Pokaż pełną wersje : Solówka demona - 45 MS
Wybrałem się dziś zsolować Demona, czy mi się udało zobaczcie sami ^^
http://rapidshare.de/files/24474242/Ihopelucky.rec.html
Fillipex
29-06-2006, 18:55
ja pierdziele.. dla mnie to nie jest solo.. -.-' up&down style to nie jest solo (wedlug mnie) ale gz tych 6k expa naraz...
ja pierdziele.. dla mnie to nie jest solo.. -.-' up&down style to nie jest solo (wedlug mnie) ale gz tych 6k expa naraz...
Jeżeli byś nie wiedział solo znaczy ,że zrobił coś sam jeżeli zabił sam demona to było to solo .:baby:
Isildur's Earl
29-06-2006, 19:12
No up & down na pewno to nie było, bo do schodów kawałek do przejścia był. Jak dla mnie to jak najbardziej jest solo, gratz man ;]
Fillipex
29-06-2006, 19:23
Jeżeli byś nie wiedział solo znaczy ,że zrobił coś sam jeżeli zabił sam demona to było to solo .:baby:
-.- tu kiedys ktos podal dobry przyklad : Jakbys stal po jednej stronie drzwi a po drugiej stronie stal Mike Tyson i Ty bys otwieral drzwi, uderzal go i zamykal drzwi a Mike nie zdarzalby uderzyc.. i tak iles tam razu.. wkoncu Mike by padl na ziemie... to tez bys powiedzial ze jestes silniejszy od niego i lepszy w boxie? n/c -.-'
No up & down na pewno to nie było, bo do schodów kawałek do przejścia był. Jak dla mnie to jak najbardziej jest solo, gratz man ;]
niewazne czy byl kawalek do przejscia czy nie.. to byl up&down a to ze musial kawalek przebiec to mu to troche utrudnialo sprawe... ale up&down to byl... -.-'
Isildur's Earl
29-06-2006, 20:47
-.- tu kiedys ktos podal dobry przyklad : Jakbys stal po jednej stronie drzwi a po drugiej stronie stal Mike Tyson i Ty bys otwieral drzwi, uderzal go i zamykal drzwi a Mike nie zdarzalby uderzyc.. i tak iles tam razu.. wkoncu Mike by padl na ziemie... to tez bys powiedzial ze jestes silniejszy od niego i lepszy w boxie? n/c -.-'
niewazne czy byl kawalek do przejscia czy nie.. to byl up&down a to ze musial kawalek przebiec to mu to troche utrudnialo sprawe... ale up&down to byl... -.-'
Ok więc idąc za twoim przykładem - Mike Tyson (Demon) bił gościa więc nie jest tak, że on "otwierał" drzwi i walił mu w pysk a potem "zamykał".
Solując jakiegokolwiek potwora LECZYSZ SIĘ right? A potwór nie ^^ Pokaż mi jak draga ubijasz bez leczenia. Choćbyś latał z nim w jednym poziomie NA PEWNO użyjesz metody przywracania życia więc skończ gościu gadać, że to nie jest solo ^^
I tym sposobem KAŻDY ubiłby Mike'a Tysona bo bijesz go, on Ciebie, masz mało hp i walisz UHa a on ma tyle ile mu straciłeś. Nawet Twój przykład nie wypalił bo nawet solo jakie ty akceptujesz to "oszustwo" z przywracaniem sobie życia tak jak przywracał sobie manę ów sorc. Tyle z mojej strony :P
Solując jakiegokolwiek potwora LECZYSZ SIĘ right? A potwór nie ^^ Pokaż mi jak draga ubijasz bez leczenia. Choćbyś latał z nim w jednym poziomie NA PEWNO użyjesz metody przywracania życia więc skończ gościu gadać, że to nie jest solo ^^
owned zwykły drag się leczy a ty mówisz że demon sięnei leczy-.- " btw. można zabić draga nei lecząc się -.-
I tym sposobem KAŻDY ubiłby Mike'a Tysona bo bijesz go, on Ciebie, masz mało hp i walisz UHa a on ma tyle ile mu straciłeś. Nawet Twój przykład nie wypalił bo nawet solo jakie ty akceptujesz to "oszustwo" z przywracaniem sobie życia tak jak przywracał sobie manę ów sorc. Tyle z mojej strony :P
rotfl oszustwo zabij demona bez leczenia się, gdy nawet on się leczy to po pierwsze. a to że on wchodził po schodach to dawało mu chwile na odsapnięcie i uleczenie siębo jakby latał na około demona mógłby nie trafić/nie zdążyć użyć uha.
Fillipex
29-06-2006, 22:04
wlasnie... to co bylo up napisane... i drag i demon sie leczy i spokojnie ubije draga bez zadnego leczenia czy uha... n/c
Isildur's Earl
29-06-2006, 22:38
Ale głównym tematem jest to, czy było to solo czy nie. Drago to może nie był najlepszy przykład z mojej strony ;) Wg mnie jest to solo, jak Filipex uważa, że nie, niech pokaże swoją "porządnie" wykonaną solówkę.
P.S. nie oszustwo a "oszustwo" i Mike Tyson się nie leczy a ty przy spotkaniu z nim jakbyś miał możiwość UHania się to byś to robił bo taki bokser rozniósłby Cię w moment ^^
Hestrial
29-06-2006, 22:39
Wstrętny up and down !
Definicja solowki jest prosta: all na jednym floorze i bez blokera :)
Mithgar XX
29-06-2006, 23:08
@Ludzie up
A znacie inny sposób zabicia demona sorcererem niż metodą ukazaną w filmie?
DaNiO149
30-06-2006, 00:03
Pierdolisz farmazony. Zabił demona sam bez niczyjej pomocy więc jest logiczne, że był to demon solo. I nie pieprz jakichś bajek i Tysonie bo jakbyś otworzył drzwi, on by ci wyhaczył a ty byś nie wiedział "co sie stao".
@ movie
Gz ;p
Isildur's Earl
30-06-2006, 00:12
Wstrętny up and down !
Definicja solowki jest prosta: all na jednym floorze i bez blokera :)
Z tego co widzę jesteś sorcem. A więc czekam na Twój film, w którym zabijasz demona bez blokera i wszystko na jednym floorze... Pokaż jeśli potrafisz lepiej :baby:
Ja też chętnie bym obejżał Ale niestety z tibi cam mam problemy .. jeżeli tkos by mi mógł pomóc to GG 2067440
Fillipex
30-06-2006, 02:36
prawdziwe solo tak jak tu zostalo powiedziane to jest na jednym pietrze bez blokera... to tez mozna podciagnac pod solo ale DLA MNIE to nie jest prawdziwe solo... nie mniej jednak gz jak juz mowilem bo tez trzeba miec troche umiejetnosci i szczescia by zsolowac na 45 lvl sorckiem demona
@mithgar XX
biegać po tym samym poziomie co demon ? i jest to możliwe
@danio149
to tak samo jak demon mógł mu 'wyhaczyć' combo za combem i też nei wiedziałby co się dzieje, ale on miał czas żeby się wyuhać itp. jak wychodził stamtąd
Isildur's Earl
30-06-2006, 19:23
Biegać po tym samym poziome co Demon jest możliwe, ale nie 45-lvlowym magiem. Tak czy inaczej jest to solo, chłopak zrobił to sam i wielkie gratz dla niego :p
No na moim lvlu raczej ciężko byłoby to zrobić na jednym poziome z tą bestią xD
Anyway dzięki za komentarze i te pochlebne, i te mniej też :P
wildzia pyta
03-07-2006, 23:41
Up&down to jest solo bo zgarnia cały exp i nikt mu nie bloczy ale mozna powiedziec,że to jest "brzydsze" solo niż na tym samym poziomie:)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.