Pokaż pełną wersje : Tego jeszcze nie bylo? (bylo ale nie w takim teamie)
http://rapidshare.de/files/24596474/demonkigornito.rec.html
Nie chcialo nam sie czekac na resp wiec wzielismy parchament i wyczyscilismy all :P 4x demon oO
Rywin_Capy
01-07-2006, 01:36
Musze przyznac ze nawet ladnie wam to poszlo niezly sposob jest na parchmenta :P moze kiedys z niego skorzystam ;]
Btw. fajne masz eq :) (skad sov?)
xD Bym zapomnial Gz loota czyli...niepowiem niebede spoliowal.
Fillipex
01-07-2006, 08:39
qrcze... obejrzalem filmik i zastanawiam sie czemu obejrzalem go calego w zwyklej predkosci a trwa cos kolo 30 minut... i nadal nie wiem ale fajny ten filmik byl ;) taki ciekawy itd a nie jak wiekszosc filmikow ktore sa nudne ;) loot tez nice ;) ale waste niezle ;) ale chyba sie zwrocilo... nie wiem jak tam ceny na waszym swiecie ;)
loot jak komus sie nie chce ogladac (Fire axe, giant sword) (dla niepelnosprytnych: trzeba zazanaczyc o.O)
no i oczywiscie gz ;) podobal mi sie ten teks "aff.. to tylko gra" ;) dobre podejscie do tego syfu jakim jest Tibia ;)
Eh, ziomek stał ostatnie 10 minut przed parchment'em aż do końca filmu, i było pokazywane hero, oh co za emocje...
Stefan Wichura
01-07-2006, 08:55
hahaha wy**bany film :) gz psychole z was niezle :D mysalem ze wejdziesz i padniesz ale chyba miales watpliwosci czy podniesc te ch***ostwo :D
08:11 Gornito: a co jak
08:11 Gornito: nie odciagne?
08:11 Gornito: dam rade bloknac 2?
08:11 Owen Immortal: watpie
08:11 Gornito: lol?
08:11 Gornito: ty ku*wo
08:11 Gornito: ...
08:11 Owen Immortal: xd
hahaha ;)
Wielkie GZ !!
Hardkłorofcy...
GZ loota ;]
Gz Gorn ;P i tak ja jestem bardziej hardkorowy! ;d
Gratz! niezla akcja i to w takim teamie naprawde gratz (fajny sposob na te demonki) =]
Lord Wlodek
01-07-2006, 15:25
Gratki fajne wam to poszlo
Btw. fajne masz eq :) (skad sov?)
Allegro.pl
Allegro.pl
www.wlodek-jest-glupi.pl ?
Po prostu ma dobrych qmpli, którzy pożyczyli mu kase, a poza tym sam DUŻO siedział na hydrach i nie ma problemu żeby zarobić na sova :)
Ładnie wam to poszło, dobry sposób na wykonanie questa ;)
calkiem calkiem ladnie ladnie :D wielkie gratz ale moglo byc niewesolo
Owen Immortal
01-07-2006, 21:23
Allegro.pl
LOOL! Po 1 Włodek jak nie wiesz nie udzielaj sie ok? Noobów i tak tibia ma juz za duzo, a w szczegolnosci polaków ( żal mówic ale to prawda ) a tylko sobie siare robisz... : p
SoV do twojej wiadomosci zostal zakupiony za 1kk z czego 50% pozyczylem Gorniemu bo to moja miłosc :*:*
I btw ty za wszystkie "gratz" xddd
Pierwszy raz na tibia.pl nam posta nie usuneli haha own3d xD
Allegro.pl
A twoja mamusia qpiła cie na Ebayu znalazła na śmietniku czy na loterii w nagrode pocieszenia?
@up
Czemu go wyzywasz? Miał prawo napisać co myśli... a wyzywać to sie możecie na PW
Reported.
A twoja mamusia qpiła cie na Ebayu znalazła na śmietniku czy na loterii w nagrode pocieszenia?
Pff sov to dla niego marzenie ; p ktore nie zostanie spelnione wiec co sie dziwisz ze sie rzuca ;o
Danthorr
02-07-2006, 09:51
Powiem szczerze, film ogladałem na full speedzie i nie patrzałem zbytnio na to co sie dzieje. Dlatego myślałem, że ten palek ma coś koło 90~ lvla. Gdy blocker wział na niego look szczena mi opadła. Gratuluje.
Hehe niezły exp, piękny stl po prostu GZ :cup: no i locik się udał xD
Filmik naprawde mi się podobał, w końcu taka ekipa na demonach :P, obejżałem cały, ale...mam dla Ciebie jedną wiadomośc.
Minowicie, jeżeli blokujesz demony to staraj się przecinac im droge do shootera, bo wiadomo że demony wysysają mane i potem trzeba nerwowo szukac manasów. Taka drobna uwaga, ale poza tym... Filmik rox naprawde :)
Nie chce sie chwalić ale Gornito to moj kolegs xD
Owen Immortal
02-07-2006, 21:24
UP : Igrex the nub xD chodz grać na Askara fajo :< Ale tylko Druid Welcome =p Inaczej Hunted xDDD
Filmik naprawde mi się podobał, w końcu taka ekipa na demonach :P, obejżałem cały, ale...mam dla Ciebie jedną wiadomośc.
Minowicie, jeżeli blokujesz demony to staraj się przecinac im droge do shootera, bo wiadomo że demony wysysają mane i potem trzeba nerwowo szukac manasów. Taka drobna uwaga, ale poza tym... Filmik rox naprawde :)
Ktoś się denerwował?? Ja byłem całkowicie spokojny xDDD pff nie ma jak sobie po godzinach bloknąć demonka na kusze, total spokój <lol2> xD
Movie nam wyszedł nawet ale bądźcie pewni ze to nie koniec :] Next hardcore bedzie : Banshee Quest Finall Room ! Ofc z Gornim :] we 2 ^.^
Lord Wlodek
02-07-2006, 21:54
Z tego co wiem bylo kilka Sov'ków z Askary na allegro :]
Jak kupiles to od kogo?
P.S : Podjebaliscie ta technike Weliaxowi xF
espectro
03-07-2006, 03:28
qrcze... obejrzalem filmik i zastanawiam sie czemu obejrzalem go calego w zwyklej predkosci a trwa cos kolo 30 minut... i nadal nie wiem ale fajny ten filmik byl ;) taki ciekawy itd a nie jak wiekszosc filmikow ktore sa nudne ;) loot tez nice ;) ale waste niezle ;) ale chyba sie zwrocilo... nie wiem jak tam ceny na waszym swiecie ;)
loot jak komus sie nie chce ogladac (Fire axe, giant sword) (dla niepelnosprytnych: trzeba zazanaczyc o.O)
no i oczywiscie gz ;) podobal mi sie ten teks "aff.. to tylko gra" ;) dobre podejscie do tego syfu jakim jest Tibia ;)
ja tylko 5 min ale spoko skille i wogule ;dd
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.