zaloguj się

Pokaż pełną wersje : !!! Co To Jest !!!

kamil_z_tibi
30-06-2006, 11:52
Dnia 29,06,2006 zalogowałem się do Tibi i chciałem iść sobie pomordować trochu Trolów i skorpionów ale przy wyściu do miejsca gdzie przebywały te stworki zauwarzyłem coś okrągłego okazało się że był to pierścień a dokłednie "Ring of Iron" (chyba tak sie pisze) zdziwiony włorzyłem go do plecaka i poczym poszedłem na Trole :) gdy wruciłem do mego miasta włorzyłem go do banku i wylogowałem się. Otworzyłem strone www.tibia.pl i zajrzałem do poradnika tam gdzie są pierscienie ale okazało się że go tam wśród nich nie było może włączyłem nie ten dział??? Dlatego postanowiłem zgłość to na forum by sie więcej na ten temat dowiedzieć.

CO WY NA TO?

morwi
30-06-2006, 11:58
chyba raczej piece of iron i nei jest to ring żaden

Raziel_set
30-06-2006, 12:01
kamil pojdz do okulisty, niech ci wybierze okulary, potem wloguj się do tibi popatrz jeszcze raz na to, z edytuj temat i mniej siedz przed komputerem bo niedługo oślepniesz

Raziel_set
30-06-2006, 12:02
sorry za double post

morwi
30-06-2006, 12:04
@raziel~
tak się składa że nei potrzebuje okularów i nie mam pojęcia o co ci chodzi to po pierwsze, po drugie nie rób offtopa, a po trzecie nie przejmuj się moimi oczami

kamil_z_tibi
30-06-2006, 12:09
NO DOBRA PIENCE OF IRON ale nadal nie wiem do czego on jest

Sasza Rower
30-06-2006, 12:13
a możesz żucić jego fotke na forum? myśle że z chęcią wszyscy pooglądają ja tez:P

morwi
30-06-2006, 12:14
http://forum.tibia.pl/search.php wpisz tam piece of iron

Lasooch
30-06-2006, 12:56
kamil pojdz do okulisty, niech ci wybierze okulary, potem wloguj się do tibi popatrz jeszcze raz na to, z edytuj temat i mniej siedz przed komputerem bo niedługo oślepniesz

@raziel~
tak się składa że nei potrzebuje okularów i nie mam pojęcia o co ci chodzi to po pierwsze, po drugie nie rób offtopa, a po trzecie nie przejmuj się moimi oczami

Morwi, masz na imię Kamil? Bo widzisz, twórca tego idiotycznego topicu to 'kamil_z_tibi'... xD

Autor nie edytował ^^' Raziel_set edytował... racja. Ale edytował o 12:03 wg godziny forum, a Ty napisałeś o 12:04 swojego posta... więc nie edytował, żeby poprawić błąd, że napisał 'morwi' zamiast 'kamil'. Chyba, że sam zauważył. Ale nie przez Twojego posta ^^'

morwi
30-06-2006, 13:24
lasooch'u a czy zauważyłeś że autor edytował posta?

@up
ale jak zaczynałem pisać posta/kliknąłem na 'odpowiedź' jeszcze pisało morwi :F

-niegrający-
30-06-2006, 14:39
sie kłócą o edytowanie bosh...:)
@topic
piece of iron to zwykły śmieć który często można znaleść na ziemi. PODOBNO kiedyś gdy tibia nie była tak rozwinięta dało się to wymienić u cycka w ab na Warlord Sword ale to zostało zmienione. :)

Nikast Shynix
02-07-2006, 21:14
@up: był quest. Dałeś spoconemu cyckowi odpowiednią ilość piece of iron i dostawałeś miecz. Nie pamiętam jaki, ale raczej nie był to warlord sword.

Raziel_set
02-07-2006, 21:42
Morwi, masz na imię Kamil? Bo widzisz, twórca tego idiotycznego topicu to 'kamil_z_tibi'... xD

Autor nie edytował ^^' Raziel_set edytował... racja. Ale edytował o 12:03 wg godziny forum, a Ty napisałeś o 12:04 swojego posta... więc nie edytował, żeby poprawić błąd, że napisał 'morwi' zamiast 'kamil'. Chyba, że sam zauważył. Ale nie przez Twojego posta ^^'
lasooch'u a czy zauważyłeś że autor edytował posta?
dla wytłumaczenia dla wszystkich, pomyliłem się wtedy w nicku autora i zobaczyłem to sam, nie dzięki postowi morwiego, którego nawet wtedy nie widziałem