zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 74knight - leje dragi,dle , noobow

Snajperov
30-06-2006, 15:38
postanowilem pojsc na d lair na dragi i dlki spotkalem 2 przekoszody

1- banda noobow
2- zajbieste lagi choc pewwnie tego na filmie tak nie widac :/
jak obiecalem ze provdier dostanie wpierdol mialem na mysli ocharaz przez telefon i to zrobilem :P ale coz dni mijają a lagi mam dalej -.-

have fun V

http://rapidshare.de/files/24556233/dle.rec.html

Kora
30-06-2006, 15:54
Yo!
"Tak bez powodu lurnąłem sobie 5 dragów" . ^^ A tamci 2 dedli czy co ?? Bo nie widziałem dedów ani ziomków ;p CHociaż jeden dedł. Filmik spox. Narąbałeś już pewnej osobie? xP

Snajperov
30-06-2006, 16:08
siemasz,
thx za commenta.

tamci dwaj zwiali bo Melon przyszedl na d lair i wybil dragi;(

:P

cya

edit:
film byl by naprawde o wiele ciekawszy gdyby mi tak nie lagowalo bo bym bil wiecej dli :(

Upierz
30-06-2006, 16:21
Należało się im X(
Co do huntu to ładny ;]

Snicckers
30-06-2006, 16:30
Zalety non pvp 32 sorc cie ruga a ty mu nic zrobić nie możesz.. UH troche poszło ja bym nie przeżył bo do uhow to ja żyła jestem :P, ładna akcja z 5 dragami i ten ostry freez na końcu ogółem fajny filmik ;)

morwi
30-06-2006, 16:33
rehost na inny serwer plz

EDIT:
17:14 Rell kamil: ej ziom ja i tak jak zgine mam aol-a
17:14 Rell kamil: i blesy :d

pwned!! dobrze zrobiłeś z tymi dragami...

Snajperov
30-06-2006, 16:37
Zalety non pvp 32 sorc cie ruga a ty mu nic zrobić nie możesz.. UH troche poszło ja bym nie przeżył bo do uhow to ja żyła jestem :P, ładna akcja z 5 dragami i ten ostry freez na końcu ogółem fajny filmik ;)

no niestety tak to jest na n-pvp :P ale trzeba sobie jakos radzic. co do freeza to juz patrzlem na swoje eq i myslalem co strace :) a tak wogole to na filmie prawie wogole nie widac lagow, a bylo ich sporo :/ ale 15 lipca~ bede mial nowego neta:cup:

thx i pozdro

Miszczu
30-06-2006, 16:49
Filmik naprawde fajny...ale jakby trzeba bylo zrobic cenzure to by nikt nie wiedzial o co chodzi :p

Snajperov
30-06-2006, 17:10
@up

no chyba masz racje :P ale lagi wkurzaja niezle ;x

grzysztof
30-06-2006, 18:16
rehostnijcie to gdzie indziej byle nie na megaupload :) moze byc tibicams albo files.to

Snajperov
30-06-2006, 18:39
http://files.to/get/111005/50099/dle.rec

as ur wish..

szymon287
30-06-2006, 18:44
zaciekawil mnie tytul ze dle bijesz, a ubiles 1 :( gz jak jak to bylo best solo -.^ hehe, ale rozwalilo mnie jak lurles tyle dragow i ich teksty na priva ,,mam aol'' mauhauha :D szkoda ze nie masz ich lotu =/ ale fimik mi sie podobal :) tylko szkoda ze musiales rzerwac przez lagi...:[
btw. ladny z ciebie oszust ten rh z dl'a <hahaha>:D

virus_16
30-06-2006, 18:48
kur** dlaczego ten film nie chodzi jak zreszta wieksza polowa na forum
sorki juz chodzi gz lotu i nalezalo sie tym nooobka szkoda ze ten melon przyszedl bo by tam dobie dluzej posiedzieli

Snajperov
30-06-2006, 18:52
zaciekawil mnie tytul ze dle bijesz, a ubiles 1 :( gz jak jak to bylo best solo -.^ hehe, ale rozwalilo mnie jak lurles tyle dragow i ich teksty na priva ,,mam aol'' mauhauha :D szkoda ze nie masz ich lotu =/ ale fimik mi sie podobal :) tylko szkoda ze musiales rzerwac przez lagi...:[
btw. ladny z ciebie oszust ten rh z dl'a <hahaha>:D

bilbym wiecej jak nie lagi a solowalem behe i to nie jedno :P jest nawet gdzies film na forum. e tam lot kolo wkrecal ze c arm spadl ale cos mi sie wierzyc nie chce zeby taki nub mial c arm. co do tego rh to wiesz mowilem im NIE NIE NIE to moj resp etc a te noby sie wbili na chama to niech zaluja ze nie dopieli swego :evul:

Actorron
30-06-2006, 19:32
Tez mialem podobny spór na D lair z autorem tematu ;)

Ale juz w tibie niegram i mam wszystko w dupie.8o

*Bartek*
30-06-2006, 19:56
nie dziala jest connecting to game worl i dupa

Explorer of Hell
30-06-2006, 20:00
Bicie dragow nawet calkiem fajne tylko ze te nooby co tam wlazly to OMG...
uroki Guardii :baby:

Maagik
30-06-2006, 20:44
Ehh... ja bym nie wytrzymał jakbym takich nobków spotkał:P teraz się dowiedziałem ze to świat non-pvp, a dziwiłem się czemu ich nie lejesz. Szkoda tylko że ten koleś te dragi wybił ;p a w końcu dostało ci sie coś? za te dragi? ;>

Snajperov
30-06-2006, 22:09
Ehh... ja bym nie wytrzymał jakbym takich nobków spotkał:P teraz się dowiedziałem ze to świat non-pvp, a dziwiłem się czemu ich nie lejesz. Szkoda tylko że ten koleś te dragi wybił ;p a w końcu dostało ci sie coś? za te dragi? ;>

omG widziales jak klne jak mi lagowalo ? co wskazuje na to ze jakby to byl swiat pvp to bym tego 32 sorca i 25 palla zabil odrazu :o

lol dostalo mi sie cos :> no co ty, to byli typowi idioci powiedzieli nicki paru koles o lvl 100+ i kozaki. pozatym jakby nawet ktos do mnie z nich napisal to ladnie bym im to wytlumaczyl i raczej by mi uwierzyli nie tym 9 latkom B)

Neo_pl
30-06-2006, 22:33
Ładnie ładnie !!!!!!!!!!!
Tak samo bym tych noobków zrobił :)

Btw. Niektórzy mnie się pytają czemu nie przejde razem z nimi na świat n-pvp TEN FILM TO ODPOWIEDŹ!!

P.S. Ale i tak jak padne mam aola i 4 blessy ;P

Snajperov
30-06-2006, 22:50
thx neo, sam chetnie bym poszedl na nowy swiat pvp ale juz szkoda mi tego 74 lvl :/

Neo_pl
30-06-2006, 23:02
thx neo, sam chetnie bym poszedl na nowy swiat pvp ale juz szkoda mi tego 74 lvl :/

A komu by żal nie było ??
Tylko jak tak patrze na te dragi jak bijesz, i jak ja patrze jak ja będe bił (70 dyst i jazda) to ja na dragon lair nie mam szans.

P.S. Wogóle teraz sam nie wiem kim grać bo każda prof jest dla mnie zajefajna :(

Snajperov
30-06-2006, 23:36
wiesz gralem 70+ rp dist 85 no i tak w kit bylo ci powiem nie zawsze sie zwaracalo szeczgolnie na arenie (tam gdzie zlurowalem 6 dragow) bo sporo manasow szlo na vity a hity tak szly 140 maaax :) ale wole knighta bo ile razy to ja red bylem na arenie pallem 805 hp na chyba 71 lvl a theodemem mam tego od zaj*eB*an*ia ;d

nie mowie tez zeby knightem sie zwarcalo bo uhow troszke idzie :P ale jakie hity za to wchodza :] i zobacz jak sie knightem latwo zarabia, 1 dzien na hydrach bylem 100k na +

a sorca ci odrazam :p nie masz siana nie masz expa [takiego w miare dobrego, nie mowie tutaj o scarabach z dsem xd ]