PDA

Pokaż pełną wersje : Oficjalny WMV Dancing Shadows - Kyra

Forlann
30-06-2006, 01:11
Witam:)

W koncu rehosted na normalniejsza strone , jak bede mial czas wrzuce na megaupload a no i zajmuje teraz 160mb po kompresacji czy jak to sie mowi:) enjoy:>

http://files.filefront.com/Dancing+Shadows1WMV/;5263722;;/fileinfo.html

;)))

Impalex
30-06-2006, 10:58
No sciągajcie bo warty obejżenia :S czekaliście niektórzy tyle czasu na jakies filmiki no to macie :)

Raayden
30-06-2006, 11:12
No sciągajcie bo warty obejżenia :S czekaliście niektórzy tyle czasu na jakies filmiki no to macie :)

hehe spokojnie film sporo zajmuje i pewnie wiele osob przeraza te 370mb~
pewnie nie liczni sciagna ja jak dobrze pojdzie za 3 h obejrze ;)

@topic
film zaje***ty jest hehe widac wasze najlepsze fragi no i wasze zgranie rox ;)
niektorzy jak noobki padaja ale to chyba z paniki ^^
hmm warto bylo sciagac 3h -.- neo 256 rox -.-

Fax
30-06-2006, 11:16
ta strona to jakis shit ;|
rehost plz

Texterus
30-06-2006, 11:24
Prosilbym o rehosta na megaup.

Gajwer_pk
30-06-2006, 11:33
Nom zobaczymy troche dużo do sciongania ale sciong i obadam :D potem powiem czy fajne :)

Forlann
30-06-2006, 11:35
Na megaupload nie wcisne 370mega , przeczytajcie dokladnie solucje jak to sciagnac i bez problemu pojdzie , wiem ze ta strona jest nieciekawa ale innej znalezc nie moglem co zmiescilaby 370mb.. pozdro

Wuzwar
30-06-2006, 11:47
może filefront.com ? jeste duzo stron wystarczy poszukac a z file frontu jest bardzo dobry transfer jak nie chce ci sie zarejestrowac to login wuzwar haslo dradler1 albo dradler
p.s. film jest spakowany czy nie?

Upierz
30-06-2006, 11:52
Noo dobra, dobra. Przeczytałem dokładnie i się ściąga. Dont łory.

Er Leo
30-06-2006, 11:55
nic nie trzeba pobierac zadnych plug-inow ani innych smieci. Wystarczy pomyslec, albo stosowac sie do wskazan 1 posta. czy to takie ciezkie??

Kapix
30-06-2006, 12:28
Rehost plz...
Jakis shit z tego servera bo albo mi wyskakuje juz na samym konca ze nie mozna wyswietlic strony a jak biore zapisz element jako to wyskakuje cos zeby podac hasło... bahh ;<

Nazi
30-06-2006, 13:57
ja uzywam Fire foxa i ssa sie bez problemu :D tylko slaby transfer :(

Madra Sova
30-06-2006, 14:03
Ludzie toz to jest boskie...Mi sie bardzo podoba to jak zabiliscie tego sorka i potem wpadl z ekipa i nowu padl....B) :evul:

DDoS
30-06-2006, 14:54
Mi tam bez problemu ściąga a transfer mam good 150 Kb/s za 25 minut bedzie ;p.

Raayden
30-06-2006, 15:10
ta strona to jakis shit ;|
rehost plz

nie rozumiem twoich "problemow" stronka spoko jest, ale ciezko pomyslec albo zostosowac sie do czynnosci w poscie 1 :>

@Kapix
pewnie uzywasz jakies SHITOWEJ przegladarki typu IE

Er Leo
30-06-2006, 15:58
ja uzywam niby takiej shit -owej przegladarki (IE) ale pobiera bez problemu

Arte
30-06-2006, 16:00
Elegancko wytłumaczone, transfer 400 kb/sec, zaraz obejżę :)

jest pięknie ;) gz

Madreth
30-06-2006, 16:30
Wszyscy za jednego, jeden za wszystkich!! B)
Hail DS!

Upierz
30-06-2006, 16:41
Zajebisty film, zajebiste fragi. Mam jeden filmik *.rec z jednej akcji DS.
P.S. Temat słowo w słowo spisany z Tibia.Com :]

Miku
30-06-2006, 18:21
No niezly filmik przyznam, bylem prawie pewien ze jak Moon~ padal to 2 raz go pod temple ubiliscie jak wyszedl,a ten pajac wrocil bez blessow i znowu padl huahuauhahauhauhahuaha. Niezla ta wasza gildia patrzylem co jakis czas na fragi i przyznam ze niezle sobie radzicie. Pozdro.

Vabif
30-06-2006, 18:40
Nice.. filmik duzy i dlugi ale uwazam ze warto obejzec ;]
Btw. Blady Niko nie byl w DS'ie? moj kolega on niego padl a Niko w commencie ma: Dancing Shadows forever!!
ale nie widze zeby byl w gildi...

Impalex
30-06-2006, 19:06
Nice.. filmik duzy i dlugi ale uwazam ze warto obejzec ;]
Btw. Blady Niko nie byl w DS'ie? moj kolega on niego padl a Niko w commencie ma: Dancing Shadows forever!!
ale nie widze zeby byl w gildi...

Nie ma go w gildi bo już nie ma tej gildi na kyrze :)
A komu sie za nami teskni może poszukać na xerenie ^^

Nazgool
30-06-2006, 21:14
O jaaaaaa, sciagalem to przez 3,5h i na sam koniec jaksi blad........

ogladam kyre codziennie na erig.net
powiem jednno GZ fragow

~~ Stary Xiry ~~ B)

Moppy
02-07-2006, 00:56
Piękny film chlopacy :D

A tu filmy, mój i Olka [sokul]:

Mój:
http://rapidshare.de/files/22031835/shadows*****.html

Olka:
http://rapidshare.de/files/22794157/SokulDs*****.htm

Hail

Okon
02-07-2006, 18:58
Filmik bardzo fajny nie dosc ze fajne akcje to jeszcze bardzo profesjonalnie zmontowane. Tak zwany majstersztyk kina akcji :))

Tylko zasmucila mnie jedna rzecz :( BYlem w DS moze nie jakims niesamowitym i aktywnym czlonkiem Ale gdzies tam czasem sie pojawialem a mnie pominięto :(( Dobrze ze chociaz mojego fraga wymieniliscie :] :*

Pozdro

Pati~

Matheavyk
02-07-2006, 23:31
NO nareszcie !!!

Impalex mnie pewnie zna... Kei Mor z tej strony :P

Juz nei moge sie doczekac az obejze ale te 370 na neo 256 to mzoe troche potrwac.
Ale obejze i z nadzieja ze bedzie moja akcja... chociaz pewnie nie bo sie nie udala ;p hihihihihihi

Ale podziekowania za sokola za to ze po tym jak dostalem z sd i nie zginalem widnieje napis: LEGEND NEVER DIE :D:D:D:D:D
Sokul jestes pierwszym ktory mnei docenil hehehehehe.

BTW. juz nie gram na kyrze i wogole w tibie narazie nie(no chyba ze nowy serv bedzie )

EDIT:
Ogladnalem i mysle ze filmik jest taki jaki mial byc. Wiadomo ze gracze z Kyry ktorzy czekali na ten wmv w rosnacym napieciu oczekiwali jakiegos ...hmm cudu? i wogole filmu niepowtarzalnego i innego niz wszystkie no ale przeciez nie dalo sie czegos takiego zrobic! Gratki dla was jeszcze raz, dobrze ze utrwaliliscie liste fragow. Widze ze pozostajecie madrzy, inteligentni do samego konca. Heh, rozpisalem sie... wiadomo moglbym dlugo przemawiac do DS ale i tak to nie to forum, i tak nikt porzadny a juz na pewno nikt z DS nie bedzie tu zagladal na 3 strone tematu... a szkoda...

P.S. BIG GRATZ dla Garlerdona - czlowieku zrobiles tym ue najlepsza akcje tego filmu !!! :P:P:P

jeszcze raz sry za tak dlugiego posta ale wiecie - im dluzej sie nei gra w tibie tym wiecej ma sie o niej do powiedzenia ;) cya

EDIT2:
Ogladnalem filmik jeszcze pare razy (tym razem nie o 4 w nocy;p) i doszedlem do wniosku ze jest... GENIALNY !!! Moja powyzsza ocenka troche byla mylna przez moj prawdopodobnie nietrzezwy umysl :D BRAVO BIG GRATZ DLA TWORCY FILMU ! bo juz temu ds to nie bede po raz kolejny gratulowal...

espectro
03-07-2006, 03:26
Kozak movies.. ; )

eloo

Moppy
03-07-2006, 08:49
@Matheavyk

Zaglądamy tutaj czesciej niz myslisz ;p Dzieki :*

@Zafer

yO

Bert
03-07-2006, 09:36
nie wiem czemu ale juz 2 raz ten filmik mi sie sciagnal szybko a gdy ogladam to zacina sie na poczatku gdy tam lejecie kogos na scarabach... i wogole cos innego sie pokazuje niz mowisz w tym jak sciagnac.. wczoraj mialem dobrze ale niestety nie mialem jak sciagnac... jakbys mogl to sprawdz co jest nie tak.. jesli nie u Ciebie to cos u mnie ale co to ch*j go wie ;/

Karoleer
03-07-2006, 11:19
Sciaga sie txt do notatnika zamiast wmv...Poza tym zeby w ogole zaczelo sie sciagac trzeba zainstalowac jakiegos gowno "red swoosh..." rehost blx.

Bert
03-07-2006, 11:48
dokladnie mam to samo :PP

Mopsmaster
04-07-2006, 13:37
Yo Dancing Shadows to moi idole jacy oni sa zajebisci HAIL!!!
Kocham ich jestem ich wiernym fanem wyjebisty film :O

Rozeka
04-07-2006, 14:07
zajebisty filmik warto poczekac i obejrzeć >>>POLECAM<<<

Bert
04-07-2006, 14:07
widze na rehosta nie mozna liczyc :/ a filmik sie zapowiada fajnie.. moze ktos kto sciagnal ten filmik caly moglby zalozyc temat z tym filmym i zey mozna go bylo zassac?? mysle ze nie tylko ja bylbym wdzieczny

Anakin La'Cruz
04-07-2006, 14:29
Taka sama gildia jest na Xerenie,czy to Wy jeśli tak to zajebiście :DD

Magson
04-07-2006, 15:10
Rozmiar na dysku: 16,0 KB (bajtów: 16 384)

Rehost plx

-_-

Moppy
04-07-2006, 15:28
@Anakin La'Cruz

Tak, to my, od 2 tygodni gramy na xerenie

Skompresowalem film - teraz zajmuje 140 mb, znajde chwile czasu to zuploaduje na megaupload

Defroy
07-07-2006, 07:57
@Rehost
Wreszcie chcem zobaczyć noobów w akcji, a także tych co bezmyślnie od was padali ;]
@ Sokul pamietasz jak placiłeś mi za free :P
Mam nadzieje ,że idziecie na nowy,z chęcią skopie wam dupy xD

Kanion
07-07-2006, 09:27
Yo Dancing Shadows to moi idole jacy oni sa zauwielbiam jeść bananyisci HAIL!!!
Kocham ich jestem ich wiernym fanem wyuwielbiam jeść bananyisty film :O

Mops ty palo jestes naszym fanem az na wojnie piszesz do nas : Jakies fragi? co sie dzeje? IDZ NIE LIZ NA DUPY PALO!i

Kanion
07-07-2006, 09:29
@Rehost
Wreszcie chcem zobaczyć noobów w akcji, a także tych co bezmyślnie od was padali ;]
@ Sokul pamietasz jak placiłeś mi za free :P
Mam nadzieje ,że idziecie na nowy,z chęcią skopie wam dupy xD

Funny? Jak pyjdziemy na new to daj nick zobaczymy czy bedzisz taki kozak pizdo glupia, tak? lizales dupe Tetrowi i calemu NG i kozak ze placilem bo co? tetra wolales? 2 ruchy jezykiem i dupe ma czysta

Defroy
07-07-2006, 10:32
@Sokul
Z czego co pamiętam Tetro~ był twoim kumplem i to on miał mnie ubić.Ja nigdy nikomu nie lizałem dupy w przeciwieństwie do ciebie.Załatw mi invite do NG,pomóż wywalić kolesia z expa itd. Lizałeś mi ostro dupe teraz możesz se cwaniakować.Wszedzie i zawsze zrobisz siebie nooba "Dancing Shadows" ma już ciebie dosyć.

Shangel
07-07-2006, 11:34
PLease rehost,sciagnolem 3 minuty filmu i jest zarabisty !!!!
Wyskakuje mi jakis blad podczas sciagania...
Wrzuccie na Megaupdowland albo cos takiego plz ...;/

Cacuss
07-07-2006, 12:37
Wspanialy filmik, cos cudownego na co czekalem z waszej strony. 8o

Szkoda tylko ze nie pokazaliscie jak wam Kei Mor zwial :P .
Chociaz... jak mieliscie to pokazac jak tylko go przez chwile widzieliscie,
a specjalnie po niego szliscie. B)
Wiem wiem Impalex przewodzil ekipa to bylo z gory przegrana walka :P .

Amril Mor tutaj... Jedyny kto wie na tym forum kim jestem to Defroy i Kei Mor, bo DS nigdy nie fatygowalo sie zeby mnie ubic ;(

P.S. Mialem farta, bo zamiast Aerama (99 knajta) na scarabach ja mialem byc, ale mi sie net popsul, czy jakos nie moglem grac... :cup:

Banditos
07-07-2006, 16:37
Rehost plx

mam tylko FileFactory P2P -- Click here to download (IE & Firefox only)
[Our P2P system resumes broken downloads and is good for popular files]

Madreth
07-07-2006, 21:39
wez Defroy schowaj sie do kieszeni, nikt Cie o nic nie prosi wiec zrob cos dla nas wyjdz z tego tematu albo go nie komentuj bo cos w typu "Oooo zobacze co te noobki zrobily" nie jest smieszne lecz zalosne.
To nie moja wina ze nie masz przyjaciol, ah sorry masz ale oni Cie sami zabijaja :(
Placek jest spoko lubie go :***

Defroy
07-07-2006, 22:03
@Madreth
Żebyś chciał wiedzieć nigdy nie padłem od człowieka grając "Defroy",a poprostu postać została "odana :P" i to już nie moja sprawa w jakie ręce wpadła.
Wogóle nic tu wielkiego w tym wszytkim nie ma jak to niektórzy lubią się podniecać z byle gówna.Wow "Dancing Shadows" dla mnie są to nooby ,którzy ubijają innych na expie,w przewadze liczebnej (1vs 20?).Sami przy tym padając o wiele więcej niż ich ofiara.Jaki z tego wniosek..?Uważajcie "Dancing Shadows"
na Xerenie !Co tu dużo mówić spotkamy się na nowym bo xereny i tak was wyjebią.

Tasiorstrasz
07-07-2006, 22:26
Filmik zaje.bisty tak samo jak avatar zalozyciela tematu.

Pozdro :)

Forlann
08-07-2006, 00:42
Oj defroy naprawde kompromitujesz sie swoimi slowamiXD Jak mzoesz nazywac nas noobami?:D Popatrz czlowieku na siebie , posmiewisko z defroya bylo. ;)

Exodus
08-07-2006, 11:02
P.S. Mialem farta, bo zamiast Aerama (99 knajta) na scarabach ja mialem byc, ale mi sie net popsul, czy jakos nie moglem grac... :cup:

Nie wiem jak dokladnie bylo ale co do Aerama to ja namowilem Rufusa , bo Aeram jest wieeelkiim noobem a wtedy tak dlugo sie trzymal , bo jego kumpel z 6 klasy podstawowki nim wtedy gral , ale oczywiscie głowny owner zle poukladal UHy i tamten nie mogl znalesc ; p

Defroy
08-07-2006, 11:07
To się uśmiałem.. Serio polewke z was mam i będe mieć.Nie wiem kiedy mieliście ze mnie polewke ,mi o tym nic nie wiadomo.Ale wogóle to potrafią tylko polacy w trąciliście się do wojny ,która wam nie była potrzebna i którą ofc przegraliście.Po jakiego grzyba nie wiem , jeszcze z czego co pamietam połowa miała dedy od Xer~ i Mizerona z was.A tak wogóle to wasze pojebane historyjki ,że ja liże dupe
Tetro~ , nawet go nie znałem ,a to twój Sokul kumpel wydał na ciebie wyrok ;p.
@ Sokul pytanie za 100pkt. Czemu doszłeś do "Dancing Shadows"?
Sokul : Bo Defroy mnie hunted
Może tak nie było :P
I tak w tej wojnie chciałem być neutralny ,ale z gildi nie odchodzi się od tak i jest się znią do końca.I nie płaci się ,tylko ciągnie się do końca ,tak jak to całe "Dancing Shadows" płaciło oprócz Miz~ i Xer~.AbY pózniej sobie popekować lolx2
PS:Jeśli piszecie to kończcie swoią myśl bo cieżko jest zrozumieć wypowiedż typu np.On liże dupe tetrowi muhahah ,ale była z ciebie polewa muahah.I radze wam przestudiować słowo "noob" napewno tam każdy z was się zmieści.Takimi słowami kończe moją wypowiedż.Dzięki wam polska schodzi na PsY?

Legiren
08-07-2006, 12:29
ejjjjjj przestancie sie klucic !!!!! w dupie tam defroya zrobcie rehosta plsss chce ogladnac ten zauwielbiam jest banany film pls !!!! dajcie rehosta

Hellraider
08-07-2006, 13:24
To się uśmiałem.. Serio polewke z was mam i będe mieć.Nie wiem kiedy mieliście ze mnie polewke ,mi o tym nic nie wiadomo.Ale wogóle to potrafią tylko polacy w trąciliście się do wojny ,która wam nie była potrzebna i którą ofc przegraliście.Po jakiego grzyba nie wiem , jeszcze z czego co pamietam połowa miała dedy od Xer~ i Mizerona z was.A tak wogóle to wasze pouwielbiam jeść bananyane historyjki ,że ja liże dupe
Tetro~ , nawet go nie znałem ,a to twój Sokul kumpel wydał na ciebie wyrok ;p.
@ Sokul pytanie za 100pkt. Czemu doszłeś do "Dancing Shadows"?
Sokul : Bo Defroy mnie hunted
Może tak nie było :P
I tak w tej wojnie chciałem być neutralny ,ale z gildi nie odchodzi się od tak i jest się znią do końca.I nie płaci się ,tylko ciągnie się do końca ,tak jak to całe "Dancing Shadows" płaciło oprócz Miz~ i Xer~.AbY pózniej sobie popekować lolx2
PS:Jeśli piszecie to kończcie swoią myśl bo cieżko jest zrozumieć wypowiedż typu np.On liże dupe tetrowi muhahah ,ale była z ciebie polewa muahah.I radze wam przestudiować słowo "noob" napewno tam każdy z was się zmieści.Takimi słowami kończe moją wypowiedż.Dzięki wam polska schodzi na PsY?

Czlowieku ty w ogole widzisz co pierdolisz? Kto z ds placil komukolwiek rotflmao i w ogole jaki z tym zwiazek ma miz~albo xer~? Czlowieku ds powstalo jak ich na tym serwie juz dawno nie bylo, ty masz chyba cos z glowa, mielibysmy placic za to ze chcemy popkowac, ty widzisz czlowieku co ty piszesz? Widze, ze poziom desperacji w twojej malej glowce doszedl do maximum.. I nie obchodzi mnie czy lizales dupe komukolwiek, nie interesuje sie forumowymi flamerami. I nie bede mowil dzieki komu polska schodzi na psy, nam sie udalo przynajmniej cos osiagnac, a padalismy bo mielismy wyjebane w chary, tak ciezko to zrozumiec?! Czy wy naprawde macie jakies problemy z mysleniem, macie jakies male mozgi?! A co ty zrobiles? Napierdoliles glupot wzietych niewiadomo skad na forum i poszedles zadowolony wpizdu, burn in hell, chicken!

Impalex
09-07-2006, 02:06
ehhh.Derfoy.czy.jak.Ci.tam.jest....mialem.sie.tu.n ie.wpisywac.bo.po.co.sie.klocic.z.baranem...no.ale .po.prostu.przesadzasz,nazywajac.kogos.noobem.jak. nawet.nie.wiesz.jak.gra..napisz.mi.dlaczego.uwazas z.sie.za.takiego.dobrego.playera?wbiles.jakies.cie kawe.fragi?przyczyniles.sie.do.zwyciestwa.twojej.g uildi?wogole.byles.na.jakims.open?bo.chyba.nigdzie .Cie.tam.nie.widzialem....

co.do.tego.ze.sie.wyplacilismy..to.jakbys.czasem.p oczytal.forum.na.tibia.com.
(masz.linka. http://forum.tibia.com/forum/ ...jakbys.nie.mogl.znalezc.ehh)..to.Xeretza.rozkaz al.nam.placic..

Jesli.chodzi.o.akcje.na.Kei.mora~..to.niestety.59. RP.jest.za.wolny.zeby.dogonic.60MS.w.tym.ja.bez.BO H...wkoncu.bysmy.go.zlapali.ale.wolelismy.zabic.ki lka.innych.osob.niz.tracic.czas.na.bieganie.za.jed nym.fragiem...

co.do.slow.o.tym.ze.Polska.schodzi.na.psy.to.masz. racje..ale.to.wlasnie.przez.cioty.takie.jak.ty...s zkoda.czasu.na.pisanie.postow.kierowanych.do.Ciebi e...

to.bedzie.na.tyle...

@do.osob.ktore.ogladnely*****...i.ktorym.on.sie.pod oba:
dzieki.za.slowa.uznania..Twórca*****.czyli.ZAQ.cies zy.sie.ze*****.jest.tak.chwalony... pa:)

Madreth
10-08-2006, 18:44
Bump Bump Bump Bump Bump

Moppy
10-08-2006, 23:24
Maras, mozesz usunac jednego screena z photobucketa??

jak nie to ci urżne jadra! :D <peace>

Pan i Wladca
11-08-2006, 05:32
Pie*dol*one z was rzeźniki, szkoda ze tetra nie ubiliście. Film wymiata.
Zyjecie jeszcze na tym servie? :p:king:

Moppy
11-08-2006, 10:02
nie za bardzo, po 10 minutach bycia online zawsze ktos do mnie wpada :D

Adamek the Knight
26-08-2006, 13:27
Fummo moze zdradzisz jakich programow uzywales do tych filmikow
bo grafika wyj***** i nie ma zacinek :]

Moppy
07-04-2007, 23:09
Pamięta nas ktoś jeszcze?? =>

M^^ke
07-04-2007, 23:42
Pamięta nas ktoś jeszcze?? =>

Oczywiste :) Chociaz jakies 70% obecnej Kyry na pewno chciałoby o was zapomnieć i nigdy więcej nie usłyszeć. Ale przynajmniej ciekawie było jak wszystkie h-lv takie zesrane biegały :D

Yreneush
08-04-2007, 00:01
proste ;] ...........

Dregar
08-04-2007, 00:11
Ja was pamietam mimo ze nie gralem na kyrze, dla mnie stworzyliscie najbardziej kozacki filmik jaki widzialem :)

Yelowee
08-04-2007, 00:25
Fummo jakbys mogl dac linka do tego filmu bylbym bardzo wdzieczny :D wiele razy ogladalem go :PP ale zakupilem nowy komputer i filmik przepadl aa chcialbym go odzyskac bo to byl jeden z najbardziej kozackich filmikow jaki widzialem :D
z góry Thx
/ ur Imiolek

Tubax
08-04-2007, 09:19
ja pierd*** nieczaje tej stronki ;D

Etoric
08-04-2007, 09:26
ja pierd*** nieczaje tej stronki ;D

ty to dziwne, żeby jakis upload trzymał filmik dłużej niż pół roku;S

Tubax
08-04-2007, 10:30
rehostnij to ktos albo niewiem bo chce se obejrzec ten filmik xP

Abor
08-04-2007, 16:08
Mam pytanie, czy idziecie na nastepny new server pvp? :) O ile mnie pamiec nie myli to na xerenie tez graliscie ;]

Vacek
08-04-2007, 16:11
Mam pytanie, czy idziecie na nastepny new server pvp? :) O ile mnie pamiec nie myli to na xerenie tez graliscie ;]

Grali, ale zostali wyjebani:)

Zen
08-04-2007, 18:08
na xerenie tez zrobili niezla wymiote ale to nic w porownaniu do kyry. Fummo wystaw ilm ponownie, niech ludzie sie ucza co to znaczy 60 ms =))

ebernardyn
08-04-2007, 19:12
60 MS? Fummo to 72 (jak sie nie myle z lvl) Knight. Sympatyczny chłopaczyna z niego, gadał z nim mój rl charem który też był kiedyś w DS.
Btw. Najbardziej na tym filmiku zaimponował mi Fociu, nie bał sie pojedynku z Garlerdonem (chociaż padł), dogonił Dementieva chociaż miał o 30 lvl mniej. Reszta ekipy też Rox. Hail DS! Wróccie na Kyre i zróbcie porządek z PA, tylko nie w stylu w jakim chcieli reaktywować DS Blady i Gluchyy (chodzili z wami nooby 20 lvl).

Fatespinner
08-04-2007, 22:10
rehostnij ten filmik bo mam problem z jego sciagnieciem nie moge sie polapac ... Albo niech ktos mi pomoze z tym xD

Vasali
08-04-2007, 23:45
Mi też film poszedł się j****ać z powodu nowej Widnownicy :P I niby mam w podpisie DS to szkoda że byłem tam tylko na paru ostatnich akcjach :( chociaż i tak nie było źle :P

Daj ktoś rehosta :]

Dregar
09-04-2007, 00:00
Tak, przydało by się rehostnoc ten filmik :) bo jest warty tych 160 MB :]

Pusiek1111
09-04-2007, 00:46
Co mam zrobic zeby pobrac bo jak wchodze w linka to mi sie glowna strona file~ pokazuje ;d

Etoric
09-04-2007, 00:53
Co mam zrobic zeby pobrac bo jak wchodze w linka to mi sie glowna strona file~ pokazuje ;d

osobiście polecam złożenie zażalenia na zespół serwisu tibia.pl
JAK TO MOG0M LYNKI NIE DZIALAC Z FILMóF KTORE BYłY DANE 9 MIESI0NCóW TEMU?!11111111111;(

patrz człowieku czasami na date, masz mózg, masz oczy i iloraz inteligencji >70 wiec chyba możesz posklejać fakty i wydedukować, że film został usunięty ze strony na której się znajdował. Dobranoc

bedziu
09-04-2007, 01:07
gdy klikam na link przekierowuje mnie do glownej strony filefront.com Gdy wyszukuje plikiu to go nir ma na stronie..Co robic??prosze o odpowiedz

Tubax
09-04-2007, 03:17
LoL trudno wam to rehostnac? co to za problem qrwa dajce se poogladac -.-

Lavanor
09-04-2007, 07:48
Edit/ .....

Etoric
09-04-2007, 11:08
LoL trudno wam to rehostnac? co to za problem qrwa dajce se poogladac -.-

KURWA TEN KOLES POSTOWAL TO PRAWIE ROK TEMU! wiec ten film może już nie istnieć.

Pusiek1111
09-04-2007, 14:53
osobiście polecam złożenie zażalenia na zespół serwisu tibia.pl
JAK TO MOG0M LYNKI NIE DZIALAC Z FILMóF KTORE BYłY DANE 9 MIESI0NCóW TEMU?!11111111111;(

patrz człowieku czasami na date, masz mózg, masz oczy i iloraz inteligencji >70 wiec chyba możesz posklejać fakty i wydedukować, że film został usunięty ze strony na której się znajdował. Dobranoc

Nie spojrzalem na date xP

Abor
09-04-2007, 15:16
Jak mi sie kiedys zachce to wam rehostne :P

Vasali
09-04-2007, 17:47
film jest, tylko nikomu się nie chce rehostnąć :P

Moppy
10-04-2007, 00:28
Dziś w nocy gdzieś wrzucę, jak miło ze jeszcze ktoś nas pamięta :D

To były czasy ^^ Miło było patrzeć jak te mega kozaki i pa bali się wyjść z depo.

REHOST:

Film (http://files.filefront.com/7199432)

Vasali
10-04-2007, 13:59
TY grasz dalej na Kyrze?? Czy tak jak inni wbijasz na iridie ;p

O i dzięki za rehosta już drę film :P

Piękny film xP

Moppy zmień sobie podpis :D

Moppy
10-04-2007, 15:20
Juz mam kupione pacce i wbijam na iridie ^^, a podpis jest aktualny

Rekin Master
10-04-2007, 15:46
Najlepszy wmv jaki widziałem :). Oglądałem juz 9 miesięcy temu :p.
Btw: mam nadzieje, że was zobaczę na nowym pvp servie ;]. Zawsze się znajdą jacyś PA do ubicia.

Vasali
10-04-2007, 15:57
takie pytanie... kto z DS montował ten film?? Ty?

Moppy
10-04-2007, 17:26
Film montował ZAQ kolega rufusa, nie gral z nami

Vasali
10-04-2007, 18:31
No to jak nie Twój film a masz na opisie to też na opisik dam :]

ELaro
13-08-2007, 10:49
SORRY ze odswiezam tak stary temat ale moglby ktos jeszcze raz rehostnac?;d

Fejkowiec
13-08-2007, 14:53
@Up

_/ archeolodzy

ale tak btw tez bym sobie ten filmik ogladnal ;s

bulamen7
13-08-2007, 16:43
tez chcialbym obejrzec ;)

MagicianAngel1
18-05-2008, 16:14
rehostnijcie to, prosze was bardzo xd

Suv Dragonslayer
17-06-2008, 08:19
temat stary w cholere, ale mialem film na dysku i czasem sobie ogladalem, bo byl swietny. gdzies przepadl - moze ktos wrzucic? zreszta pewnie nie tylko ja chetnie sciagne/obejrze.

Vademecum
17-06-2008, 11:26
nie ma to jak odswiezyc temat z przed 2 lat , ale jak juz odswiezyles to niech ktos rehostnie to moze ludzie ktorzy nei widizeli obejza

Jackass :D
17-06-2008, 14:00
ja mam ten film... jesli wiecej osob bedzie chcialo to wam go wrzuce ale powiedzcie gdzie.

Suv Dragonslayer
17-06-2008, 18:48
najlepiej filefront. a wg mnie ten film zasluguje na przyklejony i zawsze dostepny do sciagniecia :p

Dregar
17-06-2008, 23:26
jestem za, poza tym tez bym go obejrzał jeszcze raz

uno89
18-06-2008, 00:25
No ja tez bym zobaczyl, gdybys gdzies wrzucil, prosze, tylko nie kotki :D

Stara, dobra tibia <3

Sr@x
18-06-2008, 20:38
skilluje palem to postaram się do wieczora wam upchnąć :P
Vasali - stare konto xd

edit: e nie jutro rano wrzucę :P

Vademecum
18-06-2008, 21:59
trzymamy cie za ?klawiature?

Master of Puppets
26-06-2008, 04:37
and you make me so fresh..

n355
26-06-2008, 08:10
dajcie rehosta ;o!

Kilofrina
30-06-2008, 10:36
Rehost plxior? :confused:

Miszczu
10-05-2009, 23:10
Tak wiem odświeżam stary temat.Jednak czy może ktoś wrzucic rehosta? Na youtube widziałem filmik o Dancing Shadows jednak inna muza i nie podoba mi się ,więc mam nadzieję ,że komuś się będzie chciało ;).

Sr@x
11-05-2009, 13:17
huhu a ja mam filmik :)
Dancing_Shadowsbiggest_pka*****
tylko nie wiem na jaki server wam wrzucić :D

@edit:
właśnie rehostuje na FileFronta żeby można było obejrzeć bez ściągania na kompa :

Puii
11-05-2009, 13:42
na vimeo mogłeś.

Miszczu
11-05-2009, 14:39
huhu a ja mam filmik :)
Dancing_Shadowsbiggest_pka*****
tylko nie wiem na jaki server wam wrzucić :D

@edit:
właśnie rehostuje na FileFronta żeby można było obejrzeć bez ściągania na kompa :

Napisz jak juz shostujesz ,jeśli to nie problem ofc :].

Sr@x
11-05-2009, 15:00
wrzyciłem to jako film, ale nie wiem dlaczego nie da się tak jak kiedyś na stronie oglądać :/

http://files.filefront.com/Dancing+Shadowsbiggest+pkaWMV/;13740609;/fileinfo.html

@down. dziękujemy za syf w twoim poście :)

Puii
12-05-2009, 15:24
@up

Tak tepy bucu.
Key.

@up2
Rozszerzenie .asx, dlatego na filefroncie nie pokazuje jako film, otworzylem w piaskownicy przez VLC, nic złego się nie działo.