PDA

Pokaż pełną wersje : Wielka tajemnica Dead Wolfa...

Tom The Tanner
28-06-2006, 15:28
Na rookgaardzie po lewo od Wasp Tower jest krąg orków, to chyba każdy wie. Tylko dlaczego ten Dead Wolf jest niezwyły! Niezwykły dlatego że:
-Nigdy nie gnije.
-Waży 100,0 a normalny korpus wilka waży 130,0 cap
-Respi się zawsze po servie
-Gdy zdejmie się go z kamienia nie da się go już spowrotem włożyć na ten kamień
-Słyszałem wiele powtarzających się opini: ''Trzeba go zamienić na Paccc Area na key dla Toma'' - uznałbym to za głupotę typu ''Złowić złotą rybę i płynąć na niej na wyspe SS'' ale skoro tak wiele osób o tym mówi i wilk jest naprawde dosyć dziwny...

Co wiecie o tym wilku?

Uther92
28-06-2006, 15:37
Chyba wszystko o nim powiedziałeś ale ja słyszałem jeszcze że żeby go sprzedac trzeba znac jakiś inny język bo swykłe słowa nie wystarczą i trzeba coś do jego zwłok włożyć by go sprzedać.

Tom The Tanner
28-06-2006, 15:43
Zaraz sprawdze czy da się go otworzyć.

Uther92
28-06-2006, 15:45
Da sie jak każde zwłoki...chyba ale lepiej sprawdz bo moge sie mylić.
BTW a może ktoś słyszał co należy wogule do niego włożyć ??

Kisiel Paladyn
28-06-2006, 15:59
tez jestem rookstayerem i chce znaleźć spike sworda, może tego wilka wymienia się na klucz do mino maga, a tam jeżeli uda się nam koło niego przejść uzyskamy albo buty na wode, albo bedzie tam spike swrdo dwraven sheild i iron helmet?? są dwie wersje tylko nie wiem która prawdziwa, chyba bardziej ta pierwsza :P

Lasooch
28-06-2006, 16:05
tez jestem rookstayerem i chce znaleźć spike sworda, może tego wilka wymienia się na klucz do mino maga, a tam jeżeli uda się nam koło niego przejść uzyskamy albo buty na wode, albo bedzie tam spike swrdo dwraven sheild i iron helmet?? są dwie wersje tylko nie wiem która prawdziwa, chyba bardziej ta pierwsza :P

Rotfl, butów na wodę nie dostaniesz. Bo byś sobie poszedł na FACC np. na diminki na Edron. To tak, jakby Cipsoft dawał free PACCe.

Zresztą, dajcie sobie spokój, wiecie ile takich dead potworków respiących się po respie servera jest np. na mainie? -,-

kuba1324
28-06-2006, 16:45
Jak się patrze, co wy tu wypisujecie na temat tego "biednego" wilka, to aż mi się niedobrze robi. Zruzumcie, że jest wiele takich ciał, które respią się w niektórych miejscach. Wybierzcie sie np. na Katana room quest, a znajdziecie tam wiele ciał ludzkich, które nie gniją. Wyżej wymieniony wilk po prostu nadaje grze klimatu, pełniąc rolę złożonej ofiary przez ludzi. Nie zapominajcie, że akcja gry toczy się w średniowieczu.
Po drugie, DO ZLOŻONEGO QUEST"U POTRZEBNA JEST JAKAŚ WSKAZÓWKA!
Cip soft(Nightmare) tak tworzy quest'y aby można było je rozwiązać, wskazać początek poszukiwań.
Nawet jeśliby ten wilk dotyczył jakiegokolwiek quest'u to źle rozpoczynacie poszukiwania, gdyż nigdzie się nie dowiecie, że ten wilk jest do czegoś potrzebny. On może być co najwyżej "środkiem questu" a nie "początkiem"
Przykład:
Quest u willego.
Większośc graczy zna ten quest i gdy zdobędzie "potrzebny owoc", od razu idzie willego i mówi hi, "owoc" yes, bye. A tak naprawdę powinni sami się tam udać, popytać się o jakieś zadania, pomoc.. etc. Wiele osób mimo iż rozwiązywało ten quest wiele razy, to nie wiedzą np. po co mu ten owoc, lub jak zagadać, żeby zlecił nam to zadanie.
Dlatego nie jest sztuką chodzenie z wilkiem i pytanie się o niego, ale tak poprowadzić rozmowę, aby sam NPC. poprosił nas o wykonanie jakiegoś zadania.
Edit:
down. Podaj chodź jedną wskazowkę od cip soft'u dotyczącą quest'ów na rook'u.
Na razie.

Uther92
28-06-2006, 16:51
He he dajcie jakies przykłady innych respawnójących sie ciał które ważą inaczej niż zwykłe ??I nie piszcie czegoś co było już powiedziane a wogule to co do questów (za dużo powiedzialeś na temat jednego z nich ) to cipy podają nam ciagle wskazówki dotyczące mnio maga i inych tajemniczych zreczy na rooku X(

Jerzolux
28-06-2006, 17:31
a moze jestes noobem i piszesz bzdury? (jeszcze nie umiesz pisac nazw przedmiotów)

Lasooch
28-06-2006, 17:32
Omg, nie podam Ci przykładu takiego ciała, bo naprawdę mam lepsze rzeczy do roboty niż latanie po całym kontynencie i lookanie na każde martwe ciało. NAPRAWDĘ. DUŻO lepsze.

A co do wskazówek od Cipsoftu, to chyba jedyną wskazówką (a raczej 'antywskazówką') jest to, że powiedzieli, iż ten quest jest ZAMKNIĘTY.

Tom The Tanner
28-06-2006, 17:58
A gdy powiem: pokaż mi tego newsa w którym mówili że jest zamknięty a ty odpowiesz: Niechce mi się przeszukiwać całego archiwum? Ech... ale z tymi wskazówkami to racja jedyną wskazówką można potraktować to że Tom kupuje wilki. Dla tych co nierozumieją:

QEST na doublet :
1.Grach idzie do <QS> i znajduje Doublet pod starą deską ''bo tak usłyszał od kolegów albo an forum''.
2. Gracz chodiz po NPC i próbuje coś wyciągnąć w końcu idzie do Toma mówi odp słowo i Tom mu udziela odpowiednich wskazówek o pewnym zapominalskim podróżniku i jego piwnicy czy tam domu.

A może jego waga to bug?

Wyrob miesny
28-06-2006, 18:23
Sam założyłem ten temat jakiś tydzień temu . Ludzie nie wałkujcie tego samego. Chcesz przykładu ?? - pójdź na drakonie

[QUOTE=Vantage]Z ciekawości poleciałem main charem na drgon lair koło Venore (pełno respujących się ciał wilków) i zobaczyłem podobny wynik jak Ty.
Ciała wilków mimo iż wyglądają podobnie, to te respujące się ciała mają prawdopodobnie różną wagę (chyba dotyczy wszystkich tego typu ciał).

Wyrob miesny
28-06-2006, 18:24
wysłało mi sie 2 razy

Tom The Tanner
28-06-2006, 18:31
Może i masz rację ale na rookgaardzie trzeba patrzeć na wszystko.

PS: W twoim temcie są jakieś przydatne info? Jak tak to link plx. :p

Kisiel Paladyn
28-06-2006, 19:35
Masz racje na rooku trzeba patrzeć na wszytsko, trzeba wleźć do karzdej dziury jeżeli chcesz coś znalęźć, każdgo npc trzeba pytać o zadanie, bo może kiedyś wkońcu się uda i ktoś zdobędzie np. Spike Sworda

Rihan
29-06-2006, 03:54
X( Jedna wielka sciema najlepiej wszycy idzcie bic minoska z frista i szukajci wolfa;/pff:o

Lizek
29-06-2006, 08:28
Nie mówcie, że quest na spike of fury jest zamkniety bo nie jest! Dowód ? Prosze :koło dark katedry jest sobie NPC z outfitem monka i jakby był quest zamkniety to po co by odpowiadał na słowo excalibug (podobnie jak SoF na rook tylko ze excalibug jest na mainie) przeciesz po co nowy NPC miałby miec opcje taka, gdyby questy by juz nie było. Wiec nie gadać głupot typu "lol i tak quest jest zamkniety" a jeżeli chcerz sie tak wypowiedzieć to podaj dowód.

Uther92
29-06-2006, 08:49
Ja dam inny dowód ponieważ sami cipy powiedzieli ze żadnych questów nie zamykają ani nie usówaja ale to już było wiele razy mówione przy okazji SoF'a.

RookMasterNR1
29-06-2006, 12:04
Ja dam inny dowód ponieważ sami cipy powiedzieli ze żadnych questów nie zamykają ani nie usówaja ale to już było wiele razy mówione przy okazji SoF'a.

a kiedys byl quest na demon legs.
moze mi powiesz ze jeszcze istnieje? X(
jak sie myle poprawcie xD

X( X( X( X( X( X( X( X( X(

Uther92
29-06-2006, 12:15
Ja tylko powiedziałem to co mówiły cipy.

Towarzysz Broni
29-06-2006, 12:17
xDDDD Annihilaor Quest?... MYSL!!!!!... Moze chodzilo ci o demon legs? jezeli tak to dla twojej wiadomosci byly na demon helmet quescie nie dawno w Swiatecznym Evencie...i po jakims czasie zostalo przywrocony dawny loot... jakos tak to bylo.

kuba1324
29-06-2006, 14:03
A skąd wiesz, że quest na SoF kiedykolwiek istniał??
Moze cip soft go nie dokończył? Może jeszcze nie uaktywnił? itd.
Na mainie są/było wiele tajemniczych komnat/rzeczy, które można było powiązać z quest'em dopiero po kilku update'ach.

Lasooch
29-06-2006, 14:15
Nie mówcie, że quest na spike of fury jest zamkniety bo nie jest! Dowód ? Prosze :koło dark katedry jest sobie NPC z outfitem monka i jakby był quest zamkniety to po co by odpowiadał na słowo excalibug (podobnie jak SoF na rook tylko ze excalibug jest na mainie) przeciesz po co nowy NPC miałby miec opcje taka, gdyby questy by juz nie było. Wiec nie gadać głupot typu "lol i tak quest jest zamkniety" a jeżeli chcerz sie tak wypowiedzieć to podaj dowód.

A ty podaj dowód, że nie jest zamknięty.

Co do excalibuga, to nowy NPC może o nim mówić dla klimatu etc.

I NPC na PoHu mówi, że excalibug jest na Edron, a NPC na Edron, że na PoHu...

Jeeej, też chciałbym poznać gadającą cipę ;>

Mógłbyś napisać np. 'zespół Cipsoftu', bo 'cipy' brzmią nieco niesmacznie xD

Wyrob miesny
29-06-2006, 15:59
kuba1324 - lol. Powszechnie wiadomo że quest na spike sworda istniał ale Cipy go zamknęli / przeinaczyli / utrudnili gdyż był za łatwy i prawie wszyscy go mieli w mrocznych początkach niedopracowanej tibii gdy MPA respił się na ziemi przed depo w Carlin :P Kilka osób ma jeszcze go na rooku ( ss'a nie MPA :P )

Tom The Tanner
29-06-2006, 16:03
Mi tam się wydaję że osoby mające SS (jeśli ejst chociaż ta jedyna) zawarła jakiś układ z Cipa... Cipay... Cipy... ekhm z GM: ''nie mów o tym nikomu bo niedadzą ci żyć ciągle tlyko prv message i na dodatek zlecą się rookstayerzy jak pszczoły do miodu, a jak zobaczą że niemasz pacca to nie kupią...'' heh może i tak było :P

EDIT:
Teraz jak tak popatrzyłem na swoją wypowiedź to wydaje mi się że w każdym z nas drzemie instynkt nooba xD

Kshaq
29-06-2006, 16:47
Ludzie możecie przestać wypisaywać głupoty...

CipSoft mówił wiele razyo tym, że:
1. Nie zamyka żadnych questów tylko je zmienia lub utrudnia.
2. Gracze znają około 50% lub troszke mniej/więc wszytskich questów w tibi.
3. Około 40% terenów całej tibi jest jeszcze nieodkryte.
4. WSZYSTKIE itemy z tibi są do zdobycia. (Nie chodzi tu raczej o zgłoszenie buga)

Jak widać nie ma co pisać tylko szukać, a nie tak sobie wszyscy siedza na forum, zobacza nowy temat i piszą głupoty sam nie wiem po co. chyba po to, że chcą pokazać się na tym forum. Niestety wychodzi im to odwrotnie. Tzn. są postrzegani jako nooby. Życzę miłych poszukiwań i pisania normalnych postów.

Lasooch
29-06-2006, 17:50
4. WSZYSTKIE itemy z tibi są do zdobycia. (Nie chodzi tu raczej o zgłoszenie buga)

Ad. 1 - mi się zdawało, że o SS mówili, że zamnięty, ale w/e...
Ad. 2 - a skąd wiesz? Może znają 10%, może znają wszystkie -,-
Ad. 3 - ciekawe, gdzie się te 40% Tibii chowa... o, może za tym krzaczkiem? - Może i nieznają niedostępnych terenów... byli tacy co się bawili w przekopywanie pickiem wszystkiego.
Ad. 4 - a skąd wiesz?

Jeśli to wszystko Cipsoft mówił, to i tak może kłamał, żeby zachęcić graczy do kupna PACCa i przekopywania nowych terenów... zresztą, te 40% nieodkrytej Tibii to i tak na pewno nie Rook ;)

Layde Meni
29-06-2006, 18:49
Ludzie możecie przestać wypisaywać głupoty...

Jak widać nie ma co pisać tylko szukać, a nie tak sobie wszyscy siedza na forum, zobacza nowy temat i piszą głupoty sam nie wiem po co. chyba po to, że chcą pokazać się na tym forum. Niestety wychodzi im to odwrotnie. Tzn. są postrzegani jako nooby. Życzę miłych poszukiwań i pisania normalnych postów.

To powiedz mi jak zdobyć golden helmet lub demon legi nie zgłaszając rara ? Czekam na twoją mądrą odpowiedź.:baby:

Gtyk
29-06-2006, 19:00
@up

czytanie ze zrozumieniem nie boli...

Poborca_Podatkowy
30-06-2006, 17:12
Jakie to dziwne, zakłada się tony tematów o spike swordzie, nabija masy postów, a na końcu i tak nikt nic nie wie. Ktoś mi powie po co to?

Michal9000
30-06-2006, 18:01
To jak kolejne odcinki "niedowiary". Nowy odcinek, nowa teoria, nowe dowody, nowi świadkowie, a kończy sie zawsze tym samym gó*nem

Uther92
30-06-2006, 18:07
Cóż świetne porównanie ale i ci ze strefy 11 i my mamy nadzieje że znajdziemy to czego szukamy.

Poborca_Podatkowy
30-06-2006, 18:15
Może tak, może nie, a mod powinien skasować te poboczne tematy i zostawić tylko jeden początkowy Stonogi, bo tak się tylko forum zaśmieca. Po co z 1 robić zaraz 4? (A znając życie jutro bedzie tego więcej) Post Stonogi jest ogólny i o wszystkim, więc prosze, piszmy od dzisiaj na ten temat tylko tam :)

Uther92
30-06-2006, 18:21
No zgadzam sie z tym tylko nadal załóje skasowanie przez modów tematu gdzie można tłumaczyć ksiażki...ale mneijsza z tym.

Kshaq
30-06-2006, 19:21
Ad. 1 - mi się zdawało, że o SS mówili, że zamnięty, ale w/e...
Ad. 2 - a skąd wiesz? Może znają 10%, może znają wszystkie -,-
Ad. 3 - ciekawe, gdzie się te 40% Tibii chowa... o, może za tym krzaczkiem? - Może i nieznają niedostępnych terenów... byli tacy co się bawili w przekopywanie pickiem wszystkiego.
Ad. 4 - a skąd wiesz?

Jeśli to wszystko Cipsoft mówił, to i tak może kłamał, żeby zachęcić graczy do kupna PACCa i przekopywania nowych terenów... zresztą, te 40% nieodkrytej Tibii to i tak na pewno nie Rook

Ad. 1. Mówili, że dotychczasowy quest jest zamknięty, chodziło im o drogę do tego questa czy coś. zresztą nie pamiętam żeby mówili coś o zamykaniu.
Ad. 2. Jeśli CipSoft mówił to chyba miał rację. Zresztą nie chce mi się kłócić, ale na pewnej stronce gdzie Cachero daje swoje ss'ki sa fajne zdjęcia np. jak wykonywał questa na Pharao Sworda i Eleven Helmet itd.
Ad. 3. Nie ja myśle, że za tamtym drzewem, ale dla pewnoście zobacz u siebie w szafie. Te 40% terenów tibi chowa się z nieodkrytymi questami. Może wiesz o tym, że około 30% POH'u nie jest odkryte... To jest około 10% Tibi, a do tego troche Tiquandy, Edron, Ankh i całej reszty...
Ad. 4. Bo tak mówi CipSoft w wielu wywiadach, a pozatym dużo ss'ków oglądam na zagranicznych forach. Nie są to fake'i, bo moderatorami tych zagranicznych forum są albo Tutorzy albo nawet GM'owie.

To powiedz mi jak zdobyć golden helmet lub demon legi nie zgłaszając rara ? Czekam na twoją mądrą odpowiedź.
Moją mądrą odpowiedź. Proszę bardzo oto ona: Mądra odpowiedź. Zadowolony? A tak na serio mądrą odpowiedxią na twoje pytanie jest to, że sam musisz znaleźć tego questa.

Jakie to dziwne, zakłada się tony tematów o spike swordzie, nabija masy postów, a na końcu i tak nikt nic nie wie. Ktoś mi powie po co to?
Po co się pytasz? Po to, że każdy noobek przychodzący na forum chce tutaj zabłysnąć ( w tym ty, ale jakoś twój temat jest takim samym beznadziejnym tematem, może akurat nie o Spike Swordzie, ale takim jak ty sam opisujesz...). Nikt jednak nie chce używać klawisza SZUKAJ, ani nie chce sie pogodzić z tym, że na forum są ludzie mądrzejsi. Myślą, że za założony temat dostaje sie moderatora, bo się jest najlepszym. Proste nie?

To jak kolejne odcinki "niedowiary". Nowy odcinek, nowa teoria, nowe dowody, nowi świadkowie, a kończy sie zawsze tym samym gó*nem
Odcinków będzie jeszcze dużo, a gówno będzie śmierdzieć jeszcze mocniej...

@EDIT
No to przeczytaj co on napisał:
załóje skasowanie przez modów tematu
Umiesz czytać? On napisał, że jego temat został skasowany, bo był do dupy, więc na logike, chyba widać, że lepiej nowego tematy nie zakładac, nie?

Poborca_Podatkowy
30-06-2006, 19:24
Kshaq, popatrz na wcześniejszą wypowiedź Uthera i nie dziw się że napisałem z tymi książkami

Lasooch
30-06-2006, 20:35
Ad. 1. Mówili, że dotychczasowy quest jest zamknięty, chodziło im o drogę do tego questa czy coś. zresztą nie pamiętam żeby mówili coś o zamykaniu.
Ad. 2. Jeśli CipSoft mówił to chyba miał rację. Zresztą nie chce mi się kłócić, ale na pewnej stronce gdzie Cachero daje swoje ss'ki sa fajne zdjęcia np. jak wykonywał questa na Pharao Sworda i Eleven Helmet itd.
Ad. 3. Nie ja myśle, że za tamtym drzewem, ale dla pewnoście zobacz u siebie w szafie. Te 40% terenów tibi chowa się z nieodkrytymi questami. Może wiesz o tym, że około 30% POH'u nie jest odkryte... To jest około 10% Tibi, a do tego troche Tiquandy, Edron, Ankh i całej reszty...
Ad. 4. Bo tak mówi CipSoft w wielu wywiadach, a pozatym dużo ss'ków oglądam na zagranicznych forach. Nie są to fake'i, bo moderatorami tych zagranicznych forum są albo Tutorzy albo nawet GM'owie.

1.A skąd wiesz, że o to im chodziło?
2.Z tym 'elven helmetem' (nazwa z OTSa...) to był fake. Zresztą - tu chodzi o KASĘ! Jak Cipsoft mówi, że coś jest nieodkryte, to liczy, że gracze kupią PACCa, żeby spróbować to odkryć...
3.Racja, ponoć 30% PoHu jest nieodkryte. Ale tylko ponoć. Udowodnij, że tak jest - dowodem na to, że tak NIE jest, jest to, że nie ma dowodu na to, że tak jest. A gdzie się chowa reszta nieodkrytego terenu? Może za bramką lvl na 999 lvl (gdzieśtam taka jest)? To trochę poczekamy...
4.To, że tak mówią, niekoniecznie coś oznacza ^^' Tutorzy mają niewiele większe pojęcie co gdzie się czai, niż gracze. Zwykli GMowie też nie wiedzą, co się czai w głowie Knightmare'a.

wildzia pyta
03-07-2006, 20:35
Moze napakujcie czegoś do tego wolfa zeby ważył tyle co normalny? lol a tak wogole to i tak nic z tego nie bedzie :p

Alessandro Del Piero
03-07-2006, 21:47
Do wolfa nic nie wsadzisz, bo to szkielet :P

Mastadi, little meteorite
03-07-2006, 22:17
Hmmm... skoro do tego wilka, orci składały modły... to może miał on jakieś magiczne właściwości... a gdzieś było napisane, że tylko magią da się otworzyć drzwi do Minotaura Maga...

Rihan
04-07-2006, 02:05
Ehh te teorie:P My probowalismy chyba juz wszytkiego:)

Tyrus
04-07-2006, 17:02
Ja go kiedys bralem ale slyszalem jeszcze cos takiego ze w jeden dzien trzeba wolfa przyniesc amber a w drugi dzien ( po sevie serwa) Tomowi. Ale na ile to jest prawda to nie mam pojecia zielonego.

Herdrak
04-07-2006, 20:26
wg. mnie to jest poprostu wyjscie do jakiegos questa:p

Dark Alphadron
04-07-2006, 20:42
Wg. mnie ten temat to spam, wolf to dekoracja itp. Milan ma wolfa, zaraz pogada z ALL npcami. I zobaczycie że to all to GÓWNO PRAWDA! >.<

Hakuoh
04-07-2006, 21:04
Oto co ja sądze o tym. To jest po prostu ozdoba tak jak Stamped letter na Salmon quescie i co najwyżej możesz sie nim podetrzeć.

Minsc Of Jamera
05-07-2006, 16:05
Ludzie!!!!!!!! Nikt nic mądrego nie powiedział w tym temacie od strony 3!! Tylko czy sa zamykane questy czy nie... itd. Coś na TEMAT!!!!!!!!!!!!

Dark Alphadron
05-07-2006, 17:24
Bo nic takiego do piwiedzenia nie ma. I nie wiem po co to dajej ciagniecie. Najlepiej to: End of this temat and never come back.

Tawer Redeye
05-07-2006, 19:54
Hmmm może trzeba spytać NPC na mainie, może odpowiedz jest w książce na mianinie
rozszyfrowac język beholderów, znaleźć ukrytą informacje w książce np:
Wit..
Nie
Nie
kate, a może w pewnym momencie ludzie nieświadomi tego co robią staną na polach które aktywują tajne przejście(tak jak w quescie w latarni) i ostatni wariant który mi przyszedł do głowy - uklad zapalony i zgaszonych pochodni, lamp i ciała dead wolfa(tego co waży 100oz.).

Shadows
05-07-2006, 22:59
ku.rwa poplulem sie herbata xDD wybaczcie.
@topic ten quest jest zamkniety. mozecie sobie tego wilczka w d.upe wsadzic xD

Freyu
06-07-2006, 01:04
A jak by tak dokladniej wziasc to pod lupe a co z ta afera z 7 gorbami nie daleko wlasnie owego kregu. Robi sie morcznie.....:confused: :geek:

Fillipex
06-07-2006, 01:34
pisalem jzu w innym temacie ze identycznego wilka widzialem po save serwie na dragon lainr kolo venore... tez wazyl 100oz. wiec ten na rooku nie jest niczym niezwyklym.. kazde kosci wilka ktore sie respia po save serwie waza 100oz i nie gnija.... proste

Lia Mne
06-07-2006, 14:36
ale na rooku te kosci wystepuja chyba tylko tam (krag kamieni) wiec moga byc czescia jakiegos questa... jakis npc moze byc nimi zainteresowany...
na mainie jest sporo questow gdzie trzeba polozyc cos na ziemi w konkretnym miejscu, wiec moze byc ciezko odkryc co i gdzie...

zipper
06-07-2006, 23:52
A ty podaj dowód, że nie jest zamknięty.

Co do excalibuga, to nowy NPC może o nim mówić dla klimatu etc.

I NPC na PoHu mówi, że excalibug jest na Edron, a NPC na Edron, że na PoHu...

Więc Może Pół questu na niego jest na Tiquandzie a reszta na Edron.

Jako Co to sie nie wtrącam.

Michal9000
07-07-2006, 00:23
A qrwa skąd ci sie wzięła ta tiquanda!?

Poborca_Podatkowy
07-07-2006, 12:14
@up
Ze spike swordem związana jest teraz absolutnie CAŁA Tibia

Lasooch
07-07-2006, 12:31
Więc Może Pół questu na niego jest na Tiquandzie a reszta na Edron.

Jako Co to sie nie wtrącam.

PoH to nie Tiquanda.

@up
Ze spike swordem związana jest teraz absolutnie CAŁA Tibia

Tia, przekopmy pickiem jaskinię z rabbitami po drodze na Ghostland, pewnie znajdziemy tunel na wysepke ze spike swordem, który jest wyjątkowy i jak się zrookujemy to zostanie nam na Rooku... n/c...

Ludzie, tego questa już NIE MA! I nie można nic na jego temat powiedzieć, bo nie ma skąd czerpać informacji... dla mnie eot, ale chcecie, to sobie szukajcie.

Golbud
07-07-2006, 15:14
Zaraz sprawdze czy da się go otworzyć.
JEST NA NIEGO QUEST MOGE POWIEDZIEC GDZIE I NACZYM POLEGA

Alessandro Del Piero
07-07-2006, 15:15
To czemu nie napiszesz?

Golbud
07-07-2006, 15:29
To czemu nie napiszesz?
Prosze bardzo !!!

ZAPEWNE KAZDY Z WAS WIDZIAL JUZ NA ROCKU MINATOURA MAGA. JESLI NIE TO ZNAJDUJE SIE ON KOLO QUESTU NA CARLIN SWORDA. DRZWI SA JEDNAK ZAMKNIETE WIEC TRZEBA MIEC RED KEYA ZNAJDUJE SIE ON NA TERENIE DLA PACCA GDZIES POD ZIEMIA I TRZEBA GO WYKOPAC KILOFEM (JESLI CHCECIE GO MIEC TO MUSICIE ROZKOPAC CALE PODZIEMIA TERENU DLA PACCA PONIEWAZ PO ODFORZENIU DRZWI ZNIKA ON ALE POJAWIA SIE W INNYM MIEJSCU PO ZNALEZIENIU KLUCZA IDZIEMY OTWORZYC DRZWI PRZY CARLIN SWORD QUEST ( MINO HELL )
MUSIMY MIEC MINIMUM 30 LVL BO INNACZEJ WAZ ZABIJE TEN MINO MAG
POTEM SZYBKO UCIEKAMY DO TELEPORTERA ( POLECAM NIEPODEJMOWAC WALKI Z MINO MAGIEM )`POTEM POKONUJEMY PARE ROTWORMOW I ORCOW SPEARMANOW A NASTEM PNIE WCHODZIMY W TELEPORTER KTORY PRZENOSI NAS DO MIEJSCA Z KTOREGO NIEMA WYJSCIA MA ONO ) KRATEK I JEST KWADRATEM NA SAMYM SRODKU LEZY SPIKE SWORD ABY WYJSC MUSIMY WLOZYC SPIKE SWORDA W BEZPIECZNE MIEJSCE NP W MIEJSCE NA STRZALY TAK ABY Z NAS NIEWYPADL WEJSC W OGIEN I SIE ZABIC WTEDY TELEPORTUJE WAS DO SWIATYNI NAJLEPIEJ CENNE ZECZY DAC KUMPLOWI ZEBY Z WAS NIEWYPADLY !!!!!
__________________________________________________ _________
Ciezki Quest ale do wykonania .Lecz dla poczatkujacych to nawet niema mowy Polecam bo na rocku mozna go niezle sellnac. :cup:

Golbud
07-07-2006, 15:31
Zadowoleni ???
Znam Jeszcze Sporo Takich Zezy Typu Tajemnych Questow Ale Z Tym Wilkiem To Pojecia Niemam:(

Michal9000
07-07-2006, 15:35
I pewnie go zrobiłeś co? Dobra, zaraz robie sobie nową postać, podasz tylko świat, i mi pokazesz tego spike sword.

Alessandro Del Piero
07-07-2006, 15:39
Historia przynajmniej lepsza niż mino z fista :D

Golbud
07-07-2006, 15:39
I pewnie go zrobiłeś co? .
Czy ja pisalem ze go wykonalem ?

Alessandro Del Piero
07-07-2006, 15:40
To z kąd o nim wiesz??

Golbud
07-07-2006, 15:41
Niemam 100% pewnosci gdzie jest ten pieprz**** klucz
ALE NA 10000000000000% JESTEM PEWIEN ZE JEST !!!!!!!!!

Michal9000
07-07-2006, 15:42
qrwa mać. Ja też moge ci powiedzieć że jest klucz do minomaga. Trzeba pokanać minosa na górce gołymi rękami X(

Golbud
07-07-2006, 15:43
moj kolega mi mowil jak chcesz to mozemy sie przejsc ale ja niemam pacca !!po 2 . Moj kolega wykonal tego Questa po 3 moge umiescic screena ze ma go na Rocku po 4 . za tydzien bo jestem na Wakacjach xD
ale na gg napisze i jutro screen bedzie

Michal9000
07-07-2006, 15:46
A moj kolega jest GM, babcia to bubble, a tata to EO. Do tego wójek Bill Gates a ja sam jestem Napoleon Bonaparte.

Alessandro Del Piero
07-07-2006, 15:47
Podaj nick kolegi pogadam sobie z nim ok?

Kominho
07-07-2006, 21:09
Nie wiem ile jest w tym prawdy ale slyszalem ze ten wilk jest jedna z wielu czesci na qesta ze spike swordem. :P

Freyu
07-07-2006, 22:11
Jak dla mnie orki skladaly jakas ofiare z tego Wolfa hmm.. :crusader: i brakuje capa temu corpsowi bo ekhem. byc moze wypruwali z niego wnetrznosci...
Taka jest moja wersja

Minsc Of Jamera
08-07-2006, 12:25
@up Może masz rację ;)

Myśle sobie, że to nie takie zwyczajne. W końcu czasami go pilnują aż 3 orc-i i orc spearman. A jeśli wiele jest takich ciał na Rooku, to niech 1 screena dają z "Look", że mniej jakieś ciało cap waży niż inne...

First Doom
08-07-2006, 17:18
huja ma a nie ss pffffffffffff pewnie powie ze sgubil albo oddal nobkowi a ten go wrzucil do wody

Hakuoh
09-07-2006, 00:11
Prosze bardzo !!!

ZAPEWNE KAZDY Z WAS WIDZIAL JUZ NA ROCKU MINATOURA MAGA. JESLI NIE TO ZNAJDUJE SIE ON KOLO QUESTU NA CARLIN SWORDA. DRZWI SA JEDNAK ZAMKNIETE WIEC TRZEBA MIEC RED KEYA ZNAJDUJE SIE ON NA TERENIE DLA PACCA GDZIES POD ZIEMIA I TRZEBA GO WYKOPAC KILOFEM (JESLI CHCECIE GO MIEC TO MUSICIE ROZKOPAC CALE PODZIEMIA TERENU DLA PACCA PONIEWAZ PO ODFORZENIU DRZWI ZNIKA ON ALE POJAWIA SIE W INNYM MIEJSCU PO ZNALEZIENIU KLUCZA IDZIEMY OTWORZYC DRZWI PRZY CARLIN SWORD QUEST ( MINO HELL )
MUSIMY MIEC MINIMUM 30 LVL BO INNACZEJ WAZ ZABIJE TEN MINO MAG
POTEM SZYBKO UCIEKAMY DO TELEPORTERA ( POLECAM NIEPODEJMOWAC WALKI Z MINO MAGIEM )`POTEM POKONUJEMY PARE ROTWORMOW I ORCOW SPEARMANOW A NASTEM PNIE WCHODZIMY W TELEPORTER KTORY PRZENOSI NAS DO MIEJSCA Z KTOREGO NIEMA WYJSCIA MA ONO ) KRATEK I JEST KWADRATEM NA SAMYM SRODKU LEZY SPIKE SWORD ABY WYJSC MUSIMY WLOZYC SPIKE SWORDA W BEZPIECZNE MIEJSCE NP W MIEJSCE NA STRZALY TAK ABY Z NAS NIEWYPADL WEJSC W OGIEN I SIE ZABIC WTEDY TELEPORTUJE WAS DO SWIATYNI NAJLEPIEJ CENNE ZECZY DAC KUMPLOWI ZEBY Z WAS NIEWYPADLY !!!!!
__________________________________________________ _________
Ciezki Quest ale do wykonania .Lecz dla poczatkujacych to nawet niema mowy Polecam bo na rocku mozna go niezle sellnac. :cup:
Tak a ja jestem Lech Kaczyński i podaje się do dymisji ze stanowiska prezydenta.

Dark Alphadron
09-07-2006, 00:42
@up
Twoje teksty rulez. Ten opis "questa" już gdzieś widziałem. Jakiś rok temu.Jak dla mnie orki skladaly jakas ofiare z tego Wolfa
Orki? Takie ssaki morskie?
moj kolega mi mowil jak chcesz to mozemy sie przejsc ale ja niemam pacca !!po 2 . Moj kolega wykonal tego Questa po 3 moge umiescic screena ze ma go na Rocku po 4 . za tydzien bo jestem na Wakacjach xD
ale na gg napisze i jutro screen bedzie
Nie nazywa się przypadkiem Red Kliff i nie jest userem na tym forum? Koleś, pie***lisz bzdury jakich mało (i całe szczęście). Spadaj i nie wracaj.

billy1993
10-07-2006, 10:17
Siema, to ja :-) Wróciłem! :-) Ej koleś a pamiętasz tejamnice 7 grobów??????? OMG masz tu (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=61490) linka! Mój (w części Pana Klocka) temat o 7 grobach! To ma coś wspólnego!!!! A te wszytskie noobki takie które mówia że to bujda i nic sie nieda z tym zrobic i że to ozdoba niech wogóle nic nie piszą :/ Idzcie zróbcie quest na torcha o ile wiecie jak o zobić <hahaha>

tomektrz
13-07-2006, 09:31
Założyłem sobie nową postać, więc chwilowo gram na Rooku. Gdy szedłem na trolle (droga do MinoHell) zauważyłem po drodze 2 kamienie identyczne z tym, na którym respi się ten wolf. Oto screeny:
http://img131.imageshack.us/img131/9738/kamien10po.png
Na powierzchni. Chyba wszyscy wiedzą gdzie to jest, zresztą widać fragment mapki.

http://img133.imageshack.us/img133/8182/kamien26ws.png
Drugi kamień widać gdy zejdziemy schodami w dół.

Może tam trzeba położyć tego wolfa, aby otworzyć drzwi do MM czy coś... takich kamieni jest pełno na Rooku, ale te mnie zainteresowały, bo są po drodze do MinoHell. Sam nie próbowałem z wolfem, bo mam dopiero 4 lvl i spotkanie z orc spearmanem mogłoby skończyć się dla mnie dość niemiło.

Lasooch
13-07-2006, 10:22
Założyłem sobie nową postać, więc chwilowo gram na Rooku. Gdy szedłem na trolle (droga do MinoHell) zauważyłem po drodze 2 kamienie identyczne z tym, na którym respi się ten wolf. Oto screeny:

(ciachz0r)

Na powierzchni. Chyba wszyscy wiedzą gdzie to jest, zresztą widać fragment mapki.

(ciasteczko)

Drugi kamień widać gdy zejdziemy schodami w dół.

Może tam trzeba położyć tego wolfa, aby otworzyć drzwi do MM czy coś... takich kamieni jest pełno na Rooku, ale te mnie zainteresowały, bo są po drodze do MinoHell. Sam nie próbowałem z wolfem, bo mam dopiero 4 lvl i spotkanie z orc spearmanem mogłoby skończyć się dla mnie dość niemiło.

I TO jest pierwszy post w tym temacie, który wydaje mi się być dość interesującym domysłem. Nie jakieś przekopywanie losowej części Rooka bo 'klucz się zawsze gdzie indziej respi', co więcej napisane oczoj*bną czcionką, nie nazywanie mnie nubem bo nie wierzę w wykonanie tego questa (no, Billy1993, udowodnij, że on jest teraz aktywny! Ale zrób to przed update, bo coś może w update dojść...)... tylko to. W końcu w wieży Paradox też trzeba coś (qs) położyć gdzieś (qs).

A, Billy, questa na torcha nie robię. Torch nie kosztuje tak dużo, żebym nie mógł sobie pozwolić na kupno.

Jarassimus
13-07-2006, 10:55
Założyłem sobie nową postać, więc chwilowo gram na Rooku. Gdy szedłem na trolle (droga do MinoHell) zauważyłem po drodze 2 kamienie identyczne z tym, na którym respi się ten wolf.Ale takich kamieni, o czym napisałeś dalej, jest sporo na Rookgaardzie: choćby na bagnach, zaraz niedaleko wieżyczki trolli albo w samym centrum miasteczka, koło sklepu Toma.

Może tam trzeba położyć tego wolfa, aby otworzyć drzwi do MM czy coś... takich kamieni jest pełno na Rooku, ale te mnie zainteresowały, bo są po drodze do MinoHell. Sam nie próbowałem z wolfem, bo mam dopiero 4 lvl i spotkanie z orc spearmanem mogłoby skończyć się dla mnie dość niemiło.Jakoś nie bardzo widzę związku tych kamieni z sobą, mino-hell, czy całym tym zagadnieniem. Oczywiście, jednak sprawdzić można - czemu nie.

Ja tylko tego już nie sprawdzę, bo niedawno wchodząc w nocy do Tibii otrzymałem komunikat, że stan serwera został cofnięty o kilka godzin, a jak zauważyłem, wszystkie przedmioty (szafki, korytka itp. porozwalane przez noobów) zostały zresetowane, a ja, dzięki temu straciłem dwa takie "specjalne" wilki (po 100oz), które na czas grania trzymałem pod drzewem, a tylko chowałem je do plecaka, kiedy wiedziałem, że będzie serwer save. A teraz nie bardzo chce mi się i nawet nie bardzo mogę (brak czasu) iść znowu po nowe ciało wilka. Może jutro lub kiedy indziej. Zatem, może to ktoś inny sprawdzi?

Pozdrowienia.

Freyu
13-07-2006, 11:04
No coz musze sie zgodzic z owymi domyslami o kamieniach ale.. ale te kamienie wystepuja niemal wszedzie na rooku wiec... :confused: nie mam wiecej pomyslow ale naprawde wydaje mi sie ze to jest zwiazane z 7 grobami i te wszystkie tajemnice sa zwiazane jak by to poskladac w jedna wielka calosc ;)

tomektrz
13-07-2006, 12:57
ale te kamienie wystepuja niemal wszedzie na rooku wiec...
Owszem, ale to się składa w pewną całość. Bierzesz dead wolfa, kładziesz na kamieniu i idziesz do MinoHell.. dlatego wydało mi się to podejrzane.

nosane
13-07-2006, 13:04
Z tego co wiem, na tych kamieniach nie można niczego kłaść. Jak już zdejmiesz tego wolfa, to nie wsadzisz go z powrotem na kamień.

Freyu
13-07-2006, 13:33
macie racje.. no tak ale to droga do mino hell hmm no taaaaak ale nie da sie klasc cos znowu na ten kamien :baby:

Conte
13-07-2006, 15:26
co to jest ten ekskalibug czy cos tam??

Michal9000
13-07-2006, 15:32
@Up
Wyjdź, ale już.

Kshaq
13-07-2006, 15:37
Excalibug jest to "nejlepszy" lub jeden z najlepszych i najpotężniejszych mieczy w tibi. Nikt nie wie jak on wygladą, ile ma ataku i obrony. Wiele osób mówi, że legendarnym mieczem Excalibugiem jest Warlord Sword, lecz niektórzy NPC mają inne zdanie...

@UP
Spokojnie...

billy1993
13-07-2006, 22:43
O!!!! OMG!!! MAM! MAM! MAM POMYSŁ!!!! Patrzcie! Jest 7 grobów, i 7 kamieni. A po środku nich dead wolf, inny niż wszytskie. Jak wiadomo w grobach chowa się dedki więc moze jaby cos z tymi dead wolfami zrobic....np. wypróbować stary dobry sposób Pana Klocka! 7 dead wolfów z tego kamienia położyc na tych grobach czy coś...wiem że Pan Klocek by napewno coś wymyślił ale go tu niema :P

Acit
13-07-2006, 22:56
billy1993 Hmm a gdzie te '7' grobow ?? :x:8o

Michal9000
13-07-2006, 22:59
na północ od kręgu jest zasypana dziura....Myśle ze domyślasz się co dalej.

Matheavyk
14-07-2006, 21:48
7 wilkow polozyc na 7 grobow - taka akcje robil juz slynny RB team.
Nic nie znalezli, nic nie odkryli. (no chyba ze sa slepi jak blind orc :-P).

zomber
15-07-2006, 14:57
Ja na to wszystko stam mam to w dupie wiecie dlaczego

bo ja wykonalem wszystkie quest na rooku

Michal9000
15-07-2006, 15:05
@UP
A je jestem Napoleon Bomampałke

Lasooch
15-07-2006, 16:18

Oczywiście. Dlaczego najczęściej mówią to ludzie, którzy dołączyli na forum tego dnia, którego to mówią? I dlaczego przypuszczam, że nawet tych powszechnie znanych questów, do których 'instrukcje' można w pewnym miejscu zobaczyć nie wykonałeś?

Hakuoh
15-07-2006, 19:44

To ty dzisiaj sie zarejestrowałeś specjalnie, żeby "pochwalić" sie, że ... ekhm..."wykonałeś questa"...no to sorry...ja w takim układzie jestem Giertychem i daje wam 10 miesięcy wakacji.

Kshaq
15-07-2006, 19:47
@up
Jak dziesięc miesięcy to ja się zgadzam.

@topic
Ludzie nie róbcie już więcej offtopiców. Takich TROLLI trzeba ignorowac i nie zwracać na nich uwagi.

Skórek
15-07-2006, 19:50
Podobny temat jes na tibia.org.pl
Koles tam mowil ze tego wolfa i 6 pozostalych cial (human rat some bones ten wolf troll spider i jeszcze cos) to uzbiera je i polozy na te 7 grobow albo przy scianie kolo ghoula i niby dostanie spike sworda :baby:

Krzych91
15-07-2006, 20:21
Freyu może mieć racje po prawdzie każda historia ma w sobie ziarnko prawdy jak to mówią ;) :p :creature:

Hakuoh
15-07-2006, 20:24
Super...-.- osoby, które zaczynają wierzyć w bajeczki wciąż przybywa.

Krzych91
15-07-2006, 20:40
Hakuoh-masz jare bo mnie zbluzgales???:baby:

Hakuoh
15-07-2006, 20:45
Hakuoh-masz jare bo mnie zbluzgales???:baby:
-Uno: Gdzie ja cie zbluzgałem?
-Dos: Nie mam "jary" wręcz przeciwnie. Denerwują mnie takie osoby.
-Tres: Jeszcze mi tylko spróbujcie powiedzieć, że tym dead wolfem da sie otworzyć drzwi, to was normalnie na serio zbluzgam.

Kshaq
15-07-2006, 22:57
Hakuoh spokojnie. Musisz się opanowac i stać się dobrym użytkownikiem tak jak ja to zrobiłem (znaczy próbuje). Dam ci dobrą rade: IGNORUJ TROLli :D

druidek christof
17-07-2006, 14:20
kolo wysepki jestem teraz i nie ma spike sworda:) kto chce niech zobaczy na infernie, mam dead wolfa i niech nikt nie pizse ze go sie kladzie jak nie ma spike sworda to bedzie niewidzialny most bo klamie

Aredox Dian
20-07-2006, 16:29
Wiem że to głupi pomysł , ale warto sprubować na północny-wschód tam gdzie jest jaskinia wolfów jest taki sam kamień jak ten na którym leży wolf.Wiem że na całym rooku jest pełno takich kamieni , ale ten wydaje się inny bo przecież to miejsce na pewno nie jest przypadkowe bon tam jest coś ok. 4-5 wolfów naraz.
wiec nie opłaca się tam expić , warto spróbować zanieść wolfa na ten kamień.
I prosze mnie odrazu nie bluzgać bo przeciesz każdy chce odkryć o co chodzi z dead wolfem.
Pozdrawiam

Hakuoh
20-07-2006, 16:35
Wiem że to głupi pomysł , ale warto sprubować na północny-wschód tam gdzie jest jaskinia wolfów jest taki sam kamień jak ten na którym leży wolf.Wiem że na całym rooku jest pełno takich kamieni , ale ten wydaje się inny bo przecież to miejsce na pewno nie jest przypadkowe bon tam jest coś ok. 4-5 wolfów naraz.
wiec nie opłaca się tam expić , warto spróbować zanieść wolfa na ten kamień.
I prosze mnie odrazu nie bluzgać bo przeciesz każdy chce odkryć o co chodzi z dead wolfem.
PozdrawiamDead wolfa na kamieniu tak po prostu nie położysz.

Mati66
22-07-2006, 16:39
1.Nie
2.Nie
Żadna nie jest prawdziwa,takiego klucza nie ma:evul: :evul: :evul: :evul:

tomektrz
22-07-2006, 20:19
To, że nie wiemy o istnieniu klucza nie oznacza, że go nie ma.

Wiwaldo
30-07-2006, 21:06
Mam tu dowód, że taki wilk jest nie tylko na Rooku.Natknołem sie na to przypadkowo.
http://img71.imageshack.us/my.php?image=tajemiczywilknamainiejq4.jpg

Hakuoh
30-07-2006, 21:12
@up
Nie czytałeś całego tematu?
Przecież już jasno potwierdziliśmy, że ten dead wolf jest także na mainie.

@Michael2204
Ty debilu...

Driadeq
06-03-2007, 18:00
A może trzeba zniknąć spike sworda i położyć tam wolfa albo mieć 2 wolfy i położyc w 2 miejscach (tam jak spika sie znika)

Super'Cow
06-03-2007, 18:26
To są brednie tak samo mógł bym położyć tam dead deer'a i co?...JAJCO.!!.

Gofin
06-03-2007, 18:32
Jak rzucisz tam deera i otrzymasz:
-Jajco w znaczeniu coś co składa kura
http://www.acatinthekitchen.com/photo/easter2005/jajko.jpg
-Jajco w znaczeniu Kinder Niespodzianka (szczególnie popularne wśród dzieci)
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:mhqT5u8h7z0K4M:http://www.xanth.eu.org/rozne/pic/jajko-niespodzianka.jpg
-Przyżąd przydatny do parzenia herbaty
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:PTdfMa3bw2kPtM:http://www.herbata.konto.pl/graf/foto/akces/zaparzacze/jajko.jpg
-Jajco czyli potoczna nazwa... tego czegoś męskiego
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:tlUYLrlyRt9S1M:http://krolikibedanagie.com/db/data/upimages/cenzura.jpg
To będzie sensacja!

Sorki za offtop ale jakoś tak się powstrzymać nie umiałem. Driadeq kopnij sięw łeb. Super'Cow nie chciałem Cię urazić :)

R.R.
06-03-2007, 19:03
Jak rzucisz tam deera i otrzymasz:
-Jajco w znaczeniu coś co składa kura
http://www.acatinthekitchen.com/photo/easter2005/jajko.jpg
-Jajco w znaczeniu Kinder Niespodzianka (szczególnie popularne wśród dzieci)
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:mhqT5u8h7z0K4M:http://www.xanth.eu.org/rozne/pic/jajko-niespodzianka.jpg
-Przyżąd przydatny do parzenia herbaty
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:PTdfMa3bw2kPtM:http://www.herbata.konto.pl/graf/foto/akces/zaparzacze/jajko.jpg
-Jajco czyli potoczna nazwa... tego czegoś męskiego
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:tlUYLrlyRt9S1M:http://krolikibedanagie.com/db/data/upimages/cenzura.jpg
To będzie sensacja!

Sorki za offtop ale jakoś tak się powstrzymać nie umiałem. Driadeq kopnij sięw łeb. Super'Cow nie chciałem Cię urazić :)

Grunt, że nie w mózg xD A co niektórym by sie to przydało :)

Karmnik
09-03-2007, 19:11
mam pytanie czy wrzucaliscie cialo dead wolfa do posiona na koncu goblin questa?? ja tego nie robilem ale moze ktos by poszedl i zrobil to.

Tom The Tanner
09-03-2007, 20:38
@Up.
Jakie w tym dostrzegasz powiązanie? Równie dobrze można położyć butelkę z błotem na pole oddalone o 2 sqm od sklepu Obiego w górę. Równie dobrze można przekręcić krzesło, a następnie położyć na nim 3 banany i rubbish. Z takim samym efektem można wrzucić do wody 7gp, a następnie użyć na tej wodzie kałamarza. ;) Jeśli mamy kombinować na ślepo, to raczej trzeba już na całego. "Na całego" tzn. położyć tego Dead Wolfa na kilku milionach kratek.

Nie robiłem takiego czegoś, ale jeśli chcesz, zrób tak. Mam czas, więc nie bój się! Czekamy. ;)

Vial

Akane Żul
12-03-2007, 22:06
obok wierzy orków? jeśi tak moze być pewne rozwiązanie... orki zabiły wilka poto aby go zjeść... To tak jak na mainie [przepraszam ze w tym dziale...] jest "restauracja z psów" tam tez nie gniją... Skonczycie jak ci co walą łopatą w ściane do ghula...

Michael2204
05-01-2008, 21:35
możecie mi nie wierzyc ale wiem gdzie jest quest na spike sworda... jak chcecie wiedziec to napiszcie zobaczycie ze nie klamie!

Marcin24
05-01-2008, 21:42
możecie mi nie wierzyc ale wiem gdzie jest quest na spike sworda... jak chcecie wiedziec to napiszcie zobaczycie ze nie klamie!
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=158845

Michael2204
06-01-2008, 18:12
No wiem że to fake, ale znalazłem inne filmy... chcesz zobaczyć to napisz!

Arcan
06-01-2008, 18:50
@up
Inne fake'i?

Marcin24
06-01-2008, 18:52
@up
Inne fake'i?
Inne ujęcia Shadow Rexa.

Kejmilo
06-01-2008, 19:07
Hah, pisałem z nim, wysłał jakieś linki do filmików, ogólnie to jakieś fake'i, nie warto tracić czasu...

Elder-poskramiacz-katany
06-01-2008, 19:40
Omg ile to juz tego typu tematow powstalo. Mam z was niezly ubaw jak patrze na te wasze posty pelne nadzieji.Przecierz ten wolf to jakis talizman albo statula orckow bo raczej nie pojde do Toma i nie powiem ,,dawaj spike ur handed'' dlatego zapiszcie se moj nick i jak ktos zdobedzie spika legalnie przez qest a nie przez tp to mnie wysmiejcie

Ask_or
06-01-2008, 19:56
O_M_G , czy nikt nie pomyślał że to jest poprostu ozdoba?Element krajobrazu?Żeby jeszcze gdzieś było zapisane ,,Orc zabił wolfa spike swordem , a następnie ukrył broń i zostawił zagadkę gdzie go odnaleść".

Steelbreaker
06-01-2008, 20:50
A moze tak popatrzcie na date powstania tematu ...

Marcin24
06-01-2008, 21:12
A moze tak popatrzcie na date powstania tematu ...A może tak powiesz, co to ma do rzeczy?
O_M_G , czy nikt nie pomyślał że to jest poprostu ozdoba?Element krajobrazu?Żeby jeszcze gdzieś było zapisane ,,Orc zabił wolfa spike swordem , a następnie ukrył broń i zostawił zagadkę gdzie go odnaleść".Oczywiście, najlepiej powiedzieć, że to ozdoba i koniec tematu.
@down
Daj link do innego tematu o Dead Wolfie.

Steelbreaker
06-01-2008, 21:32
@up

A to, ze przez ten okres czasu powstalo juz kilka podobnych tematow, wiec lepiej by bylo odswiezyc ten nowszy.

Michael2204
06-01-2008, 21:56
baaardzo śmieszne... ten 2 to nie fake'i !!!!

Hakuoh
06-01-2008, 22:08
@up
Po pierwsze, napisales, ze wiesz gdzie jest ten quest. Zly temat.
Po drugie, piszesz jakbys byl jakims 13latkiem, ktory uwierzy we wszystko.
Po trzecie, zapodaj linki na PW, a wymienie ci wszystkie bledy, jakie popelnili przy robieniu (nazwijmy) "spoiler'a".
@down
skladanke
Czy album Guns n' Roses - Greatest Hits wystarczy?

polaczyna123
07-01-2008, 10:12
Ja slyszalem ze gdy wsadzi sie do niego jakas skladanke(Wiele zeczy:p)to wtedy trzeba go zaniesc do orka i cos tam zagadac po jego jezyku.....

Elder-poskramiacz-katany
07-01-2008, 18:33
@up do tamtego dead wolfa nie da sie nic wsadzic sprawdzone przezemnie dzisiaj wiec mi tu nie pier...nicz:]

Tom The Tanner
08-01-2008, 21:58
Pomyślałem sobie, że kaszanka jest bardzo dobra i śmiem twierdzić, iż ją zjem chyba, ale nie wiem jeszcze, tak słyszałem od ludzi. =|

Vial

Seta
11-01-2008, 13:06
To, że Wolf jest każdy z nas wie.. i błagam nie piszcie co można byłoby z nim zrobić.. tylko to zróbcie jak " coś " się stanie to wtedy o tym piszcie.. trochę rozumu no ludzie..

Pozdrawiam.

Hubertoo
11-01-2008, 23:36
zobaczcie na dragon lairze. respi sie ta mejden dragon i jak sie go zabije to sie nei rozklada, nei da sie na niego obsidiana uzyc. sam osobiscie testowalem. oczywiscie da sie go rzucac itd i da sie go otworzyc. wiele jest takich rzeczy. równie dobrze mozna powiedziec ze gdzies na mapce jest demon ktory sie rozklada wolniej lub nei rozklada wcale, czyli co? rozwiazanie jak zdobyc demon legi? niee
to tylko setki ciekawych rzeczy monsterów które w danych meijscach robia różne dziwne rzeczy... czy jakos tak, no ale pozdrawia mwszystkich, ktorzy cos wniesli do tematu bo:
"a tam spike sword, nie da sie zdobyc"
"ten wolf to bug"
"omg żal"

to może napisać każdy a ruszyc dupe i isc po rooku i poszukac ciekawostek i pomeczyc sie jak slynny "gasienica" to nikt nie jest w stanie. dlatego mi szkoda czasami ze coraz bardziej pewne staje sie, ze spike sworda na rooku nie da sie zdobyc a minomag jest tylko czescia fabuly :(

POzdrawiam wszystkich serdecznie.
Undead'Hubert
Candia

Hakuoh
12-01-2008, 01:44
@up
Bez sensu...

Seta
12-01-2008, 01:49
Hakuoh racja.. Hubertoo przeczytaj swojego posta.. zanim napiszesz pomysl..

Disseny__
14-01-2008, 22:16
Tee a pamietacie to fake tego goscia co 'niby' spika zdobyl . ?
w tym filmiku na te groby ciala potworow o 'dziwnej' wadze kladl nie . ?
i ja juz nie pamietam, ale jak byl tam wolf i jesli on wlasnie tyle wazyl . ?
moze cos w tym jest w tym jego filmiku ..
i moze to jest to cialo wolfa . ?
trzeba sprawdzic . !

Marcin24
14-01-2008, 22:19
Tee a pamietacie to fake tego goscia co 'niby' spika zdobyl . ?
w tym filmiku na te groby ciala potworow o 'dziwnej' wadze kladl nie . ?
i ja juz nie pamietam, ale jak byl tam wolf i jesli on wlasnie tyle wazyl . ?
moze cos w tym jest w tym jego filmiku ..
i moze to jest to cialo wolfa . ?
trzeba sprawdzic . !
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=158845

Dele'Rook
16-01-2008, 19:19
Tak to jest to samo cialo wolfa ale ten filmik to nie jest pewnosc jest kilka bledow ale nie bede klamal bo nie wiem o tym spike quescie ale ja w to raczej nie wierze a wierzcie mi dlugo nad ta sprawa siedzialem

Hubertoo
19-01-2008, 03:21
Ten filmik to ots jest. testowalem sposob.

Do Seta:
O mój inteligetny poprzedniku, przeczytalem swojego posta juz z 10 razy. Dopatrzyles sie bledu a ja tylko probowalem takim jak ty (zal okreslac) wyjasnic ze to tylko fabula. Prosze nie zabijaj mnie tym twoim rozumem.. ale żenada... -.-