Pokaż pełną wersje : Pk Elera by me nóp char
Nudziło mi się, wiec postanowiłem popekować wraz z bratem swoimi nóp charami :baby:
a oto efekt http://rapidshare.de/files/24486581/pkelera3.rec.html
miłego oglądania 8o
btw w 31 minucie należy zamknąć trade bo wyskoczy error
Wojtas_Smieciarz
29-06-2006, 21:37
bardzo mi sie podobało =D gratz dla was ;D
Czarny ork
29-06-2006, 21:55
Mam nadzieje że się wszystkim podoba, ja wystpuje w roli Nasz'bridzysa :)
btw ja silk i kumple postaramy się jeszcze dziś nagrać jeszcze jedno pk movie tym razem z innej pułki:) PZDR
No postarales sie bardzo ladny filmik
Bijesz wyzsze lvl :)
malypietroo
29-06-2006, 23:09
A możesz powiedzieć co bylo po errorze?? Bo zapomnialem o tym, i juz mi sie nie chce wlanczać od nowa :)
A co do tych 33 minut ktore widziałem to naprawde gratki za odwage i piekne PK. Loot, hmm... na pewno liczyliście na więcej :) ale było super :D
nie powiem co jest dalej... oglądnij do końca :)
malypietroo
29-06-2006, 23:35
@up: Bez serca jestes... :P Będe musiał obejżeć, chyba że ktoś sie zlituje i zdradzi "małe co nieco"... :D
Czarny ork
29-06-2006, 23:50
@up niepowiem co jest ale powiem że niewarto oglondać końcówki::P
A dziś nie będzie nowego pk niema z kim iść jutro sie postaramy, a propo jak ktos chce możemy dać kilka słabszych pków z elery/inferny :)
@czarny ork
ja tez kiedys gralem na elerze i mam kilka nup charow chetnie by z wami popekowal kiedys bo nienawidze tego swiata bo brazyli jest mnostwo ,moge wam pomoc zmniejszyc ich populacje :]
@topic
filmik bardzo fajny ,sam bym lepszego nie zrobil ;)
Czarny ork
30-06-2006, 09:53
@m33h dzięki za komenta:)
a co do pk to czemu nie, zawsze możemy potępić brów, tylko teraz jesteśmy w niekomfortowej sytuacji ponieważ wkońcu mamy rs:) ale zawsze jakoś możemy się prześlizgnąć na folde i tam dalej pkwać:) PZDR
@m33h Zagadaj do mnie na gg:)
To Ty tez mnie dodaj bo pewnie masz zablokowane wiadomosci od nieznajomych ,nawet znalazlem juz nasza ofiare :evul:
prosze się nie rozpędzać, z red sqlem nawet do depo nie dojde :p
czemu tak mało commentów.... more pls !
More, More, More ^^
Zarąbiste PK ;]
Tyle ^^
Nie lubię PK w wykonaniu knightów, ale to było całkiem ładne... Większość zabitych przez was to niezłe nooby - magic shield w walce z knightem, heh...
Tylko mała uwaga na przyszłość - nie każdy korzysta z light hacka, więc następnym razem postarajcie się o jakieś stałe źródło światła, bo czasem nie było w ogóle widać, gdzie idziecie i co się dzieje.
Czarny ork
05-07-2006, 14:44
Tylko mała uwaga na przyszłość - nie każdy korzysta z light hacka, więc następnym razem postarajcie się o jakieś stałe źródło światła, bo czasem nie było w ogóle widać, gdzie idziecie i co się dzieje.
Niemielismy LH, a nic niebyło widać ponieważ my z foldy niewychodzimy i niemielismy torch etc. ani food, a następnym razem pomyśl co piszesz.
Niemielismy LH, a nic niebyło widać ponieważ my z foldy niewychodzimy i niemielismy torch etc. ani food, a następnym razem pomyśl co piszesz.Ależ w tym przypadku to ty powinieneś pomyśleć przez chwilkę... wcale nie zasugerowałem, że korzystacie z LH, tylko abyście zapewnili dobre oświetlenie na czas całego filmu, bo wszystko co zrobiliście to jedno, pojedyńcze "utevo lux" na początku. W zdaniu o light hacku miałem na myśli widzów - przecież nie każdy musi posiadać light hacka, a gdy go nie ma nie powinien zostać skazany na oglądanie ciemnego filmu, nawet przez krótką chwilę.
Tak więc przypatrz się jeszcze raz:postarajcie się o jakieś stałe źródło światłaA jeżeli wam się nie chciało (bo zawsze przecież mogliście głównymi postaciami przynieść sobie na foldę parę torchów lub trochę fooda) to niestety nie można nazwać waszego filmu w 100% dobrym.
I nie traktuj każdego rodzaju uwag/sugestii/obiektywnej krytyki jako atak w Twoją stronę, bo tak nie zawsze jest - czasem ktoś stara się po prostu zwrócić Ci uwagę na błędy, których powinieneś w przyszłości unikać, aby otrzymać lepsze rezultaty.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.