Pokaż pełną wersje : Pytanie odnośnie wysep
Legendary Soul
01-07-2006, 15:37
Mam pytanie. Jak się można dostać na liczne wyspy pokazane na mapie świata w tibia.pl. Nie chodzi mi tu o Tiquande, czy nawet folde. Ale np. dwie wyspy na zachód od Fibuli. Czy na tych wyspach coś jest? A jeżeli nie da się na nie dostać to skąd tibia.pl wie o ich istnieniu ?
srry za "wysep" , missclick xD
........pytanie kozacko glupie
UZYWAJ OPCJI SZUKAJ!
@TOp
FACC :3 wyspy(LODoWE) +4(quest)
PACC: reszta...
koniec
Ufocznik
02-07-2006, 14:23
FACC :3 wyspy(LODoWE) +4(quest)
PACC: reszta...
koniec
Facc........ a isle of the kings? a draconia? a fibula?
Widze że ludzie nie rozumiecie pytania... Może jak neiw iecie o co chodzi to zaobaczcie na mape tibia.pli zobaczycie ze jest tam sporo małych wesepek albo troche wiekszych tak jak te koło filbuli i pytanie brzmi skąd tibia.pl wie o ich istnieniu skoro do nich (chyba) nie ma wejścia?
Nie wiem dokładnie, o jakie wysepki chodzi, więc odpowiem ogólnie :P
tibia.pl to supported fansite, więc dostaje od CipSoftu wsparcie w postaci mapek, legend, statów itp ;]
Heh mu chodzi o takie małe wysepki jak np: 2 wyspy na lewo od fibuli (http://www.tibia.pl/map_tibia.php). Chce wiedzieć jak się tam dostać. Swoją drogą sam tego nie wiem i chętnie się dowiem. :)
Podobnie ma się sprawa z małą wysepką obok Draconi oraz małymi wupierdkami :p obok Senja (takie 3 małe wypierdki).
Wiec sam zapytam jak tam się dostać i czy jest tam coś ciekawego? :)
Ta wyspa obok Draconi to ciekawa sprawa! Gdzies byl artykol na temat wyspy dla GM'ów jak znajde dam linka (ktoras z anglojezycznych support fansite).
Wyspy "wypierdki" obok foldy:mozna normalnie wyropowac sie z podziemi foldy(nic tam nie ma).
Wyspy obok Fibuli-szukajcie na forum ludzie juz o tym dyskutowali.
EDITED: http://tibia.no/articles.php?articleid=8 link do wspomnianego artykolu warto przeczytac!
Alien Wight
03-07-2006, 19:13
mnie to tez własnie ciekawi ,na wschód od draconii jst niby wysepka..a skąd to ktos wie? na zachód od fibuli i południe od rookgardu są 3 wysepki lub więcej.ktos tam był czy jak?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.