PDA

Pokaż pełną wersje : Problem z komórką

Cyran_13
30-06-2006, 08:03
Siema więc wczoraj dostałem nową kome (nokie 6060) i gdy zobaczylem jakie tam są "muzyczki" postanowiłem sobie ściągnąć jakąś inną. No ale gdy wszeldem na strone wysłałem sms'a to mi kazało się połączyć z Wap no to klikam ok i wyskakuje mi coś takiego: Połączenie danych pakietowych niedostępne" a potem "Połączenie niedostępne", no i teraz co ja mam zrobić. Ktoś wie ?? Jezeli co mam "taryfe" BiznesMix. Aha i w ogóle mi net niedziała. Pewnie musze to gdzieś aktywować ale gdzie ???

Prosze o szybką odpowiedz!!

morwi
30-06-2006, 08:35
1.myśl
2.nie to forum
3.napisz to na forum nt. nokii
4.skonfiguruj se telefon -.-"

emilok
30-06-2006, 08:52
Za pomoc nagroda ;]
Jaka?13adsvsdfvg

Iron
30-06-2006, 08:58
Siema więc wczoraj dostałem nową kome (nokie 6060) i gdy zobaczylem jakie tam są "muzyczki" postanowiłem sobie ściągnąć jakąś inną. No ale gdy wszeldem na strone wysłałem sms'a to mi kazało się połączyć z Wap no to klikam ok i wyskakuje mi coś takiego: Połączenie danych pakietowych niedostępne" a potem "Połączenie niedostępne", no i teraz co ja mam zrobić. Ktoś wie ?? Jezeli co mam "taryfe" BiznesMix. Aha i w ogóle mi net niedziała. Pewnie musze to gdzieś aktywować ale gdzie ???

Prosze o szybką odpowiedz!! Za pomoc nagroda ;]
Najlepiej zadzwon do biura obsługi klienta musisz cos takiego podobnego mieć,lub przejdz się do salonu firmowego z twojej sieci może tam ci pomogą.

kaczi
30-06-2006, 09:59
Skonfiguruj telefon... -.-

Down:
wap.[nazwa twojej sieci].pl . Taka zakładkę ( Lub podobną ) powinieneś ściągnąć z Omnix'a*

*Bądź innego..

Albo zadzwoń do Biura Obługi klienta, żeby Ci ją przysłali.

Pozatym:

Ja od początku nie używałem instrukcji, i każdy telefon obyckałem w 15 min ...

Cyran_13
30-06-2006, 10:02
@up
Może powiesz mi jak :P (nie mam instrukcji :P zapomnialem od babci wziasc (200km z tad)) Powiedzcie mi jak mam to padlo skonfigurowac plz :baby: ;]

emilok
30-06-2006, 10:32
@up
Może powiesz mi jak :P (nie mam instrukcji :P zapomnialem od babci wziasc (200km z tad)) Powiedzcie mi jak mam to padlo skonfigurowac plz :baby: ;]
Skontaktuj się z autoryzowanym przedstawicielem Twojej sieci komórkowej. On powinien przy tobie skonfigurować połączenie wap/gprs czy czym tam się łączą komórki.

Keel
30-06-2006, 16:12
Aha i w ogóle mi net niedziała.

To w jaki sposob napisales tego posta?

emilok
30-06-2006, 16:15
To w jaki sposob napisales tego posta?
Za pomocą komputera z którym niema żadnych problemów z siecią.

Jego problem dotyczy internetu w telefonie komórkowym.