zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Z Archiwum X, czyli skąd to się tu wzieło ;/

Kowu
29-06-2006, 13:49
Witam Ziomki ;P
Ostatnio natknołem się na pewnego potworka w miesjcu w którym niepowinno go być ;/
Niby brzmi banalnie, ale tak nie było.
A mianowicie chodzi mi o Denoma Skeletona, który narysował się w światyni pod Thais, niedaleko dziurki z miśkami.
Napewno nie był to czyjś sammon bo mnie zaatakował.
Nie mam pojęcia skąd się tam zwiął, może było to błąd Tibi, albo Święty Mikołaj za szybko zaczął rozdawać prezenty.
Nie wiem ,nie wnikam ale jeżeli mógłby mnie ktoś oświecić byłbym wdzięczny :)
Na dowód że nie zwariowałem wklejam screna :P

http://i55.photobucket.com/albums/g151/Kowu/UO060628-202724-59.jpg

Royal Guard
29-06-2006, 13:54
ktos go wyropowal... pod ta swiatynia sa tunele, w ktorych mozna spotkac DSa, a z tego co wiem jest to jedno z dojsc to bramki lvlowej, wiecej nie powiem (bo nie wiem czy i tak juz za duzo nie powiedzialem, jesli to QS prosze o skasowanie posta)

grzysztof
29-06-2006, 14:03
pokop w tej swiatyni kilofem, znajdziesz ukryta dziure w ktorej jest ds, a pozniej banshee, questa żadnego tam nie ma.

Always hunted
29-06-2006, 14:07
Bydle zostało zlurowane.
Pod pokojem z Bugami jest taka mała sieć tuneli. Wejście do nich wykopuje sie kilofem. Jak od wejścia do tych tuneli idziesz cały czas w lewo, spotkasz parę cave ratów i tego właśnie DSa. Po pójściu na południe, na zakręcie skręcasz w lewo, dochodzisz do bramki levelowej. Za bramką są 3 Ghoule, a piętro niżej Banshee, takie małe ustrojstwo. Żadneog questu tam niema. Za pokojem z Banshee są schody, 2 piętra wyżej sa chyba w Stalkery i 2 DSy...
Jak z zakrętu, przy którym skręciłeś w lewo i doszedłeś do bramki levelowej, zamiast w lewo pójdziesz w prawo, spotkasz slimy, snake`i, spidery, i inne słabe potworki. Tyle :)

PS: fajny tytuł :P

Kowu
29-06-2006, 14:35
Dzięki za info chłopaki :)