PDA

Pokaż pełną wersje : film sam się wyłancza....!!!

Bilbag
30-06-2006, 22:33
co mam zrobić jeśli w trakcie oglądania filmu wyłancza mi sie obraz i zostaje tylko włączona Tibia?
Nie wiem, może było zadawane już to pytanie i może była już na nie odpowiedź, ale nie mam czasu czytać całego forum, stronka mi słabo chodzi, a tym bardziej jego przeszukiwać.
proszę o pomoc.
//z góry thx

Robsson
01-07-2006, 18:22
@up mam podobny problem ;P i choc zmienilem na nowa tibicam nic sie nie zmienia...

Midarth
01-07-2006, 18:34
Mogłbyś opisać problem trochę dokładniej, czy wyskakuje jakiś błąd, jakiej tibicam używasz etc. Jeżeli oglądasz filmy na najnowszej tibicam 7.7x, to po obejrzeniu filmu restartuj tibie i tibicam i dopiero oglądaj następny film, bo może on mieć debuga. Jeśli napiszesz coś więcej to spróbuje pomóc.

Robsson
02-07-2006, 16:16
Mam tibie 7.72, tibicam 7.7x i uaktualnienie do 7.72. Kiedy film odtwarzam nagle (w roznych mometach) sie film wylacza choc tibicam i tibia nadal są włączone. Tak sie dzieje z kazym z filmow ktore probowalem ogladac

Rywin_Capy
02-07-2006, 16:57
mam podobny problem i tez mi sie "wyłancza" :evul: (pisze sie wyłącza 8o )

Bilbag
02-07-2006, 17:19
właśnie o to chodzi.
nie wyskakuje żadny debug, po prostu się wyłancza obraz i zostaje tylko włączona tibia.

roXen
02-07-2006, 21:51
co mam zrobić jeśli w trakcie oglądania filmu wyłancza mi sie

Proponuje nie uciekac z lekcji polskiego.

Czy to takie trudne pisac w ojczystym jezyku?

Robsson
02-07-2006, 21:58

-.-' popelnil jeden blad a Ty juz po nim jedziesz. I mogl bys napisac cos odnosnie tematu a nie wytykac komus to ze napisal "wylancza" a nie "wylacza"
@down. Napisales w dwuch postach "wylancza"... poprosu zacznij pisac wolniej albo doucz sie polskiego przez wakacje...

ps. Nikt nam nie pomoze? ;(

Bilbag
03-07-2006, 21:13

weź ty spier** stąd
nie chcesz pomagać to na cholere piszesz?
pisałem to szybko...