Pokaż pełną wersje : Zauwazylem cos fajnego :P
Fire glutek
30-06-2006, 12:41
Natym zdjeciu widac jak http://img213.imageshack.us/my.php?image=uo00106ze.jpg miecz ze stroju jest po lewej stronie, jednak gdy staniemy pod innym katem to miecz jest po prawej stronie http://img213.imageshack.us/my.php?image=uo00106ze.jpg tak samo jest tez z outfitem paladyna ta jego pochwa na strzaly na plecach tez sie przemieszcza xD
Bart Knight
30-06-2006, 12:47
możesz mnie oświecić, czum różnią się te dwa zdjęcia?
ekhm nie czaje albo ty jakies glupoty pleciesz albo zle zdjęcia wstawiles
Niggellis
30-06-2006, 12:56
możesz mnie oświecić, czum różnią się te dwa zdjęcia?
Chyba tym, że jeśli się "pokręcisz" (ctrl+strzałki) to miecz, lub "pochwa" palla na strzały są po różnych stronach, w zależności w którą stronę się zwrócisz. (tak, jakby za każdym "przekręceniem" zmieniał stronę przypięcia miecza lub pochwy na strzały )
Lord Sozeron
30-06-2006, 12:58
tu sie na ty ch zdjeciach nic nie zmiena oba sa takie same :D niewiem co chcesz tym udowodnic . B)
Żadne glupoty ale skape koles masz niezla ja to zauwazylem odrazu jak zaczolem grac w tibie:baby:
Fire glutek
30-06-2006, 13:41
tu sie na ty ch zdjeciach nic nie zmiena oba sa takie same :D niewiem co chcesz tym udowodnic . B)
chodzi oto ze raz ma w prawej rece a raz w lewej rece
Tak jest ze wszystkim, wszystkie postacie mają tylko 2 animacje na 'chodzenie'. Jedną w do chodzenia lewo, góra. Druga prawo, dół.
Maximus89
30-06-2006, 15:17
chodzi oto ze raz ma w prawej rece a raz w lewej rece
Ale co ma raz w prawej a raz w lewej jak te zdjęcia są takei same?
A to dlatego ze grafik zmienil tylko kat obrazka, mozna to tez zauwazyc na tym outficie z mieczem na wloskach, jak sie odwraca tylem to na wloskach widac z jednej strony taki "czubek" z boku, a jak sie odwroci to on jest z drugiej strony. Cipsoft ma leniwych grafikow :)
Fire glutek
30-06-2006, 17:50
A to dlatego ze grafik zmienil tylko kat obrazka, mozna to tez zauwazyc na tym outficie z mieczem na wloskach, jak sie odwraca tylem to na wloskach widac z jednej strony taki "czubek" z boku, a jak sie odwroci to on jest z drugiej strony. Cipsoft ma leniwych grafikow :)
Jeden mnie rozumie :)
wogole jaki temat do dyskusji -,-
OMG odwroceilm sie w prawo i postac zmienila wyglad !!!! OMG i co teraz !!!!!
LOL
Matekneo
01-07-2006, 09:23
Ludzie w tym temacie sa naprawde inteligetni! Chwala wam! Wystarczylo by sie przyjzec, pomyslec, nie spamowac jesli nic nie kapujemy jak cala reszta. Co prwada gosciu trochhe beznadziejnie wyjasnial o co mu biega, ale jakos ja zrozumialem wiec pewnie inni normalni ludzie tez by zrozumieli. Tylko jedna madra osoba sie tu wypowiedziala... jak narazie... Chodzi o to ze w tym outficie pacca z smieszna czupryna co ma norzyk przy pasku to ten nożyk zalezy jak sie stanie jest po zlej stronie. Gdy idzie w gore to ma go przy prawym boku chyba a jak skreca to jets z innej strony.... Poprostu niedopracowanie grafik. <pewnie i tak nikt nie rozumie>
Zgredeczek
07-07-2006, 01:05
Postaraj sie to bardziej wytlumaczyc
:]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.