zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Zachowanie na Rooku

Kajtulek
09-10-2003, 09:10
Jestem poprostu obórzony tym co się dzieje na Rooku!
To co tam się dzieje jest poprostu wnerwiające! Może ktoś zna jakieś sposoby na ustrzeżenie się przed złodziejami i tym podobnymi? Jeżeli tak to proszę o odpowiedź.

Szumek
09-10-2003, 09:37
Na takie albo inne zachowanie na rooku niema sposobu.
Poprostu trzeba na siebie uwarzac i poprostu to jak najszybciej przejsc jak ktos cie zdenerwoje to se ksywe zapisz i na maine odzyskasz co twoje.
Wiele ludzi tak robi.

Rafiki
09-10-2003, 10:21
A na jakim swiecie zyjesz??? jesli na pvp to na mainie sobie odbiezesz kase zabijajac goscia za kare:D

MatKus
09-10-2003, 11:13
W ramach ciekawoski powiem, że na nowym terenie dla pacc jest zupełnie inaczej, niż na reszcie rooka. Tutaj 90% ludzi ma swoje postacie na mainie na tym bądź innym świecie, mają już doświadczenie, i nie zachowują się tak, jak nooby na free area. Wielokrotnie widziałem już, gdy ktoś szedł z lootbagiem. Sam kiedyś już żucałem bagiem z kilkoma macami, hatchetami i innym złomem, i bez problemu doszedłem z tym do sklepu i sprzedałem, mimo, że masa osób po drodze mnie mijała.
Oczywiście tu też zdarzają się złodzieje, ale jest ich nieporównywalnie mniej, niż na reszcie rooka.

Zakochany Kijano
09-10-2003, 11:18
Buahhaha to wyjdz jak najszybciej z ruku i po sprawie

Karter
09-10-2003, 15:44
Ejo chyba wiesz poco jest rok poto aby jak najszybciej wyjsc wienc nieobuzaj sie jak ci sprzent zajebiom bo ludzie chcom jak najszybciej wyjsć :))

Hefis
09-10-2003, 17:41
Są dwa sposoby na takie coś
Zapisać sobie ksywkę gościa i go na mainie zlikfidować albo SAMEMU NAUCZYĆ SIĘ KRAŚĆ ja wielokrotnie się wkur...rzałem jak na rooku wypadly mi studded legs a jakis pajac mi je jumał normalnie tak sie wkurzalem, i sam zaczelem szybko przechwycac czyjś loot a potem oddawać (zależy co) ale tearz przesaęłm imam pewna wprawę w tym.

Quackor
09-10-2003, 18:41
Sprawdzic czy burak nie ma czegos silnego na mainie i jak nie to dorwac go tam... trzeba hamstwo zwalczac. Mi tez sie niedobrze robi na mysl o rooku.

nawigator
09-10-2003, 18:47
jak masz jakiegos kolege na wyzszym levelu od siebie powiedz mu kto cie okradał i on moze zrobic z tym pozadek
albo potrenuj troche aby nie mniec problemu z zabiciem takiego oto gostka zrob se nowa postac i zapytaj ktory ma level (mow ze chcial bys byc jego kolega) on ci mowi kiedy bedzie na majnie i w jakim miescie czekasz przed templem jak koles wychodzi napierasz w niego i powijasz loot'a z niego bedzie miał od 500 gp - do 1,2k
wiec to jest lepsy sposób

kotomaniak
12-10-2003, 16:20
3 dobre sposoby na złodzieji:

1)tylko safe trade
2)na potwory choć tylko sam
3)nie choć z lootbagiem (schowaj go w zdechłym potworku, kto będzie szukał mace'a w szczurze?)

1 świetny sposób na rooka:
1)przejść go jak najszybciej