Pokaż pełną wersje : Dancing Shadows na xerenie !
Ciekawe co chłopaki mają w planach, napewno ktoś z członków czyta to forum, to może mógłby nas oświecić?
Zamierzacie zrobić to samo co na kyrze?
Nie robie sensacji ale sie chcialem czegos dowiedziec, podobalo mi sie dosc to co robiliscie i gz zabicia remdila ;)
Temat do zamkniecia, moim zdaniem.
Close it please :|
No nie jestesmy "Bogami" ale nazywamy sie Dancing Shadows. A czego szukamy na Xerenie? chcemy se pograc w peace, tylko ze tam pare osob nie pozwala nam grac w peace np. taki 91 elder druid ktory kazal nam po 10k placic rezultat? ded 8o
I prosze nie pisac ze my gramy tam zeby pkowac i tym podobne poprostu chcemy se pograc? co nie wolno?
Nie rob sensacji
~Olek
heh, nie nawidze was, ale z tym elderem to fajne gz xD jak ktoś podskoczy w tube, a jest może filmik, bo wasze to sa najlepsze w swiecie :P
Cortez Blackheart
02-07-2006, 14:04
heh, nie nawidze was, ale z tym elderem to fajne gz xD jak ktoś podskoczy w tube, a jest może filmik, bo wasze to sa najlepsze w swiecie :P
uwazaj bo zaraz zamoczysz sie caly...
.lubie banany :D
Sokul, myślę że pamiętasz swojego bro z Kyry ;>?
macie zamiar zostac na Xerenie i grac normalnie czy random pking jak na Kyrze?
czy może znowu new serv? ;>
jak możesz to odpowiedz ;)
Edit: ok, już wiem, powodzenia na Xerenie. A co do tego ED... widze, że podobnie jak na Kyrze, nie będziecie się tutaj jeb*c :D
Creator of Nightmare
02-07-2006, 15:54
Dajcie nick tego Eldera XDDDDD
nick tego eldera, remdila
kruliczek
02-07-2006, 17:47
gl na xerenie chlopaki ;)
(paru z was znam z kyry i furory to moze costam napisze in-game :P)
a co do remdili to poza tym ze go zabiliscie to wykopali go z tengu za zbyt duze PA, nie byloby w tym nic ciekawego gdyby nie to ze remdila jednak ma w tengu jakichs kolegow i nie wiadomo czy nie wyniknie wojna: czesc tengu + domnesticus + jakies inne retired etc. na reszte tengu, wiec w koncu moze sie cos dziac bo dawno wojny nie bylo co jest bardzo dziwne patrzac na historie xereny :D
A ja i ty bedziemy sobie latac i wycinac tych z tylu :baby:
Lord Wlodek
02-07-2006, 22:06
Omg ludzie przesadzacie >.<
heh.na.Xerenie.chcemy.sobie.normalnie.kulturalnie. pograc :)...nie.chcemy.problemow...ale.Remdila.zaatakowal .jakis.czas.temu.focia...i.zostal.dodany.do.vip..n astepnie.zabil.Omenke...i.zarzadal.hajsu.od.calej. guild...napisal.ze.jestesmy.hunted...wiec.co.nam.p ozostalo?napisalismy.do.Tengu.czy.maja.cos.przeciw ko.temu.ze.zabijemy.ja...odpowiedzieli.ze.nie..wie c.zebralismy.sie.i.do.dzieła :p
dzieki.za.dobre.słowa.i.równiez.powodzenia.na.wasz ych.servach...
A ja i ty bedziemy sobie latac i wycinac tych z tylu :baby:
Gl&hf ;) każdy wie że lepiej im nie podpadac... tym bardziej ze chłopaki chcą sobie pograć w spokoju ;| Powodzonka dla was. A Impalex widze dalej klawy nie zmienił. Kiedyś widziałem filmik z waszej akcji to też tak skrobałeś :P ale fajnie to wyglada xD oryginalnie =)
Remdili troche mi szkoda bo zawsze mi pomagal itp :P Jestem jednak ciekaw jaki loocik byl bo pewnie jak zwykle z RS latal.
@Massior
ehehe.no.nie.zmienilem..bo.nie.chce....20+.zl.to.n ie.duzy.wydatek.ale.ja.poprostu.nie.chce:)..juz.si e.przyzwyczailem..i.jak.siedze.na.klawiaturce.jaki egos.kumpla.to.i.tak.praktycznie.zawsze.kropy.daje .hehehe...a.co.do.orginalnosci.to.masz.racje..taki .znak.rozpoznawczy..:)
@Pro
Remdila.jest.strasznym.PA..pomagal.nie.pomagal.zas luzyl.na.deada...a.loocik.fajniutki:P..(bohy...blu e.robe...itp)
Creator of Nightmare
04-07-2006, 23:03
Dancing Shadows dolaczyli do wojny!
Wojna trwala miedzy Heart of Darkness i Honestus.
DS dolaczyli do HoD.
Moze czlonkowie DS sie wypowiedza cos na ten temat :p
Tak ... za nami juz pierwszy OB ale niestety tengu sie wjebalo i pozabijalo kilku z nas :P ale ci to tam byli mogą przyznać że zanim tengu wpadlo to robilismy pogrom dla przeciwnej gildi :D
Nowa klawa? xD czy od kogoś postujesz? :P
HAIL DS!
The Shodow
05-07-2006, 01:24
Sorka za offtopa, ale nie moge sie powstrzymac:
18:43 Impalex: u think u strong?
<lezy i kwiczy:D :D :D :D :D :D >
own3d
pamietasz to imp?:evul:
(uciekl z tematu jak to napisalem... kompromitacja, co stary XD!)
@down
jeah smi(e)szne -.^
@The Shodow
ehehe.ale.zianie...straszne:) "kompromitacja".no.naprawde..:p
a.co.do.pytania.czy.pamietam.to."nie".nie.pamietam.tego:)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.