
Witam użytkowników forum szczególnie osoby które ukończyły 3 klasy gimnazjum jak wiecie chyba wszyscy dzisiaj e-omikron przydzielił was do szkół które podawaliście lub was nie przydzielił do żadnej i musicie szukać szkoły która ma wolne miejsca jeszcze wyniki możecie już obejrzeć na e-omikron poprzez logowanie się na swoje konto albo wejść na maila którego podawaliście podczas wpisywania danych do systemu e-omikron no więc ja dostałem się Chorzowską czyli do Zespół szkół techniczno informatycznych-Technikum profil technik-elektryk nawet mi ten profil pasuje szkoła też a teraz wy się pochwalcie.:) ;)
Oki.
Dostałem się do swojej klasy i szkoly pierwszego wyboru.
Klasa Biol-Chem w VI LO w Poznaniu.
Punktów wymaganych 149, zdobyłem 153.
Jestem bardzo zadowolony ;).
Mam pytanie dotyczace systemu Omikron.Jesli dostalem sie do szkoly podczas pierwszego etapu rekrutacji ale do tej szkoly nie chce isc,to czy moge nie dostarczyc oryginalu swiadectwa i czekac na wolne miejsca w innych szkolach, czy msuze isc do tej do ktorej sie dostalem??????
Mariox16
28-06-2006, 11:45
Oczywiście możesz tak zrobić najlepiej pojechać do danej szkoły do której się dostałeś lub zadzwonić i udzielić informacji że nie chcesz do tej szkoły uczęszczać.
Według mnie jest to bardzo ryzykowany sposób ponieważ przeważnie wolne miejsca mają zawodówy lub kiepskie szkoły widzę że jesteś z Gliwic więc jeżeli masz kłopoty z znalezieniem kontaktu do wybranej szkoły polecam www.um.gliwice.pl (www.um.gliwice.pl)Edukacja--->szkoły ponad gimnazjalne tam masz wszystkie adresy szkół telefony itp. Oczywiście jutro na E-omikron (http://www.e-omikron.pl)będzie lista wolnych szkół w Gliwicach jeżeli masz jakieś pytanie zapraszam na PM lub GG:1023544 służę pomocą.
Rethfing on Aldora
28-06-2006, 12:08
Dzięki za informacje, że można sprawdzić wynik na mailu, dostałem się do technikum a chciałem liceum :[
Dostałem się do Technikum.. A chciałem liceum.
Cóż.. Będe próbować się dostał w sierpniu ;)
Dan the Automator
28-06-2006, 19:26
Witam użytkowników forum szczególnie osoby które ukończyły 3 klasy gimnazjum jak wiecie chyba wszyscy dzisiaj e-omikron przydzielił was do szkół które podawaliście lub was nie przydzielił do żadnej i musicie szukać szkoły która ma wolne miejsca jeszcze wyniki możecie już obejrzeć na e-omikron poprzez logowanie się na swoje konto albo wejść na maila którego podawaliście podczas wpisywania danych do systemu e-omikron no więc ja dostałem się Chorzowską czyli do Zespół szkół techniczno informatycznych-Technikum profil technik-elektryk nawet mi ten profil pasuje szkoła też a teraz wy się pochwalcie.:) ;)
A coś takiego jak kropka albo przecinek to znasz?
Mariox16
28-06-2006, 19:38
Ojej Dobo znam. Wiedziałem że ty jak zwykle się uczepisz czegoś.
No więc osoby należące do e-omikron mają ten luksus że już wiedzą gdzie będą się uczyć.
Ari2423 a twoja szkoła chyba nie należy do systemu omikton ponieważ ten system nie działa w całej Polsce. Jak ktoś ma jakieś pytania zapraszam do pisania , z chęcią udzielę informacji.
Kropkę zna, postawił na końcu ^^"
Dobo dla niego znaki inteprunkcyjne nie istnieją.Mieszkam już z nim ponad 16 lat to wiem co mówię.:d
Mariox16
28-06-2006, 21:18
Iron może byś się sam pochwalił gdzie się dostałes do Technikum cio??.
TehRegent
28-06-2006, 22:44
Szkoła i profil priorytetowy.
I LO im. I. J. Paderewskiego w Knurowie. Klasa o nachyleniu dziennikarsko - humanistycznym :)
LOL ziom, ja tez sie tam dostalem, ale na profil technik informatyk, byl to kierunek mojego pierwszego wyboru i jestem zadowolony, szkola mi sie podoba swiadecstwo juz zlozylem ;)
a z kad wziasc haslo ?
Sekretarka rozdawała :P
Mariox16
29-06-2006, 07:56
Hasło się dostawało podczas wprowadzania danych do systemu e-omikron.
Jeżeli twoja szkoła , nic o tym nie wspominała to albo nie, należy do systemu e-omikron ,albo zapomniała.
OnlyM(PL)
29-06-2006, 12:08
yeyey Dostalem sie do IV LO im. Marii Skłodowskiej Curie.
Ale poczekam do 14 na I LO im. Juliusza Slowackiego. ;o
ktos_tam
29-06-2006, 13:02
Technikum elektroniczne, czyli tam gdzie chciałem. Elegancko.
Teraz tylko zdawać na dwujach i będzie cacy.
@up: nie ma to, jak ambitne podejście do życia ^^
@topic: Mieszkam w Bydgoszczy i tu był inny system elektronicznej rekrutacji. Ale pewnie polegał na tym samym:]
Dostałem się do II LO w Bydgoszczy, do klasy humanistycznej:]
Mariox16
29-06-2006, 18:11
Thomas ta te podjejscie do Nauki a na dodatek dostalismy kose w fizy najgorszego nazywaja go zwierz na 33 osoby uwala z 20 a nasza klasa ma na chorzowskiej 17 osob:P
Thomas ta te podjejscie do Nauki a na dodatek dostalismy kose w fizy najgorszego nazywaja go zwierz na 33 osoby uwala z 20 a nasza klasa ma na chorzowskiej 17 osob:P
Tez slyszalem o tym goscu, cale Gliwice go znaja :P
spider-bialystok
29-06-2006, 19:09
Dostalem sie tam gdzie chcialem, czyli do X LO, profil humanistyczny:)
LOL ziom, ja tez sie tam dostalem, ale na profil technim informatyk, byl to kierunek mojego pierwszego wyboru i jestem zadowolony, szkola mi sie podoba swiadecstwo juz zlozylem ;)
Sekretarka rozdawała :P
A gdyby nie to ze przez głupia babe z infy stracilem 3 pkt byłbym z tobą w klasie..A tak jestem na 1 miejscu w klasie elektrycznej:(
Mariox16
29-06-2006, 19:52
Ryba:Te gostek jest bardzo znany uwierz mi i on będzie uczył każdą 1 klase.
Czyli prawdopodobnie ciebie też.
A gdyby nie to ze przez głupia babe z infy stracilem 3 pkt byłbym z tobą w klasie..A tak jestem na 1 miejscu w klasie elektrycznej:(
Elektryczna nie taka zła, u mnie w klasie na 30 osob sami chlopcy są, sux najwyzej w tramwaju badz autobusie bedziemy sie widziec =P, mialem 11 miejsce wg punktacji w klasie, ciesze sie ze jest jakis poziom, a nie sami imbecyle:P
Mariox16
29-06-2006, 20:43
hehe Ryba ja i iron to bracia hmm dojazd predzej autobus 259 ;p mam jakeis 10 min jazdy:P
Łeee, ja mam w drugą strone:P, jade sobie do placu piastow i z tamtąd przesiadam sie do tramwaja i jade pod szkole to siem nie zobaczymy ;d
spider-bialystok
29-06-2006, 20:50
Elektryczna nie taka zła, u mnie w klasie na 30 osob sami chlopcy są, sux najwyzej w tramwaju badz autobusie bedziemy sie widziec =P, mialem 11 miejsce wg punktacji w klasie, ciesze sie ze jest jakis poziom, a nie sami imbecyle:P
U mnie w klasie lacznie ze mna 2 chlopakow, reszta dziewczyny:D [klasa humanistyczna]
Mariox16
29-06-2006, 20:54
fajna klasa na CHORZOWSKIEJ profil technik-mechanik 2 zaje... laski widizlem a reszta chlopakow;p
Post do kasacji plxor. - - "
Nightwalker
29-06-2006, 22:55
Ja wybrałem szkołem ze względu na 5 czynników
1.Dobry poziom
2.Dobry dojazd
3.Dobry dojazd
4.Dobry dojazd
5.Centrum miasta
Więc wybralem 9 LO we Wrocławiu.
OnlyM(PL)
29-06-2006, 23:02
I LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE im. JULIUSZA SŁOWACKIEGO w CHORZOWIE!
YEYEYEYE!
Mariox16
30-06-2006, 00:25
Heh gratulacje szkołe zazwyczaj wybeira się dla
Dobrego kierunku,nauki poziomu
Zeby nie bylo kłopotów z dojazdem
Rethfing on Aldora
30-06-2006, 00:49
@Rege-N-tuS
Kiedyś się spotkamy w Paderku jak mi jutro ojciec załatwi mat-fiz'a :P
No, ja dostałam się gdzie chciałam i mam w klasie 27 chłopaków i 3 dziewczyny <łącznie ze mną> :p
MJowitek
30-06-2006, 02:02
Dostałem się do wymarzonej klasy humanistycznej. Miałem 147pkt. I do stałem się do czołówki a poda było podobno 150+. Więc wzięli najlepszych. :)
A co jest najlepsze że w klasie mam z 7 chłopaków i 24 dziewczyny :):):)
Wiślaczek
30-06-2006, 14:04
@Rege-N-tuS
Kiedyś się spotkamy w Paderku jak mi jutro ojciec załatwi mat-fiz'a :P
Ciekawe jak Ci zalatwi dostanie sie na mat-fiz-inf.
A masz chociaz 118+pkt?
Chyba nie wiesz ilu bylo chetnych na ten profil...
@all
135 pkt i dostalem sie gdzie chcialem :>
Liceum Ogólnokształcące w Knurowie,Klasa o nachyleniu matematyczno - fizyczno - informatycznym wita :>
Ja sie dostalem do liceum o profilu humanistyczno-dzeinnikarskim bez problemu. ;) W klasie bedzie duzo dziewczyn :D
Sokochłap
30-06-2006, 20:05
V liceum im. Adama Mickewicza w Częstochowie
Humanistyczny z edukacją dziennikarską. Nan.
Mariox16
01-07-2006, 00:20
Witam sam mam jedno pytanko np ktos zlożył do jakies szkoły Podanie i sie dostal potwierdzil to do 30 wrzesnia a potem zauwarzyl ze na innym porfilu po 30 wrzesnia sa wolne misjca ma dana osoba prawo zmienic porfil?? po terminie potweirdzania??
Wiślaczek
01-07-2006, 00:31
IMO nie, ale moge sie mylic.
Technikum Łączności im. Obrońców Poczty Polskiej w Gdańsku w Krakowie (szkola jest w Krakowie ale obroncy PP z Gdanska xD)
V Liceum Ogólnokształcące im. Augusta Witkowskiego w Krakowie. Oddział E. Ilość punktów ostatniego przyjętego 194 :D:D:D. Tyle miał jedyny nielaureat w tej klasie.
V Liceum Ogólnokształcące im. Augusta Witkowskiego w Krakowie. Oddział E. Ilość punktów ostatniego przyjętego 194 :D:D:D. Tyle miał jedyny nielaureat w tej klasie.
Ale szit, 2 dni bym w takiej klasie nie wytrzymał :P
Arrivald
01-07-2006, 20:34
Moja ilość punktów-142. Ilość punktów ostatniego przyjętego-143. Braklo mi jednego punkta zeby dostac sie do wymarzonej szkoly, Bog tak chcial widocznie :/ Ale czlowieka moze przyslowiowy ch*j strzelic w takich sytuacjach.
Nightwalker
01-07-2006, 20:46
Liceum Ogólnokształcące nr 9 we Wrocławiu
Klasa 1C (rozszerzony język angielski +włoski)
Wiwat! udało się ;]
Ja dostalem sie do szkoly drugiego wyboru i sie bardziej ciesz niz bym dostal sie do tej pierwszej (moze i ma renome i dobry poziom ale chodza tam same zje.by bez urazy dla wszystkich jej uczniow).
Zostalem przyjety do IV liceum ogolnoksztalcacego im.KEN w Bielsku-Bialej do kalsy biologiczno-chemicznej. Osiagnelem 137 pkt, i zajolem 23 miejsce na 32 osobowej liscie zakwalifikowanych.
W klasie bendzie 25 osob plci zenskiej oraz 7 osob plci meskiej. ;)
Ktos moze idzie do tej szkoly?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.