Pokaż pełną wersje : CO To Za...
Pokrowiec...
http://img61.imageshack.us/img61/7226/pokrowiec2jd.jpg
ANALIZER
28-06-2006, 16:07
Nic wielkiego leci z questa (bardzo długiego questa :D )
Diego'Odin
28-06-2006, 16:36
to jest ectoplasma container
mozna go zdobyc z questa ..... (QS-tego w ph)
dobrze dobrze ale ;] co zyskam majac ten itemek :P czy to tylko tak dla szpanu ??
Zapirdziel
28-06-2006, 17:12
1. Jeśli jesteś facc to go nie zyskasz :p
2. Można go chyba tylko wsadzić do domku i świecić
Duch Guardi
28-06-2006, 17:18
Up
Facc może dostać te pojemniki
a nie jest potrzebny do jakiegoś questu ? tak mi się zdawało, że ktos coś wspominał o tym, może się myle, wieć proszę mi tu nie jechać jeżeli sie pomyliłem...
i to chyba jest bolt container, a nie ectoplasma < ectoplasma jest taki srebrny> z tym też się mogę mylić :)
Zapirdziel
28-06-2006, 18:01
Up
Facc może dostać te pojemniki
to jest ectoplasma container
mozna go zdobyc z questa ..... (QS-tego w ph) <<to napisał diego'odin; ph to raczej port hope gdzie facc nie mogą się dostać chyba że chodzi mu o inne miasto
patryk18duch
09-07-2006, 16:29
mylicie sie jest to
You see a butterfly conservation kit.
It weighs 8.00 oz.
It contains a (red, purple, blue butterfly)(empty).
"It contains a ..." zalezy od koloru motylka jakiego tam wsadzilismy
jest to element pewnego etapu (tak samo jak ice pick i botanist's container) pewnego questu, pierwsze 2 misje mozna zrobic bez pacca
skad to wiem?? robilem ten quest ale nie koncze bo jest za trudny i mam ten item, tak samo jak ice pick i botanist container (It holds a sample of the giant jungle rose.)
pojemnik na ektoplasme ma takie okienko i jesli mamy juz ta ektoplasme (klika sie use na pojemniku i na martwym duchu) to jest te okienko koloru srebnego (u kumpla w domku widzialem)
PS: konczyc i zaczynaj misje nie musimy koniecznie w port hope ;)
T3H_VirUs
09-07-2006, 18:47
@up
Mylisz sie to nie jest siec na motylki
To jest Ectoplasma Container wypada chyba "tylko" rzadko z ghosta a item ptrzebny jest do ukończenia Banuta Quest 8)
patryk18duch
09-07-2006, 19:13
http://img260.imageshack.us/img260/8473/society8ca.jpg
chcesz wicej dowodow??a ectoplasma container nie wypada z ghost tylko jest dawana przez npc to zebrania plasmy z zabitego ducha i to jest element nie banuty tylko society
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.