zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ciekawy list....

scurvy_shadow
28-06-2006, 21:34
No coz, moze i jetsem nowy ale dostalem takowy list:

You have broken the rule. You must take responsibility for that. Please enter our site for breaking rules players: ------------------ Copyright Š 1996-2006 CipSoft GmbH.

Wyszedlem z zalozenia ze gdybym zlamal jakis regulamin to by poprostu dali bana a nie wysylali list :D
Wiec jezeli to oszustwo to mozna komus powiedziec ze wyslal go do mnie uzytkownik xyz?

mlodysiwek
28-06-2006, 21:51
Nie znam takiej strony jak.. Tibia-bans.. prawdopodobnie jezeli podasz tam passy to masz hacka ^^

Nephar
28-06-2006, 22:08
Ta stronka najprawdopodobniej jakaś lewa jest, ale CipSoft tak działa - wysyłają list "Złamałeś reguły...blah blah...za 7 dni dostaniesz upomnienie lub bana" Wysyłają wiadomość w tym stylu. Szkoda że CipSoft w dużej ilości daje bany za np. samo wspomnienie o hacku/czasem podejżewam że nawet nie raczą sprawdzić zgłoszenia bo ja np. dostałem kiedyś bana za Sharing choć gram sam i tylko na domowym kompie :D

Gagagigo
29-06-2006, 08:50
No coz, moze i jetsem nowy ale dostalem takowy list:

You have broken the rule. You must take responsibility for that. Please enter our site for breaking rules players: www.Tibia-Bans.com Copyright Š 1996-2006 CipSoft GmbH.

Wyszedlem z zalozenia ze gdybym zlamal jakis regulamin to by poprostu dali bana a nie wysylali list :D
Wiec jezeli to oszustwo to mozna komus powiedziec ze wyslal go do mnie uzytkownik xyz?

wszedłeś na tą strone ? na co czekasz, czysc kompa i zmieniaj passy !
to typowa strona hackerska...

emilok
29-06-2006, 09:40
Ta stronka najprawdopodobniej jakaś lewa jest, ale CipSoft tak działa - wysyłają list "Złamałeś reguły...blah blah...za 7 dni dostaniesz upomnienie lub bana" Wysyłają wiadomość w tym stylu. Szkoda że CipSoft w dużej ilości daje bany za np. samo wspomnienie o hacku/czasem podejżewam że nawet nie raczą sprawdzić zgłoszenia bo ja np. dostałem kiedyś bana za Sharing choć gram sam i tylko na domowym kompie :D
Co ty gadasz???
CS wysyła jakies listy w grze że niby złamałeś zasady??
Weź to wykasuj bo jeszcze ktoś uwierzy.

CS tak niedziała.

Venderer
29-06-2006, 09:46
Jedyne listy jakie dostajemy od Cip Softu (a raczej generowane automatycznie, nie przez ich przedstawicieli) dotyczą płatności domku i nie każa się nigdzie logować...Zapamiętajcie to...

deadlybeat
29-06-2006, 09:50
tez mialem kiedys podobny list, wywalilem go jak kazdy inny. :P

ale trzeba przyznać ze dobry sposób zeby kogoś shakowac :D

P.S CS nie wysyła takich listów,tylko odrazu bana daje :)

Shinjix
29-06-2006, 09:50
To próba hacku. Nigdy nie wchodź na nie znane ci strony, nie ściągaj nic z takich stron i nie podawaj danych swojego konta nigdzie, oprócz tibia.com