zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dancing Shadows na xerenie !

zoom
01-07-2006, 13:02
Ciekawe co chłopaki mają w planach, napewno ktoś z członków czyta to forum, to może mógłby nas oświecić?
Zamierzacie zrobić to samo co na kyrze?

Kanion
01-07-2006, 16:44
.lubie banany :D

zoom
01-07-2006, 18:33
Nie robie sensacji ale sie chcialem czegos dowiedziec, podobalo mi sie dosc to co robiliscie i gz zabicia remdila ;)

Madreth
01-07-2006, 23:49
Temat do zamkniecia, moim zdaniem.
Close it please :|

Moppy
02-07-2006, 00:45
Hail us, Fear us :D

fannet
02-07-2006, 01:01
No nie jestesmy "Bogami" ale nazywamy sie Dancing Shadows. A czego szukamy na Xerenie? chcemy se pograc w peace, tylko ze tam pare osob nie pozwala nam grac w peace np. taki 91 elder druid ktory kazal nam po 10k placic rezultat? ded 8o

I prosze nie pisac ze my gramy tam zeby pkowac i tym podobne poprostu chcemy se pograc? co nie wolno?

Nie rob sensacji

~Olek

heh, nie nawidze was, ale z tym elderem to fajne gz xD jak ktoś podskoczy w tube, a jest może filmik, bo wasze to sa najlepsze w swiecie :P

Cortez Blackheart
02-07-2006, 14:04
heh, nie nawidze was, ale z tym elderem to fajne gz xD jak ktoś podskoczy w tube, a jest może filmik, bo wasze to sa najlepsze w swiecie :P

uwazaj bo zaraz zamoczysz sie caly...

Arte
02-07-2006, 14:53
.lubie banany :D

Sokul, myślę że pamiętasz swojego bro z Kyry ;>?

macie zamiar zostac na Xerenie i grac normalnie czy random pking jak na Kyrze?

czy może znowu new serv? ;>

jak możesz to odpowiedz ;)

Edit: ok, już wiem, powodzenia na Xerenie. A co do tego ED... widze, że podobnie jak na Kyrze, nie będziecie się tutaj jeb*c :D

Creator of Nightmare
02-07-2006, 15:54
Dajcie nick tego Eldera XDDDDD

zoom
02-07-2006, 17:25
nick tego eldera, remdila

kruliczek
02-07-2006, 17:47
gl na xerenie chlopaki ;)
(paru z was znam z kyry i furory to moze costam napisze in-game :P)

a co do remdili to poza tym ze go zabiliscie to wykopali go z tengu za zbyt duze PA, nie byloby w tym nic ciekawego gdyby nie to ze remdila jednak ma w tengu jakichs kolegow i nie wiadomo czy nie wyniknie wojna: czesc tengu + domnesticus + jakies inne retired etc. na reszte tengu, wiec w koncu moze sie cos dziac bo dawno wojny nie bylo co jest bardzo dziwne patrzac na historie xereny :D

Bacik_
02-07-2006, 20:08
A ja i ty bedziemy sobie latac i wycinac tych z tylu :baby:

Lord Wlodek
02-07-2006, 22:06
Omg ludzie przesadzacie >.<

Impalex
02-07-2006, 23:56
heh.na.Xerenie.chcemy.sobie.normalnie.kulturalnie. pograc :)...nie.chcemy.problemow...ale.Remdila.zaatakowal .jakis.czas.temu.focia...i.zostal.dodany.do.vip..n astepnie.zabil.Omenke...i.zarzadal.hajsu.od.calej. guild...napisal.ze.jestesmy.hunted...wiec.co.nam.p ozostalo?napisalismy.do.Tengu.czy.maja.cos.przeciw ko.temu.ze.zabijemy.ja...odpowiedzieli.ze.nie..wie c.zebralismy.sie.i.do.dzieła :p

dzieki.za.dobre.słowa.i.równiez.powodzenia.na.wasz ych.servach...

Massior
03-07-2006, 17:17
A ja i ty bedziemy sobie latac i wycinac tych z tylu :baby:

Gl&hf ;) każdy wie że lepiej im nie podpadac... tym bardziej ze chłopaki chcą sobie pograć w spokoju ;| Powodzonka dla was. A Impalex widze dalej klawy nie zmienił. Kiedyś widziałem filmik z waszej akcji to też tak skrobałeś :P ale fajnie to wyglada xD oryginalnie =)

Pro
03-07-2006, 17:48
Remdili troche mi szkoda bo zawsze mi pomagal itp :P Jestem jednak ciekaw jaki loocik byl bo pewnie jak zwykle z RS latal.

Impalex
04-07-2006, 02:21
@Massior
ehehe.no.nie.zmienilem..bo.nie.chce....20+.zl.to.n ie.duzy.wydatek.ale.ja.poprostu.nie.chce:)..juz.si e.przyzwyczailem..i.jak.siedze.na.klawiaturce.jaki egos.kumpla.to.i.tak.praktycznie.zawsze.kropy.daje .hehehe...a.co.do.orginalnosci.to.masz.racje..taki .znak.rozpoznawczy..:)

@Pro
Remdila.jest.strasznym.PA..pomagal.nie.pomagal.zas luzyl.na.deada...a.loocik.fajniutki:P..(bohy...blu e.robe...itp)

Creator of Nightmare
04-07-2006, 23:03
Dancing Shadows dolaczyli do wojny!

Wojna trwala miedzy Heart of Darkness i Honestus.

DS dolaczyli do HoD.

Moze czlonkowie DS sie wypowiedza cos na ten temat :p

Impalex
05-07-2006, 00:12
Tak ... za nami juz pierwszy OB ale niestety tengu sie wjebalo i pozabijalo kilku z nas :P ale ci to tam byli mogą przyznać że zanim tengu wpadlo to robilismy pogrom dla przeciwnej gildi :D

Massior
05-07-2006, 01:21
Nowa klawa? xD czy od kogoś postujesz? :P

HAIL DS!

The Shodow
05-07-2006, 01:24
Sorka za offtopa, ale nie moge sie powstrzymac:

18:43 Impalex: u think u strong?

<lezy i kwiczy:D :D :D :D :D :D >
own3d

pamietasz to imp?:evul:

(uciekl z tematu jak to napisalem... kompromitacja, co stary XD!)
@down
jeah smi(e)szne -.^

Massior
05-07-2006, 01:30
Smieszne? ...

Impalex
06-07-2006, 00:30
@The Shodow
ehehe.ale.zianie...straszne:) "kompromitacja".no.naprawde..:p

a.co.do.pytania.czy.pamietam.to."nie".nie.pamietam.tego:)