Pokaż pełną wersje : Sposob na lagi ? <HeLp>
Darthziutek
30-06-2006, 14:49
Witam. Szukalem takiego tematu ale nie znalazlem (byc moze slabo szukalem za co przepraszam:( ). Chodzi mi o to czy macie moze jakies "sprawdzone" metody na pozbycie sie lagow. U mnie sprawa wyglada nastepujaco: kiedys(czyli jeszcze jakis tydzien temu) nie mialem w ogule lagowB) i wszystko bylo spox. Ale teraz mam takie ze jak sie logne to albo musze czekac 2-3 min zeby mi sie wylogowal albo jak ide to idze moj char 1 sqm i staje (oczywiscie postac w tibii. Bez skojarzen plx) i tak caly czas. I kolejne pytanie. Czy format dysku cos zmnieni bo slyszalem ze tak. Z gory dzieki. PzDr :)
http://forum.tibia.pl/search.php?searchid=1439052 trzeci temat od góry, albo jakieś inne też możesz przejżeć -.-
Wyłączaj wszystkie programy p2p i inne, które zżerają pamięć. Jeśli to nie pomoże przeskanuj kompa, może jakiś wirus siedzi.
up@ Można też i tak. ;)
Wyłacz wszystkie programy typu bearshare, emule, gadaugadu i graj w porach w ktorych jest malo graczy 6 rano np (kto rano wstaje temu pan bóg daje ;P) to moze byc z powodu przeciazenia serwera
Witam. Szukalem takiego tematu ale nie znalazlem (byc moze slabo szukalem za co przepraszam:( ). Chodzi mi o to czy macie moze jakies "sprawdzone" metody na pozbycie sie lagow. U mnie sprawa wyglada nastepujaco: kiedys(czyli jeszcze jakis tydzien temu) nie mialem w ogule lagowB) i wszystko bylo spox. Ale teraz mam takie ze jak sie logne to albo musze czekac 2-3 min zeby mi sie wylogowal albo jak ide to idze moj char 1 sqm i staje (oczywiscie postac w tibii. Bez skojarzen plx) i tak caly czas. I kolejne pytanie. Czy format dysku cos zmnieni bo slyszalem ze tak. Z gory dzieki. PzDr :)
Kup nowy komputer, zmien swiat.
A tak na serio, to wylacz wszystkie programy procz Antyvirusa. Tez mialem tak jakis tydzien, a potem juz bylo ich 0;]
Popinguj też do popularnych polskich hostów. Może to wina łącza.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.