Pokaż pełną wersje : NPC Angelina w DC
Mlecziii
01-07-2006, 17:23
Podczas expienia w DC postanowilśmy zejść z ekipą na 3 poziom tak w malym pokojiku spotkaliśmy NPC Angelina .U nas w ekipie byli sami Knightci wiec teleportowała nas przed drzwi . Wiec moje pytanie brzmi czy inne proesje teleportuje gdzie inndziej np. jak z wyspą mgieł.Z gury dziekuje za odp.
hmm.. Angelina? czyżby Jolie??:P a tak na poważnie to nie ma ten tp nic wspólnego z profesjami tylko z czymś innym, ale nie wiadomo z czym.
Bodi druid
05-07-2006, 10:08
ma to zwiazek z questem .... zapraszam do wypowiedzi w moim temacie : http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=83649
Gagagigo
05-07-2006, 10:20
hmm.. Angelina? czyżby Jolie??:P a tak na poważnie to nie ma ten tp nic wspólnego z profesjami tylko z czymś innym, ale nie wiadomo z czym.
to ma sęs, w końcu Lara Croft patrolowała grobowce , światynie itd. xD
grzysztof
05-07-2006, 13:13
ten teleport służy tylko i wyłącznie do tego gdyby ktoś zamknał Ciebie w tym pokoiku, byś mógł sie wydostać bez klucza, a co questa jak ktoś kiedys pisał możliwe ze ten npc jest początkiem questa który będzie ulokowany w nowych krainach po update.
mam nedzieje ze ten quest bedzie dostępny równiez dla FACC bo PACCA nie che mi sie kupowac:p :D
Mlecziii
05-07-2006, 22:27
Dziękuję za wytlumaczenie do czego służy tp a z tym NPC to dziwne ;>
juzef_18
08-07-2006, 15:54
mam nedzieje ze ten quest bedzie dostępny równiez dla FACC bo PACCA nie che mi sie kupowac:p :D
BO NIE MASZ PIENIENDZY BIEDAKU !!!!!!!!!!!!!!!!1111:cup:
Raziel_set
08-07-2006, 15:58
BO NIE MASZ PIENIENDZY BIEDAKU !!!!!!!!!!!!!!!!1111:cup:
że takie nooby się jescze rodzą, podejrzewam że masz w tibi pacca i podbiegasz do każdego krzycząc " MAM PACCA A TY NIE !!! "
Gotic Roma
13-07-2006, 22:06
@UP
A wiesz ze to fajna zabawa?Kiedys jak siedzialem na rooku, na Paccarena to rylem sie z noobow na rooku:D
A czy to nie ma zwiazku z ta wieza na Femor Hills?Byl taki temat i tam tez mowili cos o jakiejs ksiezniczce, na litere "a".Chyba Angelinie
Argest Fog
14-07-2006, 15:06
@UP
A wiesz ze to fajna zabawa?Kiedys jak siedzialem na rooku, na Paccarena to rylem sie z noobow na rooku:D
A czy to nie ma zwiazku z ta wieza na Femor Hills?Byl taki temat i tam tez mowili cos o jakiejs ksiezniczce, na litere "a".Chyba Angelinie
Jak patrzę na to to mi się rzygać chcę...
Człowieku, nie sprawdziłeś to co pieprzysz głupoty?
Wszyscy tak:"To Angelina";"Ma na imie Angelina" etc.
Pozwól że zacytuje:" The evil Minz hid my beloved Caramellia in a tower in the femur hills, "
CARAMELLIA!Powtórzyć?C-A-R-A-M-E-L-L-I-A!!!!!!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.