Pokaż pełną wersje : film sam się wyłancza....!!!
co mam zrobić jeśli w trakcie oglądania filmu wyłancza mi sie obraz i zostaje tylko włączona Tibia?
Nie wiem, może było zadawane już to pytanie i może była już na nie odpowiedź, ale nie mam czasu czytać całego forum, stronka mi słabo chodzi, a tym bardziej jego przeszukiwać.
proszę o pomoc.
//z góry thx
@up mam podobny problem ;P i choc zmienilem na nowa tibicam nic sie nie zmienia...
Mogłbyś opisać problem trochę dokładniej, czy wyskakuje jakiś błąd, jakiej tibicam używasz etc. Jeżeli oglądasz filmy na najnowszej tibicam 7.7x, to po obejrzeniu filmu restartuj tibie i tibicam i dopiero oglądaj następny film, bo może on mieć debuga. Jeśli napiszesz coś więcej to spróbuje pomóc.
Mam tibie 7.72, tibicam 7.7x i uaktualnienie do 7.72. Kiedy film odtwarzam nagle (w roznych mometach) sie film wylacza choc tibicam i tibia nadal są włączone. Tak sie dzieje z kazym z filmow ktore probowalem ogladac
Rywin_Capy
02-07-2006, 16:57
mam podobny problem i tez mi sie "wyłancza" :evul: (pisze sie wyłącza 8o )
właśnie o to chodzi.
nie wyskakuje żadny debug, po prostu się wyłancza obraz i zostaje tylko włączona tibia.
co mam zrobić jeśli w trakcie oglądania filmu wyłancza mi sie
Proponuje nie uciekac z lekcji polskiego.
Czy to takie trudne pisac w ojczystym jezyku?
-.-' popelnil jeden blad a Ty juz po nim jedziesz. I mogl bys napisac cos odnosnie tematu a nie wytykac komus to ze napisal "wylancza" a nie "wylacza"
@down. Napisales w dwuch postach "wylancza"... poprosu zacznij pisac wolniej albo doucz sie polskiego przez wakacje...
ps. Nikt nam nie pomoze? ;(
weź ty spier** stąd
nie chcesz pomagać to na cholere piszesz?
pisałem to szybko...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.