Pokaż pełną wersje : Przerwy w działaniu niemieckich serwerów
Coś dla cierpiących na bezsenność: jutro, 30 czerwca, pomiędzy 4.00 a 4.30 rano na niemieckich serwerach można spodziewać się kilku(nastu) przerw w działaniu z powodu prac konserwacyjnych. Dotyczy to światów: Aldora, Antica, Aurea, Azura, Danubia, Eternia, Hiberna, Isara, Lunara, Nova, Secura, Titania oraz Valoria.
Dobrze ze nie na galanie xD
MR. Anik
29-06-2006, 14:35
Afff, mialem isc rano na Amazon Camp, bo wtedy nie ma ludzi, ale cóz...
dobrze ze na jutro nie planowalem nocki ;P wiec wisi mi to ;D...
Nie wiem czy ktos normalny o tej porze by gral w tibie :D:baby: :baby: :baby:
kyra rox..zawsze działa :P
ale co z tego..niegram po nocach :)
wisnia wielki
29-06-2006, 14:56
Ja do w tibie najwczesniej zaczynam grac od 5:00:)
Cyran_13
29-06-2006, 15:04
A co ten news obchodzi normalnych graczy (czyt. ludzi którzy o tej porze spią :P) Gram na galanie wiec nawet jakbym grał o tej porze to mi to lotto
Diego'Odin
29-06-2006, 15:16
tak, ja wtedy tomby świecą pustkami i fajnie sie expi; na Secura to dobry czas na robienie lootbagow
(dobrze że to nie dotyczy arcani)
hmmm ja?? godziny takie właśnie "poranne" są najlepsze do expienia/skillowania/huncenia, ponieważ Niemcy, Szwedzi, Ruskie i my "Wolacy*"
smacznie wtedy spią a Brazylijczycy, Amerykance i Kanadyjczycy właśnie kładą się spać :) . Pozatym "zarywanie nocek" ma jeszcze jeden plus adrenalinke i strach przed tym żeby mamusia się nie obudziła
*"Z ziemi Wloskiej do Wolskiej Kwa Kwa Kwa"- Nowy hymn Polski by Nasz kłochany MR.President
Peter of Refugia
29-06-2006, 15:42
Ahh, dobrze ze nie Refugia =] Bo nie poszedł bymdo kazz.... :) Rano malo ludzi prawda ale za to spac sie troche chce ... :)
Alojzy Mamriel
29-06-2006, 15:50
fajnie, ze nie ma na liscie morgany i pandorii xD
nie wiem czy ma to cos wspolnego ale dzisiaj mam caly dzien freezy i kicki na titanii tak jak koledzy :/ padlem przez to
Nie gram juz na aldorze ale z reszta co mi tam i tak nigdy do 4:00 nie siedzialem :D
Mi to "wisi" bo niegram na tym servie i pozatym tylko czasami zarywan nocy8o
Szycha997
29-06-2006, 19:23
Y@hu o co ci koles chodzi??:baby:
A to peszek... W nocy się śpi a nie gra kurwa X(
Xzonixek
29-06-2006, 19:31
Włąśnie?? To tak samo, jak była akcja jesienią z 'Tibia~Black~Ice', że kto używał zaliczył hacka bo ktoś kierował ip i all miał na rece... Wogle to dużo osób jest na tibia.org.pl które wieża tej witrynie, że każda reklama/link do kalkulatora są czyste... Kosmos nie Celesta:D Można spokojnie grać:P
-=DanieL=-
29-06-2006, 23:04
Kogo obchodzi, że macie rano wstać i sobie expić na amazon camp/rotach czy gdzieś???????????????????????????? Perfidni spamerzy. Wyspalibyście się albo krowy wydoili a nie dupe zawracacie ludziom spokojnego snu :(.
W dalekich krajach (Chiny, Brzylia, USA) to są normalne "dzienne" godziny.
@topic
w tibie przestałem grac w i tak w tych godzinach nie gram ;p
btw. najkrotszy news jaki widzialem ;p
pijany rolnik
30-06-2006, 00:44
to sie nałogowcy wyspia...:D
Peter of Refugia
30-06-2006, 09:51
Ja wiem tylko ze kiedy u mnie byla 22.-- i kilka minut w brazylii byla ok. 17:30 :) a kiedy ja gralem o 6.30-8.00 to w Br byla 3 w nocy :)
Gravemaster
30-06-2006, 11:46
Ja tak raz probowalem ale wyladowalem w lozku o 1:00:( Tak czy owak, mi to nie przeszkadza bo gram na guardii-refugii
Astyx Zylad
01-07-2006, 12:38
Wszystko pięknie fajnie ale teraz niemoge się zalogowac na te servery które były naprawianeX( a na inne moge !!:baby:
Już wszystko ok ! Nareszcie ale cały dzien stracilem na nudzie ;/
Ja mam tak samo jak Kolega up . Mam nadzieje że dzisiaj będą już działać bo został mi 1% do vl :D .
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.