zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Oszusci i Hakerzy !

BlackWolf
01-07-2006, 00:35
! Witam !

Chce powiadomic ze wielu ludzi hakuje na "trade" X( . Jestem zalosnym graczem ktory nie wie jak nawet kogos wziac na blackliste bo np. blokowal przejscie czy cos w tym stylu ;( i wlasnie chcialbym zeby ktos napisal do jakiegos GameMastera na Asterze zeby zabrac postacie , albo chociarz im zablokowac je na pare miesiecy X( , sa to postacie : Pymo i Piontus Knight . Mowili , cytuje : "PRZYJME POLAKOW DO GILDII!!! PRZYJME POLAKOW DO GILDII!!!PRZYJME POLAKOW DO GILDII!!! PRZYJME POLAKOW DO GILDII!!!" . Jak zaczelem to rozpowiadac to ktos (nie pamietam jaki mial nick :( ) mi napisal na priva ze Pymo to shakowana postac kolegi tego goscia , co do mnie napisal :o . Jezeli ktos jeszcze zostal shakowany przez Pyma czy Piontusa Knighta to prosze o to aby napisal posta w tym temacie ;) ! Przecierz cos z tym trzeba zrobic !!! X(

Borys Kicki
01-07-2006, 08:02
Lol. Na Hakerów niema bata. Tych się usadzi to będą nowi. Pozatym nieoceniaj goscia po plotkach. Ktoś ci coś palnoł że to zchakowana postac a ty ordazu wierzysz. Pozatym oni "nie hakuja na trade". Oni sie poprostu ogłaszają, ty niezwarcaj na to uwagi. Mogą sie nabrac jedynie większość nOObów (kazdy uczy się na blędach). a ignoruje juz takie sprawy. Jeżeli GM zobaczy taie napisy na kanale Trade to napewno da im ostrzezenie a nawet bana.

Krzysztof.fm
04-07-2006, 15:41
nie przejmuj sie. GAMEMASTER sie nimi zajmie
musisz tylko to zglosic
w czasie gry wcisnij klawisze ctrl+r i tam wpisz swoja widomosc o schakownie
2 miesiace (chyba) GAMEMASTER da im bana.B) B) B) B) sam mam nim byc